OFF
- ___Samy___
Re: OFF
és ez la ligára nincsen?
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Ide is beírom, ha nem gond.
Kevesebb mint egy hónap, és kezdődik a Premier League. Ez azt jelenti, hogy ismét kezdetét veszi a hivatalos Premier League Fantasy ezen az oldalon: http://www.fantasy.premierleague.com
A játéknak annyi a lényege, hogy a PL játékosaiból össze kell rakni egy 15 fős keretet (nyilván a jobb játékosok drágák, a kevésbé jók olcsóbbak), majd a játékosok az alapján hoznak bizonyos mennyiségű pontot neked, hogy az adott fordulóan hogyan teljesítenek (gól, gólpassz satöbbi ér pontot).
Tavaly és azelőtt is volt ezen az oldalon eurobarçás liga 10-15 résztvevővel, szerintem nagyon jó móka, úgyhogy felvetődött bennem, mi lenne, ha itt is indítanánk egy hasonlót.
Ha összegyűl pár ember, én szívesen megcsinálom a saját ligát.
Akinek van kedve a dologhoz, az jelentkezhet a PL-topikban.
Kevesebb mint egy hónap, és kezdődik a Premier League. Ez azt jelenti, hogy ismét kezdetét veszi a hivatalos Premier League Fantasy ezen az oldalon: http://www.fantasy.premierleague.com
A játéknak annyi a lényege, hogy a PL játékosaiból össze kell rakni egy 15 fős keretet (nyilván a jobb játékosok drágák, a kevésbé jók olcsóbbak), majd a játékosok az alapján hoznak bizonyos mennyiségű pontot neked, hogy az adott fordulóan hogyan teljesítenek (gól, gólpassz satöbbi ér pontot).
Tavaly és azelőtt is volt ezen az oldalon eurobarçás liga 10-15 résztvevővel, szerintem nagyon jó móka, úgyhogy felvetődött bennem, mi lenne, ha itt is indítanánk egy hasonlót.
Ha összegyűl pár ember, én szívesen megcsinálom a saját ligát.
Akinek van kedve a dologhoz, az jelentkezhet a PL-topikban.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
még júniusban anyám párját is hívta ez a szám, ő is visszahívta, szintén foglalt volt.
a júliusi számlán nem volt érdekesség.
a júliusi számlán nem volt érdekesség.
- sanko.
- Kedvenc játékosaid: Varane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
nem találtam jobb topikot, leírom ide. Hívott délután egy szám Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!06208900021. visszacsörgettem, mindkétszer foglalt volt. Na most beírtam google-be, és kiadta hogy jó páran már rákerestek. Ugye olyan átverés nem létezik, hogy így valamilyen módon pénzem vesszen? tehát, hogy az előfizus számlámat valahogy manipulálni tudják. Lehet ótvar nagy baromság, de egy kicsit beparáztatott.
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Amúgy akkor most mi lesz vele?
Nekem már rég leesett a Testépítés topicból. (Meg részben máshonnan is)pátkán írta:nálam is rájöttetek vagy egyáltalán nem fontos ?
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
Én az első hsz-ed után megírtam,hogy ki vagy. Aztán kb 1 hete hirtelen nem tudtam ki lehet az a pátkán.pátkán írta:nálam is rájöttetek vagy egyáltalán nem fontos ? vagy lehet el lettem már árulva, de nem emlékszem.
- ___Samy___
nekem még májki elárulta a legelejénnálam is rájöttetek vagy egyáltalán nem fontos ? vagy lehet el lettem már árulva, de nem emlékszem.
de amúgy alap, gyúrós topikban te szoktál így trollkodni
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Jaja, lassan kell egy donate gomb is, kezdek kifogyni.szóval erre költöd az oldal pénzét
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
szóval erre költöd az oldal pénzétRealista24 írta:Vagy csak két hét nyaralás
http://www.youtube.com/watch?v=OUJ-wyY9 ... ture=shareRealista24 írta:Mindenki tudja, hogy shutter alteregója vagy.
pátkánnak kell ejteniFenomen írta:Te patkány.
joabulicsak
Talán herr.toth vagy? Te patkány.nálam is rájöttetek vagy egyáltalán nem fontos ? vagy lehet el lettem már árulva, de nem emlékszem.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Vagy csak két hét nyaralásREalista te pedig nagyon el voltál tűnve mostanság. asszony van a dologban
Szabit kaptam teletipptől :Đ
Mindenki tudja, hogy shutter alteregója vagy.nálam is rájöttetek vagy egyáltalán nem fontos ?
:Đ
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
nálam is rájöttetek vagy egyáltalán nem fontos ? vagy lehet el lettem már árulva, de nem emlékszem.
REalista te pedig nagyon el voltál tűnve mostanság. asszony van a dologban
nem akarok írni semmi személyeskedőt, de én L.Mikitől még mindig falra mászok. bár lehet bennem van a hiba... én nem látom azt a huhh de nagy változást mint mások.Realista24 írta:kapásból tudnák írni 5-6, de lehet 10 usert, aki köröket ver AMYF-re.
REalista te pedig nagyon el voltál tűnve mostanság. asszony van a dologban
joabulicsak
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Mondjuk azt bátran kijelenthetjük, hogy sok idegesítő dolgáról leszokott, és kapásból tudnák írni 5-6, de lehet 10 usert, aki köröket ver AMYF-re.
Visszaolvasgattam pár hszét, és valóban nem jönnék rá még most sem, hogy ő az. Persze utólag sok az okos ember.
Visszaolvasgattam pár hszét, és valóban nem jönnék rá még most sem, hogy ő az. Persze utólag sok az okos ember.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ___Samy___
gondolkoztam is rajta, hogy ez az AMYF miért adott meg egy bushido albumcímet, közbe meg nem láttam tőle ilyen zenéket zenetopicban
és hogyan "bukott le"?
és hogyan "bukott le"?
- Santi
- Kedvenc játékosaid: Santillana, RobyCarlos, Casillas, Zidane, Callejón
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Aki accel néven van az phelan vagy pheco, nemtom mert keverem a neveket én is, de valami ilyesmire emlékszem. Casso néven meg a régi accel avatarerator van.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
AMYF full réj stílusban nyomatta, de mivel ott volt aláírásban, hogy a korábbi fórumon chrisrock néven ott volt, és emlékeztem ilyen tagra, így nem gondoltam volna, hogy ennyire fifikás.
de ezek a kötőjeles felsorolások árulkodóak, ha tényleg ő az.
viszont ha tényleg ő az, akkor jól nyomta, 2 hónap alatt 100 valahány hsz-ig elment.
de ezek a kötőjeles felsorolások árulkodóak, ha tényleg ő az.
viszont ha tényleg ő az, akkor jól nyomta, 2 hónap alatt 100 valahány hsz-ig elment.
Nem állítólag hanem Ő az. 100%.
Accel után Cassora változtattam a nevemet a régi honlapon. Ide is Cassoként regisztráltam aztán valakinek megtetszett az accel és accelként regisztrált.Fenomen írta:Casso, te jól tudom accel voltál ez előző honlapon nem?
Akkor most ki az accel?