Ez miből jött le? Mert tavaly nyáron is mindenki mondott mindent, de Ő kis túlzással meg sem szólalt az ügyben.Bullet T írta:Hisztizik, Nyavajog
Azért már letett, nem keveset. Az Atlético neki is köszönheti az EL címét. Már 19-20 évesen úgy fogott, mint a zöld festék. Meg ezt sem értem, hogy neked miért jön az le róla, hogy azt hiszi magáról, hogy Ő a király. Egy tök visszafogott srác, semmi nagyképűt nem csinál, mond.Bullet T írta:Semmit se tett le az asztalra megis azt hiszi, hogy o a kiraly
Nemhogy voltak meccsei, hanem már 3. éve neki köszönhető, hogy nem süllyed még mélyebbre a MU. Minden meccsen megmenti a seggüket.Bullet T írta:Tudom voltak meccsei amikor o mentette meg a MU-t, de en nem latom benne azt az isteni tehetseget, amit sokan
Tegnap amúgy bele akrtam szólni a "Navas egy császár, nem kell nekünk De Gea" témába, most pótlom. Az egyik legjobbunk idén Navas, de sok olyan védése van, ami inkább látványos és nem nehéz. Gondolok itt arra, hogy szeret "repülni", gurulni, meg színezni a védést. De Geanak viszont tényleges bravúrjai vannak, egy szinttel jobb kapus nála. És igen... spanyol, fiatalabb, ő a jövő.