csabi* írta:barca, ki állítsa meg őket, ha mi nem
felőlem a wolfsburg is megállíthatja őket,de hogy 2 meccsen ellenük jelenleg sztem nem mi lennénk esélyesek, finoman szólva sem. mondom jelenleg.
bőven jó lenne, ha most a negyeddöntőben nem egy atletico féle izomcsapat vagy a barca jönne szembe. ezért is írtam nemolyan rég le azt az elmélkedésem, hogy ha most elkerülik a csapatot a sérülések, kicsit összeszedettebbek leszünk, cének megmarad a bl jó forma, bale visszarázódik és benzema felépül (+a csapat azért most forgatva van, szóval most nem lehet indok a kifacsarás..) akkor ha leküzdjük a negyeddöntőt,.. a 4 között már úgy sem lesz könnyű, sehogysem. ami aggaszt, az isco, james és kroos okádék (azthiszem ez finom kifejezés volt) formája. isco és james lennének pont azok akik a bbc mellett kellene hogy villanjanak mikor szar van a palacsintában mondjuk..akiktől jöhetne a plusz, teszem azt egy kulcspassz, egy bomba, akármi.. de jelenleg nemhogy ilyet, de egy konstans értelmes egy jó félidei teljesítményt sem képes hozni egyik sem.
kroosal meg nemtudom mivan, ha casemiro a pályán van, kicsit könnyebbnek érzem a német játékát, de a formája sztem akkor is hagy kívánni valót maga után, de mondom, simán jók lehetünk még.