Spanyol bajnokság
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Spanyol bajnokság
Rakitic 5. gólja. Na, ne mondja már nekem senki, hogy gólveszélyesebb a jólfélsült Iván, mint a mi Kroosunk vagy Modricunk. Szóval illene felpörgetni a mi középpályásainkat is...
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
-
- Kedvenc játékosaid: Szalai
- Kedvenc csapatod: Barcelona, Bulls
"Jófiú"BBeno írta:messi eltörte egy nő kezét a villarreal meccsen.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Stegen-Alba-Bartra-Pique-SR-Samper-Thiago-Rafinha-Halilovic-Messi-Neymar
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Stegen-Alba-Bartra-Pique-SR-Samper-Thiago-Rafinha-Halilovic-Messi-Neymar
messi eltörte egy nő kezét a villarreal meccsen.
- ateeemadrid
Kapnak egy 6ost?El Unico írta:Mint ahogy korabban irtam, a Sevilla meg nem nyert idegenben meccset a spanyol bajnoksagban. Tudjuk mi szokott tortenni ilyenkor...
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Mint ahogy korabban irtam, a Sevilla meg nem nyert idegenben meccset a spanyol bajnoksagban. Tudjuk mi szokott tortenni ilyenkor...
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Ja, hogy már vasárnap van, nem szombat. Kicsit elnéztem A drog rossz, értem?Kerlon írta:nézzél rá a naptárra
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
nézzél rá a naptárraM1Ö írta:Igaz, hogy Sevilla meg minden, de ha a Bernabeuban nem verjük őket, akkor mindenki monnyon le!Kerlon írta:nem verünk mi meg senkit se holnap
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- M1Ö
Igaz, hogy Sevilla meg minden, de ha a Bernabeuban nem verjük őket, akkor mindenki monnyon le!Kerlon írta:nem verünk mi meg senkit se holnap
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
nem verünk mi meg senkit se holnapM1Ö írta:Mit izéltek itt? Holnap verjük a Sevillat, a Barcat a Villarreal, a Campban nyerünk és már csak 6 pont a hátrány! El tudnám viselni ha mostantól húznák az összes meccset, mert ez a -12 nagyon csúnya...
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- M1Ö
Mit izéltek itt? Holnap verjük a Sevillat, a Barcat a Villarreal, a Campban nyerünk és már csak 6 pont a hátrány! El tudnám viselni ha mostantól húznák az összes meccset, mert ez a -12 nagyon csúnya...
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
De azt is mondta:kimi: "Azért vagyok itt, hogy győzzek. Semmi örömet nem okoz egy ötödik vagy hatodik helyért való csatározás."
kb...
"Ha veszit az ember hát veszit.De mindig jon egy kovetkezo verseny amit meg lehet nyerni,sot meg is kell"
Attol már nem lehet rosszabb mint mikor bajnokok lettek.Ha 3.-ok lennénk az Atletico mögött az még rosszabb lenne szóval gyerünk csak, nyerni kell!
Egyèbkènt nekem is mindegy a tabella,hogy most akkor második vagy harmadik.
De az nagyon nem,hogy a csapat hogy áll hozzá bármelyik meccsen.
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Akkor ne idézz hülyeségeket.
Nekem pl az se mindegy, nekik se legyen, atmát le kell nyomni. Mondjuk Norbi pl biztos a 3. helyért szurkol.
Nekem pl az se mindegy, nekik se legyen, atmát le kell nyomni. Mondjuk Norbi pl biztos a 3. helyért szurkol.
Nem illik.
az alatta lévő eszmefuttatásra akartam csak utalni (2. v 3. hely, erről ment a beszélgetés..)
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
kimi: "Azért vagyok itt, hogy győzzek. Semmi örömet nem okoz egy ötödik vagy hatodik helyért való csatározás."
kb...
jó,persze,tudom, pénz,presztízs,meg mittudom én, de a lényeg ott van..
egyébként holnap a barca győzelem sem annyira biztos azért, villarreal otthon nem szar na.
kb...
jó,persze,tudom, pénz,presztízs,meg mittudom én, de a lényeg ott van..
egyébként holnap a barca győzelem sem annyira biztos azért, villarreal otthon nem szar na.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Ki a faszt érdekel, legyünk a négyben...azért remélem a játékosok nem így állnak hozzá. Biztos nagy kérés, hogy ennyi pénzért még valahogy nyerjenek pár meccset a bajnokságban is. Igazán jó fejek, ha megteszik.
Nem illik.
- chronic
- Kedvenc játékosaid: R9, Modric
- Kedvenc csapatod: fehér balett
Adom. Pont nem érdekel az első helyen kívül más. Arra meg nyilván esély sincs, innentől kezdve legyünk négyben. Holnap gálázzuk le a Sevillát, ha már ősszel megszopattak minket.hehe írta:ne haragudj de ki a f.t érdekel a 2. hely?
fél éve nincs értelme ránézni a tabellára.
vagy inkább évek óta.
De most nézem,hogy a klasszikus is a negyeddöntő előtti hétvégén lesz. Nem igaz már. ZZ helyében felküldtem volna habzó szájjal a srácokat a 100 ezer katalán elé, had hajtsák meg kicsit a csapatukat hazai pályán. Jó kis presztízs meccs lehetett volna, de így a Barca is tartalékolni fog meg mi is.
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Ha 3.-ok lennénk az Atletico mögött az még rosszabb lenne szóval gyerünk csak, nyerni kell!hehe írta:ne haragudj de ki a f.t érdekel a 2. hely?Már csak egy pont lesz a hátrányunk velük szemben, de rossz ezt leírni.
vagy inkább évek óta.
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
ne haragudj de ki a f.t érdekel a 2. hely?Már csak egy pont lesz a hátrányunk velük szemben, de rossz ezt leírni.
vagy inkább évek óta.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Közelebb kerülünk a varázslatos 2. helyhez, amit már jól megszokhattunk.hehe írta:és akkor mi lesz?Tottinho írta:Ezaz, ezt már nem hibázta el
Holnap nyerni kell.