Cristiano Ronaldo

A Real Madrid egykori nagyjai.

Visszahoznád a Real Madridhoz?

A szavazás 2022. december 7., szerda 18:56-kor befejeződött.

Igen, de legfeljebb a szezon végéig.
48
35%
Igen, erre és a következő szezonra is.
39
28%
Szép volt, jó volt, de köszi, nem.
50
36%

Szavazatok száma: 137

miro
Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Cristiano Ronaldo - 7

HozzászólásSzerző: miro » 2016. március 8., kedd 9:24

morientes írta:,ma minimum kettot verjen akkor.
Nem kell gólokat vernie,ne legyen -1 ember mezőnyben.
Lehet anélkül is jól játszani hogy nem lő minden meccsen 2-őt,viszont pont ez miatt a fordítottja is igaz,lehet úgy is szarul játszani hogy bepasszolsz két labdát az ötösről üres kapura.
Ezt a két dolgot nem tudják fölfogni páran.
Viszont nála,ha nem lő gólt nagyon rég láttam jól játszani,de a második rengetegszer igaz.
Perez & CR :arrow:

Zidane :luck:

Coutinho-Karim-Bale :box:

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2016. március 8., kedd 9:23

rashidm írta: Sokra megyünk azzal, hogy szarja a pénzt a klubnak, közben meg nem nyerünk vagy 15 évig Bl-t. Vagy szerinted legyünk Port 2.0?
Ezeket az erveket soha nem ertettem. Osszefugg a ketto szerintetek? Azert nem nyerunk bajnoksagot, mert Ce majdnem minden evben golkiraly? Azert esunk ki a BL elodontoben 5-bol 4-szer, mert ott is golkiraly? Barca meg azert nyer kupakat, mert Messi 5-10 gollal kevesebbet lo? Pont, hogy nem rajtuk mulnak a kupak, hanem a csapat tobbi reszen. 5-3-as aranylabda allas is jol tukrozi a ket csapat kozti kulonbseget.

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2016. március 8., kedd 9:01

Nem nehez ezt kiolvasni. Mikor a Roma meccs utan is ez ment...
Ez ment volna?
Na mindegy,èn csak azt mondom,hogy nagyon szèp ès jo,hogy szarrá alázta az amugy (termèszetesen az o goljainak is) koszonheto szètcsuszott celtat,ami idèn tavasszal egyáltalán nem "nagy" csapat,várom a folytatást,ma minimum kettot verjen akkor.
Ès nem gyozom hangsulyozni,èn nem Cristiano Ronaldo,nem Karim Benzema,nem Hamesz Rodriguez,Nem Isco vagy Kroos szurkolo vagyok,hanem Real Madrid szurkolo az stnbsszmg!
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2016. március 8., kedd 8:48

Nagyon szeretnem tudni, hogy ebben a kommentemben mi a provokáció. Érvek, es a saját véleményem van leírva, de persze a kurva anyámat mert nem CR poszterre verve kelek ki az ágyból, es a negativumait mar jelentosebbnek érzem, mint a pozitívumait.

rashidm
Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem

HozzászólásSzerző: rashidm » 2016. március 8., kedd 8:47

El Unico írta:Amennyi penzt hoz a konyhara CR, azt nem lehet elhanyagolni. Vagy te leszarnad? Foleg ugy hogy ismet magara talalt es elkezdte termelni a golokat? Vagy te tokeletes vagy? Eleted soran sosem kerultel hullamvolgybe? Nem volt meg nehez idoszakod?

O nem egy robot, nem egy gep. Hanem ember. Fogadd mar el legy szives, nem kell allandoan ekezni szerencsetlent es elkuldeni mindenert.

Vagy akkor indokold meg szakmailag, mi szol az mellett, hogy el kellene kuldeni!
Te hogy mondanad meg neki? Bocs oreg, sajnos iden nem nyertunk semmit, ezt a te nyakadba varrjuk, menj el pls, csak rontod a levegot, igaz hogy te maximalista vagy es a legprofibb labdarugo Madridban, de keves az hogy a BL-ben is es a ligaban is te vezeted a gollovolistat es tobb golpasszod van mint Messinek stb... ????

Az a baj, hogy te eldontotted hogy o a fek a csapatban es jo dontes lenne elkuldeni, ezert minden alkalmat megragadsz hogy provokalj itt es folyamatosan kritizald ot.

Mekkora szerencse hogy nem Te iranyitod a klubot! :roll:
Sokra megyünk azzal, hogy szarja a pénzt a klubnak, közben meg nem nyerünk vagy 15 évig Bl-t. Vagy szerinted legyünk Port 2.0?

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. március 8., kedd 7:55

El Unico írta:
nmate írta:...és jöttök ugyanazokkal az érvekkel.
Mutatók, statok meg kell valaki aki pótolja. :(

Senki nem kell aki pótolja, csapatként kell megoldani. Más idők járnak.
Sőt, mondok valamit, ezen elv alapján nem nem megy el soha, mert Neymar az utolsó olyan támadó, aki akkora befolyással van a játékra, mint Cé.

A jövőre kell gondolni szép lassan. Nyilván, az eladására kevés rációt látok én is, de nem azért, mert pótolhatatlan, hanem mert Perez szerelmes az általa hozott pénzbe. Illetve szép számokat produkál, még nagyobb legenda akar lenni, és sehol nem lesz nagyobb esélye erre.
Amennyi penzt hoz a konyhara CR, azt nem lehet elhanyagolni. Vagy te leszarnad? Foleg ugy hogy ismet magara talalt es elkezdte termelni a golokat? Vagy te tokeletes vagy? Eleted soran sosem kerultel hullamvolgybe? Nem volt meg nehez idoszakod?

O nem egy robot, nem egy gep. Hanem ember. Fogadd mar el legy szives, nem kell allandoan ekezni szerencsetlent es elkuldeni mindenert.

Vagy akkor indokold meg szakmailag, mi szol az mellett, hogy el kellene kuldeni!
Te hogy mondanad meg neki? Bocs oreg, sajnos iden nem nyertunk semmit, ezt a te nyakadba varrjuk, menj el pls, csak rontod a levegot, igaz hogy te maximalista vagy es a legprofibb labdarugo Madridban, de keves az hogy a BL-ben is es a ligaban is te vezeted a gollovolistat es tobb golpasszod van mint Messinek stb... ????

Az a baj, hogy te eldontotted hogy o a fek a csapatban es jo dontes lenne elkuldeni, ezert minden alkalmat megragadsz hogy provokalj itt es folyamatosan kritizald ot.

Kevesebb személyeskedés, kevesebb indulat, kevesebb pihenő.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Fuentealbilla

HozzászólásSzerző: Fuentealbilla » 2016. március 8., kedd 7:51

morientes írta:
És továbbra is kis csapattá avanzsálódik bárki akinek CR gólt lő... :roll:
Egyáltalán nem Ronaldot kissebbitettem,fantasztikus meccse volt.
De ha te azt olvastad ki belole,kapd le azt a kibaszott szemmelenzot.
Nem nehez ezt kiolvasni. Mikor a Roma meccs utan is ez ment...
Hagyjuk. Nehez meg gyozni az anticr klub tagjait.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Fuentealbilla 2016. március 8., kedd 7:56-kor.

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2016. március 8., kedd 7:33

Egyáltalán nem Ronaldot kissebbitettem,fantasztikus meccse volt.
De ha te azt olvastad ki belole,kapd le azt a kibaszott szemmelenzot.
Egy mester 4-est nem nagyon kell szerintem a La Ligában megmagyarázni, főleg, hogy szép gólokat rúgott.
Nem is nagyon magyarázta meg senki.

Amugy is,èn az a rèsz vagyok,aki szurkol neki.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2016. március 8., kedd 1:39

nmate írta:...és jöttök ugyanazokkal az érvekkel.

Sőt, mondok valamit, ezen elv alapján nem nem megy el soha, mert Neymar az utolsó olyan támadó, aki akkora befolyással van a játékra, mint Cé.

A jövőre kell gondolni szép lassan. Nyilván, az eladására kevés rációt látok én is, de nem azért, mert pótolhatatlan, hanem mert Perez szerelmes az általa hozott pénzbe. Illetve szép számokat produkál, még nagyobb legenda akar lenni, és sehol nem lesz nagyobb esélye erre.
Amennyi penzt hoz a konyhara CR, azt nem lehet elhanyagolni. Vagy te leszarnad? Foleg ugy hogy ismet magara talalt es elkezdte termelni a golokat? Vagy te tokeletes vagy? Eleted soran sosem kerultel hullamvolgybe? Nem volt meg nehez idoszakod?

:goat:

Zedin
Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Zidane, Messi, C. Ronaldo
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: Zedin » 2016. március 8., kedd 0:37

Le a kalappal előtte, csodálatos gólokat lőtt. A régi Cét idézték ezek a találatok. Még mindig tartom a véleményem, amit már egyszer itt leírtam, hogy nagy esélyt látok rá hogy visszakapaszkodjon a csúcsra.
Nekem úgy tűnik, hogy a már elég régóta tartó formahanyatlása inkább egyfajta mentális eredetű probléma lehet, nem pedig a kezdődő"kiöregedés" következménye. Nyilván lassult az elmúlt időben, de szerintem ezt bőven kompenzálhatja a tehetségével (még így is gyorsabb, mint Messi)
Én, a Manchester United-es kora óta csodálom őt. Már Zöldfülűként is magára vonta az ember figyelmét, ha nála volt a labda. Gondoltam is magamba, hogy ez a gyerek szép kis karriert fog befutni!( Bár, ekkorára azért még talán én sem számítottam)Nagy hasonlóságot vélek felfedezni a helyzetkihasználtság terén Ronaldo, Neymar és Suárez között. A brazil és az uruk is hasonló mentális gödörbe kerülhetett mostanság, mint amibe a portugál van, lassan egy éve. Szerintem azokat a helyzeteket vagy 11-eseket, amiket most kihagynak, vagy kapufára lőnek, edzésen kb 10ből 10szer beverik rezzenéstelen arccal. Valami viszont meccsen olyan idegállapotba hozza őket, amely rendkívül rossz hatással van a megfelelő helyzetkihasználásukra, azokban a bizonyos kritikus pillanatokban.
Nem azt mondom, hogy egyszerű leküzdeni, ezeket a mentális eredetű problémákat, de ilyen szinten, ahol ők vannak, nagyon komoly szakemberek segítenek nekik megoldani , ezeket a gondokat. CR már elég régen van ebben a gödörben, szóval szerintem lassan ki fog mászni belőle, van akkora profi. Messinek is volt egy hasonló időszaka 2 éve.
Ha Ronaldo, maga mögött tudná hagyni ezt az elmúlt 1 évet, mentálisan feloldódna és hozná azt a focit, amit tud és benne van (mert öregedés meg lassulás ide vagy oda, a tehetség nem szívódik fel csak úgy), komolyan megdobná a Madrid esélyeit a BL-ben. Főleg hogyha ehhez hozzájönne egy Bale, aki (most először) csúcsformáig pörög és egy hajrában jól beszálló, visszatérő éles Benzema.
A mondandómban persze túl sok a ha és a spekuláció, de szerintem amennyi balszerencse érte mostanában a Madridot, hogy most már valami szerencsés dolognak kell következnie a nagy számok törvénye alapján. Persze, Barcelona szurkolóként nem nagyon szeretném ezt a végkifejletet, de nem lepődnék meg ha bekövetkezne.
Azért megnéznék végre egy El-Clásico BL döntőt…..bár előtte lehet bevennék egy marék szívgyógyszert és ráhajtanék egy fél üveg vodkát :D

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2016. március 6., vasárnap 21:22

Amúgy elég kemény, hogy a Celtánál csak 4 csapat kapott többet.
csak tőlünk kaptak 10-et. góljaik 20%-t.
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. március 6., vasárnap 20:59

Egy mester 4-est nem nagyon kell szerintem a La Ligában megmagyarázni, főleg, hogy szép gólokat rúgott.

Amúgy elég kemény, hogy a Celtánál csak 4 csapat kapott többet.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Fuentealbilla

HozzászólásSzerző: Fuentealbilla » 2016. március 6., vasárnap 20:55

morientes írta:
Veidt írta: Távol álljon tőlem hogy védjem CR-t, de a Celta idén egy nagyon jó csapat. Még ha nem is a védekezés az erősségük.
Volt osszel.Tavasszal mintha kicsit szètcsusztak volna,Ebbol igy nem biztos hogy lesz EL.
Ez kicsit komikus... ha a BL döntőben gólt verne a barcának és épp a barca gyengébbnapot fogna ki már valaki akkor is leszólná azt a csapatot akinek gólt lő.

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2016. március 6., vasárnap 18:32

Veidt írta:
morientes írta: Volt osszel.Tavasszal mintha kicsit szètcsusztak volna,Ebbol igy nem biztos hogy lesz EL.
Számomra ez összefügg azzal hogy Nolito szinte egyáltalán nem játszott tavasszal. Pedig fantasztikus játékos, Realt is keményen szopatta ősszel.
Hát tegnap szerencsère nullahulladèk volt,egyedul Aspas hozta amit tud,na de ez itt már tènyleg nagyon off.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

Berti

HozzászólásSzerző: Berti » 2016. március 6., vasárnap 18:30

Pont ezaz, hogy más idők járnak..
10 évvel ezelőtt szerintem még okés lett volna, hogy egy ilyen horderejű kezdő poziciót pótoljuk egy braziliai tehetség Robinhoval.
Manapság másképp működnek a dolgok, ha elmegy Ronaldo, oda kell egy Neymar (például)
Nem mondom azt, hogy én nem örülnék jobban, ha sztárigazolás nélkül meg tudnánk oldani, mert én is jobban örülnék neki, hogyha például Isco lépne fel oda és jól hozná le a meccseket. Nem épp olyan mutatókkal, mint Ronaldo, de hasznos eleme legyen a csapatnak.
De ez a marketingfoci ami most megy, ez nem fogja ezt megengedni, ez a helyzet.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. március 6., vasárnap 18:28

Én nem látom, hogy Neymar valaha is C magasságában lesz. Nem érzem ennyire profinak, jobb szereti néha a showt csinálni. Sőt Ronaldo szintjére valósznűleg egy hamar senki sem fog eljutni.

A jövő Real Madridját én egy jó két csatáros 442-vel tudom elképzelni. Aubama-Benzema kettőst nagyon megnézném. Benzema után meg Dybala jön nálam a sorban.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2016. március 6., vasárnap 18:02

...és jöttök ugyanazokkal az érvekkel.

Veidt
Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
Kedvenc csapatod: real madrid

HozzászólásSzerző: Veidt » 2016. március 6., vasárnap 18:00

morientes írta: Volt osszel.Tavasszal mintha kicsit szètcsusztak volna,Ebbol igy nem biztos hogy lesz EL.
Számomra ez összefügg azzal hogy Nolito szinte egyáltalán nem játszott tavasszal. Pedig fantasztikus játékos, Realt is keményen szopatta ősszel.
JUANITO MARAVILLA

LM19 - TK8 :sziv:

Berti

HozzászólásSzerző: Berti » 2016. március 6., vasárnap 17:54

Beszarás, hogy komolyan vannak olyanok, akik "értenek a focihoz" és zavarják elfele Ronaldot.
Leszögezném, hogy sosem voltam nagy csodálója, de elismertem a képességét.
Na most akkort összegezzük egy picit a dolgokat..A Real Madrid idén egy nem a csapathoz illő edzővel kezdte a bajnokságot, aki meg is bukott, majd egy kezdő edző (mert az) vette át a helyét féluton.
A kupát elbsztuk elég hamar, a bajnokságot szép lassan, egy BL maradt, amiben hinni lehet.
Egyértelmű, hogy idén sem volt a csapat top formában, úgy szerkezetileg, mint a játékosok elszántságában, VISZONT van itt nekünk egy 31 éves szélső támadó (vagy nevvézetek ahogy akarjátok) aki kiemelkedően idén a leggólerősebb volt újra csak a csapatban.
Van még legalább 11 meccs a szezon végéig, de már olyan mutatói vannak, hogy (35-39/12)
És őt akarjuk elküldeni, mert ugyebár kiöregedett. :kivagyhe:
Lettünk volna szarban idén nélküle és szednénk össze az 5-6odik helyet, meg a 16ban újra csak búcsúztunk volna.
Olyan filozofiát kell követni, ami Raulnál, Gutinál vagy Casillasnal volt. Ha megvan a tökéletes ember aki pótolja a játékost, és ezt be is bizonyította, akkor el lehet engedni. Lehet ez azt jelentené, hogy 17/18as idényben menne, amikor már 33-34 éves lesz és sokkal kevesebbet kapunk érte, mint amit most nyáron kapnánk, de legalább mi ne tekintsünk a klubra úgy mint egy befektetés, arra ott a jófej kis elnök. :)

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2016. március 6., vasárnap 17:05

Veidt írta:
chronic írta:Kissé nevetséges volt, meg főként ciki ahogy mutogatta a calma-t úgy,hogy -12-re vagyunk a Barcától és egy Celta az ellenfél.
Távol álljon tőlem hogy védjem CR-t, de a Celta idén egy nagyon jó csapat. Még ha nem is a védekezés az erősségük.
Volt osszel.Tavasszal mintha kicsit szètcsusztak volna,Ebbol igy nem biztos hogy lesz EL.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

Vissza: