Én örülnék De Geanak, de nem így, hogy a MU-val ismét le kell ülni alkudozni, azok után, hogy nyáron beszopattak minket, most már új szerződése van, ki tudja mit tartalmaz, és még fizessünk is érte 40 millát, de látva azt, hogy milyen formában véd, lenne az 50 is, vagy még több...
Meg van már az ára. Ha meg nincs, akkor nem is fopgjuk megvenni. Nem hoszabbított De Gea csak úgy. Vagy maradni is akar, vagy úgy írta alá az új szerződést, hogy ott van a kivásárlási ár benne.
Sajnálom Navast, de én is meglépném a váltást. Viszont az se lesz baj, ha nem történik semmi, és marad Navas. Végre két jó közül lehet választani, rosszul nem járunk kapusposzton sehogy se.
Abu meg nem fog 100 millába kerülni, ha hopzzuk, ebben biztos vagyok. De abban nem, hogy hozzuk. Nem látom, hoigy kit adnánk el ahhoz, hogy jöhessen, BBC melé nem tudom elképzelni negyediknek. Benzema távozásáról nem is nagyon volt szó, Bale éppen most kezd normálisan játszani, és Zidane meg Perez is odavan érte. CR-t meg állandóan védi mindenki a csapatnál, és az ő eladása lenne a legkényesebb, legkomplikáltabb. Szerintem marad mindenki. Visszavonjuk a fellebbezést, és inkább nem igazolunk senkit sem nyáron!