Értékeld a legutóbbi meccset
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
guti is aktivizálta magát twitteren
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- miro
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Nálam ma Casemiro,Gareth és Keylor a mom,de mindenki hozzátudott tenni,most Benzema mezőnyben szerintem gyengébb volt,de viszont lőtt egy csodás gólt,ugyanez Ronaldo.
Kroos nem lóg ki lefelé még nálam se,mert ehhez a maihoz egy csapat kellett pár extrával,de függetlenül ettől mehet isten hírével nyáron,nála ott lehetne sokkal hasznosabb játékos is..Nem oszt nem szoroz..
Kroos nem lóg ki lefelé még nálam se,mert ehhez a maihoz egy csapat kellett pár extrával,de függetlenül ettől mehet isten hírével nyáron,nála ott lehetne sokkal hasznosabb játékos is..Nem oszt nem szoroz..
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Ok, igy mar ertheto, h nem volt les. Nem figyeltem,h kapus kirugas volt.A kirúgásnál nincs les. Nincs játékban a labda, ugyan olyan, mint a bedobás.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
Mondjuk ezt én pont nem így láttam. Szegénynek a gólig ha 2 jobbacska megmozdulása volt, akkor lehet sokat mondok. A többit adom.lestat írta: Benzema nagy volt ma is...rengeteg labdat megtartott...
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- numberone1
ZZ>>>>>>>Mou>>>>>Pelle>>>>rühes kutyámajom>>>>>>>Bbeno fmben>>>>>Benitez
Na es a Neymar betamasztasa, amikor lesrol jott vissza? szerintem azt is benezte rendesen.Messi eset sim, látható szabad a 16-os szélén. Ramost már rég kilehetett volna tenni. Bale gólja totál szabályos. Csak ennyi ami sima, vitathatatlan óriási tévedés a maradék 120 alap hiba mellett.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Borulj a keblemre ÍKerlon, egyek cfGÍUNK.Kerlon írta: 100%zomborista
Nem illik.
A kirúgásnál nincs les. Nincs játékban a labda, ugyan olyan, mint a bedobás.KAG írta:Meg én az elején lévő kapuskirúgásnál kattogtam. Ha ott Neymar(?) nem volt 10 méteres lesen, akkor egyen sem.
- numberone1
Ez jovore fog kialakulni, amikor mar teljesen az o stabja fogja felkesziteni a csapatot fizikalisan es le akaszt a kp-ra legalabb 2 embert...mert jelenleg a motor az ami nagyon lefele log ki.___Samy___ írta:Védekezésben mindenképp nagy volt a kontraszt az eddigi idegenbeli meccsekhez képest. Azt már szemmel láthatjuk, ha vagy csak támadással (hazai pálya), vagy ha csakis a védekezéssel foglalkozunk többnyire, akkor azok mennek. A kettő vegyítése, átváltása között vannak még problémák.
Ja es ugye mennyit szamit egy ember az az a vkp szerepe. Rengeteget dob rajta, Case nagyot jatszott...de en nala egy fokkal jobb jatekost szeretnek jovore...Kante v Veratti mindegy.
Kroost is hozza lehet csatolni Jameshez for sale!
Eddig ugy gondoltam, h johet de Gea(ha hozzuk az is jo)...de jelenleg legalabb 3-4 masik poszt es kispad prioritast elvez.
Egy korabbi hsz-m, jo kis nap ez, mind ketto bejott.
Nekem jo erzeseim vannak a meccsek kapcsolatosan.
Eloszor is ma bajnok lesz a fradi.
Aztan nyerunk a Camp Nouban!
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
100%zomboristarealistahuni írta:Egyébként szerintem rosszabb se. Azért sokszor tudtak veszélyesek lenni annak ellenére, hogy pl. Messin látszott hogy nincs 100%-os erőnlétben a válogatott miatt. Szerintem ha BL-ben találkozunk velük jobbak lesznek mint amilyenek voltak ma, bár mi is javulhatunk még hozzáteszem. Nagyon leegyszerűsítve meg lehet fogni őket ha túléled a rohamaikat majd kihasználod a helyzeteket.Hát ma biztos nem volt jobb a Barca.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
Hát az utolsó 10 percig egy xes meccs volt. teljesen reális volt a döntetlen.Egyébként szerintem rosszabb se.
de a 80. perctől nagyon egyértelművé vált a helyzet.
Nem tudom egyébként hogy miért, szerintem elfáradtak a katalánok. Lehet hogy a válogatott meccsek miatt, lehet hogy egyszerűen sok volt a szezon már, és fejben kieresztettek. Mégiscsak 39 veretlen meccs volt mögöttük.
Nem tudom.
Szerintem ha fent marad Rakitic akkor is ezt látjuk a végén.
Egyszerűen... elfáradtak.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Egyébként szerintem rosszabb se. Azért sokszor tudtak veszélyesek lenni annak ellenére, hogy pl. Messin látszott hogy nincs 100%-os erőnlétben a válogatott miatt. Szerintem ha BL-ben találkozunk velük jobbak lesznek mint amilyenek voltak ma, bár mi is javulhatunk még hozzáteszem. Nagyon leegyszerűsítve meg lehet fogni őket ha túléled a rohamaikat majd kihasználod a helyzeteket.Hát ma biztos nem volt jobb a Barca.
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
Hát ma biztos nem volt jobb a Barca.Hat jobb volt a Barca, de a vegeredmeny a lenyeg.
Az első félidő xes volt, a másodikban már simán jobb volt a Real.
Teljesen reális az eredmény a látottak alapján.
-
- Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
Zidane legjobb idegenbeli meccse volt!:D Komolyan azért nem semmi, amit húzott. A padon hagyta Iscot és Jamest, mikor a Barcelonai vezetett, aztán Ramos kiállítása után nem hozott be védőt, hogy tartsuk az eredményt. Benitez 10 mp belül hozta volna Nachót.
- hala real
- Kedvenc játékosaid: casillas, r9, cr7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Annyi a köcsög , hogy megtelik velük a Nou Camp.
"A szívem inkább fehér, mint gránátvörös-kék” – (R9)
"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo
"A szívem inkább fehér, mint gránátvörös-kék” – (R9)
"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Összegezve...tökösek voltunk.
Az első felido kiegyenlitett volt mondhatjuk inkabb mezonyben ment a fight.
A gólnál Pepét egyszeruen elzárták pique elől...ez ilyen..minde szoklet gól ezen alapszik nemtudok rá haragudni...vègig stabil volt az öreg..azt hittem neymar vagy Suarez gyorsasagbol megveri de nem. Nagyazeru volt. Igazi harcos.
Ramos fgy volt...rá harap folyton ezekre a szar provokalásokra és eldurran az agya...nagy szerencseje h nem kukdtek le elobb es nem kaptunk ki.
Marcelo 10/10 cedekezwsben es tamadasban is...Benzema goljanal o volt a kulcs.
Carvajal...Neyamrt alig lattam...mindent elmond..ja es a 2.gol az ő megindulasabol jott...nemtudtak lerantani a kis furge labut.
Casemiro...nem gyors mindig fejben...de baszki amit ez lemuvek vedekezseben...es ahogy megoldja nem semmi...olyan okos passzai tudnak lenni..pl mikor Messi elvitte a térdét. 10/10 ma is.
Kroost meg nemtudom...védekezésben sokat melozott az biztis folyton ott volt rakitic meg Messi nyakán..tobb tavoli loves jol jonne...Benzema goljanal okos volt h bepasszolta nem ledig tuzelt.
Modric...szokásos...isten...micsoda munkabirasa van..es az az orom baszki az arcan mikor golt lovunk...nagyszeru krapek.
Benzema nagy volt ma is...rengeteg labdat megtartott...elso felidoben lehettunk volna pontosabbaj is meg a kapu elott js de ezzel a góllak kárpotolt gyonyoru volt..ulyet loni a Cam Nou ba..megsuvegelendő.
CR- sokat melozott...védekezett!!!!!!
Elől a cselek most nem jöttek be..és a gyorsasága is megkopott...de még mindig halál.pontosa a faszi ha ziccerbe van..plusz bazi nagy kapufat is lott.
Remeljuk ez a gól segit a szezon hatralevo reszeben.
Ha van elotte terulet oke...amugy meg mindig megy a told es fuss..a megnemadott SZABALYOS gólja pedig tanári volt..igy kell sarokba fejelni..ja plusz golpassz jobbal. Pacsi.
+1
Nem estünk szét fejben a bekapott gól utánk...köszi Zizou.
Az első felido kiegyenlitett volt mondhatjuk inkabb mezonyben ment a fight.
A gólnál Pepét egyszeruen elzárták pique elől...ez ilyen..minde szoklet gól ezen alapszik nemtudok rá haragudni...vègig stabil volt az öreg..azt hittem neymar vagy Suarez gyorsasagbol megveri de nem. Nagyazeru volt. Igazi harcos.
Ramos fgy volt...rá harap folyton ezekre a szar provokalásokra és eldurran az agya...nagy szerencseje h nem kukdtek le elobb es nem kaptunk ki.
Marcelo 10/10 cedekezwsben es tamadasban is...Benzema goljanal o volt a kulcs.
Carvajal...Neyamrt alig lattam...mindent elmond..ja es a 2.gol az ő megindulasabol jott...nemtudtak lerantani a kis furge labut.
Casemiro...nem gyors mindig fejben...de baszki amit ez lemuvek vedekezseben...es ahogy megoldja nem semmi...olyan okos passzai tudnak lenni..pl mikor Messi elvitte a térdét. 10/10 ma is.
Kroost meg nemtudom...védekezésben sokat melozott az biztis folyton ott volt rakitic meg Messi nyakán..tobb tavoli loves jol jonne...Benzema goljanal okos volt h bepasszolta nem ledig tuzelt.
Modric...szokásos...isten...micsoda munkabirasa van..es az az orom baszki az arcan mikor golt lovunk...nagyszeru krapek.
Benzema nagy volt ma is...rengeteg labdat megtartott...elso felidoben lehettunk volna pontosabbaj is meg a kapu elott js de ezzel a góllak kárpotolt gyonyoru volt..ulyet loni a Cam Nou ba..megsuvegelendő.
CR- sokat melozott...védekezett!!!!!!
Elől a cselek most nem jöttek be..és a gyorsasága is megkopott...de még mindig halál.pontosa a faszi ha ziccerbe van..plusz bazi nagy kapufat is lott.
Remeljuk ez a gól segit a szezon hatralevo reszeben.
Ha van elotte terulet oke...amugy meg mindig megy a told es fuss..a megnemadott SZABALYOS gólja pedig tanári volt..igy kell sarokba fejelni..ja plusz golpassz jobbal. Pacsi.
+1
Nem estünk szét fejben a bekapott gól utánk...köszi Zizou.
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Akkor már ketten vagyunk.
Meg én az elején lévő kapuskirúgásnál kattogtam. Ha ott Neymar(?) nem volt 10 méteres lesen, akkor egyen sem.
Szerencsére Surez bejátszott egy Torrest
Meg én az elején lévő kapuskirúgásnál kattogtam. Ha ott Neymar(?) nem volt 10 méteres lesen, akkor egyen sem.
Szerencsére Surez bejátszott egy Torrest
ZIDANE
- schranzer
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Ronaldo (R9)
Azthiszem ezzel Zidane be is biztositotta a helyét. Nemis tudom utoljara mikor vertuk el ezeket.
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Kovacic, Kroos, Modric - Isco - Bale, CR
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo
KAG írta:Mezőnymunkából a két legkevesebbet mutató játékos lőtte a két gólt.
Erre szokták azt mondani a nagy szakik, hogy klasszis.
Amúgy Ramos fullkreténbe nyomta megint. Kb 3 sárgát le lehetett volna neki osztani.
Pepe meg már egy 2-3 méteres passzt sem tud rendesen lerakni.
Illetve most Kroos is elég pontatlan volt, ha picit melegebb volt a helyzet körülötte.
Casemiro jót játszott, tetszett.
Jesé is jól szállt be, lendületet hozott.
Nincs kedvem visszaolvani, biztos megvitattátok már. De, ha van olyan ember, aki Bale fejesénél látott szabálytalanságot az jelentkezzen már PÜ-be vagy itt idézzen egy hsz-ben engem, mert kíváncsi lennék a véleményére.
idézlek hsz-ban.
Lófax volt az nem szabálytalanság.
Ez bíró IS teljesen vakon volt.
Messi eset sim, látható szabad a 16-os szélén. Ramost már rég kilehetett volna tenni. Bale gólja totál szabályos. Csak ennyi ami sima, vitathatatlan óriási tévedés a maradék 120 alap hiba mellett.
Az már mellékes, hogy 2 totál barca ziccerbe is elakadt a bíróban..!?
- Süti
torjack írta:
Marcelo alap, meg sem kell említeni. Meg Zidane. Még a végén tényleg edző lesz belőle
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.