Ritkán szólok hozzá, de rendszeresen olvasom a fórumot, és ez a kedvenc topikom.
Most azonban megosztok pár gondolatot:
Lopez vs. Casillas: Lopezt nagyon kedveltem, sajnáltam, amikor elment a Villarrealhoz, és drukkoltam neki, aztán meg örültem, hogy visszajött. Persze Iker is nagy kedvenc, de a csapat érdekében bízom benne, hogy azt játszatják majd, aki jelenleg jobb formában van, és nem engednek a szurkolók nyomásának. Ha mégis, vagy ha Iker összeszedi magát, akkor is meg kellene győzni Lopezt, hogy nagy szükség van rá, maradjon, és rendszeresen védetni kellene a kupában, ahogy a Barca is csinálja. Így nem menne el a kedve sem, és formában is maradhatna.
Suarez vs. Cavani: Nekem Cavani jobban tetszett a Konföd. Kupán mint Suarez, aki szinte eltűnt, Cavani viszont az egész pályán nagyon hasznosan játszott. Persze az árát semmiképpen nem fizetem volna ki, így jöjjön Suarez, mint egyetlen értelmes alternatíva.
Csatárkérdés: Tehát jöjjön Suarez, mert nincs jelenleg jobb aki még elérhető. Ibra nagy játékos volt, de már megkopott, és ahhoz képest elég sokat keresne, hogy megérje leigazolni. Ráadásul a padot sem tűrné, és inkább bomlasztó, mint integráló személyiség.
Spanyolosítás: Egyrészt örülök neki, másrészt félek is, mert most szinte egyenrangú játékosok lesznek a kezdőben, és a padon, ami meg fog viselni egyeseket. Kell a bő keret, de nekem valahogy jobban tetszett, amikor Morientes, Solari és Cambiasso voltak a cserék, akik azért nem voltak kezdő szintűek (az akkori kezdőkhöz képest), de biztonságos cserének számítottak. Most félek, hogy fogja Ancelotti megoldani, hogy ezek a játékosok mid formában maradjanak, nehogy úgy járjunk, mint Benzema és Higuain esetében. Már nagyon várom a szezonkezdést.
Emellett sajnálom, hogy megint lerabolják a spanyol középcsapatokat, Sevilla, R. Sociedad, Malaga, stb. így egyre kevésbé bízhatunk abban, hogy a Barcától valaki pontot rabol. Két meccsen dőlhet el a bajnokság.