Mèg egy ilyen kurva szerencsètek nem lesz,hogy egy edzo ennyire elfuseráljon egy meccsetmia san mia írta:Látom volt aki maga alá szart. Jelentem kis híján én is !
Egyszer volt munchenben zebra vásár,csak egyszer
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. március 17., csütörtök 18:40
Mèg egy ilyen kurva szerencsètek nem lesz,hogy egy edzo ennyire elfuseráljon egy meccsetmia san mia írta:Látom volt aki maga alá szart. Jelentem kis híján én is !
HozzászólásSzerző: mia san mia » 2016. március 17., csütörtök 17:56
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2016. március 17., csütörtök 17:55
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. március 17., csütörtök 17:54
HozzászólásSzerző: Hungarokatalán » 2016. március 17., csütörtök 17:25
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. március 17., csütörtök 16:20
Szerintem csapatkènt a citytol meg a benficatol is jobban funkcionál.Szerintem a németek nem képviselnek alacsonyabb játékerőt, sőt.
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2016. március 17., csütörtök 15:28
Haaat... Nem is jutottak tovább, a 4-2 elég meggyőzőrashidm írta:A Wolfsburg meg a Benfica biztos elfog pcsázni mindenkit..És mi van akkor, ha minden nagy kiesik rajtunk kívül a döntőig, akkor lépjünk vissza?
Ez kb olyan, mint tegnap meg lett mondva, hogy a juve tuti nem fog továbbjutni...
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2016. március 17., csütörtök 14:50
Ricardo Rodrigezt ki ne hagyd, világon az egyik legjobban tud beadni.istimester írta:Nem tudom miért veszitek a Benficát automatikusan a VW koncern elé. Szerintem a németek nem képviselnek alacsonyabb játékerőt, sőt. Igazi húsdaráló német mancsaft, megállás nélkül mennek a 93.percig és a játékosállományuk is magas minőséget képvisel. Schürrle, Luis Gustavo, Dante, Naldo, Julien Draxler, Lord Bentner ..... szóval nálam a Benfica ellőtt vannak. Számomra ők az a csapat, akiknél ugyan jobbak vagyunk, de ha lötyögünk, akkor a földbe döngölnek a 15km/fő futómennyiségükkel.nmate írta:Olyan ellenfél kell, akik mennek ellenünk komoly tempóval, de alapvetően gyengébb szintet képviselnek minden poszton. Nem kényelmesedünk el és a továbbjutás is könnyebben meglehet. Ez a Benfica.
HozzászólásSzerző: nmate » 2016. március 17., csütörtök 14:41
HozzászólásSzerző: istimester » 2016. március 17., csütörtök 14:32
Nem tudom miért veszitek a Benficát automatikusan a VW koncern elé. Szerintem a németek nem képviselnek alacsonyabb játékerőt, sőt. Igazi húsdaráló német mancsaft, megállás nélkül mennek a 93.percig és a játékosállományuk is magas minőséget képvisel. Schürrle, Luis Gustavo, Dante, Naldo, Julien Draxler, Lord Bentner ..... szóval nálam a Benfica ellőtt vannak. Számomra ők az a csapat, akiknél ugyan jobbak vagyunk, de ha lötyögünk, akkor a földbe döngölnek a 15km/fő futómennyiségükkel.nmate írta:Olyan ellenfél kell, akik mennek ellenünk komoly tempóval, de alapvetően gyengébb szintet képviselnek minden poszton. Nem kényelmesedünk el és a továbbjutás is könnyebben meglehet. Ez a Benfica.
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. március 17., csütörtök 14:01
Ez a cityNem kényelmesedünk el és a továbbjutás is könnyebben meglehet. Ez a Benfica.
HozzászólásSzerző: nmate » 2016. március 17., csütörtök 13:34
Na, pont ez az, ezek javarészt be szoktak sülni, hogy "maradt a BL akkor arra koncentrálunk".Anthony írta:Igazából most jobb helyzetben vagyunk, mint az utóbbi 2 évben, a bajnokságban gyakorlatilag a 3 helyet kell tartani, és kész. Végre felépül és formába lendülhet Bale meg Benzema. A Barca meccsen legyünk túl, és onnantól lehetne maximálisan csak a BL-re koncentrálni, a fáradtságra nem foghatják a dolgot..nmate írta: Wolfsburgot azért nem akarom, mert elkényelmesednénk. Benfica ellen nem lenne erre lehetőség, de közben továbbjuthatunk ilyen szervezetlenül is.
HozzászólásSzerző: rashidm » 2016. március 17., csütörtök 13:19
Ez kb olyan, mint tegnap meg lett mondva, hogy a juve tuti nem fog továbbjutni...Berti írta:A Wolfsburg meg a Benfica biztos elfog pcsázni mindenkit..Realista24 írta: És mi van akkor, ha minden nagy kiesik rajtunk kívül a döntőig, akkor lépjünk vissza?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. március 17., csütörtök 13:12
Nem ez volt a kérdés. De nyomathatod miro style-ban.Berti írta:A Wolfsburg meg a Benfica biztos elfog pcsázni mindenkit..Realista24 írta: És mi van akkor, ha minden nagy kiesik rajtunk kívül a döntőig, akkor lépjünk vissza?
HozzászólásSzerző: Berti » 2016. március 17., csütörtök 12:59
A Wolfsburg meg a Benfica biztos elfog pcsázni mindenkit..Realista24 írta: És mi van akkor, ha minden nagy kiesik rajtunk kívül a döntőig, akkor lépjünk vissza?
HozzászólásSzerző: Anthony » 2016. március 17., csütörtök 12:54
Igazából most jobb helyzetben vagyunk, mint az utóbbi 2 évben, a bajnokságban gyakorlatilag a 3 helyet kell tartani, és kész. Végre felépül és formába lendülhet Bale meg Benzema. A Barca meccsen legyünk túl, és onnantól lehetne maximálisan csak a BL-re koncentrálni, a fáradtságra nem foghatják a dolgot..nmate írta: Wolfsburgot azért nem akarom, mert elkényelmesednénk. Benfica ellen nem lenne erre lehetőség, de közben továbbjuthatunk ilyen szervezetlenül is.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. március 17., csütörtök 12:22
És mi van akkor, ha minden nagy kiesik rajtunk kívül a döntőig, akkor lépjünk vissza?Berti írta:Csak én nem akarom azt, hogy most egymás után kifogjuk a gyengébb csapatokat és a döntőbe meg esetlegesen behuzzuk?
Lehet velem van a baj, de szerintem akkor ér valamit a BL trófea, ha megérdemelt.
Kapjuk ki most nyugodtan a City-t, aki még gyengébb kategoriának számít egy Barca,BM,Atmhoz viszonyítva.
Utána jöjjön egy a keményhármasból és ha azon képesek vagyunk átmenni, akkor megérdemelten jutottunk el a döntőbe, ahol bármi megtörténhet.
A tizediknél büszkén vertük a mellünket, mert szétgyaptuk európát és úgy szereztük meg a trófeát, én ezt a feelinget várom vissza, nem pedig azt, hogy "szarul megy a csapat, de szerencsével behúzták legalább ezt".
Várom a fejmosást.
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. március 17., csütörtök 12:14
Ugyan annyit èr igy is meg ugy is...Lehet velem van a baj, de szerintem akkor ér valamit a BL trófea, ha megérdemelt.
HozzászólásSzerző: Berti » 2016. március 17., csütörtök 12:08
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2016. március 17., csütörtök 11:44
Mindig ott játszik...Bár azt se, hogy Pogba miért volt kitolva a bal oldalra ennyire.
Jelenlévő fórumozók: 17 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem