Elmesélek egy esetet:
Egy hete átjött hozzánk egy 8 éves fiú(akkor még 9-nek hittem,de 8) és fociztunk,mivel a helyi városi utánpótlás csapat tagja,kiváncsi voltam mit tud,mit tanul,milyen habitussal bír. De erről itt már írtam is.
Ma,balatonszárszón voltam és a parton fociztunk kicsit,és egy kis fiú ott őgyelgett mellettünk...nézte a focit,majd odapattant hozzá a labda és beszállt.
A labda örült a lábán.....a passzai:mint a legtisztább pofon a Bud spencer filmekben
, tiszta,erőteljes és pontos.
A labdamellé zár,odafigyel,mindkét lábbal beleavatkozik,ha olyan ütem jön ami nem a lábára jó akkor is megoldja,ha kell csüddel teszi le tisztán,átvétel nélkül is TISZTÁN passzol(nem triblizik,hanem odateszi mint a szart a lábadra)..........fogtam magam és kiszálltam,kimentem oldalra és csak néztem(onnan jobban látom).......amikor mellém ért,mindig kérdeztem tőle valamit...kiderült hogy 7 éves,az újpest focistája,és a szezon legjobbja lett...sajnos az apja odakiabált és elhívta és elmentek,füleltem de nem értettem a nevét,talán olivér.
Na,szóval,az ilyen srácok miatt leszek egyszer edző....fenomén(most),és ha nem kerül rossz kezekbe mint a 8 éves akivel kezdtem(aki passzolni sem tud,a lába leffeg,pontatlan stb.....)akkor belőle komoly labdarúgó lesz.
Ha van valaki aki az UTE tagja itt,akkor tudja meg nekem ki ez a kölyök.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.