Premier League
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Premier League
Mondjuk én nem szoktam Fiorentina meccseket nézni, de nekem végig úgy jött le, hogy Jovetics inkább ilyen támadó jellegű szélső, nem csatár, inkább olyan CR poszt.
Kb. úgy lesz, ahogy shutter írja, Navas és Jovetics a 2 szélen, középen meg Agüero/Negredo. Nincs itt semmi extra, kellenek a cserék, az angolok rengeteg meccset letolnak, ugye ott még ligakupa is van.
Ezzel gondolom a City nagyjából végzett a piacon.
Kb. úgy lesz, ahogy shutter írja, Navas és Jovetics a 2 szélen, középen meg Agüero/Negredo. Nincs itt semmi extra, kellenek a cserék, az angolok rengeteg meccset letolnak, ugye ott még ligakupa is van.
Ezzel gondolom a City nagyjából végzett a piacon.
Tudod van az a dolog a fociban, hogy rotáció. Szépen meg lesz osztva a játékidő köztük. 2 csatárral nehéz végigcsinálni egy jó szezont. Agüero pedig TKPt szokott játszani a Citybenlegendary írta: Szokásos City-baromság.
Van 4 kiemelkedő csatára, abból max 2 játszik majd egyszerre, a másik kettő a padon rohad.
Nekik legalább van annyi eszük, hogy nem egy Benzema-Morata féle párossal vágnak neki a szezonnak
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
jó lenne az a city.
hart - clichy,kompany,nastasic,zabaleta - yaya,fernandinho,silva - jovetic,navas,aguero
padra meg mehet richards,kolarov,barry,rodwell,garcía,nasri,milner,negredo vagy dzeko.
ez így pellegrinivel még lehet szép sztori.
hart - clichy,kompany,nastasic,zabaleta - yaya,fernandinho,silva - jovetic,navas,aguero
padra meg mehet richards,kolarov,barry,rodwell,garcía,nasri,milner,negredo vagy dzeko.
ez így pellegrinivel még lehet szép sztori.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Kun
Dzeko, Jovetic
Negredo
sztem így lesz elosztva kb, okosba meg lehet oldani
Dzeko, Jovetic
Negredo
sztem így lesz elosztva kb, okosba meg lehet oldani
Nem illik.
-
- Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
- Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid
Az lehet, de ott van most Agüerö, Dzeko, Negredo és Jovetic közülük 1 vagy 2 fog játszani a maradék pad..
Szerintem Dzeko léphetne..(mondjuk Madridba...bár hülye lenne padról(?) padra(?) igazolni)
Szerintem Dzeko léphetne..(mondjuk Madridba...bár hülye lenne padról(?) padra(?) igazolni)
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Ha azt nézzük, Balotelli, Tevez off Negredo, Jovetic onBBarni írta:Jovetic => City
Minek oda?Negredo és most ő...
+Fernandinho, Navas. Barry, Nasri(?) mehet simán pl
A bajnokság igen szoros lesz, de a bl-ben ideje lenne már továbbmenniük, nem mintha bánnék egy újabb zakót.
Nem illik.
Szokásos City-baromság.BBarni írta:Jovetic => City
Van 4 kiemelkedő csatára, abból max 2 játszik majd egyszerre, a másik kettő a padon rohad.
Tavaly és tavalyelőtt is ezt játszották el - egyszer se vált be. Ezek nem tanulnak. Megint nem lesz kialakult stabil kezdőjük, emiatt akadozik majd a támadójátékuk, és csodálkoznak, hogy mi a baj, pedig nevek alapján jól állnak.
-
Jovetic => City
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Atsu-saga indul!
Sky: We hearing that Porto are now ready to listen to offers for Christian Atsu with the player entering the final year of his contract. Liverpool have been long-term admirers of Atsu, but Everton and Tottenham are now ready to make moves for the Ghana international.
Benteke viszont elkezdte az edzéseket a Villánál, remélem, ez nem azt jelenti, hogy marad is ott, jó lenne elhozni.
Mondjuk a kiscsapatok ellen jó lehet majd, amikor Sergióék pihennek.
Sky: We hearing that Porto are now ready to listen to offers for Christian Atsu with the player entering the final year of his contract. Liverpool have been long-term admirers of Atsu, but Everton and Tottenham are now ready to make moves for the Ghana international.
Benteke viszont elkezdte az edzéseket a Villánál, remélem, ez nem azt jelenti, hogy marad is ott, jó lenne elhozni.
Abszolút egyetértek, nem tartom ugyan rossz játékosnak Negredót, de azt nem hiszem, hogy a két felsorolt játékosnál akár csak kicsivel is jobb szintet tudna hozni, sőt.pheco írta:Semennyit nem erősödnek vele. Agüero és Dzeko is jobb csatár, mint Negredo. Teljesen felesleges igazolás szerintem.
Mondjuk a kiscsapatok ellen jó lehet majd, amikor Sergióék pihennek.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Azért fura lesz a city......a stilus,meg a felfogás,negredo,silva és navas? Ez csak nekem fura?
Azért ez még mindig anglia,ahol nehéz fogást találni pár képzettebb játékossal.
Azért ez még mindig anglia,ahol nehéz fogást találni pár képzettebb játékossal.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Semennyit nem erősödnek vele. Agüero és Dzeko is jobb csatár, mint Negredo. Teljesen felesleges igazolás szerintem.
Szerintem nem valami nagy erősítés, nem tudom, mennyivel lesznek előrébb vele.
- h3x0r
HIVATALOS: Negredo a Man City jatekosa. 25 millio euroert + 2.5 opcio valtott klubbot. 4.5 millio eurot fog keresni evente. Fernandinho (34.5 M eur) es Jesus Navas (17 M eur) o a City harmadik igazolasa.
-
25 az, nem 36
Viszont állítólag amennyiben (mielőtt) elfogadják a Mu ajánlatát egyből szólnak az Arsenalnak, hogy akarnak ők is "licitálni" vagy sem, bár én sem hinném, hogy Fabregast is eladná a barca, annyira nem hülyék!
Viszont állítólag amennyiben (mielőtt) elfogadják a Mu ajánlatát egyből szólnak az Arsenalnak, hogy akarnak ők is "licitálni" vagy sem, bár én sem hinném, hogy Fabregast is eladná a barca, annyira nem hülyék!
Állítólag Moyes kételkedett abban, hogy Thiago alkalmas lenne-e kiemelkedő játékra a PL-ben, ezért volt nehézkes a tárgyalás, így Pep beelőzhetett.
A mai hír, hogy a MU 25 (más források szerint 36) millió fontos ajánlatot tett Cesc-ért. Igazából erősen kétlem, hogy eladná őt a Barca, főleg Thiago elvesztése után, Cesc pedig nyilván okkal nem szimpatizál a Uniteddel, de abban igaza lehet a BBC-nek, hogy ha netán megegyezne a Barcával a MU, akkor valahogy Cesc-et is meggyőznék jó eséllyel. A klubszimpátia egyre kisebb motiváló erő.
Még Garay-ról, Strootman-ról és Candreváról pletykálnak az újságok, Moyes szerint az átigazolási folyamatok jelenleg nagyon jól állnak, pénz van dögivel... szóval érdekes lesz, hogy mit hoz elő végül.
A mai hír, hogy a MU 25 (más források szerint 36) millió fontos ajánlatot tett Cesc-ért. Igazából erősen kétlem, hogy eladná őt a Barca, főleg Thiago elvesztése után, Cesc pedig nyilván okkal nem szimpatizál a Uniteddel, de abban igaza lehet a BBC-nek, hogy ha netán megegyezne a Barcával a MU, akkor valahogy Cesc-et is meggyőznék jó eséllyel. A klubszimpátia egyre kisebb motiváló erő.
Még Garay-ról, Strootman-ról és Candreváról pletykálnak az újságok, Moyes szerint az átigazolási folyamatok jelenleg nagyon jól állnak, pénz van dögivel... szóval érdekes lesz, hogy mit hoz elő végül.
-
Nekem meg EZ.
Mondjuk ilyen bárkivel megeshet, az előbbi kettő már súlyosabb
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Nekem meg EZ.
Tottenham are set to 'get serious' and table an opening bid for Aston Villa striker Christian Benteke.
Végre, végre, hozzuk el, de gyorsan.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
egy kis welbeck cselló.
-
- Kedvenc játékosaid: Iker, Sergio Ramos, Özil, CR7, R9, Zidane, Marcelo, Raul, Redondo, Guti, Luka, Robinho
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF, MTK Budapest
Jött még Canas, De Guzman (1 év kölcsön) és Shelvey. Pluszba ott van Hernandez, Dyer, Ki.GT37 írta:----------------Bony----------
----------Michu--------------
----kp-----kp-----kp------kp
Még jobbak lesznek mint tavaly voltak. És én is szimpatizálok velük..már ebben a szezonban is így volt.
Modric - Kroos