Áhá, szóval Khedira kéne ide
Bebaszna. De most mondhatnám azt is, hogy a párharcokat fel sem vállalja, fizikuma meg nincs ahhoz, hogy csak lepattintsa az embereket. Mármint Isco.
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2016. április 3., vasárnap 11:17
Áhá, szóval Khedira kéne ide
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. április 3., vasárnap 11:07
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. április 3., vasárnap 11:03
HozzászólásSzerző: csabi87 » 2016. április 3., vasárnap 11:02
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. április 3., vasárnap 10:59
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. április 3., vasárnap 10:56
Maradjuk annyiban, h azt mar nem tudjuk meg, ha egy Isco-Kroos csere vegbe ment volna a szunetben.
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2016. április 3., vasárnap 10:49
De igen, el is felejtém pasztmek.Realistahuni! Nem veled volt fogadásom, hogy ha nem kétjegyű lesz a differencia a real és a barca közt, akkor nem írsz ide az EB-ig?
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2016. április 3., vasárnap 10:47
realistahuni írta:Egyébként szerintem rosszabb se. Azért sokszor tudtak veszélyesek lenni annak ellenére, hogy pl. Messin látszott hogy nincs 100%-os erőnlétben a válogatott miatt. Szerintem ha BL-ben találkozunk velük jobbak lesznek mint amilyenek voltak ma, bár mi is javulhatunk még hozzáteszem. Nagyon leegyszerűsítve meg lehet fogni őket ha túléled a rohamaikat majd kihasználod a helyzeteket.Hát ma biztos nem volt jobb a Barca.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. április 3., vasárnap 10:37
HozzászólásSzerző: Nzedge » 2016. április 3., vasárnap 10:37
HozzászólásSzerző: BBeno » 2016. április 3., vasárnap 10:19
HozzászólásSzerző: tibi18 » 2016. április 3., vasárnap 10:10
HozzászólásSzerző: pheco » 2016. április 3., vasárnap 10:00
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. április 3., vasárnap 8:50
Ittam én, a második felest láttam csak. Akkor nem igazán érződött, hogy ez a nagy Barca. Keylor fogott egy Messi lövést meg Pepe maradt le Piquerol... Örömteli, hogy hátrányból álltunk fel.ziro4vr írta:Borulj a keblemre ÍKerlon, egyek cfGÍUNK.Kerlon írta: 100%zomborista
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2016. április 3., vasárnap 5:15
HozzászólásSzerző: sebydani » 2016. április 3., vasárnap 2:47
sebydani írta: CR hozza mellé a szokásos gólját nyerünk 1-2-re, a Barca elveszíti 2-3 hétre a csúcsformát mi pedig még a bajnokságot is húzzuk a BL mellé. Szép napot mindenkinek
HozzászólásSzerző: KAG » 2016. április 3., vasárnap 0:44
___Samy___ írta:. Mert az hogy hajt, az nagyon nem elég. Isco a védekezésnél szervezetlen, nem érzi hová kell mozogni, mikor kell fellépni a támadóra, milyen sávokat kell zárni. Ma meg erre volt nagy szükség, és Kroos hiába volt kuka, ő még így is jobb ebben.
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2016. április 3., vasárnap 0:42
Nagyon durván megéreznénk a hiányát. Maradjunk ennyiben, ez úgyis akkor fog kiderülni, ha leszünk akkor pancserek, hogy eladjuk... Kell a csapatba.Kroos nem lóg ki lefelé még nálam se,mert ehhez a maihoz egy csapat kellett pár extrával,de függetlenül ettől mehet isten hírével nyáron,nála ott lehetne sokkal hasznosabb játékos is..Nem oszt nem szoroz..
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2016. április 3., vasárnap 0:28
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2016. április 3., vasárnap 0:21
Maradjuk annyiban, h azt mar nem tudjuk meg, ha egy Isco-Kroos csere vegbe ment volna a szunetben. Mert emegerdemelte volna, es biztos vagyok benne, h Isco is hajtott volna. De nem is ez a lenyeg, ha nem a vita ami volt, h egy ember nem adhat sokat hat rengeteget.___Samy___ írta:
És bár Kroos hiába volt ma ótvarfos, még így is hasznosabb a csapat számára, mint Isco. Nem véletlenül nem bontotta meg a kp-t a két fentebb említett úriember miatt ZZ.
Jelenlévő fórumozók: 22 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem