Személy szerint egy sort sem hiszek belőle, csak elméleti síkon vezettem le a véleményem. HA menesztené, nem hinném hogy felállítanák a székből.palesz77 írta:A Gazzetta ennyire hiteles forrás amúgy, hogy már-már tényként kezelitek ezt a "Zidane távozik és Allegri jön ha nincs Bl" féle hírt? 2 éve nyáron emlékeim szerint ők írták meg, hogy Higuaínért 70 milliót adnánk, és hogy Alexist adjuk a Juvének Llorrentéért és 20 millióért cserébe..
Kommentáld a híreket
- eReMA
- Kedvenc játékosaid: 4
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kommentáld a híreket
“Játssz nyugodtan!” - Puskás
The time on the clock is etched on our memories, 92:48.
El Real Madrid es el equipo más importante del mundo y lo será hasta que yo lo diga
El Real Madrid es el equipo más importante del mundo y lo será hasta que yo lo diga
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
A Gazzetta ennyire hiteles forrás amúgy, hogy már-már tényként kezelitek ezt a "Zidane távozik és Allegri jön ha nincs Bl" féle hírt? 2 éve nyáron emlékeim szerint ők írták meg, hogy Higuaínért 70 milliót adnánk, és hogy Alexist adjuk a Juvének Llorrentéért és 20 millióért cserébe..
- eReMA
- Kedvenc játékosaid: 4
Én is így gondoltam. Aztán eszembe jutott, hogy annyi dolog jelenthette volna már a regnálás végét, amiről azt hittem, hogy azonnali macskapuska általi büntetésre (Family Guy ) ítélik az öreget... -Benítez, CdR, Casillas, 0-4, etc...- És nem történt a világon semmi. Pérez belekövült ebbe a pozícióba, mint szúnyog a borostyánba. Szerintem innen csak magától fog felállni, ha netalán idő előtt megtörténik. Nem fog.Berti írta:Nem fogja elküldeni Zidanet egy hamar, mert tudja, hogy az az elnöksége végét jelentené.
“Játssz nyugodtan!” - Puskás
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Ebbe nem vagyok annyira biztos.Se abba hogy nem fogja,se abba hogy ez a huzás az elnoksège vègèt jelentenè.Berti írta:Nem fogja elküldeni Zidanet egy hamar, mert tudja, hogy az az elnöksége végét jelentené.
Jol "bebetonozta" magát hogy egy klasszikussal èljek...
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
Nem fogja elküldeni Zidanet egy hamar, mert tudja, hogy az az elnöksége végét jelentené.
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Hat ha elkuldi, akkor nincs arca, akkorat fog egni, ha ezt megteszi hogy... Tyuuuuuu...morientes írta:A mór megtette kotelessègèt,a mór mehet.Pereznek mindenki beáldozhato ha az arca mulik rajta.RealRaúl77 írta:De ez akkor is baromira bosszant.. Elvileg Zidane volt a nagy "puszipajtás", meg minden, de őt is kibassza, ha nem nyer bl-t, rögtön az első félévében, ilyen körülmények közt.. Nevetséges. Ha Zidane sem marad hosszútávon, akkor kb senki.
- Mester77
En a videós dolognak örülnek.
"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Fociról van szó, felesleges belekeverni az élet többi részét.nmate írta: Mintha ez nem így lenne az élet minden területén.
Ennek ellenére nem tartom hülyeségnek, én jelentősen korlátoznám sok szituációban a lapok számát, illetve a szimulálást büntetném jobban, utólag és meccsen is.
A szimulálást meg adom.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Mintha ez nem így lenne az élet minden területén.Remy írta:De, ha mégis piros volt, akkor kaptál egy eltiltást, emberhátrányba került a csapatod, és még 11-est is kapott az ellenfél. 1, azaz EGY szabálytalanságért. Ez mindig is hatalmas marhaság volt... de kérdezd meg az arsenalosokat, amikor tolták a Bayern ellen 2 éve. Ők is biztos imádták, hogy 1 hiba miatt, konkrétan kiestek... (ez az eset jutott most hirtelen eszembe a közelmúltból)
Ennek ellenére nem tartom hülyeségnek, én jelentősen korlátoznám sok szituációban a lapok számát, illetve a szimulálást büntetném jobban, utólag és meccsen is.
a változtatás után sem lesz tilos pirosat adni a szabálytalanságért. elolvastad? ugyanúgy kaphat pirosat ha a spori úgy gondolja hogy indokolt. akárcsak most. egyedül annyi változhat hogy eddig a gólra törő játékos buktatása alapból pirosat ért, lehet hogy ezután ha ez 16on belül történik akkor csak sárga és tizi lesz. de miondom, amúgy szarnak a pofon. eddig is volt, ami sárgát ért és tizit és ezután is lehet majd pirosat adni.De, ha mégis piros volt, akkor kaptál egy eltiltást, emberhátrányba került a csapatod, és még 11-est is kapott az ellenfél. 1, azaz EGY szabálytalanságért. Ez mindig is hatalmas marhaság volt...
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
De, ha mégis piros volt, akkor kaptál egy eltiltást, emberhátrányba került a csapatod, és még 11-est is kapott az ellenfél. 1, azaz EGY szabálytalanságért. Ez mindig is hatalmas marhaság volt... de kérdezd meg az arsenalosokat, amikor tolták a Bayern ellen 2 éve. Ők is biztos imádták, hogy 1 hiba miatt, konkrétan kiestek... (ez az eset jutott most hirtelen eszembe a közelmúltból)BBeno írta:ezt amúyg nem is értem. eddig sem volt mindig piros a 16-on belüli szabálytalanság. gyakorlatilag nem változik semmi.Viszont a tripla büntetés eltörlésének már rég itt volt az ideje.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
ezt amúyg nem is értem. eddig sem volt mindig piros a 16-on belüli szabálytalanság. gyakorlatilag nem változik semmi.Viszont a tripla büntetés eltörlésének már rég itt volt az ideje.
- Remy
- Kapcsolat:
Infantino nekem mindig is szimpatikus volt, és ez a két újítás már most nagyon tetszik! Végre van fény az alagút végén...
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
Nem tudom, hogy ez e a jó topik, de mi a véleményetek a fifa új elnöke által beharangozott változtatásokról?
Én jó ötletnek tartom a videóbírótesztelésének ötletét, végre ki fog derülni, hogy van e létjogosultsága bizonyos esetekben. Még akkor is, ha szerintem is hozzátartoznak a bírói tévedések a játékhoz.
Viszont a tripla büntetés eltörlésének már rég itt volt az ideje.
Én jó ötletnek tartom a videóbírótesztelésének ötletét, végre ki fog derülni, hogy van e létjogosultsága bizonyos esetekben. Még akkor is, ha szerintem is hozzátartoznak a bírói tévedések a játékhoz.
Viszont a tripla büntetés eltörlésének már rég itt volt az ideje.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
- schranzer
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Ronaldo (R9)
Ha nem is fognak jonni ugy az eredmenyek most, akkor joggal gondoljak majd a szurkolok, hogy meg egy evet kell Zidanenak adni, ahol sajat maga alakithatja a keretet.
Ha Perez ezt nem igy latja, es mar ev vegen meszeli Zidanet, akkor Pereznek annyi. A szurkolok kifogjak kesziteni, es sajat maga fog lemondani. Mar igy is evek ota maga alatt vágja a fát, de ezzel a korai menesztessel egyenesen kiverné a biztositekot mindenkinél. Sokkal nagyobb tisztelete van a francianak, mint Pereznek.
Ha Perez ezt nem igy latja, es mar ev vegen meszeli Zidanet, akkor Pereznek annyi. A szurkolok kifogjak kesziteni, es sajat maga fog lemondani. Mar igy is evek ota maga alatt vágja a fát, de ezzel a korai menesztessel egyenesen kiverné a biztositekot mindenkinél. Sokkal nagyobb tisztelete van a francianak, mint Pereznek.
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Kovacic, Kroos, Modric - Isco - Bale, CR
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
A mór megtette kotelessègèt,a mór mehet.Pereznek mindenki beáldozhato ha az arca mulik rajta.RealRaúl77 írta:De ez akkor is baromira bosszant.. Elvileg Zidane volt a nagy "puszipajtás", meg minden, de őt is kibassza, ha nem nyer bl-t, rögtön az első félévében, ilyen körülmények közt.. Nevetséges. Ha Zidane sem marad hosszútávon, akkor kb senki.
LEGIO PATRIA NOSTRA
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Berti írta:Allegri? Benitez?KAG írta:Egy olasz Benitez a faszi nagyjából
Közel sem egy kategoria a kettő. Allegri egy jó edző.
Dehogynem, mindkettő rendkívül defenzív edző! Allegrit meg ugyanúgy kikezdenék a játékosok a stílusa miatt.
A jelenlegi csapatnak semmi. Viszont a mindenkori real madridnak támadó foci mindenképpen. Én nem szeretném azt látni, hogy 1-0kal húzzuk be a bajnokságot.miro írta:Tök komolyan kérdezem,szerinted mi a Real Madrid játékfilozófiája? (semmi kötözködés,de érdekel!)KAG írta:Meg, ha még lenne valami normális név akivel pótolni lehetne.
De ilyen Allegrik... kurvára nem kompatibilis elvileg a Real Madrid játékfilozófiájával. Egy olasz Benitez a faszi nagyjából
Találni kell egy edzőt aki kompatibilis velünk és a játékosok is elfogadnak. Jelenleg nem tudnék egyet sem mondani aki elérhető.
ZIDANE
Allegri? Benitez?KAG írta:Egy olasz Benitez a faszi nagyjából
Közel sem egy kategoria a kettő. Allegri egy jó edző.
- miro
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
Tök komolyan kérdezem,szerinted mi a Real Madrid játékfilozófiája? (semmi kötözködés,de érdekel!)KAG írta:Meg, ha még lenne valami normális név akivel pótolni lehetne.
De ilyen Allegrik... kurvára nem kompatibilis elvileg a Real Madrid játékfilozófiájával. Egy olasz Benitez a faszi nagyjából
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Az igen reális elverás, első félév után a BL, mert ha nem lecserélik... Meg valszeg ha Benítez bukott, akkor Allegri megoldást jelentene, ha Zizou helyett akkor kellett volna választani. még akkor kellett volna még talán rámenni Jorge Sampaoli-ra, és nem sz**tni Zizou-t, mert ha ezt megcsinálja vele, a szurkolók szerintem csak fehér zsepivel fognak kimenni koreo gyanánt.
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦