Kommentáld a híreket
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Re: Kommentáld a híreket
Perezt kicsinálja Madrid fehér fele ha Zidane-t is kirakja, főleg fél év után, Benitez után...Nem tudom mivel járnánk jobban, ha maradna a Pérez ZZ páros, vagy tényleg lecserélné és az már a székébe kerülne...
- miro
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Én olyan 90%-ba biztos vagyok hogy Zidane nem lesz már itt augusztusba. Remélem nem így lesz,de kifogja nyírni a sajtó és Perez erre ugrik..
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Racionális érvnek simán jó, max garanciának nem. Véletlenül nem lehet valaki PL legjobbja. Ez persze nem azt jelenti, hogy a spanyoloknál biztos nagyot fog alkotni.Ez világos. Nem azt írtam, hogy Hazard nem válhat be a spanyol fociban, hanem hogy speciel a PL legjobbja cím nem lehet racionális érv mellette. Ezért emeltem ki az "EZ" szócskát a hozzászólásomban.
- eReMA
- Kedvenc játékosaid: 4
Ez világos. Nem azt írtam, hogy Hazard nem válhat be a spanyol fociban, hanem hogy speciel a PL legjobbja cím nem lehet racionális érv mellette. Ezért emeltem ki az "EZ" szócskát a hozzászólásomban.M1Ö írta:Az esetek nagy részében egyet értek veled, de ez nem tökéletes példa. Bale nem teljesen kompatibilis a Reallal meg úgy alapból a spanyol focival. Hazard viszont passzolna a rendszerbe.eReMA írta:Emlékeim szerint, egy ilyet már vettünk. Tökéletes példa, hogy ez semmit nem jelent.
“Játssz nyugodtan!” - Puskás
The time on the clock is etched on our memories, 92:48.
El Real Madrid es el equipo más importante del mundo y lo será hasta que yo lo diga
El Real Madrid es el equipo más importante del mundo y lo será hasta que yo lo diga
köszi, remélem nem fogjuk erőltetni a celta ellen, és tényleg max csak az eredmény szarul alakulása esetén bebaszni 20-25 percre ott fussa ki magát vagy egy jó beadás azt cső.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Egyszer olvasnék már arról, hogy Pérez lemondására készül és stb... Ne mindig az edzőváltásról...wZoLee7 írta:Az elnökünket ismerve simán igazak is lehetnek
- wZoLee7
Az elnökünket ismerve simán igazak is lehetnek
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
GdS: A Madrid vezetősége megállapodásra jutott Allegrivel, akinek évi 7 milliós fizetést kínálnak. Zidane csak BL győzelem esetén marad.
Ezek a hírek kellenek... így építkezzen egy edző, így adja bele szívét-lelkét a munkájába. Még, ha nem is feltétlen igaz, de kurva szar lehet ezt hallgatni nap, mint nap a médiából.A GdS arról is beszámol, hogy Joachim Löw és Pochettino is képben van, mint Zidane lehetséges utódja.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Update, már hétvégére írják. :ĐRealista24 írta:Roma elleni meccsre várják vissza.Toti írta:én csak arra lennék kíváncsi, hogy vannak-e hírek arról, hogy bale esetleg játszani fog-e a celta ellen vagy sem? vagy csereként vagy kezdőként, mindegy nekem, csak csicseregnek-e róla?
vagy nem lesz kockáztatás és inkább majd a roma ellen egy jó 30perc? bár lehet a celta ellen is az eredmény alakulásától függően.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Roma elleni meccsre várják vissza.Toti írta:én csak arra lennék kíváncsi, hogy vannak-e hírek arról, hogy bale esetleg játszani fog-e a celta ellen vagy sem? vagy csereként vagy kezdőként, mindegy nekem, csak csicseregnek-e róla?
vagy nem lesz kockáztatás és inkább majd a roma ellen egy jó 30perc? bár lehet a celta ellen is az eredmény alakulásától függően.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- wZoLee7
Én örülnék ha a tegnapi kezdő menne hétvégén is, annyi változtatással, hogy James helyett Kovacic kezdene. Bale-t nem kell elsietni. A bajnokságnak annyi, a Bl-ben simán tovább kell menni, szóval rakják össze a következő fordulókra.
én csak arra lennék kíváncsi, hogy vannak-e hírek arról, hogy bale esetleg játszani fog-e a celta ellen vagy sem? vagy csereként vagy kezdőként, mindegy nekem, csak csicseregnek-e róla?
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- wZoLee7
A kis norvégnak is az lenne a baja ami Isco-nak meg Jamesnak. Ő is inkább a csatár mögött szeret játszani, kitudja passzolna-e a stílusunkba. Nehéz a fiatalokhoz nyúlni, ha az utánpótlás csapatok szinte teljesen mást játszanak mint a felnőzz keret
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Az esetek nagy részében egyet értek veled, de ez nem tökéletes példa. Bale nem teljesen kompatibilis a Reallal meg úgy alapból a spanyol focival. Hazard viszont passzolna a rendszerbe.eReMA írta:Emlékeim szerint, egy ilyet már vettünk. Tökéletes példa, hogy ez semmit nem jelent.
dannen, gólkirály nem lett, csak a legjobb játékosnak válaszották meg. Bár tény, hogy tavaly ott volt a szeren játékban és statisztikában is. Idén statisztikailag borzasztó, de a játéka egyébként szerintem nem rosszabb, mint CRé, Bale-é, Isco-é, James-é. Meg szerencsére kezd azért szépen fejlődni.
Én még mindig Őt hoznám, szerintem működne a dolog. Csak az ára az tényleg szimpatikus.
Meg mondjuk én abba sem halnék bele, hogy ha szeptembertől már számolnánk a felnőtt keretben Asensioval és Ödegaarddal is.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- eReMA
- Kedvenc játékosaid: 4
Emlékeim szerint, egy ilyet már vettünk. Tökéletes példa, hogy ez semmit nem jelent.dannen írta: azért ő legalább már megmutatta mire képes. tavaly amit produkált az igencsak meggyőző volt és nekem ne mondja senki, hogy isco is tudna PL gólkirály (?) lenni, meg a legjobb játékos ott.
“Játssz nyugodtan!” - Puskás
- wZoLee7
Jelenleg az egész Real Madrid is formán kívül van, senki sincs aki igazán formában lenne, talán Navas, de rég megette volna a fene ha ő is maga alatt teljesítene
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Konkrètan nem èrtem,hogy mindig,de mindig vannak olyan èrinthetetlen emberek,akik amugy nem tunnek ki,de állandoan megvèdik oket ha szarok,tul èrtèkelik ha elfogadhatok,mig másoknál hasonlo teljesitmènyeknèl gunyosan kacarásznak.pheco írta:Egy baj van csak Iscoval, hogy nincsen posztja a csapatban. Amit itt játszik, azon a poszton meg kevés jelenleg. Hazardnak viszont meglenne posztja Ronaldo távozása után. Hasonló a két játékos, csak a belga sokkal gyorsabb, így balszélsőként biztos több hasznát vennénk, mintha Iscot raknánk esetleg oda.morientes írta:Meg mèg azr nem èrtem,(nem rád vonatkozik hanem akire),hogy aki annyira akarja Hazard-t,annak mi baja van Iscoval
VIP klub ez,onjelolt ugyvèdekkel.Ne vedd magadra.Nem szemèly szerint neked szol.
Nem jobb mint Isco.Szerintem nem.Nem azèrt irom.Mert szerintem Isco se jo.
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- wZoLee7
Tiszta hülyék vagytok, ki írta hogy elkell küldeni? Én nem! Leírtam hogy feleslegesen jegeli a játékosokat és olyanokat erőltet akiknek nem megy. ha már ezt is bűn leírni akkor vakon vagytok.Remy írta:Zidane Menjél már Fél év után, egy gödörben lévő csapatot vett át, de feketelistás.
Na, mindegy, gyors ki is szállok ebből, mert csak felidegesítem magam, ha tovább írom.
Nekem ne mondjátok, hogy egy egy gyenge meccs után nem kezdhetne Kovacic, aki jól láthatóan jobban oda teszi magát, vagy James helyett Lucas.
Én kérek elnézést, hogy le mertem írni ilyent. Zidane mindent tökéletesen csinál, azért nem rúgtunk otthon egyet sem az Atleticonak.
Ezerszer írtam már, nem az edző cserélgetés a megoldás, de mindentől nem is kell megvédeni.
Viszont Zidane idén még egy mástól átvett csapattal dolgozik. Egy esetleges mozgalmasabb nyár után, főleg ha Ronaldo is távozik, akár egy új struktúrát is kialakíthat a francia. Remélem még nyáron nem lép érvénybe az eltiltásunk, és Perez képes lesz együttműködni Zidane-nal az átigazolások során, hogy a saját elképzelései alapján alakíthassa ki a keretet. Utána jót is fog tenni a transfer ban, legalább összeérik a csapat. Ronaldotól és Jamestől nyáron mindenképp megválnék, lesz vevő rájuk biztosan jó pénzért.pheco írta:Egy baj van csak Iscoval, hogy nincsen posztja a csapatban. Amit itt játszik, azon a poszton meg kevés jelenleg. Hazardnak viszont meglenne posztja Ronaldo távozása után. Hasonló a két játékos, csak a belga sokkal gyorsabb, így balszélsőként biztos több hasznát vennénk, mintha Iscot raknánk esetleg oda.
Addig pedig remélem az egész keret odateszi magát, és csapatként mindent megtesznek a végső sikerért az egyetlen fronton ahol versenyben maradtunk, azaz Európában.
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Egy baj van csak Iscoval, hogy nincsen posztja a csapatban. Amit itt játszik, azon a poszton meg kevés jelenleg. Hazardnak viszont meglenne posztja Ronaldo távozása után. Hasonló a két játékos, csak a belga sokkal gyorsabb, így balszélsőként biztos több hasznát vennénk, mintha Iscot raknánk esetleg oda.morientes írta:Meg mèg azr nem èrtem,(nem rád vonatkozik hanem akire),hogy aki annyira akarja Hazard-t,annak mi baja van Iscoval