Könnyebb a menekülés mint a küzdés.miro írta:Ennek örömére igazoljunk rá,és ültessük le padra.M1Ö írta:. Meg alapból imádja a klubot, elég sűrűn megemlíti, hogy hálát ad Istennek azért, hogy a Realban védhet.
Padon nem lesz James,se Isco,se Keylor. Ez nem Fifa..Ideig óráig bírják,aztán továbbmennek..
De én se tennék máshogy.. A legrosszabb dolog ha pados vagy,és egy győztes meccs után örül mindenki,te meg igazából nem érzed hogy haszna lettél volna az egésznek..
Ezt csak az tudja aki focizott valaha,és került ilyen helyzetbe..
Gyengébb csapatban jobb futballozni,mint erősben ülni és nézni ahogy a többiek élvezik a focit.
Kommentáld a híreket
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Kommentáld a híreket
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- miro
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
Ennek örömére igazoljunk rá,és ültessük le padra.M1Ö írta:. Meg alapból imádja a klubot, elég sűrűn megemlíti, hogy hálát ad Istennek azért, hogy a Realban védhet.
Padon nem lesz James,se Isco,se Keylor. Ez nem Fifa..Ideig óráig bírják,aztán továbbmennek..
De én se tennék máshogy.. A legrosszabb dolog ha pados vagy,és egy győztes meccs után örül mindenki,te meg igazából nem érzed hogy haszna lettél volna az egésznek..
Ezt csak az tudja aki focizott valaha,és került ilyen helyzetbe..
Gyengébb csapatban jobb futballozni,mint erősben ülni és nézni ahogy a többiek élvezik a focit.
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
A mentalitását ismerve nem feltétlen. Azt is vállalta a leigazolásánál, hogy Casillas mögött fog játszani, mert azt nem lehetett előre tudni, hogy ez csak 1 évig lesz elhúzódva. Meg alapból imádja a klubot, elég sűrűn megemlíti, hogy hálát ad Istennek azért, hogy a Realban védhet. Persze szerintem sincs sok esély egy De Gea-Navas duóra, de a klubnak -és nekünk- az lenne a legjobb.morientes írta:Persze naggyábol kb annyi motivácioja lenne,mint Balotellinek.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Vegre valaki. +1___Samy___ írta:Ezzel csak részben értek egyet, mert szerintem nem csak a vonalon top. Rengeteg gólt úgy akadályozott meg, hogy kimozdult vagy 20-30 métert a kapuból. Pontrúgásoknál tarol, szóval szerintem ezzel sincsenek problémái. Ikerhez képest meg a kirúgásai is élményszámba mennek.Keylor reflexkapus, aki a vonalon top,
Ahogy írtad is, etikailag bele lehetne kötni az üzletbe, ami szerintem egyértelmű. Lehet, hogy a kor most a spanyol mellett szól, de Keylor sem fog holnap már töketlen formában védeni. Ikerrel meg felesleges ilyen téren összehasonlítani, nála a padozás teljesen kizökkentette a formából, azóta is csak keresi önmagát.
Igen, Keylor egy jó három éven belül talán már elkezd kopni, de addig még millió kapus tehetség bukkanhat fel, érhet be, aki talán már jobb lesz, mint De Gea. Vagy akkor ha a spanyol érkezik, ő is le lesz cserélve, mert éppen lenne helyette egy 3 évvel fiatalabb, sokkal ügyesebb kapus?
Jól írta RMCF, ettől szenvedünk már 10 éve, hogy folyamatosan mindig az aktuális sztárt meg legjobbat hajkurásszuk, közben meg nem Keylor szintű játékosokkal is oda lehet érni bőven a csúcsra.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Persze naggyábol kb annyi motivácioja lenne,mint Balotellinek.M1Ö írta:Pedig szerintem érthető volt. Leírtam, hogy a klubnak ez lenne a legjobb opció, mert Casilla nagyon nincs képbe. Egy szóval nem írtam, hogy vállalná is, csak hogy jó lenne, ha tűrné a padot és maradna, vállalná ezt a szerepet. Capisci?miro írta:Kagnak sem értettem az ilyen hszét.hát ezt se.
Minek maradna padra? Elmehetne bármelyik csapatba kezdő kapusnak.
Lukaku is ugyanez,minek jöjjön ide padra? Elmehet bárhova kezdőnek kisebb túlzással.
Aztán majd 5 év múlva onnan ide 100+ért..
Elhiszem hogy a Real Madrid az a Real Madrid,de Ők meg sportemberek,és profik. Kevés Guti akad,aki itt marad padozni élete végéig..
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Hogy mit mondtál capisci osszemosod az olaszamerikaiakat a megfelemleitessel?M1Ö írta:
Capisci?
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
- M1Ö
Pedig szerintem érthető volt. Leírtam, hogy a klubnak ez lenne a legjobb opció, mert Casilla nagyon nincs képbe. Egy szóval nem írtam, hogy vállalná is, csak hogy jó lenne, ha tűrné a padot és maradna, vállalná ezt a szerepet. Capisci?miro írta:Kagnak sem értettem az ilyen hszét.hát ezt se.
Lukaku is ugyanez,minek jöjjön ide padra? Elmehet bárhova kezdőnek kisebb túlzással.
Elhiszem hogy a Real Madrid az a Real Madrid,de Ők meg sportemberek,és profik. Kevés Guti akad,aki itt marad padozni élete végéig..
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Nem mert a nyomás es a befektetni kívánt munka tized akkora.KAG írta:Figyelj, amikor kínába elmennek "focizni" sok pénzért, akkor szerinted hozzánk nem jönnének a padra?
- miro
Nem.KAG írta:Figyelj, amikor kínába elmennek "focizni" sok pénzért, akkor szerinted hozzánk nem jönnének a padra?
Nacho meg az Ő szintje ül a padon nagy csapatokban. Nem ilyen játékosok..
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Figyelj, amikor kínába elmennek "focizni" sok pénzért, akkor szerinted hozzánk nem jönnének a padra?
ZIDANE
- miro
Kagnak sem értettem az ilyen hszét.hát ezt se.M1Ö írta:Így van. Navast simán el lehetne passzolni 20ért, egy ilyen szezon után. De amúgy én nem halnék bele, ha maradna padra és megkapná a kupát meg mondjuk +10 meccset a szezonba. Mert Casilla szerintem már azt sem tudja, hogy mi az a kapu.
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
- M1Ö
Egyébként tényleg jól mozdul ki. Ugye most utoljára a Roma ellen is jól lépett ki Dzekora, vagy El Shaarawira, már nem emlékszek. Casillashoz képest mindenféleképp felüdülés ilyen téren.___Samy___ írta:Ezzel csak részben értek egyet, mert szerintem nem csak a vonalon top. Rengeteg gólt úgy akadályozott meg, hogy kimozdult vagy 20-30 métert a kapuból. Pontrúgásoknál tarol, szóval szerintem ezzel sincsenek problémái. Ikerhez képest meg a kirúgásai is élményszámba mennek.
ettől függetlenül kell De Gea :Đ
- ___Samy___
Ezzel csak részben értek egyet, mert szerintem nem csak a vonalon top. Rengeteg gólt úgy akadályozott meg, hogy kimozdult vagy 20-30 métert a kapuból. Pontrúgásoknál tarol, szóval szerintem ezzel sincsenek problémái. Ikerhez képest meg a kirúgásai is élményszámba mennek.Keylor reflexkapus, aki a vonalon top,
Ahogy írtad is, etikailag bele lehetne kötni az üzletbe, ami szerintem egyértelmű. Lehet, hogy a kor most a spanyol mellett szól, de Keylor sem fog holnap már töketlen formában védeni. Ikerrel meg felesleges ilyen téren összehasonlítani, nála a padozás teljesen kizökkentette a formából, azóta is csak keresi önmagát.
Igen, Keylor egy jó három éven belül talán már elkezd kopni, de addig még millió kapus tehetség bukkanhat fel, érhet be, aki talán már jobb lesz, mint De Gea. Vagy akkor ha a spanyol érkezik, ő is le lesz cserélve, mert éppen lenne helyette egy 3 évvel fiatalabb, sokkal ügyesebb kapus?
Jól írta RMCF, ettől szenvedünk már 10 éve, hogy folyamatosan mindig az aktuális sztárt meg legjobbat hajkurásszuk, közben meg nem Keylor szintű játékosokkal is oda lehet érni bőven a csúcsra.
Ez hosszú távon nem működik, előbb utóbb LE-nek is le kell valaki mellett tennie a voksát.Ki lenne, az biztos. De a klub jól járna vele. Úgy látszik, hogy a Barca-nál is működik, hogy 2 kezdő szintű kapus van a csapatban és cserélgetve vannak. Ha Navas vállalná ezt a szerepet, akkor rengeteget nyernénk vele a padról, mert Casilla...
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- M1Ö
Ki lenne, az biztos. De a klub jól járna vele. Úgy látszik, hogy a Barca-nál is működik, hogy 2 kezdő szintű kapus van a csapatban és cserélgetve vannak. Ha Navas vállalná ezt a szerepet, akkor rengeteget nyernénk vele a padról, mert Casilla...morientes írta:Na akkor lenne vele kicseszve.
- morientes
Na akkor lenne vele kicseszve.De amúgy én nem halnék bele, ha maradna padra és megkapná a kupát meg mondjuk +10 meccset a szezonba.
LEGIO PATRIA NOSTRA
- M1Ö
Így van. Navast simán el lehetne passzolni 20ért, egy ilyen szezon után. De amúgy én nem halnék bele, ha maradna padra és megkapná a kupát meg mondjuk +10 meccset a szezonba. Mert Casilla szerintem már azt sem tudja, hogy mi az a kapu.
- morientes
De nem cseszunk ki vele,mert ebben az esetben valoszinuleg menne manchesterbe.valamilyen szinten az is beszél belőlem, hogy szeretem Navast, a hozzáállását és nem akarom azt látni, hogy megint kicseszünk valakivel, aki a szívét, lelkét kiteszi a csapatért
LEGIO PATRIA NOSTRA
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Még mindig nem értem miért sajnáljátok, hogy egy jó játékosért akarnak 40 millát adni. Úgy csináltok mintha ti fizetnétek. Reklamáljunk ha egy nulla egy szezonos valakiért akarnak 60-80 millát adni.
Nekem ez a hír sántít. Digne is az övék még és Kurzawara is opciójuk van meg ott van Maxwell is. Igaz náluk nincs túl nagy koncepció.Realista24 írta:Wendellért 20 millát adott volna a PSG, de 35 alatt nem nagyon akarnak tárgyalni...
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Csak YouTube videókat néztem róla, mert a BuLI-t nem követem, de azok alapján iszonyat jó képességű full back, ha párban hoznatok Tah-val, elég jó fogas lenne.Realista24 írta:Wendellért 20 millát adott volna a PSG, de 35 alatt nem nagyon akarnak tárgyalni...
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦