én a tavalyi psg-barca meccsre emlékszek a kocsmában, ahol a barcások sírva röhögtek azon, hogy miket hagy ki.10-ből 8. Ja.
Kommentáld a híreket
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Kommentáld a híreket
- miró
- Kedvenc játékosaid: Guti, Ibrahimovic
Ja, nem is lett gólkirály...
Vagy várj!
tényleg azóta a milánt és a psg-t is ő vitte..Igen, csak az a meccs 4 (!!!) evvel ezelott volt. Tudod, amikor Kaka volt a meccs legjobbja.
láttam játszani és még mindig nagyon jó csatár,2 évre tökéletes lenne.
ő is akar blt nyerni és mi is.kell egy előre is aki összefogja őket.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára miró 2013. július 17., szerda 13:33-kor.
Szegény Benzemát a válogatottban is elnyomja a köcsög CR, meg a falábu Özil nem adja neki a passzokat, sőt nem érzi a kapitány bizalmát se. Ezért nem talált be már vagy egy éve, meg annyira veszélyes a kapura, mint Lloris meccsek óta. -By Anthony
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Casillas, RC, Rooney
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Manchester United
Ja, nem is lett gólkirály...Ha néztél PSG meccseket,akkor te is láthattad,hogy rohadtul lomha lett...1v1-ben nagyon sokszor leszereli egy átlagos védő is.
Vagy várj!
- h3x0r
Egy edzest barki le tud vezetni. Kiskoromba nalunk is a helyi edzo megengedte, hogy paran csatlakozzunk a "nagy" csapat edzesehez, persze csak ugy hogy ne zavarjuk a nagyobbakat. Ott is parszor elofordult, hogy az edzo par percre el kellett menjen, szolt egy jatekosnak hogy vezesse o az edzest es szinte semmi kulonbseg nem volt kozte es az edzo kozott. Ugyan azok a gyakorlatok, ugyan abban a sorrendben. Gondolom Acelottinal is az van, hogy edzes elott megmondja Clement-nek, hogy bemelegites utan ezt meg ezt gyakoroljuk. Amig Clement vegzi a gyakorlatokat, addig o jobban figyelheti ki hogy mozog, milyen formaban van, stbTayo írta:Ez hogy az edzéseket Clement vezényli és Ancelotti csak figyelgeti a játékosokat ez egy átmeneti dolog tekintvén hogy új csapatnál edző vagy mindig ezt a sémát alkalmazza az olasz?
Komolyan kerdezem, van olyan ember a forumon, aki latta is jatszani iden tobbszor is ?? vagy csak mindenki meghallja az Ibra nevet es eszebe jut, hogy o 5bol 5 helyzetet bevag? Mert en iden 3 PSG meccset lattam es egyaltalan nem nyugozott le.. Volt hogy olyan unottan jatszott mint Benzema rosszabb napjaiban. Szerintem ugyan akkora hiba lenne Ibra megvetele mint Kaka ittartasa a kovetkezo evben is.miró írta:ibra pompás lenne.
pont egy idősebb játékos kell előre,aki tud váratlant húzni és tud eldönteni meccseket CR-rel.
ő 10ből 8 helyzetet bevág,nem szórakozik.
Igen, csak az a meccs 4 (!!!) evvel ezelott volt. Tudod, amikor Kaka volt a meccs legjobbja.miró írta:emlékszel egy bizonyos el classicora ahol kihagytunk 4 100-ast,majd beállt egy nagy orrú a barcelonába...?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára h3x0r 2013. július 17., szerda 13:30-kor.
- miró
de hát nincs csatárunk!hát persze... nagyot mondásban verhetetlen ez a fórum
32 éves, magas a fizetése, és a csapat mentalitára nézve is kockázatot jelent - szerintem sem kell
emlékszel egy bizonyos el classicora ahol kihagytunk 4 100-ast,majd beállt egy nagy orrú a barcelonába...?10-ből 8. Ja.
ronaldonak volt kb 15x annyi kapuralövése,és aztán nem ment be arányában annyi,akkor most mi van?
hagyj már ezekkel a statisztikákkal,a futballt nem könyvekből kell megtanulni te...nem mondták még?
én ezzel azt akartam írni hogy ő berúgja a helyzeteit.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára miró 2013. július 17., szerda 13:30-kor.
Szegény Benzemát a válogatottban is elnyomja a köcsög CR, meg a falábu Özil nem adja neki a passzokat, sőt nem érzi a kapitány bizalmát se. Ezért nem talált be már vagy egy éve, meg annyira veszélyes a kapura, mint Lloris meccsek óta. -By Anthony
-
- Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
Hát, hogy elmegy Albiol középen kicsit kevesen leszünk, ha csak nem jön oda vki. Esetleg még azt tudom elképzelni, hogy Coentrao marad és Nacho lesz a 4. sz. KH. Az Ibrahimovic témához meg annyit, hogy bár egy igazi "paraszt", de én nagyon örülnék neki, ha jönne. Pont egy ilyen csatárra lenne szükségünk. Az öregedő és egyéb jelzőket rájuk akasztó emberkéktől kérdezném annak idején Nistelrooy nem volt idősebb, mikor ideigazolt! Mégis remekül bevált.
10-ből 8-at. Ja. Pont úgy, ahogy Falcao meg Cavani is csinálja.
Én elhiszem, hogy mindig az a király, aki nincs itt, de ekkora baromságokat ne írogassunk már könyörgöm.
Hogy alá is támasszam: Ibrahimovicnak 23 lövése találta el a kaput az előző BL kiírásban, ezekből 3 lett gól 793 perc alatt.
10-ből 8. Ja.
Szerk.: Annál a balfasz, nyomorék, szerencsétlen Benzemánál ezek a számok a következők: 14 lövése találta el a kaput, abból 5 gól lett. Mindez 532 perc alatt. Csináljátok fiúk!
Én elhiszem, hogy mindig az a király, aki nincs itt, de ekkora baromságokat ne írogassunk már könyörgöm.
Hogy alá is támasszam: Ibrahimovicnak 23 lövése találta el a kaput az előző BL kiírásban, ezekből 3 lett gól 793 perc alatt.
10-ből 8. Ja.
Szerk.: Annál a balfasz, nyomorék, szerencsétlen Benzemánál ezek a számok a következők: 14 lövése találta el a kaput, abból 5 gól lett. Mindez 532 perc alatt. Csináljátok fiúk!
Ibra... nem tudom... gondolom 20 millió körül lenne még idén is.. az életkora (31) és a viselkedése szól ellene, bár remélem Ancelotti és Zidane szúrósan néznek majd rá, miután lerúgja Isco veséjét a zuhanyzóban "poénból" és utána már nem csinál más baromságot...
de egyébként is, pont nem egy középső csatár kéne, ő nem tud szélről indulni, mert meghal futás közben, Benzemát meg láttuk szélen... inkább akkor Benz középen és valami ügyes szélsőt kitenni 4-3-3-ba a másik oldalra.
nem tudom... Agüeroról is írnak mostanában, de őt még annyira sem hiszem el, mint Ibrát. pedig lehet jobb lenne..
de egyébként is, pont nem egy középső csatár kéne, ő nem tud szélről indulni, mert meghal futás közben, Benzemát meg láttuk szélen... inkább akkor Benz középen és valami ügyes szélsőt kitenni 4-3-3-ba a másik oldalra.
nem tudom... Agüeroról is írnak mostanában, de őt még annyira sem hiszem el, mint Ibrát. pedig lehet jobb lenne..
1956 ● 1957 ● 1958 ● 1959 ● 1960 ● 1966 ● 1998 ● 2000 ● 2002 ● 2014 ● 2016 ● 2017 ● 2018
-
- Kedvenc csapatod: Los Blancos
hát persze... nagyot mondásban verhetetlen ez a fórummiró írta:ibra pompás lenne.
pont egy idősebb játékos kell előre,aki tud váratlant húzni és tud eldönteni meccseket CR-rel.
32 éves, magas a fizetése, és a csapat mentalitára nézve is kockázatot jelent - szerintem sem kell
- miró
ibra pompás lenne.
+ancelottinak mindig voltak jó befejező csatárai,(sheva,drogba,ibra)most is szüksége lesz rá,és szerintem kérni is fogja.
+ancelottinak mindig voltak jó befejező csatárai,(sheva,drogba,ibra)most is szüksége lesz rá,és szerintem kérni is fogja.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára miró 2013. július 17., szerda 13:22-kor.
- DavieS
- Kedvenc játékosaid: #2 #12 #19
A Napoli elnöke elég nagy maffiavezér a csizmában azt mondják, annak az összegnek egy részét elrakja majd zsebpénznek jó olasz szokás szerint, és elvileg volt olyan nyilatkozata is, hogy nem fognak klasszis támadót - Higu most figyelj - igazolni Cavani helyére.Csabi írta:a Nápolynak 124 milliója van nyáron
a Callejón - Higuaín páros jó lehet nekik, se nem klasszis, se nem drága olyannyira
meg náluk játszik a téli átigazolási szezon is, azért sem költik el az egészet
és bundázni is kell valamiből a bdsrstnt.
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára DavieS 2013. július 17., szerda 13:19-kor.
92:48
#2 #8 #12 #19 #23
#2 #8 #12 #19 #23
- rm22
- Kedvenc játékosaid: cr,raul,ronaldo,zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid,Lazio,Liverpool
Bayern: Guardiola nem számít Luis Gustavóra - sajtóhír
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Az pedig, hogy a fizetési igényeiből is leadna, annyit jelentene, hogy 14 millió helyett megelégszik 12-vel is. Így a Realnak olyan 18-20 millióba kerülne évente.Csabi írta:ibrával nagyon óvatosan, azért már ő is 32, nem hogy itt 20 milliókat csengetnek ki egy ilyen játékosért mert felakasztom magam...szerintem nincs rá szükség...
Ha távozik Albiol is, ki lesz helyette? Nacho?
Merci Zizou!
istenem, vigyétek el Kakát...Csabi írta:Laurentiis azt is mondta, hogy a 64 millió mellé, amit Cavaniért szántak még 60-at szánt erősítésekre. Az azt jelenti, hogy a Nápolynak 124 milliója van nyáron. Talán van remény, hogy megveszik Higuaín. Elvégre BL-ben is indulnak jövőre.
1956 ● 1957 ● 1958 ● 1959 ● 1960 ● 1966 ● 1998 ● 2000 ● 2002 ● 2014 ● 2016 ● 2017 ● 2018
- Csabi
- Kapcsolat:
ibrával nagyon óvatosan, azért már ő is 32, nem hogy itt 20 milliókat csengetnek ki egy ilyen játékosért mert felakasztom magam...szerintem nincs rá szükség...
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Roberto Carlos, Modric, Varane, Essien, Ibrahimovic, Yaya Toure, Kroos
Kíváncsi lennék Hehe véleményére, hogy örülne-e Ibra leigazolásának Én szeretném a Realban látni a svédet.
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Ezt azt angoloktól vette át még a Chelseas időszakából és úgy tűnik ez így is marad majd (AS, Marca)!Ez hogy az edzéseket Clement vezényli és Ancelotti csak figyelgeti a játékosokat ez egy átmeneti dolog tekintvén hogy új csapatnál edző vagy mindig ezt a sémát alkalmazza az olasz?
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
- Csabi
- Kapcsolat:
Laurentiis azt is mondta, hogy a 64 millió mellé, amit Cavaniért szántak még 60-at szánt erősítésekre. Az azt jelenti, hogy a Nápolynak 124 milliója van nyáron. Talán van remény, hogy megveszik Higuaín. Elvégre BL-ben is indulnak jövőre.
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Ibrahimovic,ha jól ki fog jönni CR-rel,akkor oké. De egyelőre tartok attól,hogy nem fog kijönni CR-rel. Itt megint csak egyet tudok mondani: Ancelotti és Zidane mindent tudnak,bízom bennük.
- EnzoZidane89
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Ronaldo,C.Ronaldo,X.Alonso
- Kedvenc csapatod: Hala Madrid!
Érdekes ez a hír kint Tegnap olvastam egy nyilatkozatot amiben a nápoly elnőke azt mondta,hogy Ibra és Cavani együtt fognak játszani és Ibra nem fog eligazolni .. sok kacsa hírtől már hányni tudnék(most ezt nem az oldalra értem)
Ha néztél PSG meccseket,akkor te is láthattad,hogy rohadtul lomha lett...1v1-ben nagyon sokszor leszereli egy átlagos védő is. Ehhez még az is hozzájön,hogyha nincs kedve játszani,akkor csak sétálgat a pályán..Mike írta:technikai képzettsége elkopott? Na ilyet még nem hallottam...
Ibrában meg van minden ami egy csatárt csatárrá tesz. Igaz h már nem fiatal, de a tapasztalatával, és azzal h egy teljesen más stílusú csatár Benzemához képest, még sokra mehetünk. Az egójával meg nem lesz baj. Pont a kora miatt jóval érettebb már, és sok esélye nem lesz már BL-t nyerni. Oda fogja ő tenni magát ha itt köt ki. Nameg az évi 2-3 barca elleni meccs..