Lesz még BAJ is meglásd.dannen írta:BAB meg HAB.
(Benzema - Auba - James)
Mondjuk a kedvencem a régi jó öreg KÖD volt.
HozzászólásSzerző: Norbii » 2016. március 10., csütörtök 23:14
Lesz még BAJ is meglásd.dannen írta:BAB meg HAB.
HozzászólásSzerző: schranzer » 2016. március 10., csütörtök 22:40
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2016. március 10., csütörtök 22:37
HozzászólásSzerző: schranzer » 2016. március 10., csütörtök 22:11
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2016. március 10., csütörtök 22:04
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. március 10., csütörtök 21:54
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. március 10., csütörtök 21:51
Nem az hogy legalább, jobb nála egy fokkal minimum.KAG írta:Gea-Navas vitában én akkor beszállnék a másik oldalra.
A spanyol fiatalabb nála öt évvel és legalább van azon a szinten mint Keylor.
Ráadásul keylor reflex/vonal kapus szintén. Azok közül ritka amelyik 32-3 után is még magas szinten véd. Többsége 30-31 körül kiég.
Ha hozható most a spanyol akkor hozni kell. A jövő szempontjából mindenképp ez az ésszerű döntés
HozzászólásSzerző: KAG » 2016. március 10., csütörtök 21:48
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. március 10., csütörtök 21:43
HozzászólásSzerző: LiamGallagher » 2016. március 10., csütörtök 19:15
Perez és a józan ész? Ne legyél naivmiro írta:Remélem győz a józan ész.A COPE szerint Zidane hallani sem akar Keylor Navas eladásáról. A francia mester a Costa Rica-i kapust preferálja De Geával szemben. Zizou nyomására elképzelhető, hogy a szezon végén hosszabbítanak Keylorral, aki fizetésemelést is kapna.
HozzászólásSzerző: miro » 2016. március 10., csütörtök 19:05
Remélem győz a józan ész.A COPE szerint Zidane hallani sem akar Keylor Navas eladásáról. A francia mester a Costa Rica-i kapust preferálja De Geával szemben. Zizou nyomására elképzelhető, hogy a szezon végén hosszabbítanak Keylorral, aki fizetésemelést is kapna.
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. március 10., csütörtök 15:39
A tejútfeju johet,a másik maradjon csak ott ahol van.Tegnap is a rnak a higabb változata volt,nagyarán f swZoLee7 írta:Aubameyang és Hazard egyszerre? Én ezt erősen kétlem.
HozzászólásSzerző: csabi87 » 2016. március 10., csütörtök 15:15
Jaj csak őt ne!A L'Equipe szerint Hazarddal is megvan az egyezség és már "csak" a két klub közötti megállapodás szükséges ahhoz, hogy Madridba költözzön.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2016. március 10., csütörtök 14:49
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2016. március 8., kedd 17:47
Meg hát marketing értékük se akkora, értem én, de általában a tudatos építkezés többet ér el időarányosan, de mondjuk ezt pont ti is tudjátok, csak ugye makacs vezetőséget erről meggyőzni nehéz.Realista24 írta:Csak a Real nem a kísérletezésekről híres. De tudjátok ezt nagyon jól. Mert a mi van ha, mindig ott lebeg a fejük felett és könnyebben kimagyarázható a drága játékos bukása, mint egy olcsóé.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. március 8., kedd 15:50
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2016. március 8., kedd 15:27
Igy van mire elfogynak keylor, mivel bravúr kapus is 3-4 év múlva addigra meg 20-21 lesz a kissrác. O pedig mivel stílusban is buffonra hasonlít, 15 évig nem kene kapust keresnetek. Azt lehet 10 millióból meglenne.Remy írta:Hát, amúgy lehet nem hülyeség. Navas még bőven jó néhány évig, addig meg jöhetne ide, és megkaphatná a kupát. Úgy kéne nyomatni, mint a barcánál Ter Stegent. Ha meg tényleg jó lesz, akkor viszonylag olcsón szereztünk 15-20 évre egy kapust.MesQueUnClub írta:A kisgyerek tudom, hogy olasz es nem spanyol, de lehet jobban jarnatok vele mint adott esetben ddgvel 50-60 millaert, én szurkolok a srácnak es ha el tudna érni buffon szintjét remelem nem a seria a-ban fogja el pazarolni a tehetséget.
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. március 8., kedd 15:16
Hát, amúgy lehet nem hülyeség. Navas még bőven jó néhány évig, addig meg jöhetne ide, és megkaphatná a kupát. Úgy kéne nyomatni, mint a barcánál Ter Stegent. Ha meg tényleg jó lesz, akkor viszonylag olcsón szereztünk 15-20 évre egy kapust.MesQueUnClub írta:A kisgyerek tudom, hogy olasz es nem spanyol, de lehet jobban jarnatok vele mint adott esetben ddgvel 50-60 millaert, én szurkolok a srácnak es ha el tudna érni buffon szintjét remelem nem a seria a-ban fogja el pazarolni a tehetséget.
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2016. március 8., kedd 15:12
HozzászólásSzerző: Toti » 2016. március 8., kedd 14:01
Jelenlévő fórumozók: 23 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem