HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2016. április 3., vasárnap 0:28
Ezt így kijelenti akkor lenne mérvadó, ha Casemiro úgy lenne a pályán, ha előtte továbbra is egy Isco virgonckodna. De a brazil csapatba kerülésével gyakorlatilag Isco párhuzamosan ki is került a csapatból, és Kroos lépett a helyére. Így én kategorikusan nem jelenteném azt ki, hogy csakis Casemiro miatt lett stabilabb a kp, miközben egy kolonc is kikerült a hármasból. Nem azt mondom, hogy a brazil nem vált be, mert nagyon jól játszik, meg kell is ő oda, de Isconak is ki kellett kerülnie a kezdőből, hogy ez így megvalósulhasson.
Kroost ma én is levettem volna Iscoért cserébe, de egyáltalán nem biztos, hogy jobban jártunk volna. Mert az hogy hajt, az nagyon nem elég. Isco a védekezésnél szervezetlen, nem érzi hová kell mozogni, mikor kell fellépni a támadóra, milyen sávokat kell zárni. Ma meg erre volt nagy szükség, és Kroos hiába volt kuka, ő még így is jobb ebben.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"