Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2016. március 14., hétfő 21:55

lesliejr írta:A bajnokságban 27 gólos. Messi 21. Hol van ez az elmúlt évek gólparádéitól? Mikor évi 60-70 gólt rúgtak? Sehol. Nem ugyanaz már. Csak míg Messi játéka úgy alakult át, hogy legalább akkora hasznára van a csapatnak mint anno, addig Ronaldo a kicsiket megszórja, egy komolyabb csapat meg úgy leveszi, hogy kapura se nagyon tud lőni.
Ez hatalmas különbség. Nem csak a számokat kell nézni.
Mondjuk a BL-t adom. Azt nem is néztem, hogy 13-at lőtt már eddig. :) Abból 11et a csoportkörben? Mert ha jól emlékszem 1et-1et eltett a Romának oda-vissza.
Nem egyszerű amúgy, mert CR is fontos gólokat lőtt a csoportkörben, meg a Roma ellen is. Ha csak a statisztikát meg a gólokat nézzük, akkor full egál. De ha megnézünk külön-külön egy Real és egy Barca meccset, akkor rájövünk, hogy Messi mennyivel fontosabb, mint CR. Fel van sz*pva Neymar meg Suarez is, hogy mennyi gólt, meg asszisztot tolnak. De az igazi játékban még mindig Messi a különbség... Szóval igazán kiéghetne már... :roll: :lol:
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

lesliejr
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: lesliejr » 2016. március 14., hétfő 14:57

Vezeti a spanyol bajnokság góllövőlistáját és a BL-ben még a saját rekordja is veszélyben van, annyi gólt szerzett eddig... Ez mi, ha nem góltermelés?
A bajnokságban 27 gólos. Messi 21. Hol van ez az elmúlt évek gólparádéitól? Mikor évi 60-70 gólt rúgtak? Sehol. Nem ugyanaz már. Csak míg Messi játéka úgy alakult át, hogy legalább akkora hasznára van a csapatnak mint anno, addig Ronaldo a kicsiket megszórja, egy komolyabb csapat meg úgy leveszi, hogy kapura se nagyon tud lőni.
Ez hatalmas különbség. Nem csak a számokat kell nézni.
Mondjuk a BL-t adom. Azt nem is néztem, hogy 13-at lőtt már eddig. :) Abból 11et a csoportkörben? Mert ha jól emlékszem 1et-1et eltett a Romának oda-vissza.

M1Ö

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2016. március 13., vasárnap 11:29

DinhoL írta:Látszik, h ő se gondolta komolyan a történetet..
Lehet nem, de nekem ez a poén sem szimpatikus, hogy megjátsza a sértődöttet... :ike:
Verekedésről szó sem volt, biztos nem volt komoly a sztori, csak na... :)
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

DinhoL
Kedvenc játékosaid: Michael Laudrup, R10, Carles Puyol, Xavier Hernández
Kedvenc csapatod: FC Barcelona, LA Lakers

HozzászólásSzerző: DinhoL » 2016. március 13., vasárnap 11:24

Látszik, h ő se gondolta komolyan a történetet..Valahogy n tűnik reálisnak ha egy ilyen miatt összeverekednének edzésen.
Som i Serem!
6oat

M1Ö

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2016. március 13., vasárnap 11:19

DinhoL írta:Elég látványosan hülyéskednek de persze bele lehet látni bármit..:)
Nem látok bele semmit. azért kérdfem, hogy Suárez tényleg nem érti a poént? Vagy nála ez lenne a poén, hogy megjátsza a sértődöttet és flegmázik meg rugdos? Legyen bármelyik, egyik sem szimpatikus... :roll: :)

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2016. március 13., vasárnap 11:17

Azért valaki edzésen odarúgott volna nekem egy ilyen vergődőset viccelődve elég csúnyán beleléptem volna az arcába.
De kinek mi a vicc. :) :coffee:
ZIDANE

DinhoL
Kedvenc játékosaid: Michael Laudrup, R10, Carles Puyol, Xavier Hernández
Kedvenc csapatod: FC Barcelona, LA Lakers

HozzászólásSzerző: DinhoL » 2016. március 13., vasárnap 11:12

M1Ö írta:https://www.youtube.com/watch?time_cont ... OjJiVsZEDA

00:50-nél... és tényleg gyakorolják a színészkedést! :lol:
Mennyire komoly amúgy a videó? Tényleg nem érti a vámpír a poént? :hmmm:
Elég látványosan hülyéskednek de persze bele lehet látni bármit..:)
Som i Serem!
6oat

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2016. március 13., vasárnap 11:06

M1Ö írta:https://www.youtube.com/watch?time_cont ... OjJiVsZEDA

Hagyjad, ők szeretik egymást. Mindenki barát mindenkivel... Bezzeg ronaldo a kcsög h megmondta csak kollégák.
ZIDANE

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. március 13., vasárnap 10:59

Realista24 írta:Látom a Barcánál is komolyan gondolják a stadion felújítást. Valami komoly távolkeleti befektető goromba pénzt tolna bele. De azt is olvasom, hogy ott is felmerült a stadion nevének megváltoztatása.
mes que un estadio
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

M1Ö

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2016. március 13., vasárnap 10:57

https://www.youtube.com/watch?time_cont ... OjJiVsZEDA

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2016. március 9., szerda 9:21

érdekes, én azt látom, hogy amióta messi (2-3 hete) ismét vérszemet kapott egy esetleges spanyol gólkirályi cím kapcsán (mert rendesen beindult góllövés terén, valahol olvastam is, hogy jobban áll góllövés terén 2016ban, mint abban az évben, mikor megdöntötte müller rekordját), nos azóta suarez mintha visszaesett volna, de legalábbis mintha nem jönne tőle annyi gól. legutóbb már a 11est sem adta át ( :mrgreen: ), bár hozzáteszem, mivel minden(!!!) meccsen kapnak manapság így nyugodtan adogadhatják körbe egymás között. szóval könnyen lehet, hogy messi ismét uralomra tör és ezt elkezdi érezni az uru is.. :hmmm:
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2016. március 9., szerda 9:15

lesliejr írta:Simán el tudom képzelni, hogy Suarez ráhajtott az aranycipőre. Majd pont ő nem. Vérbeli csatár, aki 20 méterről bárhonnan életveszély kapuval szemben és habzó szájjal csak a gólra tör. Nincs nála jobb azon a poszton jelenleg. Bár 3 hete mindent kapufára tesz, de majd újra termelni fog, efelől nincs kétségem.
Az idei Ronaldo-t így szerintem le is fogja nyomni. A toppal csak Messi tudná tartani a lépést, de egyik sem olyan gólgép már mint az elmúlt években. Ronaldo kiesett a ritmusból és úgy néz ki neki ez az év lesz olyan mint Messi elég rossz egyik, de még inkább 1.5 éve, mikor komolyabban sérült is volt. Csak akkor Messi 25 éves volt és fejlődő képes, Ronaldo inkább már lassan leszállóágra kerül. Nehéz lesz innen neki visszatérni oda ahol volt és néha azt látom rajta, hogy erre már nem minden idegszálával törekszik. Ami szerintem érthető. Talán már elégedett, BL-t nyert a Real-lal is. Aranylabda, gólkirályi címek. Talán az EB-n próbál majd mindent kiadni magából, hátha összejön egy döntő ahol még nyerhet vmit, ami hiányzik. Aztán elkezd a testére vigyázni, már olyanokba nem megy bele amibe eddig lazán, nem fog annyit sprintelni és ezzel veszít is a teljesítményéből.
Valahol olvastam itt a fórumon, hogy Iniesta már nem a régi. Tavaly volt egy átmeneti idénye, mikor nem is ment neki és a helyét is kereste Neymar mögött. Idén már nem teljesen a régi Iniesta-t látjuk, viszont legalább olyan hasznos. Rengeteg labdát szerez, Neymi mögött erre van is ereje, nem neki kell mozgatni a Barca bal oldalát, neki a labdaszerzések utáni visszaindítások fekszenek, ezekből renget helyzetünk van.
Ha ebből indulok ki Ronaldo is megújulhat, de lehet, hogy azt már nem a Realban képzeli el. Ki tudja.
Vezeti a spanyol bajnokság góllövőlistáját és a BL-ben még a saját rekordja is veszélyben van, annyi gólt szerzett eddig... Ez mi, ha nem góltermelés?
:goat:

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. március 9., szerda 9:01

Látom a Barcánál is komolyan gondolják a stadion felújítást. Valami komoly távolkeleti befektető goromba pénzt tolna bele. De azt is olvasom, hogy ott is felmerült a stadion nevének megváltoztatása.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

palesz77
Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2016. március 5., szombat 13:54

M1Ö írta:Rendeben, ez tiszta. De ettől még nem kizárt, hogy aranycipőst akarnak belőle csinálni.
Nekem nem is ezzel van bajom, hanem azzal, amikor hülyeségekkel akarják ezt alátámasztani. Lásd a legurított 11-es.

M1Ö

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2016. március 5., szombat 13:17

palesz77 írta:Azért, mert az a videókon is látszik, meg el lett már mondva többször is a sajtónak, hogy Neymarnak szánta Messi a legurított tizit. Ennek ellenére folyamatosan jönnek az elméletek, hogy az Aranycipő miatt gurította le Luisnak.. A többit lehet azért adta Suáreznek - sokra mentünk vele :lol: -, de a legurítottban nem ez volt a "hátsó szándék", hanem Cruyffnak üzentek vele a srácok - tudtommal.
Rendeben, ez tiszta. De ettől még nem kizárt, hogy aranycipőst akarnak belőle csinálni. Sőt, én a fejemet tenném rá, hogy igen. De mondom, ez nem kritika, meg negatív dolog. Nekem egyértelmű, hogy rámentek erre, aztán nem biztos, hogy igazam is van. :mrgreen:

palesz77
Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2016. március 5., szombat 13:13

M1Ö írta:Most nem azért, de miért olyan lehetetlen, hogy tényleg ez a történet?
Azért, mert az a videókon is látszik, meg el lett már mondva többször is a sajtónak, hogy Neymarnak szánta Messi a legurított tizit. Ennek ellenére folyamatosan jönnek az elméletek, hogy az Aranycipő miatt gurította le Luisnak.. A többit lehet azért adta Suáreznek - sokra mentünk vele :lol: -, de a legurítottban nem ez volt a "hátsó szándék", hanem Cruyffnak üzentek vele a srácok - tudtommal.

M1Ö

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2016. március 5., szombat 13:02

palesz írta: ezeken az elméleteken mindig jót röhögök.
Most nem azért, de miért olyan lehetetlen, hogy tényleg ez a történet? Abszolút nem lehetetlen és nincs benne semmi negatív, hogy ennyire ellenkezni kelljen ellene. :) Tény, hogy sokkal jobban működik a ti hármasotok, mint a miénk. Ez még plusz hab lenne a tortán, ha Suárez lenne az aranycipős és nem CR.

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2016. március 5., szombat 11:33

ha mar a tizenegyes, elvileg mascheranoval akartak rugatni, hogy vegre meglegyen az elso talalata, de nem vallalta be. :mrgreen:

lesliejr

HozzászólásSzerző: lesliejr » 2016. március 4., péntek 19:36

Simán el tudom képzelni, hogy Suarez ráhajtott az aranycipőre. Majd pont ő nem. Vérbeli csatár, aki 20 méterről bárhonnan életveszély kapuval szemben és habzó szájjal csak a gólra tör. Nincs nála jobb azon a poszton jelenleg. Bár 3 hete mindent kapufára tesz, de majd újra termelni fog, efelől nincs kétségem.
Az idei Ronaldo-t így szerintem le is fogja nyomni. A toppal csak Messi tudná tartani a lépést, de egyik sem olyan gólgép már mint az elmúlt években. Ronaldo kiesett a ritmusból és úgy néz ki neki ez az év lesz olyan mint Messi elég rossz egyik, de még inkább 1.5 éve, mikor komolyabban sérült is volt. Csak akkor Messi 25 éves volt és fejlődő képes, Ronaldo inkább már lassan leszállóágra kerül. Nehéz lesz innen neki visszatérni oda ahol volt és néha azt látom rajta, hogy erre már nem minden idegszálával törekszik. Ami szerintem érthető. Talán már elégedett, BL-t nyert a Real-lal is. Aranylabda, gólkirályi címek. Talán az EB-n próbál majd mindent kiadni magából, hátha összejön egy döntő ahol még nyerhet vmit, ami hiányzik. Aztán elkezd a testére vigyázni, már olyanokba nem megy bele amibe eddig lazán, nem fog annyit sprintelni és ezzel veszít is a teljesítményéből.
Valahol olvastam itt a fórumon, hogy Iniesta már nem a régi. Tavaly volt egy átmeneti idénye, mikor nem is ment neki és a helyét is kereste Neymar mögött. Idén már nem teljesen a régi Iniesta-t látjuk, viszont legalább olyan hasznos. Rengeteg labdát szerez, Neymi mögött erre van is ereje, nem neki kell mozgatni a Barca bal oldalát, neki a labdaszerzések utáni visszaindítások fekszenek, ezekből renget helyzetünk van.
Ha ebből indulok ki Ronaldo is megújulhat, de lehet, hogy azt már nem a Realban képzeli el. Ki tudja.

MesQueUnClub
Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
Kedvenc csapatod: Barca

HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2016. március 4., péntek 17:54

palesz77 írta: Szegény Higuaínt meg kihagytad.
Jogos a szó, mert neki is 25 gólja van.
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦

Vissza: