Kosárlabda (NBA, Euroliga stb.)
- Galacticos
Re: Kosárlabda (NBA, Euroliga stb.)
D will eszmeletlen mit muvel itt a vegjatekban.
Elmult ot 5 tamadasbol 3tripla, egy kettes ugyhogy nem gyengen a hintaba tette a vedojet es egyszer leadta nowitzkinek..
Szerk: meg egy kettes
Elmult ot 5 tamadasbol 3tripla, egy kettes ugyhogy nem gyengen a hintaba tette a vedojet es egyszer leadta nowitzkinek..
Szerk: meg egy kettes
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Akkor a ZTE az OKCt is úgy megverné? (kit nem? )sebydani írta:Nem vagy a barátom Sajnálom, hogy nem láttam élőben egy igazi GSW hengert de maga a meccs nagyon szórakoztató Belenéztem a másik meccsbe is, azt hittem az OKC teljesen elcseszi, de azért csak behúzzák ha már az elején is megvolt a 20 pontos előny Nem vagyok nagy szaki de a szolnoki védelem tagjai közül bárki beférne az OKC defense sorába jelenleg.
Én örülök,hogy nyert a Lakers pedig nem bírom őket,de jó volt kicsit látni szenvedni a GSWt
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
Showtime Lakers.
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Nem vagy a barátom Sajnálom, hogy nem láttam élőben egy igazi GSW hengert de maga a meccs nagyon szórakoztató Belenéztem a másik meccsbe is, azt hittem az OKC teljesen elcseszi, de azért csak behúzzák ha már az elején is megvolt a 20 pontos előny Nem vagyok nagy szaki de a szolnoki védelem tagjai közül bárki beférne az OKC defense sorába jelenleg.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
sebydani írta:Idén még nem láttam élőben GSW meccset,de ha nem fognak parádézni és a Lakers elveri őket nagyon nagy bajban lesznek :Đnmate írta:Lakers ma megveri Curryéket :Đ
Én Griffint mindenképpen cserélném. Egyszerűen nem látom azt, hogy vele valaha is bajnokságot lehetne nyerni első emberként, pedig gondolom az volt eredetileg vele a cél, hogy ő legyen a FP, amint CP kezd kikopni.Persze, nagyszerű scorer, főleg mióta megtanult középtávolit dobni, és egy kifejezetten jól passzoló magasember, de védekezésben még mindig kevés, és mivel a liga elment a stretch 4-ok irányába, nem biztos, hogy rá érdemes lenne valamit is építeni.
Én Rivers helyében deadlinekor cseréltem volna, a Boston ideális partner lehetett volna, mert Ainge megrögzötten keres egy FP-kaliber játékost, aki alappillére lehetne a Stevens által parádésan irányított fiatal magnak. Egy Amir-Crowder-James Young+pick csomagot simán le lehetett volna szerintem gombolni róluk, ami tekintve a Clippers pad "mélységét" nagyon jól jöhetett volna Docnak.
Lovenál meg szintén a Bostont tudom elképzelni végállomásként, őt régóta hajszolja Ainge, kérdés LeBron elcseréli-e, ha ismét buknak a PO-ban.
De amúgy igen, náluk sem ártana őt postázni, mert bár valóban látszik, hogy egy igazi statpadder volt a Wolvesnál, botrányos a védekezése, főleg pnr szituációknál és harmadik számú játékosként nyerhet maximum valahol bajnokságot, azért nincs igazán kiaknázva a képessége ebben a Cavsben.
Viszont nem hinném, hogy egy elit winget lehetne érte szerezni, inkább valami olyasmi csomagot, amit fentebb említettem, ami jó munkásemberekből áll, akik tűrik a padozást és képesek vezetni a 2nd unitot.
És hogy a Lakerst is megemlítsem ebben a kommentben( ), Randle-t azért sem tudom annyira elképzelni a Lakers jövőbeni arcaként, amit Griffinnél írtam a stretch 4-okról. Persze lényegében most rookie, azért nem ártana, ha megtanítanák dobni a nyáron, és ráfeküdne a triplákra és a középtávolikra.
Én Rivers helyében deadlinekor cseréltem volna, a Boston ideális partner lehetett volna, mert Ainge megrögzötten keres egy FP-kaliber játékost, aki alappillére lehetne a Stevens által parádésan irányított fiatal magnak. Egy Amir-Crowder-James Young+pick csomagot simán le lehetett volna szerintem gombolni róluk, ami tekintve a Clippers pad "mélységét" nagyon jól jöhetett volna Docnak.
Lovenál meg szintén a Bostont tudom elképzelni végállomásként, őt régóta hajszolja Ainge, kérdés LeBron elcseréli-e, ha ismét buknak a PO-ban.
De amúgy igen, náluk sem ártana őt postázni, mert bár valóban látszik, hogy egy igazi statpadder volt a Wolvesnál, botrányos a védekezése, főleg pnr szituációknál és harmadik számú játékosként nyerhet maximum valahol bajnokságot, azért nincs igazán kiaknázva a képessége ebben a Cavsben.
Viszont nem hinném, hogy egy elit winget lehetne érte szerezni, inkább valami olyasmi csomagot, amit fentebb említettem, ami jó munkásemberekből áll, akik tűrik a padozást és képesek vezetni a 2nd unitot.
És hogy a Lakerst is megemlítsem ebben a kommentben( ), Randle-t azért sem tudom annyira elképzelni a Lakers jövőbeni arcaként, amit Griffinnél írtam a stretch 4-okról. Persze lényegében most rookie, azért nem ártana, ha megtanítanák dobni a nyáron, és ráfeküdne a triplákra és a középtávolikra.
- sebydani
Idén még nem láttam élőben GSW meccset,de ha nem fognak parádézni és a Lakers elveri őket nagyon nagy bajban lesznek :Đnmate írta:Lakers ma megveri Curryéket :Đ
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Lakers ma megveri Curryéket :Đ
- sebydani
Este értelmes időben lesz a GSW és az OKC meccse is Végre nem felvételről kell nézni
Szerintetek mi lesz Griffinnel? A Clippers nélküle is nyeri a meccseket, persze egy playoffban komoly impact lenne.
Illetve mi lesz Love-al? Kicsi a minta, de kb. amit ő, azt egy Channing Frye lehozza, nem biztos hogy hülyeség lenne elcserélni egy elit wingre.
Illetve mi lesz Love-al? Kicsi a minta, de kb. amit ő, azt egy Channing Frye lehozza, nem biztos hogy hülyeség lenne elcserélni egy elit wingre.
Áram bekötést vállalok [email protected]
Ha nem jön valami szupersztár FA akkor 3-4 év.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Na, ez a nem mindegy.A Golden State egymás után a 44. hazai alapszakaszbeli mérkőzését nyerte meg, amivel beállította a Chicago Bulls ligarekordját. A Michael Jordan vezette Bikák 1995. március 30. és 1996. április 4. között győztek sorozatban 44-szer az alapszakaszban.
Kérdés, NBA-szakértők: Lakers mikor fog kilábalni ebből a gödörből? Esélyem sincs követni az NBA-t sajnos, így nem vágom mi a helyzet velük, csak azt látom, hogy rém gyengék. Most már 3-4 éve.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Le is hozták a statisztikát: a negyedik negyed vagy a hosszabbítás utolsó 10 másodpercében az egyenlítésért vagy a győzelemért 5/38-cal dobott eddig karrierje során (3/26 triplából). Clutch.TBone írta:én nagyon csípem Westbrookot, ő és KD miatt a kedvencem az OKC, de ez megint mi volt?
Az éjjel Curryék megint elkapták őket, igaz csak a 4-ik negyedben, b2b-t jáátszott az OKC, és már a múltkor sem bírták a végét a Clippers ellen.
De azért aki nem látja Curry hatását a csapatra az vak
Jézusom. Ráadásul ott ment vele Foye és ha jól láttam Jamal Crawford átváltott Westyre, az egy wide-open tripla lett volna.TBone írta:én nagyon csípem Westbrookot, ő és KD miatt a kedvencem az OKC, de ez megint mi volt?
Más. Megváltozott Lakers offense+bizalom és D'Angelo fiam magára is talált. All-star óta eltelt 7 meccsen 19.9-3.1-4.7, 51.6 mezőnyből, 53.8 tripláról, igencsak dicséretes. Kevés labdát ad el, viszont a büntetőzésén meg a védekezésén kell még melózni, utóbbin rengeteget.
De, ez már azért biztató helyzet, persze azért kéne nagyon a pick, amivel Simmonst/Ingramet ki lehet húzni.
- TBone
- Kedvenc játékosaid: Figo, CR , Bale, Marcelo, Lopez, Modric, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Portugália, OKC
én nagyon csípem Westbrookot, ő és KD miatt a kedvencem az OKC, de ez megint mi volt?
Mert úton útfélen már a legjobbakhoz hasonlítják, és ha nem is közvetlenül, de ugye ezalatt Jordanre is lehet gondolni. Nekem is csak a túlzásokkal van gond, de ilyen teljesítménynél ez már-már természetes.csababarca írta:Nem is értem eleve miért kéne Jordanhez hasonlítani.
Lejjebb írtátok, hogy akkor lehetne a legjobbakhoz hasonlítani, ha 3-4 évig tartósan hozná ezt a teljesítmény. Ez az én saját véleményem, és lehet, hogy szőrszálhasogatónak tűnik (próbálok objektív lenni), de én akkor sem tudnám odasorolni, nekem két dolog nagyon fontos ilyen téren:all-round játékos legyen, illetve csak a jelenlétével-teljesítményével jobbá tudja tenni bármelyik játékost.
Na most az előbbit nem teljesíti a szememben az utóbbira is azt mondanám az eddigiek alapján, hogy nem látom benne.
Persze ez utóbbit nagyon nehéz leszűrni most, mert ugye adva van egy olyan csapat körülötte, ami egészen kivételes, mind játékosokat, mind managementet tekintve. Inkább olyan ez a szitu, hogy van egy bitang jó csapat, akikhez Curry ad "egy kis pluszt" (megint:idéző-idézőjelben), nem pedig az, hogy van egy csapat, akik tisztán Curry miatt vannak ott ahol.. Ismétlem, nehéz ezt leszűrni, és az a helyzet, hogy nincs is arra szüksége a Dubsnak, hogy csak Curryre szoruljanak, de a korábbi éveket véve alapul.
Én például ezért tartom nagyra Jamest, mert ő maradéktalanul kielégíti az fenti két feltételt, pedig ugye a kinti dobásaiba inkább bele se menjünk.
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
róluk beszéltem, akik képesek egész nap statokat meg fórumkódot bújniSzóba hozod azt, hogy nekem nincs életem emellett, miközben azt se tudod ki vagyok, mit csinálok, tanulok/dolgozok, mennyit foglalkozok ezzel a témával.
okéEzért aláznak meg téged szinte az összes vitában
és mi van ha én ezt szeretem?
vágyom rá?
akkor te most engem lebuzizol?
gyerünk még, ezazzzÉs ezért aláztalak meg Danilos témában is, ami után kivágtak. Ezért aláztalak meg most is. És ezért foglak továbbra is, amikor idejössz a fals személyes véleményeddel bicskanyitogató stílusban, amit igazságnak állítasz be úgy, hogy az elejétől kezdve nyomod a személyeskedést.
azért ne legyél ideges ennyire.
olvass már vissza és emeld már ki még mielőtt mindkettőnket kivágnak, hogy ÉN hol kezdtem személyeskedést, hol nem tényekre hivatkoztam?
vagy az nem elég tény, hogy mj statjai jobbak 1-2 kivétellel curryénél?
várom megtisztelő válaszod.
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Nem is értem eleve miért kéne Jordanhez hasonlítani.
Szerintem sehol nem rangsorolják elé Curryt, hogy erről beszélni kelljen.
Történelmi szezont fut egyénileg is a csapat is, körülményektől eltekintve is.
Aki szerint ez a liga puhányságából fakad, az enyhén elfogult vele negatív irányba.
Mehetne az is, hogy szétütik, dobna meccsenként 20-30 büntetőt, 90% körül, azzal baromira beljebb lenne az ellenfél.
Másik megoldás hogy eltöröd szó szerint kezét lábát...az meg baromi etikus, sérítsünk le valakit azért mert ezerszer tehetségesebb valamiben..
http://espn.go.com/espn/feature/story/_ ... ter-record
Szerintem sehol nem rangsorolják elé Curryt, hogy erről beszélni kelljen.
Történelmi szezont fut egyénileg is a csapat is, körülményektől eltekintve is.
Aki szerint ez a liga puhányságából fakad, az enyhén elfogult vele negatív irányba.
Mehetne az is, hogy szétütik, dobna meccsenként 20-30 büntetőt, 90% körül, azzal baromira beljebb lenne az ellenfél.
Másik megoldás hogy eltöröd szó szerint kezét lábát...az meg baromi etikus, sérítsünk le valakit azért mert ezerszer tehetségesebb valamiben..
http://espn.go.com/espn/feature/story/_ ... ter-record
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Látod, hehe, hoztad a színvonaladat. A tények elől megint elbújsz, nem válaszolsz a lényegre illetve terelsz, mikor tudod, hogy nincs igazad(mint az esetek túlnyomó többségében). Szóba hozod azt, hogy nekem nincs életem emellett, miközben azt se tudod ki vagyok, mit csinálok, tanulok/dolgozok, mennyit foglalkozok ezzel a témával.
Ezért aláznak meg téged szinte az összes vitában, mert semmi olyan adat/tény nem áll a rendelkezésedre, amivel alátámaszthatnád az igazadat. És ezért aláztalak meg Danilos témában is, ami után kivágtak. Ezért aláztalak meg most is. És ezért foglak továbbra is, amikor idejössz a fals személyes véleményeddel bicskanyitogató stílusban, amit igazságnak állítasz be úgy, hogy az elejétől kezdve nyomod a személyeskedést.
Ezért aláznak meg téged szinte az összes vitában, mert semmi olyan adat/tény nem áll a rendelkezésedre, amivel alátámaszthatnád az igazadat. És ezért aláztalak meg Danilos témában is, ami után kivágtak. Ezért aláztalak meg most is. És ezért foglak továbbra is, amikor idejössz a fals személyes véleményeddel bicskanyitogató stílusban, amit igazságnak állítasz be úgy, hogy az elejétől kezdve nyomod a személyeskedést.