Mozi, filmek
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Re: Mozi, filmek
Ébredések
Szép történet, jó színészekkel, nekem bejött. A mondanivalója kicsit hétköznapi és közhely, de ez nem gáz itt.
8/10
Szép történet, jó színészekkel, nekem bejött. A mondanivalója kicsit hétköznapi és közhely, de ez nem gáz itt.
8/10
- Chancee9
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Ramos, Modric, Xabi Alonso, Marcelo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
remélem jó helyre teszem be ezt a linket. tudom, hogy sok filmszerető ember van itt és egy nagyon jó programot ajánlanék a budapestieknek (főleg).
Budapest Rooftop Cinema
nemrég indult ez a programsorozat, hétfőnként vannak a vetítések. jövőheti film pedig a Memento lesz
Budapest Rooftop Cinema
nemrég indult ez a programsorozat, hétfőnként vannak a vetítések. jövőheti film pedig a Memento lesz
- nmate
Justice League: The Flashpoint Paradox
Akik szeretik a képregényhős sztorikat: tessék nézni, végre egy fasza filmecske, ami Flashre koncentrál.
(ha valamibe bele akarnék kötni, az a rajzolása lenne, az nem annyira tetszik..)
Akik szeretik a képregényhős sztorikat: tessék nézni, végre egy fasza filmecske, ami Flashre koncentrál.
(ha valamibe bele akarnék kötni, az a rajzolása lenne, az nem annyira tetszik..)
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Roberto Carlos, Modric, Varane, Essien, Ibrahimovic, Yaya Toure, Kroos
Az Oldboy-remakeben én nem bízom annyira. A 2003-as epic volt.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Október: Machete 2, Carrie, Oldboy,
November: Végjáték
December: Hobbit
Ezekkel még kiegészíteném.
November: Végjáték
December: Hobbit
Ezekkel még kiegészíteném.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- nmate
Így-így. Nekem is ez a tervem, de kiegészíteném még a Riddickkel és a Kick Ass 2-vel, bár utóbbinál nagyon kíváncsi vagyok, hogyan sikerül megvalósítani a képregényt, mert az odaver, de nagyon...Kisfiu írta:Nekem most ez a tervem:
szerk. ja meg a Blue is the warmest color c. francia film is érdekel, Adele Exarchopoulos + Lea Seydoux közös jelenete tuti aranyat ér
szerk2: RED2 is lesz még
- Nzedge
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo,Figo,Guti
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Már régóta terveztem megnèzni ezt a Warrior-t.Ma este ez meg is történt...hát engem nagyon megfogott,legszívesebben most elkezdenék püfölni egy zsákot.
10/9
Holnap pedig jön a Pacific Rim,màr nagyon kíváncsi vagyok.
10/9
Holnap pedig jön a Pacific Rim,màr nagyon kíváncsi vagyok.
Nyilván nem azt mondom, hogy az összes filmet nézd meg amit kiadnak, hátha van ami tetszik belőle... De ha rákérdeztél, akkor gondolom valami megfogott benne látatlanban is. Innentől a te döntésed, hogy megnézed-e. Amúgy itt a fórumon is kb fele-fele arányban oszlik meg azoknak a száma, akinek tetszett, és akinek nem.
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
Hát szerintem kurvára megéri, lesd meg. Ezt muszáj moziban nézni, ilyen látványos filmet még nem láttál, az tuti A mostani kínálatból ez éri meg a legjobban a pénzt, meg a talán a Gru, de azt még nem láttam.
- EnzoZidane89
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Ronaldo,C.Ronaldo,X.Alonso
- Kedvenc csapatod: Hala Madrid!
Nem hiszem,hogy külsősök véleményét kérném,minden filmet vagy haverokkal,vagy asszony pajtival nézek,csak nagyon sokan lehurrogják....Nem állok én úgy anyagilag,hogy egy szar filmre kidobjak xy ft-ot. De köszönöm az építő jellegű kritikát,igazad van,elmegyek és megnézem hisz az a jócart írta:Ne csináljátok már ezt. Ha érdekel a film, akkor menjetek megnézni. Nektek is van véleményetek, nézzétek meg, aztán majd utólag eldöntitek, hogy megérte-e, vagy nem. Én biztos marha ideges lennék, ha azért maradnék le valami olyan filmről ami amúgy tetszene, mert más lefikázta. Ez egy marhaság, hogy ha xy azt mondta, hogy szar, akkor az úgy van.
Ezt mondom, nekem nem tetszett, aztán most ha te ez alapján nem nézted volna meg, akkor nem lennél ideges magadra (vagy rám)?
Ja. Te is azt mondtad, hogy a Tűzgyűrű szar, közben meg szerintem baszott jó.
Bár én egy 5 éves értelmi szintjén mozgok, szóval nem véletlen, hogy megfogtak a 80 méter magas jaegerek.
Bár én egy 5 éves értelmi szintjén mozgok, szóval nem véletlen, hogy megfogtak a 80 méter magas jaegerek.
Ne csináljátok már ezt. Ha érdekel a film, akkor menjetek megnézni. Nektek is van véleményetek, nézzétek meg, aztán majd utólag eldöntitek, hogy megérte-e, vagy nem. Én biztos marha ideges lennék, ha azért maradnék le valami olyan filmről ami amúgy tetszene, mert más lefikázta. Ez egy marhaság, hogy ha xy azt mondta, hogy szar, akkor az úgy van.
- EnzoZidane89
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Ronaldo,C.Ronaldo,X.Alonso
- Kedvenc csapatod: Hala Madrid!
Aki már látta a Tűzgyűrüt,mondjon már egy két véleményt róla. Mert a haverok óriási Transformers koppintásnak tartják,és így eléggé elment tőle a kedvem. De ha van aki meggyőz az ellentetjéről,akkor megnézem moziban
Nekem most ez a tervem:
július - Farkas - ezen még erőteljesen gondolkodom, ugyanis felbaszott a rendező 1-2 nyilatkozatával.
augusztus - Elysium
szeptember - Rush
október - Gravity
november - Thor
július - Farkas - ezen még erőteljesen gondolkodom, ugyanis felbaszott a rendező 1-2 nyilatkozatával.
augusztus - Elysium
szeptember - Rush
október - Gravity
november - Thor
- nmate
Trailer alapján valahogy az sem köt le. Valszeg megnézem, mert nem lesz jobb. Még egy Tűzgyűrű is becsúszhat
szerk: becses mozi alatt azt értem, amikor 1 nappal előtte már pörgök, mert alig várom, hogy megnézzem
szerk: becses mozi alatt azt értem, amikor 1 nappal előtte már pörgök, mert alig várom, hogy megnézzem
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
ez aranyos jövőhéten jön a Rozsi első visszajelzések szerint jobb, mint amire számítani lehetett.nmate írta:Kár. Így most elég sokáig kell várnom egy becses mozira
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- nmate
Kár. Így most elég sokáig kell várnom egy becses mozira
- Remy
- Kapcsolat:
A Magányos lovast még baráti társaságban sem érdemes megnézni. Gyalázat, amit Gore Verbinski művelt. Mondjuk tudtam, hogy nem lesz jó, és bukás is lesz pénzügyileg a film, de egy kis szórakozást azért nyújthatott volna. Nagyon kevés, amit ad a film, pedig jóval több, mint 2 óra.
Bővebben majd a napokban, mert még a fejem is belefájdult a filmbe.
Bővebben majd a napokban, mert még a fejem is belefájdult a filmbe.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Ha már Hitchcock, belefutottam a Psycho remake-be...gyalázat.Elkezdtem én is pótolni a Hitchcock filmeket,