morientes írta:Egyáltalán nem.Csak a feladat eltèro,maga a poszt ugyan az.A tobbi már csak gyakorlás kèrdèse.
Modric szerepkore is más volt a spursbe,más itt.
Sot,mondok mást,ehhez a poszthoz amit Modric játszik,ki kell forrni,meg kell rá èrni.
Modric sem 20 èvesen lett a kp profja.
Ès,ha már Alan Smith-bol tudott SAF csinálni egy szurot,(center volt ha valaki nem emlèkezne rá,nem is akármilyen),akkor Kovacicbol is lehet egy Modric tipusu játèkost faragni.Már ha akarunk egyáltalán.Arra mondjuk termèszetesen nincs garancia hogy ugyan olyan jo lesz.
Nem hiszek abban,hogy minden futballistát be kell kategorizálni,elhelyezni a mágnestáblán,ès aztán onnan sehova.
A fejlodès ott van mindenkiben.
A nagy részével egyet értek, de csak a pontosság kedvéért... Modric feladata ugyanaz volt a Spursben is, mint nálunk, csak nem űzte ennyire magas szinten. Bár onnan is kilógott felfelé. Alan Smith meg egy közepes támadó volt és SAF nem szűrőt csinált belőle, hanem kényszerből betette középre szervezni.
morientes írta:Nyilván nem arra gondoltam hogy Hameszbol vagy Isobol lehetne egy ilyet,de Kovacic qualitásai nagyban gasonlitanak Modricèihoz,a harcosság,az hogy megtartja a labdát ha kell,elèggè lát a pályán,jo lo,ez mind mind olyan tulajdonság ami jo lehet.Persze lehet hogy nem,de kategorikusan kijelenteni,mikor a gyerek játszik 20 percet meccsenkènt...persze kár is ebbe belemenni,majd veszunk vkit oszt kèsz.
Én bírom Kovacicot, meg bízok is benne. De össze sem lehet hasonlítani Modriccsal. Más stílus a kettő, Kovacicsban nincs meg az a profizmus, az a nyugalom, az az inteligencia, az az ösztönös zseniség ami Modricsban igen. Írtam már, de nekem Di María jutott eszembe róla. Nagyon jó játékos, jól cselez, bátran megindul, de túl szertelen és könnyen zavarba hozható. Egyébként ha kihozza magából a maxot, akkor rengeteget profitálhatunk belőle, de Modrichoz köze sincs.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero