Na csak hogy ne legyek közutált itt a fórumon,ezért tiszta vizet öntök a pohárba:
1.- Benzemával az ég adta világon semmi bajom nincs,csak éppenséggel én nem tartom akkora klasszisnak,amilyennek itt sokan tartják. A képességei adottak,de amióta itt van csak halvány foltjait mutatja. Egy szó mint száz,cáfoljon rám ebben a szezonban.
2.- Az,hogy én Higaínt jobb játékosnak tartom Benzemánál,egyéni vélemény,vagy egyetért vele valaki,vagy nem(A többség biztos nem). Én látom benne azt amit sokan nem,ezért is lennék szomorú ha elmenne. Semmivel sem rosszabbak a mutatói az argentínnak mint francia társának,tény,hogy nagy csapatok ellen flop az egész ember,de erről nem hiszem,hogy csak ő tehet.
3.- Ha Higuaín elmegy(erre nagy esély mutatkozik sajnos),akkor csak is fiatal(abb) csatárban gondolkoznék,Ibra kilőve tehát,ebben is van aki egyetért majd van aki nem,de én már nem tartom akkora spílernek mint volt.Öreg,megkopott.
Az hogy kiket tartanék alkalmasnak a pozícióra,ne menjünk bele.(Suarez-t támogatom egyébként).
4.- Most lehet utálni