Értékeld a legutóbbi meccset
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
Mert ezt csak így lehet, ezért sem értem, hogy Ramost miért támadja valaki is a második sárgája miatt. Nem szabad hagyni őket, hogy szemből rájuk vezessék a labdát, mert mindegyik remekül tudja megoldani az 1vs1-eket. Nem szabad nekik megadni ezt a kényelmet és hibázni fognak.
Illetve erőnlétileg nagyon rendben vagyunk már ez jól látszik. Ami engem aggaszt, hogy mostanában rendkívül pontatlanok vagyunk, de talán ez több veszély teremtéssel is jár.
Illetve erőnlétileg nagyon rendben vagyunk már ez jól látszik. Ami engem aggaszt, hogy mostanában rendkívül pontatlanok vagyunk, de talán ez több veszély teremtéssel is jár.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- ___Samy___
Nem tudom volt-e már említve, de ami nekem már az első percektől nagyon szemet szúrt az az, hogy mennyire közel voltak a játékosaink az ellenfélhez. Tehát nem az volt, hogy felvettünk két négyes vonalat, hanem majdnem mindenki ott lihegett az ellen tarkóján. Ezt mostanság nem lehetett látni, mindig le voltak maradva a srácok egy ütemmel.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Úgy néz ki, hogy a BBC összekapta magát. Kíváncsi leszek, hogy ez mennyire befolyásolja a nyarat. Most úgy érzem, hogy BB tuti marad, de talán C is. Kérdés, hogy tudják e állandósítani ezt a formát vagy csak fellángolás az egész.
- ___Samy___
Áhá, szóval Khedira kéne ide
Bebaszna. De most mondhatnám azt is, hogy a párharcokat fel sem vállalja, fizikuma meg nincs ahhoz, hogy csak lepattintsa az embereket. Mármint Isco.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Asszem amúgy Isco meg James viszlát. Előbbit sajnálom is. Jesé ha elfogadja a szerepét és nem lustul bele, maradhat ennek, mert hasznos és lendületet hoz, Lucas szintén. Case fontos csapattag.
Fontos győzelem, de ZZ miatt a legfontosabb.
Fontos győzelem, de ZZ miatt a legfontosabb.
Nem illik.
A második félidőben Kroos támadásban amúgy ott volt szerintem. Mondjuk jól bírták a fiúk, jó lehetett az a Zizou féle erőnléti alapozás. Kroos már rég halott lett volna 60 perc után, ha Benítez még az edző. Főleg, hogy Löw is végig játszatott vele két meccset...
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Grat. a csapatnak!
Én pesszimista voltam voltam,de szerencsére rám cáfoltak!
Ez a megkezdett út jó,ezt kell folytatni.
Zizu előtt le a kalappal.
Az elején nekem úgy tűnt mintha szándékosan álltak volna vissza,aztán a 20-ik perc könyékétől folyamatosan jött ki a csapat a kapu elől.
Ramos viszont jó egy dili.Simán kiszórhatták volna már a második félidő elején is.
Hihetetlen,hogy sárga lappal is ilyen dolgokat művel a pályán.
Én pesszimista voltam voltam,de szerencsére rám cáfoltak!
Ez a megkezdett út jó,ezt kell folytatni.
Zizu előtt le a kalappal.
Az elején nekem úgy tűnt mintha szándékosan álltak volna vissza,aztán a 20-ik perc könyékétől folyamatosan jött ki a csapat a kapu elől.
Ramos viszont jó egy dili.Simán kiszórhatták volna már a második félidő elején is.
Hihetetlen,hogy sárga lappal is ilyen dolgokat művel a pályán.
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Pedig megraktam a Realt...
(Valencia )
(Valencia )
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Most komolyan Kroost baszogatjuk ezután a gyozelem után?
Hadd kèrdjem már meg,Modric mennyivel tett tobbet hozzá a tegnapi meccsen?Harcosabbnak tűnt,de csak tūnt.Nem èlete meccsèt futballozta,maradjunk annyiban,de ot nem találta meg senki.
Elszort labdák,rácsavarodás a tokre,negyven piruett a város korul...csak a szokásos.
Hadd kèrdjem már meg,Modric mennyivel tett tobbet hozzá a tegnapi meccsen?Harcosabbnak tűnt,de csak tūnt.Nem èlete meccsèt futballozta,maradjunk annyiban,de ot nem találta meg senki.
Maradjuk annyiban, h azt mar nem tudjuk meg, ha egy Isco-Kroos csere vegbe ment volna a szunetben.
Elszort labdák,rácsavarodás a tokre,negyven piruett a város korul...csak a szokásos.
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
De igen, el is felejtém pasztmek.Realistahuni! Nem veled volt fogadásom, hogy ha nem kétjegyű lesz a differencia a real és a barca közt, akkor nem írsz ide az EB-ig?
Na akkor csőváz, idén triplázunk.
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
realistahuni írta:Egyébként szerintem rosszabb se. Azért sokszor tudtak veszélyesek lenni annak ellenére, hogy pl. Messin látszott hogy nincs 100%-os erőnlétben a válogatott miatt. Szerintem ha BL-ben találkozunk velük jobbak lesznek mint amilyenek voltak ma, bár mi is javulhatunk még hozzáteszem. Nagyon leegyszerűsítve meg lehet fogni őket ha túléled a rohamaikat majd kihasználod a helyzeteket.Hát ma biztos nem volt jobb a Barca.
Realistahuni! Nem veled volt fogadásom, hogy ha nem kétjegyű lesz a differencia a real és a barca közt, akkor nem írsz ide az EB-ig?
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
tudjátok miért ZZ??????? MERT ZIDANE A ZISTEN BAZMEG
K
K
- Nzedge
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo,Figo,Guti
Borzalmas a sport tv, legalább egy ilyen meccset adnának elő profin..
énn nem szoktam a stúdiót nézni. mindig megy a mute. de a meccs végén kíváncsi voltam mivel jön elő az a két jómadár. harsányi hozta azt amit elvártam, teljesen vakon van a csávó. azt mondja hadd gratuláljak kroosnak mert azt a labdát ráakarta lőni nem pedig beadni. szerencsére a többiek kicsit jobban konyítanak ehhez a sporthoz úgyhogy még a vincze ottó is mondta hogy ez bizony beadás akart lenni mert a kapura még cska rá sem nézett.. a hosszún kereste roncit. jobban utálom azt a harsányit mint a vinczét.
- tibi18
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
Ami még Zizunak hatalmas piros pont, hogy amikor idejött, az első alkalommal kijelentette, hogy a béka segge alatt van a csapat, a játékosok erőnléte. Hosszú hetekig nyomatták az erőnléti edzéseket, aminek szerintem megvolt a hatása. Emberhátrányban, a meccs végén is úgy mentek, mintha most kezdődött volna a meccs, a Barcán pedig látszódott a fáradtság úgyis, hogy a középpályájuk egy percet nem játszott a válogatott szünet alatt.
Sajnos a sporttv-t néztem... végig azon szurkoltam, hogy Vincze Ottót hátha leveri valaki, sajnos ez nem következett be.. Úgy adja elő magát, mint valami hatalmas sztárszakértő. A legdurvább az volt, amikor a félidei elemzésnél szapulta a Real középpályáját, hogy mennyire távolt vannak a védőktől és, hogy ez mekkora hiba. Erre a meccs végén benyomja, hogy hatalmas taktikai húzás volt ez Zidane-tól és ezzel nyertünk meccset. Szakértő.. Az.
Sajnos a sporttv-t néztem... végig azon szurkoltam, hogy Vincze Ottót hátha leveri valaki, sajnos ez nem következett be.. Úgy adja elő magát, mint valami hatalmas sztárszakértő. A legdurvább az volt, amikor a félidei elemzésnél szapulta a Real középpályáját, hogy mennyire távolt vannak a védőktől és, hogy ez mekkora hiba. Erre a meccs végén benyomja, hogy hatalmas taktikai húzás volt ez Zidane-tól és ezzel nyertünk meccset. Szakértő.. Az.
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Első 20 perc tragédia volt. Ott az volt az érzés, hogy tele van a gatya, egy értelmes passz nem volt. Szerencsére a Barca nem pörgött annyira fel, mert ha ott találnak egy korai gólt szerintem vége is lett volna a meccsnek. Ramos tragédia. Az, hogy egy védőnek van 1-2 keményebb belépője az oké, de az, hogy 3-4 sárgalapos megmozdulása van, az már nem. Mondjuk az első sárgát nem érdemelte meg, csk-nak azonnal sárgát adni reklamálásért nem igazán szoktak, főleg nem a 10. percben.
Negatívumokról ennyit. Második félidő már tetszett. Egyesével kár elemezni a játékosokat, mindenki odatette magát és a magáét. Balet sajnálom, jót tett volna neki az a gól, főleg, hogy teljesen szabályos volt. Jesé is remélhetőleg így fog beszállni a hátralévő meccseken.
Két meccsen nem tudom, hogy sikerülne e megfogni ezt a Barcát, jobban örülnék, ha Atletico vagy bárki más végezné el ezt a feladatot helyettünk vagy, ha nekünk kell, akkor a döntőben.
Negatívumokról ennyit. Második félidő már tetszett. Egyesével kár elemezni a játékosokat, mindenki odatette magát és a magáét. Balet sajnálom, jót tett volna neki az a gól, főleg, hogy teljesen szabályos volt. Jesé is remélhetőleg így fog beszállni a hátralévő meccseken.
Két meccsen nem tudom, hogy sikerülne e megfogni ezt a Barcát, jobban örülnék, ha Atletico vagy bárki más végezné el ezt a feladatot helyettünk vagy, ha nekünk kell, akkor a döntőben.
Ittam én, a második felest láttam csak. Akkor nem igazán érződött, hogy ez a nagy Barca. Keylor fogott egy Messi lövést meg Pepe maradt le Piquerol... Örömteli, hogy hátrányból álltunk fel.ziro4vr írta:Borulj a keblemre ÍKerlon, egyek cfGÍUNK.Kerlon írta: 100%zomborista
K
K
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Varom a Zizou memeket.
Nekem az tetszett Zizouban, h hatranyban(es ember hatranyban is) nem latszott az arcan a paniknak semmi jele...ideges is talan akkor volt, amikor Bale goljat nem adtak meg. LE meg ugralt, meg ordibalt minden kemeny beleponel.
Nekem az tetszett Zizouban, h hatranyban(es ember hatranyban is) nem latszott az arcan a paniknak semmi jele...ideges is talan akkor volt, amikor Bale goljat nem adtak meg. LE meg ugralt, meg ordibalt minden kemeny beleponel.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
sebydani írta: CR hozza mellé a szokásos gólját nyerünk 1-2-re, a Barca elveszíti 2-3 hétre a csúcsformát mi pedig még a bajnokságot is húzzuk a BL mellé. Szép napot mindenkinek
Privibe lottószámokat árulok.
Hala Madrid Végre megmutattuk mi a helyzet ott Spanyolországban,kurva büszke vagyok a csapatra. Zizou az oldalvonal mellett is akkora lesz mint a pályán. A legnagyobb (remélhetőleg) Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!madárbarca.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
___Samy___ írta:. Mert az hogy hajt, az nagyon nem elég. Isco a védekezésnél szervezetlen, nem érzi hová kell mozogni, mikor kell fellépni a támadóra, milyen sávokat kell zárni. Ma meg erre volt nagy szükség, és Kroos hiába volt kuka, ő még így is jobb ebben.
Áhá, szóval Khedira kéne ide
ZIDANE