Értékeld a legutóbbi meccset
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
A legkisebb mértékben sem menti fel a csapatot, de az igazsághoz az is hozzá tartozik, hogy nem kaptunk meg egy 11-est.
Nem lettünk volna jobb csapat, de lehet, hogy a meccsb menetében egy fordulatot hozott volna. Vezetett az Atleti, gyorsan reagálhattunk volna a 11-es góllal és akkor lehet, hogy kiküzdhettük volna.
Lehet, ha...stb
Viszont azt gondolom szánalmas, hogy a spanyol ligában minden a bírókról szól. Hétröl, hétre hoznak le brutális hibákat. Színvonaltalan a spanyol játékvezetés és nem értem, ha 3 majomnak nem megy miért nincs akkor vonalbíró. Hátha öten össze szerencsétlenkednek egy meccset. Nagyon kevés ez így és zavaró is.
A meccs nem ezen múlt. Ma ez egy döntetlen szagú meccs volt, vagy hát az Atleti hozta le profin hibátlanra az ö szerepüket. Mi próbálkoztunk, de ennyi lett. Ettöl függetlenül bíróknak nem kellene meccseket eldöntetni.
Nem lettünk volna jobb csapat, de lehet, hogy a meccsb menetében egy fordulatot hozott volna. Vezetett az Atleti, gyorsan reagálhattunk volna a 11-es góllal és akkor lehet, hogy kiküzdhettük volna.
Lehet, ha...stb
Viszont azt gondolom szánalmas, hogy a spanyol ligában minden a bírókról szól. Hétröl, hétre hoznak le brutális hibákat. Színvonaltalan a spanyol játékvezetés és nem értem, ha 3 majomnak nem megy miért nincs akkor vonalbíró. Hátha öten össze szerencsétlenkednek egy meccset. Nagyon kevés ez így és zavaró is.
A meccs nem ezen múlt. Ma ez egy döntetlen szagú meccs volt, vagy hát az Atleti hozta le profin hibátlanra az ö szerepüket. Mi próbálkoztunk, de ennyi lett. Ettöl függetlenül bíróknak nem kellene meccseket eldöntetni.
- miro
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
Volt két lehetőségünk kb a 90 perc alatt. Abból egy beadás.Remy írta:
Lehet rosszul fogalmaztam. Lényeg az, hogy hiába Simeone hatalmas taktikai fölénye sok edzővel szemben, ennek ellenére megvolt az esélyünk, hogy megnyerjük a mai meccset. Az Atletico jól védekezett, szervezettek voltak, de a mi támadófocink olykor-olykor felül tudott kerekedni ezen és ott voltunk a kapujuk előtt. Az már más kérdés, hogy pontatlanok voltunk sokszor... De nem minden esetben az ellenfél játékosai miatt. Pozitívum volt, hogy rá tudtuk erőltetni a támadófocit az Atleticora, Európa egyik, ha nem a legjobban védekező csapatára.
Ezt ne nevezzük támadójátéknak kérlek..A másik hogy semmit nem erőltettünk rájuk,Ők álltak vissza,majd amikor letámadtak akkor kapkodtuk a fejünket.
A sok primadonna bzi nem tud mit csinálni ezzel a focival sem.
Ezt írtam le milliószor. Jöhet ide Juve,Atletico,Dortmund vagy olyan kis csapat aki melós.
Nálunk Modricon kívül senki nem szakad meg,itt sztár mindegyik. Nem utolsó sorban ezt a mait ne nevezzük egy csapatnak.Kellenek a melós játékosok,akiknek a mentalitásuk nem ilyen James,Benzema,Ronaldo,Kroos,Jesé,Bale féle.
Ebből elég lenne kevesebb is,de nálunk tele van a keret.
Ez nem a Zidane-Ronaldo-Figo-Carlos-Raul-Beckham vonulat.
A felsorolt játékosoknak a kisujjába is több érzék volt a futballhoz mint a maiaknak.
De mondom,majd jön Pogba meg De Gea,aztán megoldják. El kell felejteni a fehér balettot,nagyon gyorsan..Ez a 21.században nem lesz nyerő.
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Kicsit gondolj bele jobban, és akkor rájössz, hogy ki-mire erőltetett mit.Remy írta:Pozitívum volt, hogy rá tudtuk erőltetni a támadófocit az Atleticora, Európa egyik, ha nem a legjobban védekező csapatára.
Egy tudatosan visszaálló csapatra nem pont a legjobb szó az, hogy ráerőlteted őket a védekezésre.
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Barca bepótolta az elmaradt meccsét, illetve toltuk az Atleticoval. Egy szétcseszett csapatot vett át. Jöhetett volna ide SAF is vagy Messi is edzőnek, valószínűleg mindenki pontokat bukott volna a barcával szemben a tabellán.terry76 írta:Hogy kicsit trollkodjak:amióta Zizu nem a castilla edzője...
Nem akarom a tüzet szítani , minusz 7 pont mióta ő a csapat edzőzje.Ez sajnos kevés.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo
A magam részéröl én meg sem lepödtem és igazán fel sem bosszantottam magam.
Természetesen szomorú lettem, de azt hiszem szépen lassan elfogadom a tényeket.
Jelenleg Spanyolország 3. legjobb csapata és a 2. legjobb madridi csapat lettünk. Ezen kár vitatkozni, vagy ezt szépíteni.
Korábban azt lehetett mondani, hogy a keret jó, de akarás kellene. Jelenleg más a helyzet.
Nem volt itt ma gond az akarással, ennyit tudnak a jelenlegi játékosok.
Nem jól igazoltunk. Nem elég mély a keret.
Vannak a jó játékosok ezek nagy részt a spanyolok. Nem kiemelkedöek, nem zsenik, jók. Vannak a töltelék kiegészítö spanyolok.
Vannak a sztárnak kikiáltott és korábbi sztár játékosaink. CR már csak név. A James, Bale vonal meg egyszerüen felsülés. Közel sem egy új CR-ek, top CR-ek.
Modric az egyetlen kiemelkedöen jó játékosunk a posztján, illetve Ramos, Varane, Navas. A többi JÒ játékosok, viszont nem többek. Modricra egész meccsen minimum egy ember figyelt ahogy átlépte a felezö vonalat, ez félelmetes volt, brutálisan jól lehozták. Nem is volt átütö erö a csapatban.
Csapat szinten nem vagyunk top, mint pl. az Atleti és nincsenek már/még zseni játékosaink akik megteremtik a különbséget, mint pl. a Barcában.
Jó csapat vagyunk? Igen. Körbe fogjuk pofozni a spanyol ligát is a nagyobb csapatokat kivéve? Igen. A világ legjobb, domináns csapata vagyunk? Nem. Nagyjából ennyi a lényeg.
Ez a keret ennyit tud.
Lehet, hogy a BL-ben vért hugyozva, 110%-ot kiizzadva akár a döntöig is mehetünk, ahol meccsekre kell felszívnunk magunkat, de a realitás, hogy egy Barca, Bayern, Atleti ott is elkapna minket. De sansz lehet ott, mert x meccsekre felszívhatjuk magunkat, csak arra koncentrálva. Viszont eget rengetö, domináns csapat nem vagyunk.
Azt gondolom Zidanennak hagyni kell a következö szezon végéig lehetöséget, nyáron neki kellene építkezni, nem Pereznek legozni. Bele kell nyáron nyúlni a pénztárcába és csaptot építeni, játékosokat posztra igazolni.
Nevek vagyunk jelenleg, egy jól hangzó márkanév, nem több.
Fáj ezt nézni nyilván, viszont én sem ideges, sem meglepett nem vagyok már. Talán azért mert ezzel a KERETTEL, nem edzövel bár Madridban csak az edzö a hibás, többet nem tudok elvárni. Minden meccsen szurkolok és örülök minden meccsnek, de azt hiszem szépen visszaszálltam a Földre és tudom hol a helyünk.
Az is megérne egy misét, hogy anno Di Maria pl. miért tudott különbséget teremteni Isco, Bale, James miért nem tudnak meghatározóak lenni...
Természetesen szomorú lettem, de azt hiszem szépen lassan elfogadom a tényeket.
Jelenleg Spanyolország 3. legjobb csapata és a 2. legjobb madridi csapat lettünk. Ezen kár vitatkozni, vagy ezt szépíteni.
Korábban azt lehetett mondani, hogy a keret jó, de akarás kellene. Jelenleg más a helyzet.
Nem volt itt ma gond az akarással, ennyit tudnak a jelenlegi játékosok.
Nem jól igazoltunk. Nem elég mély a keret.
Vannak a jó játékosok ezek nagy részt a spanyolok. Nem kiemelkedöek, nem zsenik, jók. Vannak a töltelék kiegészítö spanyolok.
Vannak a sztárnak kikiáltott és korábbi sztár játékosaink. CR már csak név. A James, Bale vonal meg egyszerüen felsülés. Közel sem egy új CR-ek, top CR-ek.
Modric az egyetlen kiemelkedöen jó játékosunk a posztján, illetve Ramos, Varane, Navas. A többi JÒ játékosok, viszont nem többek. Modricra egész meccsen minimum egy ember figyelt ahogy átlépte a felezö vonalat, ez félelmetes volt, brutálisan jól lehozták. Nem is volt átütö erö a csapatban.
Csapat szinten nem vagyunk top, mint pl. az Atleti és nincsenek már/még zseni játékosaink akik megteremtik a különbséget, mint pl. a Barcában.
Jó csapat vagyunk? Igen. Körbe fogjuk pofozni a spanyol ligát is a nagyobb csapatokat kivéve? Igen. A világ legjobb, domináns csapata vagyunk? Nem. Nagyjából ennyi a lényeg.
Ez a keret ennyit tud.
Lehet, hogy a BL-ben vért hugyozva, 110%-ot kiizzadva akár a döntöig is mehetünk, ahol meccsekre kell felszívnunk magunkat, de a realitás, hogy egy Barca, Bayern, Atleti ott is elkapna minket. De sansz lehet ott, mert x meccsekre felszívhatjuk magunkat, csak arra koncentrálva. Viszont eget rengetö, domináns csapat nem vagyunk.
Azt gondolom Zidanennak hagyni kell a következö szezon végéig lehetöséget, nyáron neki kellene építkezni, nem Pereznek legozni. Bele kell nyáron nyúlni a pénztárcába és csaptot építeni, játékosokat posztra igazolni.
Nevek vagyunk jelenleg, egy jól hangzó márkanév, nem több.
Fáj ezt nézni nyilván, viszont én sem ideges, sem meglepett nem vagyok már. Talán azért mert ezzel a KERETTEL, nem edzövel bár Madridban csak az edzö a hibás, többet nem tudok elvárni. Minden meccsen szurkolok és örülök minden meccsnek, de azt hiszem szépen visszaszálltam a Földre és tudom hol a helyünk.
Az is megérne egy misét, hogy anno Di Maria pl. miért tudott különbséget teremteni Isco, Bale, James miért nem tudnak meghatározóak lenni...
De amúgy mivel verte meg?
Azzal hogy beállnak védekezni 11-en 35 méterre aztán egyszer egyszer ha kiszabadulnak es gólt rúgnak jó ha nem akkor meg megy a védekezés ezerrel.
Mondjátok már el hogy mit húzott Cholo hogy megverte Zidanet taktikailag?
Vagy mert Ricsi azt mondta?
Vagy míért?
Mert én uhganazt az Atleticot láttam amit má évek óta.
Azzal hogy beállnak védekezni 11-en 35 méterre aztán egyszer egyszer ha kiszabadulnak es gólt rúgnak jó ha nem akkor meg megy a védekezés ezerrel.
Mondjátok már el hogy mit húzott Cholo hogy megverte Zidanet taktikailag?
Vagy mert Ricsi azt mondta?
Vagy míért?
Mert én uhganazt az Atleticot láttam amit má évek óta.
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Lehet rosszul fogalmaztam. Lényeg az, hogy hiába Simeone hatalmas taktikai fölénye sok edzővel szemben, ennek ellenére megvolt az esélyünk, hogy megnyerjük a mai meccset. Az Atletico jól védekezett, szervezettek voltak, de a mi támadófocink olykor-olykor felül tudott kerekedni ezen és ott voltunk a kapujuk előtt. Az már más kérdés, hogy pontatlanok voltunk sokszor... De nem minden esetben az ellenfél játékosai miatt. Pozitívum volt, hogy rá tudtuk erőltetni a támadófocit az Atleticora, Európa egyik, ha nem a legjobban védekező csapatára.ziro4vr írta:Miért is?Remy írta: Vereség ellenére pozitívan tudom értékelni a mai meccsünket
Simeone meg taktikailag megverte Zidanet, ezt nem tudom miért eretnekség leírni. De a francia most kezdte, semmi meglepő nincs ebben. Viszont tanulnia kell és lehetőségeihez mérten változtatni.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
A baj az, hogy az első 10 percet követően meg sem fordult a fejeben, hogy itt ma nyer a real.
James-Isco-Kroos-Cr.. Túl sok a primadonna, akik nem rakják úgy oda magukat egy-egy párharcba, ahogy egy derbin elvárná az ember.
Az, hogy az atletico majd' 10 km-el többet futott nevetséges..
James-Isco-Kroos-Cr.. Túl sok a primadonna, akik nem rakják úgy oda magukat egy-egy párharcba, ahogy egy derbin elvárná az ember.
Az, hogy az atletico majd' 10 km-el többet futott nevetséges..
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Ez a megverte taktikailag olyan fura dolog, hogy ez a kifogás Zizoura aki most kezdte, és kb már emiatt elküldené valaki, Ancelottit konkrétan folyamat bucira verte taktkailag pedig az olasz 3 csapatot is BL győzelemre vezetett.
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
- ___Samy___
Volt egy ilyen momentum, na bumm....most egy ilyen nem fogja meghatározni mindazt, ami az egész meccsen történt. Mert összességében nem ez volt a csapatra a jellemző.Arra, hogy a hatvanadik percben baszik visszafutni a félpályától? Nemár...
Szerintem nem fogalmatlanul játszunk, hanem szarul. A kettő nem ugyanaz.A gond az, hogy itt van Zizou 2 hónapja már, ami alatt látszódnia kéne valamiféle elképzelésnek, aminek csírája sincs meg, pláne felkészültebb csapatok ellen.
Ez a lényeg.Ha már pont Cholo,èppen o is elèg szarul.De hagyták dolgozni.
LE sem fènyesen inditott ha jol emlèkszem.De hagyták dolgozni.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Ha már pont Cholo,èppen o is elèg szarul.De hagyták dolgozni.De meg lehet nézni nyugodtan, hogy ki hol kezdte.
LE sem fènyesen inditott ha jol emlèkszem.De hagyták dolgozni.
Egyèbkènt mèg csak nem is nyomtuk rosszul,egyszer tolodott a vèdelem igen csak jobbra,meg is kaptuk belole ami jár.Ronaldonak megvoltak a helyzetei,Danilonak a vègèn,aztán a tizi mellett sem kell elmenni.
A támado focin megint felulkeredetett az anti.Ez van.Majd máskor máshogy lesz.
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Miért is?Remy írta: Vereség ellenére pozitívan tudom értékelni a mai meccsünket
Simeone meg taktikailag megverte Zidanet, ezt nem tudom miért eretnekség leírni. De a francia most kezdte, semmi meglepő nincs ebben. Viszont tanulnia kell és lehetőségeihez mérten változtatni.
Nem illik.
- terry76
- Kedvenc játékosaid: Zidane
- Kedvenc csapatod: RM
Hogy kicsit trollkodjak:amióta Zizu nem a castilla edzője...
Nem akarom a tüzet szítani , minusz 7 pont mióta ő a csapat edzőzje.Ez sajnos kevés.
- Remy
- Kapcsolat:
Ez az agyonverte taktikában, kissé érdekes, mert megvolt az esélyünk arra, hogy nyerjünk. Tudom, HA az egész, de HA CR belövi az elcsent labdát és berúgjuk a meg nem adott 11-est és valami véletlen folytán, behúzzuk a meccset 2-1-re, akkor is ezek a Simeone agyonverte Zizout hsz-ek jönnének?
Kikaptunk, de az elmúlt pár Atletico elleni meccshez képest szerintem jobban játszottunk. És ki tudja mi van akkor, ha van egy Bale és/vagy egy Marcelo.
Vereség ellenére pozitívan tudom értékelni a mai meccsünket, James és Danilo játszatásán kívül.
Kikaptunk, de az elmúlt pár Atletico elleni meccshez képest szerintem jobban játszottunk. És ki tudja mi van akkor, ha van egy Bale és/vagy egy Marcelo.
Vereség ellenére pozitívan tudom értékelni a mai meccsünket, James és Danilo játszatásán kívül.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
Jaj, emberek, vegyük már le azt a rohadt szemüveget!
Megette reggelire Simeone, aki leírtam, hogy kb bárkit megverne fejben, ebből szerettem volna azt hinni, hogy érthető, hogy nem is fordítva vártam a szitut. Nem is ma kezdtem el focit nézni, és tudom, hogy zajlik az edzőváltás után a taktikára való átállás. A gond az, hogy itt van Zizou 2 hónapja már, ami alatt látszódnia kéne valamiféle elképzelésnek, aminek csírája sincs meg, pláne felkészültebb csapatok ellen.
Én nem várok csodát tőle, mint mondtam, szerintem kevés, mert túl fiatal még a szakmában, az, hogy mennyire van esetleg érzéke is hozzá, nem tudom. Lehet itt időt adni neki, csak egyrészről itt az nincs soha, másrészről szerintem nem is lesz sokkal jobb a helyzet, mert más a probléma forrása.
Ja, és tudom, hogy ebből emgint az jön majd le, én őt tartom a legnagyobb felelősnek, vagy egyedüli felelősnek. Aki esetleg kíváncsi, keresgessen vissza hszt, és értelmezzen.
Megette reggelire Simeone, aki leírtam, hogy kb bárkit megverne fejben, ebből szerettem volna azt hinni, hogy érthető, hogy nem is fordítva vártam a szitut. Nem is ma kezdtem el focit nézni, és tudom, hogy zajlik az edzőváltás után a taktikára való átállás. A gond az, hogy itt van Zizou 2 hónapja már, ami alatt látszódnia kéne valamiféle elképzelésnek, aminek csírája sincs meg, pláne felkészültebb csapatok ellen.
Én nem várok csodát tőle, mint mondtam, szerintem kevés, mert túl fiatal még a szakmában, az, hogy mennyire van esetleg érzéke is hozzá, nem tudom. Lehet itt időt adni neki, csak egyrészről itt az nincs soha, másrészről szerintem nem is lesz sokkal jobb a helyzet, mert más a probléma forrása.
Ja, és tudom, hogy ebből emgint az jön majd le, én őt tartom a legnagyobb felelősnek, vagy egyedüli felelősnek. Aki esetleg kíváncsi, keresgessen vissza hszt, és értelmezzen.
Arra, hogy a hatvanadik percben baszik visszafutni a félpályától? Nemár...___Samy___ írta:Na jó ebben igazad van, ezt az egyet aláírom, fel is kúrt rendesen. De összességében nekem nem az jött le, hogy a játékosok nem küzdöttek vagy harcoltak volna. Egyszerűen most ennyire telik a jelenlegi brigádtól.A gól előtt Kroos, és Isco is sétált vissza fele. Valamint Danilo is, a hosszún tök üresen hagyta az emberét.
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.
- ___Samy___
Na jó ebben igazad van, ezt az egyet aláírom, fel is kúrt rendesen. De összességében nekem nem az jött le, hogy a játékosok nem küzdöttek vagy harcoltak volna. Egyszerűen most ennyire telik a jelenlegi brigádtól.A gól előtt Kroos, és Isco is sétált vissza fele. Valamint Danilo is, a hosszún tök üresen hagyta az emberét.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Nem meredek, hanem egyenesen bullshit. Nyártól lehet elvárásokat támasztani vele szemben, idén végig kell nyögdécselni a sorozatos hibákat amiket vétett a vezetőség... Teli vagyunk sérültekkel, Danilo és Ramos se 100%-osak, Benzema se volt ma az...Engem is kurvára elkeserít ez az egész, de ezt 2 hónap alatt így kijelenteni...nem kicsit meredek.
Az Atletico meg nagyon jól futballozott ma, nagyon szervezett csapat, le a kalappal előttük. De még így is verhetőek lettek volna, ha a srácok jobban küzdenek...
Nem mellesleg,ha így folytatjuk, elkezdhetünk számolgatni, nehogy sorfalat kelljen állni...amúgy meg rossz belegondolni, hogy még jön majd egy barca elleni meccs idegenben, mikor egy atletivel nem tudunk mit kezdeni itthon, akik átadják nekünk az irányítást a meccs nagy részén valószínűleg a barca tét nélkül nyomhatja majd ellenünk, ha nem történik nagy csoda akkor megint végignézhetünk egy komoly kis parádét, eldurranó agyú madridistákkal.
Jogos. Tényleg sétálgattak vissza, 4 Atletico játékos mozgott a kapunk felé,és 3-an védekeztek Real oldalról...A gól előtt Kroos, és Isco is sétált vissza fele. Valamint Danilo is, a hosszún tök üresen hagyta az emberét.
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
A gól előtt Kroos, és Isco is sétált vissza fele. Valamint Danilo is, a hosszún tök üresen hagyta az emberét.___Samy___ írta:Te miről beszélsz? Mit nem hajtottak? Mert én nem láttam sétálgató spílereket.
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Nem meredek, hanem egyenesen bullshit. Nyártól lehet elvárásokat támasztani vele szemben, idén végig kell nyögdécselni a sorozatos hibákat amiket vétett a vezetőség... Teli vagyunk sérültekkel, Danilo és Ramos se 100%-osak, Benzema se volt ma az...Engem is kurvára elkeserít ez az egész, de ezt 2 hónap alatt így kijelenteni...nem kicsit meredek.
Az Atletico meg nagyon jól futballozott ma, nagyon szervezett csapat, le a kalappal előttük. De még így is verhetőek lettek volna, ha a srácok jobban küzdenek...
Nem mellesleg,ha így folytatjuk, elkezdhetünk számolgatni, nehogy sorfalat kelljen állni...amúgy meg rossz belegondolni, hogy még jön majd egy barca elleni meccs idegenben, mikor egy atletivel nem tudunk mit kezdeni itthon, akik átadják nekünk az irányítást a meccs nagy részén valószínűleg a barca tét nélkül nyomhatja majd ellenünk, ha nem történik nagy csoda akkor megint végignézhetünk egy komoly kis parádét, eldurranó agyú madridistákkal.
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
szar az egész.
az atletico viszont nem alázta szét a csapatunkat, szóval én nem mondanám, hogy Zizou kevés lenne.
Griezman gólja előtt volt egy ordító CR helyzet, ha az bemegy, más a meccs.
egyszerűen a játékosok szarok.
James..
Isco is gyenge egy erős ellenfél ellen,
Benzema sosem volt egy nagy szám.
Danilo szar.
Ezeken kellene változtatni.
Vicces..
Emlékszem a BL döntő után 1 héttel írtam, hogy Suarez kéne Benzema helyére, meg egy fiatalabb Kp-s Alonso helyére.Persze ment a maszturbálás, hogy Benzema egy isten.. Hülyegyerekek itt is páran meg a vezetőségben is páran.
A kp-s megoldotta Perez, majd elkezdte a buziskodást, és médiaigazolásokat hajtott végre.
Köcsög szar ember Ő.
A Real Madrid megrontója.
Ja és Bale-el is tele van a tököm, végre jól játszik erre sérült..
Pffff...
Mondjuk tény, erről ő nem tehet.
az atletico viszont nem alázta szét a csapatunkat, szóval én nem mondanám, hogy Zizou kevés lenne.
Griezman gólja előtt volt egy ordító CR helyzet, ha az bemegy, más a meccs.
egyszerűen a játékosok szarok.
James..
Isco is gyenge egy erős ellenfél ellen,
Benzema sosem volt egy nagy szám.
Danilo szar.
Ezeken kellene változtatni.
Vicces..
Emlékszem a BL döntő után 1 héttel írtam, hogy Suarez kéne Benzema helyére, meg egy fiatalabb Kp-s Alonso helyére.Persze ment a maszturbálás, hogy Benzema egy isten.. Hülyegyerekek itt is páran meg a vezetőségben is páran.
A kp-s megoldotta Perez, majd elkezdte a buziskodást, és médiaigazolásokat hajtott végre.
Köcsög szar ember Ő.
A Real Madrid megrontója.
Ja és Bale-el is tele van a tököm, végre jól játszik erre sérült..
Pffff...
Mondjuk tény, erről ő nem tehet.