Nagyon durván megéreznénk a hiányát. Maradjunk ennyiben, ez úgyis akkor fog kiderülni, ha leszünk akkor pancserek, hogy eladjuk... Kell a csapatba.Kroos nem lóg ki lefelé még nálam se,mert ehhez a maihoz egy csapat kellett pár extrával,de függetlenül ettől mehet isten hírével nyáron,nála ott lehetne sokkal hasznosabb játékos is..Nem oszt nem szoroz..
Értékeld a legutóbbi meccset
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
- ___Samy___
Ezt így kijelenti akkor lenne mérvadó, ha Casemiro úgy lenne a pályán, ha előtte továbbra is egy Isco virgonckodna. De a brazil csapatba kerülésével gyakorlatilag Isco párhuzamosan ki is került a csapatból, és Kroos lépett a helyére. Így én kategorikusan nem jelenteném azt ki, hogy csakis Casemiro miatt lett stabilabb a kp, miközben egy kolonc is kikerült a hármasból. Nem azt mondom, hogy a brazil nem vált be, mert nagyon jól játszik, meg kell is ő oda, de Isconak is ki kellett kerülnie a kezdőből, hogy ez így megvalósulhasson.
Kroost ma én is levettem volna Iscoért cserébe, de egyáltalán nem biztos, hogy jobban jártunk volna. Mert az hogy hajt, az nagyon nem elég. Isco a védekezésnél szervezetlen, nem érzi hová kell mozogni, mikor kell fellépni a támadóra, milyen sávokat kell zárni. Ma meg erre volt nagy szükség, és Kroos hiába volt kuka, ő még így is jobb ebben.
Kroost ma én is levettem volna Iscoért cserébe, de egyáltalán nem biztos, hogy jobban jártunk volna. Mert az hogy hajt, az nagyon nem elég. Isco a védekezésnél szervezetlen, nem érzi hová kell mozogni, mikor kell fellépni a támadóra, milyen sávokat kell zárni. Ma meg erre volt nagy szükség, és Kroos hiába volt kuka, ő még így is jobb ebben.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Maradjuk annyiban, h azt mar nem tudjuk meg, ha egy Isco-Kroos csere vegbe ment volna a szunetben. Mert emegerdemelte volna, es biztos vagyok benne, h Isco is hajtott volna. De nem is ez a lenyeg, ha nem a vita ami volt, h egy ember nem adhat sokat hat rengeteget.___Samy___ írta:
És bár Kroos hiába volt ma ótvarfos, még így is hasznosabb a csapat számára, mint Isco. Nem véletlenül nem bontotta meg a kp-t a két fentebb említett úriember miatt ZZ.
KKroos idei teljesitmenye alapjan akar ott ulhetne Iscoval es Jamessel a padon ugyanugy...es ezt nem rosszbol, de iszonyuan lassu es mar fejben is nagyon lassu. Ha meg pontatlan is lesz mellette...szerintem mar nem beszelhetunk top 3-rol az o eseteben.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
Ősszel nagyon látszott egy vkp hiánya. Egy olyan emberé, akinek a fő erőssége az ellenfél támadásainak megakasztása. Ezt nem lehet egy Barca ellen csapatvédekezéssel megoldani pl. Itt oda kell lépni.___Samy___ írta:Vagy, hogy Isco meg James kikerült végre a képből. Nyilván Casemiro is dob az összképen, nem is kicsit, de azért az lényeges dolog, hogy olyan emberek játszanak a középpályán akiknek hasznát is veszed.Ja es ugye mennyit szamit egy ember az az a vkp szerepe.
És bár Kroos hiába volt ma ótvarfos, még így is hasznosabb a csapat számára, mint Isco. Nem véletlenül nem bontotta meg a kp-t a két fentebb említett úriember miatt ZZ.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
már alapból, meccs közben is aktív volt, aztán most osztogatja meg az ünneplős képeket, meg írt valami olyasmit, hogy "nem bírnak velünk, 10 ember ellenére sem, a parancsok gólt lőtt!"rashidm írta:Mit írt?Toti írta:guti is aktivizálta magát twitteren
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Mit írt?Toti írta:guti is aktivizálta magát twitteren
- ___Samy___
Vagy, hogy Isco meg James kikerült végre a képből. Nyilván Casemiro is dob az összképen, nem is kicsit, de azért az lényeges dolog, hogy olyan emberek játszanak a középpályán akiknek hasznát is veszed.Ja es ugye mennyit szamit egy ember az az a vkp szerepe.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
guti is aktivizálta magát twitteren
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- miro
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
Nálam ma Casemiro,Gareth és Keylor a mom,de mindenki hozzátudott tenni,most Benzema mezőnyben szerintem gyengébb volt,de viszont lőtt egy csodás gólt,ugyanez Ronaldo.
Kroos nem lóg ki lefelé még nálam se,mert ehhez a maihoz egy csapat kellett pár extrával,de függetlenül ettől mehet isten hírével nyáron,nála ott lehetne sokkal hasznosabb játékos is..Nem oszt nem szoroz..
Kroos nem lóg ki lefelé még nálam se,mert ehhez a maihoz egy csapat kellett pár extrával,de függetlenül ettől mehet isten hírével nyáron,nála ott lehetne sokkal hasznosabb játékos is..Nem oszt nem szoroz..
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
- numberone1
Ok, igy mar ertheto, h nem volt les. Nem figyeltem,h kapus kirugas volt.A kirúgásnál nincs les. Nincs játékban a labda, ugyan olyan, mint a bedobás.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
Mondjuk ezt én pont nem így láttam. Szegénynek a gólig ha 2 jobbacska megmozdulása volt, akkor lehet sokat mondok. A többit adom.lestat írta: Benzema nagy volt ma is...rengeteg labdat megtartott...
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- numberone1
ZZ>>>>>>>Mou>>>>>Pelle>>>>rühes kutyámajom>>>>>>>Bbeno fmben>>>>>Benitez
Na es a Neymar betamasztasa, amikor lesrol jott vissza? szerintem azt is benezte rendesen.Messi eset sim, látható szabad a 16-os szélén. Ramost már rég kilehetett volna tenni. Bale gólja totál szabályos. Csak ennyi ami sima, vitathatatlan óriási tévedés a maradék 120 alap hiba mellett.
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Borulj a keblemre ÍKerlon, egyek cfGÍUNK.Kerlon írta: 100%zomborista
Nem illik.
A kirúgásnál nincs les. Nincs játékban a labda, ugyan olyan, mint a bedobás.KAG írta:Meg én az elején lévő kapuskirúgásnál kattogtam. Ha ott Neymar(?) nem volt 10 méteres lesen, akkor egyen sem.
- numberone1
Ez jovore fog kialakulni, amikor mar teljesen az o stabja fogja felkesziteni a csapatot fizikalisan es le akaszt a kp-ra legalabb 2 embert...mert jelenleg a motor az ami nagyon lefele log ki.___Samy___ írta:Védekezésben mindenképp nagy volt a kontraszt az eddigi idegenbeli meccsekhez képest. Azt már szemmel láthatjuk, ha vagy csak támadással (hazai pálya), vagy ha csakis a védekezéssel foglalkozunk többnyire, akkor azok mennek. A kettő vegyítése, átváltása között vannak még problémák.
Ja es ugye mennyit szamit egy ember az az a vkp szerepe. Rengeteget dob rajta, Case nagyot jatszott...de en nala egy fokkal jobb jatekost szeretnek jovore...Kante v Veratti mindegy.
Kroost is hozza lehet csatolni Jameshez for sale!
Eddig ugy gondoltam, h johet de Gea(ha hozzuk az is jo)...de jelenleg legalabb 3-4 masik poszt es kispad prioritast elvez.
Egy korabbi hsz-m, jo kis nap ez, mind ketto bejott.
Nekem jo erzeseim vannak a meccsek kapcsolatosan.
Eloszor is ma bajnok lesz a fradi.
Aztan nyerunk a Camp Nouban!
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
100%zomboristarealistahuni írta:Egyébként szerintem rosszabb se. Azért sokszor tudtak veszélyesek lenni annak ellenére, hogy pl. Messin látszott hogy nincs 100%-os erőnlétben a válogatott miatt. Szerintem ha BL-ben találkozunk velük jobbak lesznek mint amilyenek voltak ma, bár mi is javulhatunk még hozzáteszem. Nagyon leegyszerűsítve meg lehet fogni őket ha túléled a rohamaikat majd kihasználod a helyzeteket.Hát ma biztos nem volt jobb a Barca.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
Hát az utolsó 10 percig egy xes meccs volt. teljesen reális volt a döntetlen.Egyébként szerintem rosszabb se.
de a 80. perctől nagyon egyértelművé vált a helyzet.
Nem tudom egyébként hogy miért, szerintem elfáradtak a katalánok. Lehet hogy a válogatott meccsek miatt, lehet hogy egyszerűen sok volt a szezon már, és fejben kieresztettek. Mégiscsak 39 veretlen meccs volt mögöttük.
Nem tudom.
Szerintem ha fent marad Rakitic akkor is ezt látjuk a végén.
Egyszerűen... elfáradtak.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Egyébként szerintem rosszabb se. Azért sokszor tudtak veszélyesek lenni annak ellenére, hogy pl. Messin látszott hogy nincs 100%-os erőnlétben a válogatott miatt. Szerintem ha BL-ben találkozunk velük jobbak lesznek mint amilyenek voltak ma, bár mi is javulhatunk még hozzáteszem. Nagyon leegyszerűsítve meg lehet fogni őket ha túléled a rohamaikat majd kihasználod a helyzeteket.Hát ma biztos nem volt jobb a Barca.
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
Hát ma biztos nem volt jobb a Barca.Hat jobb volt a Barca, de a vegeredmeny a lenyeg.
Az első félidő xes volt, a másodikban már simán jobb volt a Real.
Teljesen reális az eredmény a látottak alapján.
-
- Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
Zidane legjobb idegenbeli meccse volt!:D Komolyan azért nem semmi, amit húzott. A padon hagyta Iscot és Jamest, mikor a Barcelonai vezetett, aztán Ramos kiállítása után nem hozott be védőt, hogy tartsuk az eredményt. Benitez 10 mp belül hozta volna Nachót.