Értékeld a legutóbbi meccset

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: nmate » 2016. február 27., szombat 23:19

Már többször megjegyeztem, de ha már előjött ZZ taktikai tudása...nekem az nem tetszik, amikor azt látom, hogy Kroos és/vagy Modric rohangálnak és támadják le az ellenfél védőit, mögöttük meg ott tátong a gyakorlatilag üres tér. Nem tűnik annak, mert persze Ramos meg Varane egyből kilépnek a felívelt labdára, James illetve Isco bezárnak középre, vagy a két épp visszaérő szélsőhátvéd lépeget be oda. Viszont így átrohannak rajtunk könnyen, ez tisztán látszik.

Lehet én vagyok a hülye, de totál feleslegesnek látom ezeket.

Steve
Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Steve » 2016. február 27., szombat 23:12

___Samy___ írta:
Steve írta:Haha R24. :lol: :D

Fantasztikus ez a kép.

Ha valami avatar bajnok photoshop guru lennék megcsinálnám az aláírásba. :Đ
http://oi68.tinypic.com/2r569nq.jpg
Off.sry

Marha jó fej vagy Samy! Köszi!
Még színben is passzol az avataromhoz. :mrgreen:

A fene tudja mennyire hibás Zizou. Most elviekben ilyen szinten nem ö kellene, hogy ezt eldöntse, itt nem valami megye 3-as csapatról van szó. Ezen szinten ezek a játékosok ELVIEKBEN profi orvosi ellenörzéseken esnek át és ök döntenek ki kész a játékra, ki nem. A franc tudja. Lehet csak elfogult vagyok. A cseréivel elégedett vagyok.

Azt gondolom a szaritason lehet ezt a kérdést szerintem leverni. Ha azt mondják nekem, hogy x ember játszhat akkor én is a legjobbakat küldeném ki.

Maximum az edzések minösége verhetö le a francián és a teamjén. Franc tudja ott mi történhet.

Szerintem amúgy lassan érik egy nagyobb bumm. Lassan be fog következni, hogy Perez és a csatlósai helyett jön valaki és az ö emberei, ö orvosai veszik át a helyet. Kérdés jobb lesz-e, vagy esetleg még rosszabb. Van ettöl lejjebb is, jó példa az Arsenal. :Đ

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. február 27., szombat 22:53

rashidm írta:
Realista24 írta:Hetek óta vonszolja magát csak a pályán. Ugyanaz, mint Carlo második évében, ettől féltem.
Ugyanez a sors várhat Modric-Kroos kombóra, ha nem pihennek. Bár már úgyis csak a Bl számít "elvileg".
De oda legalább van alternatíva valamilyen szinten.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

rashidm
Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem

HozzászólásSzerző: rashidm » 2016. február 27., szombat 22:52

Realista24 írta:Hetek óta vonszolja magát csak a pályán. Ugyanaz, mint Carlo második évében, ettől féltem.
Ugyanez a sors várhat Modric-Kroos kombóra, ha nem pihennek. Bár már úgyis csak a Bl számít "elvileg".

rashidm

HozzászólásSzerző: rashidm » 2016. február 27., szombat 22:50

___Samy___ írta:De Karim már teljes értékű munkát végzett, nem?
Szerintem annyira, mint Marcelo/Danilo/Bale. Holnap már jönnek a hírek, hogy megsérült az első félidőben, diagnózis 2-3 hét. :lol: :vivo:

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. február 27., szombat 22:45

___Samy___ írta:De Karim már teljes értékű munkát végzett, nem?
Pénteki utolsó labdáson ott volt, ennyi. Hetek óta vonszolja magát csak a pályán. Ugyanaz, mint Carlo második évében, ettől féltem.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2016. február 27., szombat 22:42

De Karim már teljes értékű munkát végzett, nem?
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. február 27., szombat 22:41

Na kicsit félre a Cé és Pérez fikázást.

Nálam Zidane két hét alatt, kétszer hibázott óriásit (legalább)
Marcelo és Karim sérülten való játszatása botrányosan nagy szakmai hiba volt. Szerencsére a Roma alacsonyabb játékerőt képviselt és még fortuna is velünk volt, de az Atleti ellen nem szabadott volna meglépni ezt.

Mellé jön még ez a James story...
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2016. február 27., szombat 22:38

Steve írta:Haha R24. :lol: :D

Fantasztikus ez a kép.

http://oi68.tinypic.com/2r569nq.jpg
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

Steve

HozzászólásSzerző: Steve » 2016. február 27., szombat 22:32

Haha R24. :lol: :D

Fantasztikus ez a kép.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. február 27., szombat 22:27

hunmadridista írta:Ez így nagyon nem működik...itt valami nagyon nem kóser...itt gyökeres változásokra van szükség...kezdve drága elnök urunktól...orvosi csapat...játékosok...mentalitás....minden...totál káosz van szerintem...bízom a szebb jövőben...talán majd jövőre...
https://scontent.fomr1-1.fna.fbcdn.net/ ... e=5752E3A6
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

hunmadridista
Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR

HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2016. február 27., szombat 22:16

Ez így nagyon nem működik...itt valami nagyon nem kóser...itt gyökeres változásokra van szükség...kezdve drága elnök urunktól...orvosi csapat...játékosok...mentalitás....minden...totál káosz van szerintem...bízom a szebb jövőben...talán majd jövőre...

wxyz

HozzászólásSzerző: wxyz » 2016. február 27., szombat 21:22

Védekezés nem működik, labdavesztések után káosz, csapatrészek között nincs meg a kellő szintű kapcsolat, labdakihozatalok alig vannak földön, támadójátékban elképzelést nem látok

Nagy gond mind, de a fő, ami a csalódás az a játékosok mentalitása. Azt gondoltam Zidane érkezése ebben biztosan fog hozni javulást, de nem látom. Pár kivételt leszámítva továbbra sem látom a kellő szintű akarást, agresszivitást. Nekem az jön le, hogy hasonló haverkodó kapcsolat lehet közte és a játékosok között, mint Carloval volt. Talán több szigor kellene

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2016. február 27., szombat 21:09

az ilyen meccsek után érzem nagyon hogy mennyire hiányzik egy normális középpályás Kroos helyére, aki stabilitást tud adni. mint Marchisio. vagy ha az agresszív kategóriát nézzük, akkor jelenleg pl Nainggolan.
Itt nem egy játékos fogja megadni a stabilitást, hanem az, ha végre csapatszinten kezdünk el védekezni. A jelenlegi helyzetben mindegy lenne, hogy ki lenne Kroos helyén, csak ideiglenesen lenne megoldva a probléma.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. február 27., szombat 21:06

NSO komment: ez is erdekes, hogy benitezzel kb. 2 pont volt a hatranyuk a Barca mogott, most meg 9, de lehet hogy 12. Szoval, Zizu?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Veidt
Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
Kedvenc csapatod: real madrid

HozzászólásSzerző: Veidt » 2016. február 27., szombat 21:03

az ilyen meccsek után érzem nagyon hogy mennyire hiányzik egy normális középpályás Kroos helyére, aki stabilitást tud adni. mint Marchisio. vagy ha az agresszív kategóriát nézzük, akkor jelenleg pl Nainggolan.
JUANITO MARAVILLA

LM19 - TK8 :sziv:

Steve

HozzászólásSzerző: Steve » 2016. február 27., szombat 20:13

dannen írta:
Az is megérne egy misét, hogy anno Di Maria pl. miért tudott különbséget teremteni Isco, Bale, James miért nem tudnak meghatározóak lenni...
azért, mert di maria fényévekkel jobb játékos, mint akiket felsoroltál és nem csak náluk jobb a keretünkből. úgy kéne vissza, mint egy falat kenyér, de megérdemeljük, hogy már nincs itt, ezek vagyunk mi. 80 milliót megért a james gyerek inkább.
Mindjárt jön valaki, hogy mindig az a jó aki nincs itt..nem erröl van szó, de igen..

Igen, konkrétan erre gondoltam én is. A ropi gyerek meg tudta teremteni a fürgeségével a különbséget a lesipuskás CR-nek helyet csinálva.

James, Isco, Bale vonal semmi különbséget nem tud adni a legmagasabb szinten..ez is egy óriasi visszaesés.
Kis spanyol csapatok ellen persze megy az oktatás, de legmagasabb szinten ezek az emberek kevesek.

Tudjuk Di Maria miért ment, tudjuk a körülményeket. El kell ezt fogadni, senkit nem is kell visszasírni. Tudjuk azt is Neymar miért nem itt kötött ki, nem is kell irigykedni..viszont..

Viszont az ilyen jellegü tények mind hozzá tesznek a jelenlegi helyzethez.

Nem a motiváció hiányában, vagy az edzökben kell a hibát keresni. Vannak jó játékosok és jó csapat, ez vagyunk mi. Van 1-2 csapat akik jobbak nálunk, vagy mert zsenik vannak náluk, vagy mert egy olyan szervezettséggel dolgoznak, ami 100%-os munkát eredményez nekik. Egyik a Barca, másik az Atletico.

Azt gondolom a nagy olasz, angol ligát így is elölröl-hátulról. Viszont nem vagyunk egy világot uraló csapat JELENLEG. Remélem ez változik.

(Èn titkon bízom abban is, hogy meccsekre felszívva magunkat a BL döntöig kúszunk esetleg.)

rashidm

HozzászólásSzerző: rashidm » 2016. február 27., szombat 20:11

Toti írta:tudom, hogy most szar mindenki, meg stb..

de basszammeg, elkellene már gondolkodni, hogy az mi a faszom, hogy a világ leggazdagabb, legsikeresebb klubjánál egy ekkora balfasz orvosi team van ÉVEK ÓTA. hát neharagudjatok az obszcén szöveg miatt, de már a faszom kivan azzal, hogy hosszúhosszú évek óta ez megy, hogy egy egyszerű náthából 3 hónapos sérülés lesz. az mi, hogy véletlen de egészen véletlenül sem sikerül soha az, hogy valaki időben visszatérjen? tehát ez nonszensz, ilyen a világon nincs emberek. olyan nincs, hogy valaki megsérül, lehoznak MAX! 2 hetet és 3,5 hónap lesz belőle. ? ? és ez RENDSZERESEN, FOLYAMATOSAN, ÉVEK ÓTA.. tehát így dolgozzon az ember egy kerettel, így állítson össze egy csapatot, hogy azt sem tudja a szerencsétlen, hogy most akkor ki sérült, ki nem, kire számíthat kire nem, meg MIKOR számíthat majd a saját játékosaira..?

azthiszem ez kellene, hogy legyen a legalapabb dolog amiben a változást elkell kezdeni, mert ez én úgy gondolom, hogy nem állapot. már előre elokádom magam, mikor meglátom, hogy valakinek 1 de max 2 hetes kényszerpihenőt jósolnak.. ott már tudom, hogy 2-3hónapig nem fogjuk pályán..mit pályán..edzésen sem látni. gyerekek, mégegyszer mondom, hogy a világ egyik legnagyobb klubjáról beszélünk és ennyit nem sikerül megoldani. akkor mégis mi a faszomat várunk egyébként?

ja meg ráadásként így februárban tehát a szezon közepén túl jönnek ilyen finom hírek, hogy pl danilo már 3 hónapja fájdalommal játszik, meg műteni kellett volna, meg miegymás..már nevetni sem tudok.
Amúgy jah. Ezen már én is gondolkoztam már vagy 1-2 éve. Nehezen hiszem el, hogy ott nem veszik észre ezt. Valami van ott a háttérben.

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2016. február 27., szombat 19:46

tudom, hogy most szar mindenki, meg stb..

de basszammeg, elkellene már gondolkodni, hogy az mi a faszom, hogy a világ leggazdagabb, legsikeresebb klubjánál egy ekkora balfasz orvosi team van ÉVEK ÓTA. hát neharagudjatok az obszcén szöveg miatt, de már a faszom kivan azzal, hogy hosszúhosszú évek óta ez megy, hogy egy egyszerű náthából 3 hónapos sérülés lesz. az mi, hogy véletlen de egészen véletlenül sem sikerül soha az, hogy valaki időben visszatérjen? tehát ez nonszensz, ilyen a világon nincs emberek. olyan nincs, hogy valaki megsérül, lehoznak MAX! 2 hetet és 3,5 hónap lesz belőle. ? ? és ez RENDSZERESEN, FOLYAMATOSAN, ÉVEK ÓTA.. tehát így dolgozzon az ember egy kerettel, így állítson össze egy csapatot, hogy azt sem tudja a szerencsétlen, hogy most akkor ki sérült, ki nem, kire számíthat kire nem, meg MIKOR számíthat majd a saját játékosaira..?

azthiszem ez kellene, hogy legyen a legalapabb dolog amiben a változást elkell kezdeni, mert ez én úgy gondolom, hogy nem állapot. már előre elokádom magam, mikor meglátom, hogy valakinek 1 de max 2 hetes kényszerpihenőt jósolnak.. ott már tudom, hogy 2-3hónapig nem fogjuk pályán..mit pályán..edzésen sem látni. gyerekek, mégegyszer mondom, hogy a világ egyik legnagyobb klubjáról beszélünk és ennyit nem sikerül megoldani. akkor mégis mi a faszomat várunk egyébként?

ja meg ráadásként így februárban tehát a szezon közepén túl jönnek ilyen finom hírek, hogy pl danilo már 3 hónapja fájdalommal játszik, meg műteni kellett volna, meg miegymás..már nevetni sem tudok.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2016. február 27., szombat 19:40

Simeone azt játszatta amit nekik járszani kellett.ZZ meg azt,amit neku k.A kulonbsèg ott van,hogy mig az atma gerince kb èvek ota egybe van,ès ismerik egymás minden rezdulèsèt,addig a Zidane fèle csapat èppen formálodik,(tudom hogy a játèkosaink sem most lettek osszeszedve,èn itt az oszzehangolodásra gondolok edzo ès csapat kozt),ès ez ma,pláne ugy hogy sem Marcelo,sem Bale nem állt rendelkezèsre,(bár Danilo elèg elfogadhatot hozott ma),ez most ennyire volt elèg.
Csalidott vagyok,de bizakodo.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

Vissza: