RTL kettő forever!!!!nmate írta:Klopp fogadtatása miatt azt hiszem érdemes lesz odakapcsolni.
Európa Liga
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Európa Liga
Nem illik.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Klopp fogadtatása miatt azt hiszem érdemes lesz odakapcsolni.
- nmate
Kerlon a diplomatikus bölcs :ĐKerlon írta:Lényegében meg kell dícsérni Dahoudot meg Coutinhot, mert észrevették a lehetőséget, de le kell szidni, mindkét kapust.
Írtam is, nem von le semmit Coutinho érdeméből, de ne legyen már zseniális megmozdulás.
Lényegében meg kell dícsérni Dahoudot meg Coutinhot, mert észrevették a lehetőséget, de le kell szidni mindkét kapust.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Kerlon 2016. március 19., szombat 12:51-kor.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- nmate
Ugyanez a gól, csak ott kapus jobban védte a szöget. Nyilván M1Ö cimboránk szerint, abban nem volt semmi pazarKerlon írta:Múltkor Dahoudot szopkodták körbe, pedig fele ilyen szépen sem csinálta a befejezést.nmate írta:Azt ne mondd nekem, hogy jól zárja a szöget, mert falnak futok.
Rosszul döntött, hibázott. Coutinho meg kihasználta. Nem kell itt körbeszopni ilyen miatt Coutinhot, nem egy egetrengető gólt.
Múltkor Dahoudot szopkodták körbe, pedig fele ilyen szépen sem csinálta a befejezést.nmate írta:Azt ne mondd nekem, hogy jól zárja a szöget, mert falnak futok.
Rosszul döntött, hibázott. Coutinho meg kihasználta. Nem kell itt körbeszopni ilyen miatt Coutinhot, nem egy egetrengető gólt.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Nagyon nem tudod mikor kell vmit elengedniPont ezért nem hiba, mert nagyon be etette
Csipem DDG-t,de onnan nem illik azèrt.Attol mèg kiválo kapus.
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- nmate
Azt ne mondd nekem, hogy jól zárja a szöget, mert falnak futok.
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Pont ezért nem hiba, mert nagyon be etetteateeemadrid írta:Dehogy túlzás, azt nagyon beette DDG
Laposan nem, azt azért zárta. Pont azért tudta átemelni, mert kis túlzással térden ment ki. Pont azért, hogy ne tudja elgurítani mellette, erre jött a váratlan megoldás. Zseniális volt amúgy baszki... a mai mezőnyben sajnos nem sokakból jön ki ez az ösztön.ateeemadrid írta:ergo akár laposan is eltudta volna ott rúgni.
Első sorban Varela hibázott. Azt is szépen csinálta Coutinho, de ennyire simán nem illik elmenni egy védő mellett. De Gea meg azt csinálta amit kell. 10ből 10 kapus így mozdult volna rá, laposan nem tudta volna ellőni mellette. Igaz, hogy nem volt teljesen zárva a szög, mert gondolom számolt a bepasszra is, de ha nem ezt a megoldást választja Coutinho, akkor véd De Gea. Ezért mondom, hogy egy ilyen váratlan, zseniális megoldásnál szerintem nem lehet kapushibáról beszélni.nmate írta:Hogyne lenne ez kapushiba, nézd már meg azt a rövidet hogyan fogja. Ez semmit nem von le Coutinho érdeméből persze, ezt is észre kell venni.
De ez, kapushiba elsősorban.
Amúgy meg ki tudtam volna nyírni a kommentátort... Nagyon zavart, hogy folyamatosan Filipe Coutinhozott
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Na most gondold el, mit fog kapni Klopp
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
pl:Realista24 írta:Csóri Klopp...nem irigylem, de az a fogadtatás amit kapni fog, az parádés lesz szerintem.
ott voltam, láttam, világ egyik legjobb szurkolótábora:
https://www.youtube.com/watch?v=S9RBqbmcNRs
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Csóri Klopp...nem irigylem, de az a fogadtatás amit kapni fog, az parádés lesz szerintem.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- nmate
Hogyne lenne ez kapushiba, nézd már meg azt a rövidet hogyan fogja. Ez semmit nem von le Coutinho érdeméből persze, ezt is észre kell venni.M1Ö írta:A srác urguayi, nem spanyol.hehe írta:spanyol jobbhátvédgyerek is megkapta, mint sergioramos ronaldinhoval szemben.
Az túlzás, hogy hiba. Senki nem számolt ezzel a megoldással, talán még Coutinho sem.nmate írta:DDG hiba.
De ez, kapushiba elsősorban.
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Pedig a pont tegnap gondoltam hogy de jó döntő lenne ez..erre baszki kisorsolják őket.
Legalább Klopp hazatér egy kicsit
Legalább Klopp hazatér egy kicsit
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
Danke Toni
Zinedine Zidane
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Akkor Klopp majd hullajthat néhány könnycseppet.lestat írta:Dortmund-Liverpool!!
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
- ateeemadrid
Dehogy túlzás, azt nagyon beette DDG, konkrétan félig mellette emelte át a labdát, ergo akár laposan is eltudta volna ott rúgni. Oda nem illik gólt kapni, persze Coutinho érdemeit sem akarom elvitatni.Az túlzás, hogy hiba. Senki nem számolt ezzel a megoldással, talán még Coutinho sem.
Közben Pool Dortmund.
tbo. fede ase rüdi fran. cama ceba güli jude. vini mbappe
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Dortmund-Liverpool!!
Cristiano Ronaldo ❼
Danke Toni
Zinedine Zidane
Danke Toni
Zinedine Zidane
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
A srác urguayi, nem spanyol.hehe írta:spanyol jobbhátvédgyerek is megkapta, mint sergioramos ronaldinhoval szemben.
Az túlzás, hogy hiba. Senki nem számolt ezzel a megoldással, talán még Coutinho sem.nmate írta:DDG hiba.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
spanyol jobbhátvédgyerek is megkapta, mint sergioramos ronaldinhoval szemben.palesz77 írta:DDG-t emelte át elég pimaszul. Még ha kicsit ő is benne volt, de a meglátás és a kivitelezés pazar volt.lordgabi írta:Spanyolokat alázta?
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
DDG-t emelte át elég pimaszul. Még ha kicsit ő is benne volt, de a meglátás és a kivitelezés pazar volt.lordgabi írta:Spanyolokat alázta?