Wertz írta:
Egy-két iskolát amúgy simán be lehetne záratni, mert így is sok van belőlük feleslegesen
ezt remélem nem gondolod komolyan. tudom jól, hogy vannak iskolák, ahol egy évfolyamba jár 3 gyerek, de akkor is baromság ilyet kijelenteni. az oktatás az, amiből pénzt kivonni nem lenne szabad, mert a következő nemzedék még jobban le lesz süllyedve. ez az ország nagy problémája jelenleg is, hogy nincs elég tanult ember, aki előre tudná vinni, amit kell.
na de a politikától eltérve: ez a győr rém gyenge. semmi koncepciót nem látni a játékban, megkapják a labdát azt előreszabják, lesz ami lesz. amíg monizhoz hasonló elismert és minőségi edzők nem teszik be a lábukat győrbe, addig ott foci se lesz. a következő bajnoki címükre is várhatnak 30 évet szerintem.
szerintem, ha ma a fradi játszott volna, talán egy szoros 0-0 vagy 1-0 kijöhetett volna. nem azért, mert a keret annyival jobb lenne, csak pusztán az edző személye miatt. nagyon nem mindegy, hogy valaki csak a pénzt akarja felszedni, vagy ténylegesen el akar érni valamit. és a külföldi edzők pont nem a pénz miatt vannak itt, hanem építeni akarják a karrierjüket és nevet szerezni maguknak. sousa betolta az el-be a vidit, kis híján tovább is jutottak, egyből szintet tudott lépni.