Értékeld a legutóbbi meccset
- ___Samy___
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
Zidane erkezesevel Varane fejeben oriasi problemak generalodtak. Mint egy lampalazas kisfiu egy iskolai eloadason. Olyan bizonytalanul nyul sokszor a labdahoz, hogy rossz nezni. Sztem tulsagosan is meg akar felelni.
De amugy a lerantason kivul nem volt vele semmi gond. Meg Nachoval sem, o is jol mozgott.
Egyebkent ez tenyleg igaz, hogy o meg sose volt serult? Mert eddig nekem fel se tunt.
De amugy a lerantason kivul nem volt vele semmi gond. Meg Nachoval sem, o is jol mozgott.
Egyebkent ez tenyleg igaz, hogy o meg sose volt serult? Mert eddig nekem fel se tunt.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Durva meccs lehetett, valaki nem tud egy mindent (helyzeteket is) felölelő összefoglalót?Danilo remek beadása után Cristiano talált a kapuba: 2-0.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Magasra tette a mèrcèt,meccseket hozott le hibátlanul,most meg kiderul hogy o is csak ember.(tudom Varane nagy kedvenc itten, csak éppen túl sokat hibázik, nem ilyennek indult..)
Egy belsovèdonek meg adni a bizalmat,kulonben labilissá válik,Pepe helyett már règ neki kellene lennie az alapnak.
Amugy egyáltalán nem vèszes,ha csak europa "top" vèdoinek baromkodását figyelem hètrol hètre...
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Nincs itt helye, Perez hülyesége volt..ilyeneken múlik a dicsőség, ha anno 1-el kevesebb bombagólt lő a vb-n, és Vidal nem autókázik részegen, akkor ugye nem a barátomat igazoltuk volna le teljesen feleslegesen, és most pörögne a Vidal-Modric-Kross középpálya, és megbacna mindenkit...hehe írta:Varane sajnos nem sziporkázik továbbra sem, nyáron Pepe helyett kell egy védő a kezdőbe, Varane maradhat a padon...
inkább hameszről mondjál már vmit
(tudom Varane nagy kedvenc itten, csak éppen túl sokat hibázik, nem ilyennek indult..)
*szerk: ha már meccshiány, James is jobban teljesítene, ha minden meccsen kezdő lenne
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Van egy olyan erzesem, h meglepjuk a Barcat...es itt nem dontetlenre gondolok.
Varane pad.
Varane pad.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Inkább neki kellene játszani folyamatosan,akkor eltunnènek azok a bakik.Varane sajnos nem sziporkázik továbbra sem, nyáron Pepe helyett kell egy védő a kezdőbe, Varane maradhat a padon...
Jelenleg nem tudom elkèpzelni ki jelenthetnè azt a minosègi pótlást.
Azt a mezhuzogatást 10-9X NEM fujják be...
LEGIO PATRIA NOSTRA
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
összességében ez a barca ellen kevés lesz, sima vereségre számítok.
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
Varane sajnos nem sziporkázik továbbra sem, nyáron Pepe helyett kell egy védő a kezdőbe, Varane maradhat a padon...
inkább hameszről mondjál már vmit
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Ha hazai pálya és BBC, akkor mennek a dolgok.
Kár, hogy Mayoralt nem nevezte a keretbe ZZ (lehet meccse volt a Castillanak, nem tudom), én őt cseréltem volna be Benzema helyére.
Navas nélkül azért lehetett volna érdekesebb is a helyzet, dehát Nacho-Varane volt ugye...Varane sajnos nem sziporkázik továbbra sem, nyáron Pepe helyett kell egy védő a kezdőbe, Varane maradhat a padon...
Isco meg... valaki szóljon neki, hogy nem a grundon focizik a haverokkal..de még ott is elküldenék melegebb éghajlatra ha 1 vs a másik csapatot akarna játszani folyamatosan...
Kár, hogy Mayoralt nem nevezte a keretbe ZZ (lehet meccse volt a Castillanak, nem tudom), én őt cseréltem volna be Benzema helyére.
Navas nélkül azért lehetett volna érdekesebb is a helyzet, dehát Nacho-Varane volt ugye...Varane sajnos nem sziporkázik továbbra sem, nyáron Pepe helyett kell egy védő a kezdőbe, Varane maradhat a padon...
Isco meg... valaki szóljon neki, hogy nem a grundon focizik a haverokkal..de még ott is elküldenék melegebb éghajlatra ha 1 vs a másik csapatot akarna játszani folyamatosan...
Ja, beadasok... Főleg, hogy Danilo 10-9szer belelovi az előtte állóba..
Amúgy tegnap jó volt. Keylor, Benzema, Bale, Casemiro... A többiek tették a dolguk.
Amúgy tegnap jó volt. Keylor, Benzema, Bale, Casemiro... A többiek tették a dolguk.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Garantálom hogy nem fogod___Samy___ írta:
Jovoheten meg nem akarom meglatni a kezdoben Jamest meg Iscot.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Sunsky
- Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar
Hát igen, sokkal jobb a csapat Isco és James nélkül.. Hiába technikás, ügyes Isco, ma is szépen bevitte 5 ember közé, de nem érti meg, hogy nincs meg a robbanékonysága, hogy ki is tudja hozni onnan. Jamesről meg nem is beszélek, elképesztő lassú, most már fejben is ráadásul...
Navas meg továbbra is parádés, elképesztő, hogy mit hoz hétről hétre.
Navas meg továbbra is parádés, elképesztő, hogy mit hoz hétről hétre.
- ___Samy___
Szep volt, jo volt, nagyon jol porogtunk. Ugy latszik Zidanenak sikerult a fejekben egy kicsit rendet rakni. Egy dolog nem tetszik, hogy ennyire a beadasokra apellalunk. De inkabb oruljunk a csapatnak, mert tenyleg nagyon jok voltunk.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
dannen írta:nem marasztalnám. lucas aranyat ér nekünk ahogy nekimegy a védőknek, jesé nem sok újat ad.Jim írta:Jesé mostanában nem olyan rossz
lehet mégis ő marad jövőre?
Megfér mindkettő a keretben, feltéve ha jelenlegi szerepüket eltudják fogadni.
lehetJim írta:Jesé mostanában nem olyan rossz
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
Jesé mostanában nem olyan rossz
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
- schranzer
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Ronaldo (R9)
Amugy jah, de ezen is latszik, hogy Zidane az egyetlen, aki ezt kimeri nyilvanosan mondani, mert nem tart Florentinotol. Mas edzo nem merne ilyet nyilatkozni, mert félne, hogy Florentino kiteszi a szűrét.
Meg lehet hogy o az egyetlen, aki ha ilyet mond, a jatekosok talán magukba neznek es elgondolkodnak, mert tudjak, hogy Zidane fenyevekkel mindegyikojuk elott van a labdarugasban.
Vegre valami pozitivum. Remelem Zidane rendet tesz Madridban.
Meg lehet hogy o az egyetlen, aki ha ilyet mond, a jatekosok talán magukba neznek es elgondolkodnak, mert tudjak, hogy Zidane fenyevekkel mindegyikojuk elott van a labdarugasban.
Vegre valami pozitivum. Remelem Zidane rendet tesz Madridban.
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Kovacic, Kroos, Modric - Isco - Bale, CR
- ___Samy___
Na. Azért mekkora felüdülés már a sablon helyett ilyeneket olvasni.“Nagyon aggaszt az, ahogy játszottunk a második félidőben. Ez a hozzáállás nem vezet sehova. Az egyetlen pozitívum, hogy megszereztük a három pontot. A játékosoknak nem a BL járt a fejükben, az jár a fejükben amit éppen ott abban a helyzetben tenni kell. Hihetetlenül sok labdát vesztettünk. Ha valamit el is akarunk érni a jövőben sokkal jobban kell játszanunk, ez világos, mert ez tarthatatlan. Csak ezt tudom mondani. Minél hamarabb ki akarom elemezni a meccset és biztos vagyok benne, hogy ezt a stílust hamar elfelejthetjük.
-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Michel, El Buitre
túl kell lenni az idényen, elment a levesbe. láthatólag továbbra sincs minden rendben. edző vs. elnök vs. sajtó vs. szurkolók vs. játékosok -- bármilyen összefüggésben.
jó lenne behúzni egy második helyet, bízni a csodában a BL tekintetében (+ a jó sorsolásban.)
aztán nyáron nekilátni a reformoknak, még ha fájni is fog, fájnia is kell..
Zizou talán maradhatna, és szabad kézzel formálja magáénak a keretet..
(Elnök úr meg levonhatná a tanulságokat, és abbahagyhatná az évtizedes szellemi és ideológiai rombolást. sehova se vezet.)
jó lenne behúzni egy második helyet, bízni a csodában a BL tekintetében (+ a jó sorsolásban.)
aztán nyáron nekilátni a reformoknak, még ha fájni is fog, fájnia is kell..
Zizou talán maradhatna, és szabad kézzel formálja magáénak a keretet..
(Elnök úr meg levonhatná a tanulságokat, és abbahagyhatná az évtizedes szellemi és ideológiai rombolást. sehova se vezet.)