Abidal szerintem nem rossz a baloson pedig Bár tény,hogy nem fiatalJim írta:Na, Digne a psgbe ment
a Monaconak még mindig nincs jó balhátvédje...
Coentraoról nincsenek hírek?
Kommentáld a híreket
- EnzoZidane89
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Ronaldo,C.Ronaldo,X.Alonso
- Kedvenc csapatod: Hala Madrid!
Re: Kommentáld a híreket
- Toky
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Varane, Ramos, Benzema, Marcelo, Alonso, di María, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Nem is tudtam, hogy Neymar Messi cseréje lesz.petiamadridista írta:azért ki ne taléljuk már, hogy a Morata-Benzema csatárkettős majd így önmagában elég lesz mondjuk a Neymar-Messi kombó ellen.
Hadd vázoljam Neked, a Neymar - Messi - Pedro/Alexis kombó ellen lesz nekünk egy Ronaldo - Benzema - Isco/Özil/di María névsorunk. Bocs, de nekem nem tűnik kevésnek. Barcához ki is áll be, ha Messi/Neymar lesérül? Nálunk ott lesz az utóbbi 3-asból az, aki éppen nem játszik és még Jesé is, ha nagyon muszáj.
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
zlatan mindenhol problémás volt, amire a madridban mourinho után a legkevésbé van szükség az a feszkó. maradjon csak párizsban, vagy menjen a citybe
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane
Jaj de jó lenne ha végre ide igazolna. Én nagyon örülnék neki. Ha Higuaín megy akkor mindenképpen kell egy csatár.Tegnap a Nápoly elnöke érdekesen
fogalmazott Cavani átigazolása után: “Hogy
Cavani és Ibra tudnak-e majd együtt játszani? Ő
már megegyezett egy másik csapattal, így erre
nem kerül sor”.
Min. 1 de inkább 2 évre (amíg megnyerjük a 10.- et ) még jó lehet.
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
Na, Digne a psgbe ment
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Casillas, RC, Rooney
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Manchester United
Ezt tény, bevallom eléggé elfogult vagyok Ibrával kapcsolatban, illetve engem a francia idei teljesítménye is valami eszméletlen módon kiábrándított. Mindenesetre őrültség lenne egy Morata+Benzema duóval nekiindulni a szezonnak, pláne hogy ilyen elképesztően erős mezőny gyűlt össze idén Európában.A mondandód második felére is reagálnék. A Lyonban a 2007-2008-as szezonban produkálta a legjobb számokat, erre mi történt a szezon végén? Bajnok lett a Lyon. A Real Madridban a 2011-2012-es szezonban produkálta a legjobb számokat, erre mi történt a szezon végén? Bajnok lett a Real Madrid. Persze, lehet erre is kifogásokat találni, hogy de itt Cé az alfahím, a sikerek csak és kizárólag az ő érdemei, a Lyon meg akkor egyeduralkodó volt, nem volt ellenfél. (Teszem hozzá az idei Ligue 1 színvonala is elég karcsú volt...)
1. Bayern -> nem kell szerintem megmagyarázni
2. Dortmund -> nincs Götze az igaz, viszont 1-2 éve még ő se volt senki, Klopp megtalálja a megfelelő embereket, szóval nem írnám le őket sem
3. Barca -> gyenge bl szereplés biztosan feltüzeli őket erre a szezonra + van egy Neymar-juk is már, ha még védőt is igazolnak, akkor elég sok problémánk lesz velük
4. A Chelsea-vel minden megtörténhet csak éppen gyengülni nem fognak (pláne a bl-ben nem!!) Mou papával.
5. A City helyzete hasonló a Chelsea-hez, Pellegrini pedig minden, csak nem rossz edző. Megeszem a kalapomat, ha idén is kiesnek a csoportjukból...
6. Az MU-nál bár már nincs SAF, viszont bivaly keretük van nekik is, sokan leírják itt már előre Moyest, nos én nem tenném.
7. Bár a Juve sem szárnyalt idén a BL-ben, de ez ellen a Bayern ellen mindenki lefőtt volna, mint a kávé. Ha Pirlo mester még bírja ezt a szezont, akkor velük is komolyan számolni kell.
+ Monacoban is érdekes dolgok vannak készülőben.
Röviden szerintem nagyon régen volt ennyire kiegyenlített a mezőny, ezért gondolom, hogy őrültség lenne ezzel a két csatárral nekivágni a szezonnak.
(szerk.: És a Győrt még ki is felejtettem! )
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Én nem konkrétan Zlatant említettem, de ha már ő van terítéken ám legyen. Szóval Zlatannak itt van talán az utolsó nagy esélye, hogy egy utolsót villantson egy nagy klubnál, esetleg BL-t nyerjen. Persze meg van a kockázat, ahogy mindenki másnál, kicsit nehéz eset az emberünk, de hát az már Ancelotti feladata lenne, hogy tudjon vele bánni.És ha éppen zlatannak nem lesz kedve futni 1 km-t sem? Akkor mi van?
Ott van példának Balotelli, mindenki temette mikor elment a Citytől, hogy nem lesz semmi belőle, komolytalan, lusta stb., aztán tessék lehozott egy egész korrekt tavaszt a Milanban.
Egyébként legjobban Suarezt szeretném itt látni, és hosszabb távra tervezni vele, ha nem jön össze akkor Zlatan, esetleg Rooney de ő csak ocóé.
Atom lesz a kozeppalyank
Ja, hát Khedirának jön az új szerződés.
Várjunk még ezzel...
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Egyetértek; létszámban és Morata miatt sajnos minőségben is kevés, karcsú ez így!de nekem csak az a lényeg, hogy jöjjön egy értelmes csatár, kevés lenne nagyon ez a Morata-Benz duó....
Kisebb izomsérülés, túlterhelés; viszont Varane visszatért!Azt megkérdezhetem,hogy Illarramendi miért van rehabon,amikor hétfőn is edzett?
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
azért ki ne taléljuk már, hogy a Morata-Benzema csatárkettős majd így önmagában elég lesz mondjuk a Neymar-Messi kombó ellen..
Falloszság.
Ha jöhet Ibra, jöjjön.
Zseniális az a figura. Kilóméterekkel jobb játékos mint Benzema.. nem egy kávéház a kettő.
Meg azt.. Mitől annyira biztos, hogy atom középpályánk lesz??
Khedria még itt van És fingunk sincs, hogy Illarramendi mennyire fogja megszolgálni az árát..
Egyelőre kicsit lutri. Lehet, hogy nagyon bejön, de lehet hogy bukó lesz. (jelenleg még nem egy Vidal féle név a piacon ő.. várjunk itt a dolgokkal)
Falloszság.
Ha jöhet Ibra, jöjjön.
Zseniális az a figura. Kilóméterekkel jobb játékos mint Benzema.. nem egy kávéház a kettő.
Meg azt.. Mitől annyira biztos, hogy atom középpályánk lesz??
Khedria még itt van És fingunk sincs, hogy Illarramendi mennyire fogja megszolgálni az árát..
Egyelőre kicsit lutri. Lehet, hogy nagyon bejön, de lehet hogy bukó lesz. (jelenleg még nem egy Vidal féle név a piacon ő.. várjunk itt a dolgokkal)
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Azt megkérdezhetem,hogy Illarramendi miért van rehabon,amikor hétfőn is edzett? Nem tudok róla,hogy megsérült volna. Vagy igen?
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
És hányszor volt csere? Ja, hogy állandó kezdő voltferni írta:le lehet itt szólni Ibrát, de a Francia bajnokságban 30 góllal lett gólkirály.... az azért még mindig nem rossz.
de nekem csak az a lényeg, hogy jöjjön egy értelmes csatár, kevés lenne nagyon ez a Morata-Benz duó....
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, AC Milan, Ferencvárosi TC
Ha már ennyire belejöttél, akkor remélem téged is.miró írta:mert itt van zidane,az apukája,remélem megszoptatja.Szerintem ne tápláljunk hiú reményeket, már 3-4 éve itt van és egyáltalán nem sikerült berobbannia itt. Mitől változna a dolog most?
#happyshitting
le lehet itt szólni Ibrát, de a Francia bajnokságban 30 góllal lett gólkirály.... az azért még mindig nem rossz.
de nekem csak az a lényeg, hogy jöjjön egy értelmes csatár, kevés lenne nagyon ez a Morata-Benz duó....
-
Üdv újra ittRealista24 írta:Atom lesz a kozeppalyank, van egy CRunk...de valakiknek semmi nem elég.
Mythos90: A mondandód első fele lehet, hogy nekem is szólt a korábbi statisztika miatt. Azzal szimplán csak arra próbáltam rávilágítani, hogy a 10/8-as helyzetkihasználású Ibra gyengébben muzsikált a tavalyi szezonban, mint Benzema. Ez tény. Sokszor jöttök, hogy a csatárt a góljai minősítenek. Benzemának 5 volt a BL-ben, Ibrának 3. Kész. Ettől még nem jobb csatár Benzema, csak szerettem volna rávilágítani arra, hogy a másik csapat éppen aktuális gólfelelőse sem dolgozik olyan hatékonyan, mint azt itt sokan gondolnák.
A mondandód második felére is reagálnék. A Lyonban a 2007-2008-as szezonban produkálta a legjobb számokat, erre mi történt a szezon végén? Bajnok lett a Lyon. A Real Madridban a 2011-2012-es szezonban produkálta a legjobb számokat, erre mi történt a szezon végén? Bajnok lett a Real Madrid. Persze, lehet erre is kifogásokat találni, hogy de itt Cé az alfahím, a sikerek csak és kizárólag az ő érdemei, a Lyon meg akkor egyeduralkodó volt, nem volt ellenfél. (Teszem hozzá az idei Ligue 1 színvonala is elég karcsú volt...)
Azt meg nem tudom, hogy miért kell itt állandó jelleggel belekeverni, belemagyarázni olyan dolgokat a másik személy írásába, amire alapvetően nem is gondolt.
Miró: Kicsit higgadtabban kellene fórumozni. Ha minden alkalommal eldurransz, amikor baromságot írsz, akkor nem lesz hosszú jövőd itt.
A mondandód második felére is reagálnék. A Lyonban a 2007-2008-as szezonban produkálta a legjobb számokat, erre mi történt a szezon végén? Bajnok lett a Lyon. A Real Madridban a 2011-2012-es szezonban produkálta a legjobb számokat, erre mi történt a szezon végén? Bajnok lett a Real Madrid. Persze, lehet erre is kifogásokat találni, hogy de itt Cé az alfahím, a sikerek csak és kizárólag az ő érdemei, a Lyon meg akkor egyeduralkodó volt, nem volt ellenfél. (Teszem hozzá az idei Ligue 1 színvonala is elég karcsú volt...)
Azt meg nem tudom, hogy miért kell itt állandó jelleggel belekeverni, belemagyarázni olyan dolgokat a másik személy írásába, amire alapvetően nem is gondolt.
Miró: Kicsit higgadtabban kellene fórumozni. Ha minden alkalommal eldurransz, amikor baromságot írsz, akkor nem lesz hosszú jövőd itt.
-
- Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
Ibra egy zseni, akármennyire is utáltam, mint embert, de akk is egy zseni. Már réges-régen itt kéne lennie. Am olvasta vki az önéletrajzi könyvét?
-
Legalább belátodmiró írta:erről pofázok..
Így tovább csak úgy dőlnek belőled a szép hsz-ekmiró írta:mert itt van zidane,az apukája,remélem megszoptatja.
Juhúúúúú Realista is back
- miró
- Kedvenc játékosaid: Guti, Ibrahimovic
ezt ki fejtenéd kérlek?Ibra maximum almodban lő mindenhonnan gólt.
nem linkelek videót a góljairól,mert jön a duma hogy kit érdekel egy videó,bár a góljai lennének benne,és ez engem támasztana alá,de ha van kedved nézegess...
olló,félolló,30 méterről,szabadrúgás,fejjel,1-1-be kapásból,jobbal-ballal.*sarokkal,fúj.
*(szegény buffon erről tudna mesélni.)
Szegény Benzemát a válogatottban is elnyomja a köcsög CR, meg a falábu Özil nem adja neki a passzokat, sőt nem érzi a kapitány bizalmát se. Ezért nem talált be már vagy egy éve, meg annyira veszélyes a kapura, mint Lloris meccsek óta. -By Anthony
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Casillas, RC, Rooney
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Manchester United
Még az orrával is. Soha nem felejtem el, amikor 4 éve a 92. percben Tímár alászaladt a labdának...ibra mindenhonnan gólt lőni,leszarom a statisztikákat,de ő mindenhonnan mindennel veszélyes.
- ___Samy___
senki nem mondta, hogy jobb, csak itt sokan álomvilágban élnek...itt mindenki szar, és bármelyik más csatár 90%-os helyzetkihasználással rendelkezikSzerintem csak a legelvakultabb Benzema fanok látják úgy, hogy a francia a jobb.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"