Remélem győz a józan ész.A COPE szerint Zidane hallani sem akar Keylor Navas eladásáról. A francia mester a Costa Rica-i kapust preferálja De Geával szemben. Zizou nyomására elképzelhető, hogy a szezon végén hosszabbítanak Keylorral, aki fizetésemelést is kapna.
Kommentáld a híreket
- miro
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kommentáld a híreket
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
A tejútfeju johet,a másik maradjon csak ott ahol van.Tegnap is a rnak a higabb változata volt,nagyarán f swZoLee7 írta:Aubameyang és Hazard egyszerre? Én ezt erősen kétlem.
Ja,egy zsák labdáèrt johet,tegnap negegyeztunk Mátèval
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
Jaj csak őt ne!A L'Equipe szerint Hazarddal is megvan az egyezség és már "csak" a két klub közötti megállapodás szükséges ahhoz, hogy Madridba költözzön.
Nem akarom hogy jöjjön és pátyolgatni kelljen mert ilyen meg olyan baja van.
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Aubameyang és Hazard egyszerre? Én ezt erősen kétlem.
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Meg hát marketing értékük se akkora, értem én, de általában a tudatos építkezés többet ér el időarányosan, de mondjuk ezt pont ti is tudjátok, csak ugye makacs vezetőséget erről meggyőzni nehéz.Realista24 írta:Csak a Real nem a kísérletezésekről híres. De tudjátok ezt nagyon jól. Mert a mi van ha, mindig ott lebeg a fejük felett és könnyebben kimagyarázható a drága játékos bukása, mint egy olcsóé.
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Csak a Real nem a kísérletezésekről híres. De tudjátok ezt nagyon jól. Mert a mi van ha, mindig ott lebeg a fejük felett és könnyebben kimagyarázható a drága játékos bukása, mint egy olcsóé.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- MesQueUnClub
Igy van mire elfogynak keylor, mivel bravúr kapus is 3-4 év múlva addigra meg 20-21 lesz a kissrác. O pedig mivel stílusban is buffonra hasonlít, 15 évig nem kene kapust keresnetek. Azt lehet 10 millióból meglenne.Remy írta:Hát, amúgy lehet nem hülyeség. Navas még bőven jó néhány évig, addig meg jöhetne ide, és megkaphatná a kupát. Úgy kéne nyomatni, mint a barcánál Ter Stegent. Ha meg tényleg jó lesz, akkor viszonylag olcsón szereztünk 15-20 évre egy kapust.MesQueUnClub írta:A kisgyerek tudom, hogy olasz es nem spanyol, de lehet jobban jarnatok vele mint adott esetben ddgvel 50-60 millaert, én szurkolok a srácnak es ha el tudna érni buffon szintjét remelem nem a seria a-ban fogja el pazarolni a tehetséget.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Hát, amúgy lehet nem hülyeség. Navas még bőven jó néhány évig, addig meg jöhetne ide, és megkaphatná a kupát. Úgy kéne nyomatni, mint a barcánál Ter Stegent. Ha meg tényleg jó lesz, akkor viszonylag olcsón szereztünk 15-20 évre egy kapust.MesQueUnClub írta:A kisgyerek tudom, hogy olasz es nem spanyol, de lehet jobban jarnatok vele mint adott esetben ddgvel 50-60 millaert, én szurkolok a srácnak es ha el tudna érni buffon szintjét remelem nem a seria a-ban fogja el pazarolni a tehetséget.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- MesQueUnClub
A kisgyerek tudom, hogy olasz es nem spanyol, de lehet jobban jarnatok vele mint adott esetben ddgvel 50-60 millaert, én szurkolok a srácnak es ha el tudna érni buffon szintjét remelem nem a seria a-ban fogja el pazarolni a tehetséget.
a meccs beharangozóban a várható kezdőben ott van mayoral, miközben a keretben meg nincs.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
-
- Kedvenc játékosaid: Lampard Zidane Ronaldo
Fizessük ki most és mehet vissza 2 évre kölcsönbe. Ebbe csak belemennek. Bár tény, rendkívül fiatal még de tényleg hatalmas tehetség. Amennyit rabolt a milan tőlünk, még ingyér is idelökhetnék nekünk.Veidt írta:Donnarumma nem fog önként eljönni, és a klub sem mutatott hajlandóságot eladni őt az elmúlt fél évben.KAG írta: Addig kéne elhozni a milanból amíg ennyire lent vannak... még 5-6 év
Hát mondjuk idén ha jól tudom mi szereztük a legtöbb gólt pontrúgásból, ott pedig eléggé támadni kell a labdát. Nem hinném, hogy ez probléma lenne a csapatnál.KAG írta:https://www.facebook.com/RealMadrid/vid ... 237124953/
Edzésvideó. Beadásoknál mindenki csak várja, hogy hulljon elé a labda lábra... meccsen ilyenre mikor van időd?!
Nemértem miért nem azt gyakorolják hogy támadják a labdát/labda ívét. Bosszantó, mert mérkőzésen is a beadások,keresztlabdák többségét elfejelik a védők és nem mi tesszük kapura vagy mellé legalább.
- Veidt
- Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
- Kedvenc csapatod: real madrid
Donnarumma nem fog önként eljönni, és a klub sem mutatott hajlandóságot eladni őt az elmúlt fél évben.KAG írta: Addig kéne elhozni a milanból amíg ennyire lent vannak... még 5-6 év
JUANITO MARAVILLA
LM19 - TK8
LM19 - TK8
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
https://www.facebook.com/RealMadrid/vid ... 237124953/
Edzésvideó. Beadásoknál mindenki csak várja, hogy hulljon elé a labda lábra... meccsen ilyenre mikor van időd?!
Nemértem miért nem azt gyakorolják hogy támadják a labdát/labda ívét. Bosszantó, mert mérkőzésen is a beadások,keresztlabdák többségét elfejelik a védők és nem mi tesszük kapura vagy mellé legalább.
Addig kéne elhozni a milanból amíg ennyire lent vannak... még 5-6 év
Addig kéne elhozni a milanból amíg ennyire lent vannak... még 5-6 év
ZIDANE
- MesQueUnClub
- MesQueUnClub
Egyébként az Allegri típusú edzők nem a tudásuk hiányossága miatt buknak meg a Realnal, hanem mert stílusidegen az egész a publikum számára.
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Ha Zidane felall a padrol, akarmilyen okbol ("kozos megegyezes", betegseg, rossz eredmenyek stb) akkor a Bernabeu azon belul is Perez irodaja egni fog. Es megint johet uj edzo, kezdodhet minden elolrol. Ezt nem tudom elhinni
- Veidt
- Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
- Kedvenc csapatod: real madrid
Allegri lenyilatkozta hogy maradni szeretne a Juventusnál a következő szezonra is. Egyébként sem reális hogy távozik, ez csupán a 2. szezonja és egyelőre megy neki a szekér.M1Ö írta:Allegrivel már szóba hozták a MU-t is. Meg még egy csapatot, csak nem jut eszembe, hogy kit. Meg ha Conte megy a Chelseabe, akkor akár olasz szöv. kap. is lehet. Rengeteg spekuláció van. Én valahogy nem hiszek abban, hogy komolyabban rá mozdulnánk és valaha edző lesz a Bernabeuban.
JUANITO MARAVILLA
LM19 - TK8
LM19 - TK8
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Allegrivel már szóba hozták a MU-t is. Meg még egy csapatot, csak nem jut eszembe, hogy kit. Meg ha Conte megy a Chelseabe, akkor akár olasz szöv. kap. is lehet. Rengeteg spekuláció van. Én valahogy nem hiszek abban, hogy komolyabban rá mozdulnánk és valaha edző lesz a Bernabeuban.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero