Cristiano Ronaldo

A Real Madrid egykori nagyjai.

Visszahoznád a Real Madridhoz?

A szavazás 2022. december 7., szerda 18:56-kor befejeződött.

Igen, de legfeljebb a szezon végéig.
48
35%
Igen, erre és a következő szezonra is.
39
28%
Szép volt, jó volt, de köszi, nem.
50
36%

Szavazatok száma: 137

eReMA
Kedvenc játékosaid: 4
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Cristiano Ronaldo - 7

HozzászólásSzerző: eReMA » 2016. március 4., péntek 9:55

Realista24 írta:"Izgatottak vagyunk, semmi nem veszett még el, továbbra is keményen dolgozunk, hogy az idény végére elérjük céljainkat.”
:hmmm: :hmmm: :lol:
Ááá, nem veszett még el semmi. :angry: Még jó, hogy ezzel a mondattal kezd: “Nehéz évünk van, mert a La Ligában és a Copa del Reyben is esélytelenek lettünk."

Kis fail, nem? :sly:
“Játssz nyugodtan!” - Puskás

The time on the clock is etched on our memories, 92:48.

El Real Madrid es el equipo más importante del mundo y lo será hasta que yo lo diga

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. március 4., péntek 9:29

"Izgatottak vagyunk, semmi nem veszett még el, továbbra is keményen dolgozunk, hogy az idény végére elérjük céljainkat.”
:hmmm: :hmmm: :lol:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. március 1., kedd 16:44

istimester írta:
Realista24 írta:Le se szarom a véleményüket, pont azért, amit írsz.
Ez is rendben van L, de nem is te, hanem wannabe Barca-vezetők idegesítenek.
Örülök :mrgreen:
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

istimester
rex madridistae
Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
Kedvenc csapatod: DAC

HozzászólásSzerző: istimester » 2016. március 1., kedd 15:41

Realista24 írta:Le se szarom a véleményüket, pont azért, amit írsz.
Ez is rendben van L, de nem is te, hanem wannabe Barca-vezetők idegesítenek.

PEEtör

HozzászólásSzerző: PEEtör » 2016. március 1., kedd 15:34

Persze, nem tartósan estek szét, csak ahogy írtam, a lepedő hullott le, majd (sajnos) gyorsan visszahúzták. Volt ott vicsorgás, durci és pályán nem teljesítés is.
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2016. március 1., kedd 15:31

Ezt egészen nem értem, mert úgy írod, mintha még sosem történt volna ilyen. Holott, már a mostani "aranykorszakukban" is bőven lehullott a lepel mind róluk, mind úriember Pepről, amikor szorult a hurok a nyakuk körül, vagy csak szimplán egy nekik új és kényelmetlen szituáció állt fenn. Persze ez régen volt, még Mourinho ideje alatt, azóta meg már 2 hosszú év.
És akkor mi történt? Én nem emlékszem, hogy annyira szétesett volna ott a kohézicó...

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2016. március 1., kedd 15:24

ericco írta:CR keresi a legtöbbet, az ő popója van a legfényesebbre nyalva, ráadásul nem rest az elmúlt több, mint egy év után olyanokat nyilatkozni, hogy ő még mindig kibaszott jó. Valahol jogosak akkor az elvárások is, nem?
Persze, senki nem vitatja, csak azt az oldalát is nézzük meg, hogy nincs körülötte alapcsapat, mert rendre kiesnek az emberek. Ez a szar CR 34 gólt még így is elrakott a szezonban, holott IDÉN a legnagyobbak ellen tényleg nem ment neki. Nem felejtett el gólokat rúgni, de az a nagyon kicsi plusz, ami kéne, az lehet amiatt hiányzik, hogy nyár óta teljesen szét lett baszva a csapat, illetve kiesnek mellőle a társak.

Ez lehet, hogy úgy jön le, hogy egy védőburkot rakok köré, DE NEM, viszont nagyon nehéz úgy csúcsteljesítményt nyújtani, hogy nincs meg a teljes csapat. Függetlenül ettől, a hozzáállása az utóbbi 1 évben nekem sem tetszett, szóval messze nem hibátlan a mai CR.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

PEEtör

HozzászólásSzerző: PEEtör » 2016. március 1., kedd 15:22

CS0ki írta:Nehéz helyzetben majd megint máshogy működnek majd esetleg ott is a játékosok, és a mostani nagy összhang széteshet. Remélem lesz lehetősége kiderülni ennek.
Ezt egészen nem értem, mert úgy írod, mintha még sosem történt volna ilyen. Holott, már a mostani "aranykorszakukban" is bőven lehullott a lepel mind róluk, mind úriember Pepről, amikor szorult a hurok a nyakuk körül, vagy csak szimplán egy nekik új és kényelmetlen szituáció állt fenn. Persze ez régen volt, még Mourinho ideje alatt, azóta meg már 2 hosszú év.
Csabi írta:vagy a lényeg, hogy mindegy mi csak köpködni lehessen. visszafelé is megy.
Csodállak, hogy néha még megpróbálod, és beleállsz. :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára PEEtör 2016. március 1., kedd 15:26-kor.
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.

ericco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2016. március 1., kedd 15:16

CR keresi a legtöbbet, az ő popója van a legfényesebbre nyalva, ráadásul nem rest az elmúlt több, mint egy év után olyanokat nyilatkozni, hogy ő még mindig kibaszott jó. Valahol jogosak akkor az elvárások is, nem?
Merci Zizou!

csabi87

HozzászólásSzerző: csabi87 » 2016. március 1., kedd 15:12

Ez sajna tény, ezért lehet is hibáztatni, DE ki nem ront el helyzeteket? Itt az a legnagyobb probléma, hogy ha CR szarul tolja, akkor nagyon nehezen tudja más a hátára venni a csapatot. Benzema megtette idén néhányszor, de lényegében ennyi...

Barca a legjobb példa erre. Ott van 3 olyan támadó, akik közül 1 tuti biztos, hogy képes megoldani a meccset. Messi idén jóval kevesebbet tesz hozzá a sikerhez, mint a korábbi években, mégse érzik ezt meg, mert vagy Neymar vagy Suarez veszi a hátára a csapatot.

Az is tény persze, hogy a sérülések is közrejátszanak ebben idén nálunk, de akkor sem lehet azt a veszélyt érezni CR-en kívül a támadókban, hogy na majd most valamelyik mindjárt lecsap. Én ezt így érzem így a TV előtt. Barca meccs közben bármelyikhez kerül a labda, már majdnem gól...
Persze ez is igaz.
Azért írtam, hogy igaza is van meg nem is.
Ez tipikus 50-50% szerintem.
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. március 1., kedd 15:04

istimester írta:Ez mind rendben van L, de a Barca vezetők akkor se nyilatkozzanak olyat, hogy a játékosok személyiségét is figyelembe veszik azátigazolásnál... Miközben a fél csapat tolvaj, rasszista vagy simán csak bunkó. A teljesítményt nem vitatja senki, de nem kell a bullshit, főleg nem oltári nagy arccal nem.
Ez is rendben van Isti, de az én mondandómhoz köze nincs a Barcának. Le se szarom a véleményüket, pont azért, amit írsz.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2016. március 1., kedd 14:59

Ez mind rendben van L, de a Barca vezetők akkor se nyilatkozzanak olyat, hogy a játékosok személyiségét is figyelembe veszik azátigazolásnál... Miközben a fél csapat tolvaj, rasszista vagy simán csak bunkó.
Most a két dolog nem zárja ki egymást! Ha mondjuk csak bunkókat akarsz a csapatban, akkor pont, hogy figyelembe veszik a személyiséget...

Egyébként nyilván így is van, nézik a személyiséget is, ahogy a madrid kapcsán is elég sokszor vannak olyan hírek, hogy ilyen meg olyan balhék miatt nem igazolunk egyes játékosokat. De a barcánál működik a dolog, mert ott a teljesítmény. Nehéz helyzetben majd megint máshogy működnek majd esetleg ott is a játékosok, és a mostani nagy összhang széteshet. Remélem lesz lehetősége kiderülni ennek.

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2016. március 1., kedd 14:35

rashidm írta:
nmate írta: :)
Hát de most nem? Én sokkal jobban díjaznám azt, ha mondjuk felhívna, vagy ne adj Isten, négyszemközt elmondta volna hogy miért is mondta azt, amit.
Csak beraktam, mint idézet, hozzákapcsolva a mondanivalómhoz.
Én a csapat 90% óvodás kisgyereknek tartom, nem felnőttnek. Tisztelet a kivételnek.

istimester
rex madridistae
Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
Kedvenc csapatod: DAC

HozzászólásSzerző: istimester » 2016. március 1., kedd 14:34

Ez mind rendben van L, de a Barca vezetők akkor se nyilatkozzanak olyat, hogy a játékosok személyiségét is figyelembe veszik azátigazolásnál... Miközben a fél csapat tolvaj, rasszista vagy simán csak bunkó. A teljesítményt nem vitatja senki, de nem kell a bullshit, főleg nem oltári nagy arccal nem.

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2016. március 1., kedd 14:16

Mellette voltak az ágyban :lol:

palesz77
Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2016. március 1., kedd 14:00

rashidm írta:Hát de most nem? Én sokkal jobban díjaznám azt, ha mondjuk felhívna, vagy ne adj Isten, négyszemközt elmondta volna hogy miért is mondta azt, amit.
Mundonak se kell mindent elhinni. Honnan tudnák ők, hogy CR a személyes ügyeit hogy intézi? Gondolom elküldte az egyik sértett nekik az üzenetet.. A Celta vagy a Sevilla elleni vereségünk után olyan hírt is lehoztak, hogy Lucho nem tudott aludni egész éjjel, mert bűntudata volt a bukott meccs miatt. Nyilván nekik öntötte ki a szívét, onnan tudjták.. Ez a CR és a whatsapp sztori is kétlem, hogy igaz lenne.

rashidm
Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem

HozzászólásSzerző: rashidm » 2016. március 1., kedd 13:50

nmate írta: :)
Hát de most nem? Én sokkal jobban díjaznám azt, ha mondjuk felhívna, vagy ne adj Isten, négyszemközt elmondta volna hogy miért is mondta azt, amit.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. március 1., kedd 13:50

Kedvencem a Cé fanboyoktól.

Kép most hétvégéről, amikor Cé térdel, le van fotózva. Mellé egy kép az MSN-ről, ahogy örülnek. Céhez odaírva, egyszemélyes hadsereg....MSN-hez meg hogy micsoda csapategység, és egy ilyen nyilatkozat után még csodálkoznak is (még ha csak egy kifordított pillanat mind a kettő, akkor is) :lol:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. március 1., kedd 13:44

Vagy csak csöndben kéne maradnia, ránézni az idei eredményeire, gondolkodni...aztán nyilatkozgatni.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2016. március 1., kedd 13:41

vagy a lényeg, hogy mindegy mi csak köpködni lehessen. visszafelé is megy.

Vissza: