Bajnokok Ligája

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Toti

Re: Bajnokok Ligája

HozzászólásSzerző: Toti » 2016. március 10., csütörtök 8:10

Norbii írta:
BBeno írta:
(pont az ilyen atma féle ufc bajnok anti foci csapatokról jutott eszembe )
Az atma nem a szokványos busz taktikát játssza. Ciklusokra osztja fel a taktikát, ezzel is teljesen összezavarja az ellenfelet. Beállnak 11en védekezni, majd utána egy gyors labdaszerzés, kinyílnak és indítják is a támadást, zárják a területeket etc. Aztán egy kis idő múlva szintén bunker. Ezzel is teljesen összezavarva az ellenfelet. A real ellen is remekül működött.
azért az elég szar sztem, hogy "ennyivel" összetudják zavarni az ellenfelet. most nem ledegradálva a taktikát (pont azért tettem idézőjelek közé), de azért, na.. idegesítő :mrgreen:
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

Norbii
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé

HozzászólásSzerző: Norbii » 2016. március 10., csütörtök 8:05

BBeno írta:
(pont az ilyen atma féle ufc bajnok anti foci csapatokról jutott eszembe )
Az atma nem a szokványos busz taktikát játssza. Ciklusokra osztja fel a taktikát, ezzel is teljesen összezavarja az ellenfelet. Beállnak 11en védekezni, majd utána egy gyors labdaszerzés, kinyílnak és indítják is a támadást, zárják a területeket etc. Aztán egy kis idő múlva szintén bunker. Ezzel is teljesen összezavarva az ellenfelet. A real ellen is remekül működött.

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2016. március 10., csütörtök 6:50

Ezek közül csak a Barcát és a Bayernt lenne jó elkerülni még, a többi jöhet. Adnám amúgy, ha a Barcelona a Bayern ellen meccselne megint :D
Inkább 10X a bájern mint egyszer a colchoneros...

Az idengenbeli gol szabály sterintem meg nem hulyesèg,pont azèrt hozták be a kilencvenes èvek elejèn,hogy osztonozzèk a focit,mert minden olasz csapat 0-0ra játszott kis tulzással,aztán unalomba fulladt az egèsz,johetett a tizenegyes...
Az meg hogy az idegenbe játszo a kedvezmènyezett,hát ja,utaznak,stb...
Amit Beno mond azon lehet gondolkodni,hogy a ráadásban van e èrtelme...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2016. március 9., szerda 23:45

Vélhetően ezek a csapatok lesznek ott vagy már vannak ott a legjobb 8 között: Real Madrid, Benfica, PSG, Wolfsburg, Atletico Madrid, Manchester City, Barcelona, Bayern München.

Ezek közül csak a Barcát és a Bayernt lenne jó elkerülni még, a többi jöhet. Adnám amúgy, ha a Barcelona a Bayern ellen meccselne megint :D
:goat:

MesQueUnClub
Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
Kedvenc csapatod: Barca

HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2016. március 9., szerda 22:55

nmate írta:BBeno leírta, hazai pálya előnye a stadion, a közönség. HAZAI.
Te meg azt írtad, hogy ne vessük össze a bajnoki ponthajszával.
De igazad van, ne is, mert egy egyenes kiesésesben még 3x annyit ér a hazai. Ez a lényege.
Igen meg írtam azt is, hogy épp ez miatt a szabály miatt, elég sok csapat van aki próbálja a 0-0-t hozni, otthon, hogy majd idegenben 1 gól neki 2-t ér. Ha meg nem lenne ez akkor talán megpróbálnának már az első meccsen előnyhöz jutni akik otthon játszanak azok is és nem a tutira koncentrálni.
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦

petiamadridista
Kedvenc játékosaid: Ronaldo

HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2016. március 9., szerda 22:52

ez az elemzés csodás :D
én ma este nagyon jól szórakoztam :D
Azért köszönöm mindenkinek :D

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2016. március 9., szerda 22:52

meg lásd ATMA és társai elsődleges célja ha ők kezdenek, hogy 0-0 legyen.
hát most a psv ellen majd kiderül hogy a psv jól tette-e hogy tartotta a 0-0-t.

amúgy egy olyanra is gondoltam mint szabálymódosítás hogy abban az esetben nem lenne idegenben lőtt szabály (pont az ilyen atma féle ufc bajnok anti foci csapatokról jutott eszembe ) hogy ha mindkét meccs döntetlen akkor menjen tovább hosszabbításra. ergó ha az atma az első meccsen játszik egy 0-0-t és idegenben 1-1-et valahogy kiharcol akkor milyen alapon menjen tovább hiszen gyakorlatilag ellenfelét egyszer sem tudta megverni. viszont ha már nem X egyik meccs sem hanem egy 1-0 és a vv-n 2-1 akkor mejnen tovább az aki idegenben is betalált. a többit meg már leírtam. 2-1 1-2 -nél legyen hosszabbítás és törlődjön az idegenben lőtt szabály
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára BBeno 2016. március 9., szerda 22:53-kor.
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2016. március 9., szerda 22:51

BBeno leírta, hazai pálya előnye a stadion, a közönség. HAZAI.
Te meg azt írtad, hogy ne vessük össze a bajnoki ponthajszával.
De igazad van, ne is, mert egy egyenes kiesésesben még 3x annyit ér a hazai. Ez a lényege.

MesQueUnClub

HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2016. március 9., szerda 22:48

nmate írta: BL-ben más stadionban játszanak vagy mi?
Wut? Ezt a kérdést nem tudom értelmezni.

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2016. március 9., szerda 22:46

MesQueUnClub írta:De figyelj ne egy bajnoki ponthajszával vessük össze, ott ha kikapnak na bumm 0 pont, itt ha kikapnak kiesnek, teljesen más, azt lehet javítani ezt utána már nem, ezért is mondom, meg lásd ATMA és társai elsődleges célja ha ők kezdenek, hogy 0-0 legyen.
BL-ben más stadionban játszanak vagy mi?

MesQueUnClub

HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2016. március 9., szerda 22:45

BBeno írta:
nem értem miért kell jobban díjazni pl egy 0-0 után a kövi meccsen azt aki gólegyenlőség esetén idegenben van.
nézd át a sevilla idegenbeli és hazai meccseit idén a bajnokságban. nekik óriási hátrány bárhova elmenni idén de otthon meg a hazai pálya környezete akkora előnyt ad nekik hogy remek hazai mutatójuk van. ezzel nincs probléma szerintem. csak hosszabbításban egy oltári hülyeség az idegenben lőtt gól szabály és nem értem hogy miért nem tesznek ez ellen vagy miért nem panaszkodik senki ez ügyben.
De figyelj ne egy bajnoki ponthajszával vessük össze, ott ha kikapnak na bumm 0 pont, itt ha kikapnak kiesnek, teljesen más, azt lehet javítani ezt utána már nem, ezért is mondom, meg lásd ATMA és társai elsődleges célja ha ők kezdenek, hogy 0-0 legyen.

lestat
Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos

HozzászólásSzerző: lestat » 2016. március 9., szerda 22:43

MesQueUnClub írta:
TheBull6 írta: Gondolom amikor így mentetek tovább a PSG ellen, akkor nem így gondoltad. :lol: :lol:
Hagyjuk már ezt a dumát, ne akard már kitalálni, hogy én mikor és hogy gondoltam, ha leírtam, hogy egy marhaság ez az egész idegenben lőtt szabály, azt nem tegnaptól gondolom, mind2 csapat játszik otthon is és idegenben is, nem értem miért kell jobban díjazni pl egy 0-0 után a kövi meccsen azt aki gólegyenlőség esetén idegenben van.

Ráadásul ez a szabály épp azt éri el, hogy nagyon sok csapat arra játszik első meccsen, hogy otthon jó a 0-0 is nekik.

Van benne igazság hogy miért sem jó a rendszer...de azért nem egy izgalmas meccset köszönhetünk neki...szerintem sokat tud dobni egy párbajon főleg hogy így mondjuk egy esélytelenebb csapat is taktikázhat...
Persze az is jó lenne hogy az nyer szimplan aki tobb goot lott a 2 meccs alatt...X eseten ugyanez folytatodna.
Cristiano Ronaldo :goat:
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni 🎱
Zinedine Zidane

92:48 :sziv:

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. március 9., szerda 22:43

nmate írta:
'shutterisland írta:90%-ra mondom, 8 kozott : real,psg,benfica,wolfsburg,bayern,barca,city,atleti..

Hát nem tudom...az első négyben biztos vagy?
Azért csak 90.
Nem illik.

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2016. március 9., szerda 22:42

nem értem miért kell jobban díjazni pl egy 0-0 után a kövi meccsen azt aki gólegyenlőség esetén idegenben van.
nézd át a sevilla idegenbeli és hazai meccseit idén a bajnokságban. nekik óriási hátrány bárhova elmenni idén de otthon meg a hazai pálya környezete akkora előnyt ad nekik hogy remek hazai mutatójuk van. ezzel nincs probléma szerintem. csak hosszabbításban egy oltári hülyeség az idegenben lőtt gól szabály és nem értem hogy miért nem tesznek ez ellen vagy miért nem panaszkodik senki ez ügyben.
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

lestat
Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos

HozzászólásSzerző: lestat » 2016. március 9., szerda 22:40

Nálam ez a tipp.

Benfica-Real
Barca-PSG
Bayern-City
PSV-Wolfsburg
Cristiano Ronaldo :goat:
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni 🎱
Zinedine Zidane

92:48 :sziv:

MesQueUnClub

HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2016. március 9., szerda 22:38

TheBull6 írta: Gondolom amikor így mentetek tovább a PSG ellen, akkor nem így gondoltad. :lol: :lol:
Hagyjuk már ezt a dumát, ne akard már kitalálni, hogy én mikor és hogy gondoltam, ha leírtam, hogy egy marhaság ez az egész idegenben lőtt szabály, azt nem tegnaptól gondolom, mind2 csapat játszik otthon is és idegenben is, nem értem miért kell jobban díjazni pl egy 0-0 után a kövi meccsen azt aki gólegyenlőség esetén idegenben van.

Ráadásul ez a szabály épp azt éri el, hogy nagyon sok csapat arra játszik első meccsen, hogy otthon jó a 0-0 is nekik.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2016. március 9., szerda 22:37

'shutterisland írta:90%-ra mondom, 8 kozott : real,psg,benfica,wolfsburg,bayern,barca,city,atleti..

Real - Wolfsburg
Benfica - PSG
Bayern - Barca
Atletico - City

:shifty:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2016. március 9., szerda 22:36

Hát nem tudom...az első négyben biztos vagy?

MesQueUnClub

HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2016. március 9., szerda 22:36

Ha már a Chelsea, jövőre, ha semmilyen kupasorozatban nem indulhat, vajon hányan fogják őket otthagyni? :D

TheBull6

HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2016. március 9., szerda 22:35

MesQueUnClub írta:
lordgabi írta:Ugyanezt gondolom én is a hosszabbításban szerzett gólokról. :coffee: :agree:
Én az egész idegenben lőtt szabályt marhaságnak tartom.
Gondolom amikor így mentetek tovább a PSG ellen, akkor nem így gondoltad. :lol: :lol:

Vissza: