Kommentáld a híreket
Re: Kommentáld a híreket
Wendellt valaki látta mára játszani?
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Wendellt valaki látta mára játszani?
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Akkor miért reagálsz rám?R.M.C.F írta: Kötekedhetsz,hiszen ez az életed,ezt élvezed.....de lopez nálunk bebizonyította hogy helye volt a kezdőben. Akinek az nem volt világos azzal nincs miről beszélni.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Realista24 írta:Jah, ilyesmiket lehetett olvasni Lópezről is, aztán egy tinédzser kiszorította...adjuk el,én biztos röhögve várnám a lehetőséget ha más csapat vezetője lennék,és csapnék is le rá.
Kötekedhetsz,hiszen ez az életed,ezt élvezed.....de lopez nálunk bebizonyította hogy helye volt a kezdőben. Akinek az nem volt világos azzal nincs miről beszélni.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
MesQueUnClub írta:Neuer előtt is top3as csapat van. Ha meg őket hasonlítom össze, hát, sok kül. nincsen, így ha egyik top3, akkor a másik is.nmate írta:meg aztán mindenkit rommá alázó csapat van előtte.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
De a forma még mindig egy pillanatnyi dolog. Morata is jó formában volt ellenünk. James is jó volt a VB-n. Most meg mi van velük?MesQueUnClub írta:Nem a képességeit firtattam, csak jelenleg vannak előtte kapusok a világban.
Ránézek DDG-ra és azt mondom, ez igen, ő még 10 év múlva is kapus.
Ranézek Navasra, aki a rugóiból meg a reflexeiből él és elgondolkozok, ha ezek kopnak akkor mi lesz?
A jövőre gondolva DDG jobb döntés, de leírták páran, ha ezen a nyáron nem jön nincs semmi baj, nem a következő szezonra fog megkopni Navas tudása.
Ezektől a statokról falra mászok, két szemmel nézem a focit a képernyőn keresztül, és képességek alapján ítélem meg a játékosokat, ne haragudj.MesQueUnClub írta:Neuer előtt is top3as csapat van. Ha meg őket hasonlítom össze, hát, sok kül. nincsen, így ha egyik top3, akkor a másik is.nmate írta:meg aztán mindenkit rommá alázó csapat van előtte.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Maximum szerinted. Egy Bravot hogy ítélsz meg elfogulatlanul? Egy jó reflexkapus, aki azt a kis dolgát elvégzi korrektül, ami van. DDG a csapata legjobbja, komplex kapus, aki minden fronton helyt áll. Bravot alapbol csak a bajnokságban lehet látni, így már kiesik nálam. Navas sem jobb mint a spanyol, Oblak sem.MesQueUnClub írta:Nem a képességeit firtattam, csak jelenleg vannak előtte kapusok a világban.
Nem illik.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Jah, ilyesmiket lehetett olvasni Lópezről is, aztán egy tinédzser kiszorította...adjuk el,én biztos röhögve várnám a lehetőséget ha más csapat vezetője lennék,és csapnék is le rá.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Neuer előtt is top3as csapat van. Ha meg őket hasonlítom össze, hát, sok kül. nincsen, így ha egyik top3, akkor a másik is.nmate írta:meg aztán mindenkit rommá alázó csapat van előtte.
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
A csapatunk legerősebb és legmegbízhatóbb pontja Keylor Navas, az volt a válogatottjában is a VB-n,illetve a Levantében is anno,de ez világos is volt mindenkinek akkor amikor leigazoltuk,hiszen láttuk mit vitt végbe a Levante szinte egyedül az ő extraklasszis teljesítményével,az embertelen volt...láttuk a VB-n is,mindenkinél jobb volt.........jelenleg nincs is jobb formában lévő kapus nála a piacon.
Cseréljük le? Persze,ez evidens. Hiszen különben nem lennénk a Real Madrid és nem szenvednénk az efféle baromságaink miatt 10 éve....adjuk el,én biztos röhögve várnám a lehetőséget ha más csapat vezetője lennék,és csapnék is le rá. Egy igazi elkötelezett klasszis,amiből olyan marha sok van a piacon.
Na,de inkább átállok a muzsika Tv-re,házibuli attila megy.....talán lesz fási ádám is. Értük érdemes fenn lenni.
Cseréljük le? Persze,ez evidens. Hiszen különben nem lennénk a Real Madrid és nem szenvednénk az efféle baromságaink miatt 10 éve....adjuk el,én biztos röhögve várnám a lehetőséget ha más csapat vezetője lennék,és csapnék is le rá. Egy igazi elkötelezett klasszis,amiből olyan marha sok van a piacon.
Na,de inkább átállok a muzsika Tv-re,házibuli attila megy.....talán lesz fási ádám is. Értük érdemes fenn lenni.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- MesQueUnClub
Nem a képességeit firtattam, csak jelenleg vannak előtte kapusok a világban.
- nmate
Jobb formában vannak max.
Egy ilyen fos Unitedben ne ítéljük már meg DDG-t, amikor a fejedben ott van, hogy játszhatnál a Realban is, ha nem balfaszok a vezetőségnél
Navas pazar formában van, de neki ez a max, de inkább a 120%. Oblakot kevés meccsen láttam, előtte azért van egy tökéletesen védekező csapat, bár fejben nagyon ott van a tag, 30 perc semmittevés után is nagyon együtt él a játékkal. Bravo meg elmarad a többitől véleményem szerint, nincsenek olyan alapképességei mint a korábban felsorolt arcoknak. Ő eléggé maxra van húzva, meg aztán mindenkit rommá alázó csapat van előtte.
Egy ilyen fos Unitedben ne ítéljük már meg DDG-t, amikor a fejedben ott van, hogy játszhatnál a Realban is, ha nem balfaszok a vezetőségnél
Navas pazar formában van, de neki ez a max, de inkább a 120%. Oblakot kevés meccsen láttam, előtte azért van egy tökéletesen védekező csapat, bár fejben nagyon ott van a tag, 30 perc semmittevés után is nagyon együtt él a játékkal. Bravo meg elmarad a többitől véleményem szerint, nincsenek olyan alapképességei mint a korábban felsorolt arcoknak. Ő eléggé maxra van húzva, meg aztán mindenkit rommá alázó csapat van előtte.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ezt értem, hogy szerinted, csak az nem érv, hanem vélemény, amivel nincs gond(om).MesQueUnClub írta:Azért így kérdeztem, mert szerintem jelenleg, Keylor, Oblak és Bravo is jobb nála.
Nálam a kapuskérdés úgy van, mint CS0kinál, hoznám, ha lehet, de nem dőlök kardomba ha mégsem, de örülnék neki. Van még hol javítani a csapaton.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- MesQueUnClub
Azért így kérdeztem, mert szerintem jelenleg, Keylor, Oblak és Bravo is jobb nála.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ezt sokkal könnyebb leírni, mint azt, hogy aki szerint nem az, hogy szerinte miért nem?MesQueUnClub írta:Egyébként megy a mantrázás, hogy DDG top3, de JELENLEG mitől is az? és aki így gondolja, írja már le, hogy ki a másik 2.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- nmate
Courtois, Neuer.MesQueUnClub írta:Egyébként megy a mantrázás, hogy DDG top3, de JELENLEG mitől is az? és aki így gondolja, írja már le, hogy ki a másik 2.
Bokáig érő kezek, magasság ellenére komoly ruganyosság, átlag feletti reflexek, magabiztos passzjáték és kijövetelek a beadásokra.
Ez a 3 kapus mindenki fölé emelkedik.
- MesQueUnClub
Egyébként megy a mantrázás, hogy DDG top3, de JELENLEG mitől is az? és aki így gondolja, írja már le, hogy ki a másik 2.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Jah, sajnos, hogy nem akasztotta szögre 29 évesenBBeno írta:sajnos ő is így gondolta.KAG írta:Ikerrel is úgy volt mindenki 29-30 éves kora körül, hogy még 5-6 évig alsó hangon van egy csúcs kapusunk...
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
sajnos ő is így gondolta.KAG írta:Ikerrel is úgy volt mindenki 29-30 éves kora körül, hogy még 5-6 évig alsó hangon van egy csúcs kapusunk...
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Ikerrel is úgy volt mindenki 29-30 éves kora körül, hogy még 5-6 évig alsó hangon van egy csúcs kapusunk...
ZIDANE