Spanyol bajnokság
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Re: Spanyol bajnokság
Griezmann. Nem tudom a kapus itt mire gondolhatott, de ilyet én még szerintem nem láttam..
pelle kell hogy legyen a befutó. ő az egyetlen megoldás oda.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Mourinho Valencia? Mennyire adnam.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Na vègre,mèg a vègèn kis tulzással kiestek volna...sebydani írta:Csak elzavarták Neville-t végre ideje volt.
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Nem is értettem, ez olyan mintha Perez igazolta volna le nekiksebydani írta:Csak elzavarták Neville-t végre ideje volt.
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Csak elzavarták Neville-t végre ideje volt.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Valasztani is eleg jol tudnak mondjuk, szerintem egyik csapatban sem volt annyi jo 9-es az utobbi evekben Europa szerte, mint naluk. Torres ota mindenkit tokeletesen tudtak potolni, pedig tolta ott egy top Forlan, Aguero, Falcao, Costa.. Costat mondjuk ruhellem, de ha elkapja a fonalat, akkor jo teljesitmenyre kepes - a parsztsagai melle. Kivancsi leszek Griezmannt is tudjak-e majd potolni. Ott van ugye Vietto is, aki iden eszmeletlen szerencsetlen, olyan loveseit fogjak sokszor, ami 99%-ban gol, ugyhogy en meg ot se irnam le egyelore, mert mezonyben sok jo megoldasa van, es nagyon fiatal meg.Sierra írta: Mindenkit szépen legombolnak. Először Torres, aztán Aguero, majd Falcao, végül Diego Costa, most meg ez a Dzsekszon gyerek, tudják hogyan kell eladni.
Egyedul Jacksonnal nyultak melle az utobbi evekben emlekeim szerint, de ot meg ugye a kinaiaknak hala pluszban adtak el. Ugyhogy en a nagyok helyeben tuti lecsapnek arra, akit az Atletico kinez maganak a nyaron, ennel biztosabb modszer nincs sok manapsag..
Mostanában lemaradok mindenről.BarçaNorbi írta:Jól értesült vagy
Igen azt néztem, az Atlético egyébként nagyon ért ehhez. Mindenkit szépen legombolnak. Először Torres, aztán Aguero, majd Falcao, végül Diego Costa, most meg ez a Dzsekszon gyerek, tudják hogyan kell eladni.BarçaNorbi írta:de a matracosok még így is többért adták el, mint amennyiért vették
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Henry, Iniesta, Thiago, Neymar
- Kedvenc csapatod: Barça
Jól értesült vagySierra írta:Jackson Martinez Kínába igazolt? Nem is hallottam róla, akkor nem sikerült jól a spanyol kitérője.
Nagyon rosszul játszott, de a matracosok még így is többért adták el, mint amennyiért vették
Jackson Martinez Kínába igazolt? Nem is hallottam róla, akkor nem sikerült jól a spanyol kitérője.
- morientes
Vagy mahd buknak a BL-be,ami akkor már nem lesz fontos.Ha jol emlèkszem otthon kezdenek nem madridban.___Samy___ írta:Nagy szamok torvenye alapjan a Barca bukasa egyre jobban erik, majd nehogy mi vagjuk el oket a rekordtol...
LEGIO PATRIA NOSTRA
- ___Samy___
Nagy szamok torvenye alapjan a Barca bukasa egyre jobban erik, majd nehogy mi vagjuk el oket a rekordtol...
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- morientes
Èn csak arra akarok kilyukadni,hogy felesleges aggodni hogy ha bukik a kèt rivális akkor biztos hogy mi is,meg ha fèl kilenckor kezd a meccs,akkor biztos hogy,szal csak azt mindom hogy ha felkèszulten odateszi magát a csapat akkor mindegy mikor kezd a meccs vagy ki bukott pon tokat,akkor jo lesz a teljesitmèny,ha meg szarnak bele,akkor mindegy hogy állnak a csillagok...
Asszerint a logika szerint nekem kellene lenni a mixkirálynak
Asszerint a logika szerint nekem kellene lenni a mixkirálynak
LEGIO PATRIA NOSTRA
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Igen, bár otthon még csak megy valahogy, de idegenben hullatjuk a pontokat rendesen...morientes írta:Mindig igy bukjunk mint tegnap.
Azért Bale és Benzema visszatérésével remélem megtartunk egy jobb formát. Természetesen megint BL meccs előtt találkozunk a Barcával, de nincs mese, bele kell adni mindent!
Jó a Barca, de több gólt szereztünk, és ne felejtsük el, hogy amég az MSN 6867 percet játszott, addig a BBC csak 5600-at, Bale és Benzema is rengeteg meccset hagyott ki...
- morientes
Mindig igy bukjunk mint tegnap.rashidm írta:A mostani idényben tapasztaltak miatt nem meglepő. Vagy számodra meglepő lenne? Akárhányszor botlott a Barca ebben a szezonban, mi nem tudtuk kihasználni.morientes írta:Mèg el se kezdidott a meccs,de már bukunk...
Mindig ez a hihhetettlen optimizmus
LEGIO PATRIA NOSTRA
-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Michel, El Buitre
három meccs az kevés. eleve 9 pont az előnyük. de lehet +1, mert ugye azonos pontszám esetén a bajnokság végén az egymás elleni eredmény számít. az meg ugye igencsak nem fényes nekünk.Sunsky írta:Ezek szerint nem csak én vagyok optimista a végsőkig Főleg, hogy 1 hete megálmodtam, hogy ledolgozzuk a hátránytBerti írta:Amúgy belegondolva, ha a Barca elkapna egy 3 meccses rossz formát, ami L L D formát jelentene, akkor még összejöhet a trófea, akkor első helyen lehetnénk + az atleti is biztos fog bukni.
persze ha rúgnánk egy ötöst a Campban
(amúgy 1x kell a lelki békémnek, hogy alaposan kitömjük őket, volt egy-két csúnya pofon.)
- Sunsky
- Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar
Ezek szerint nem csak én vagyok optimista a végsőkig Főleg, hogy 1 hete megálmodtam, hogy ledolgozzuk a hátránytBerti írta:Amúgy belegondolva, ha a Barca elkapna egy 3 meccses rossz formát, ami L L D formát jelentene, akkor még összejöhet a trófea, akkor első helyen lehetnénk + az atleti is biztos fog bukni.
Amúgy belegondolva, ha a Barca elkapna egy 3 meccses rossz formát, ami L L D formát jelentene, akkor még összejöhet a trófea, akkor első helyen lehetnénk + az atleti is biztos fog bukni.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ja, olvastam...peadani írta:Nem számít a bíró csak kompenzált!!!Realista24 írta:Látom Piqué kézilabdázott, de megúszta a kiállítást...ggbb
Meg láttam amikor két Barcás bedarált egy ellenfelet az ötösön, azt szerintem még a tavalyi miatt nem adta meg.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema