morientes írta:Hadd kèrdjem már meg,Modric mennyivel tett tobbet hozzá a tegnapi meccsen?Harcosabbnak tűnt,de csak tūnt.Nem èlete meccsèt futballozta,maradjunk annyiban,de ot nem találta meg senki.
Szerintem is gyengébb volt. Nem volt rossz Ő sem, de ennyi labdát az egész szezonban nem szórt el, elég bizonytalan volt. A 2. félidőben kellettek a megindulásai meg az esze a gólokhoz, de ezen kívül nekem sem tetszett. Ez nem AZ a Modric.
Egyébként meg mindenki Ramos kiállításával van elfoglalva, közbe mehetett volna le kézen fogva Suárezzel, mert az szándékos és elég kemény könyökön/ütés volt a Pepe szitunál. Sőt... Ha nagyon szőrös szívű akarok lenni, akkor mehetett volna Rakitic is le. Mikor először akasztotta Marcelo-t, az is sárgás volt. Nem volt durva, de szándékosan akasztott és rúgott vádlira. A 2. eset meg elég kemény volt, nem gondolkodott, hogy hátulról csúszik be, ott vitt mindent. Bale gólja meg szabálytalan??? Hát a f*szom eldurran...
Írom ezeket azért, mert már megy a duma, hogy megköszönheti a Real a bírónak, hogy ilyen kegyes volt Ramos-szal és nem állította ki már a 30. percben...
Sok agymosott... Teljesen megérdemelt yőzelem, le a kalappal a srácok előtt! Ja és Jesé hatalmas csere volt, Casemiro meg tényleg stabil kezdőnek kell legyen mostantól! Látod miro, megkövettem magam, mert látom már emlegettél, hogy mennyit vitáztunk ezen.
Azt viszont így is tartom, hogy ha Kroos és Isco is fullos lenne, akkor nem feltétlen lenne szükség Casemiro-ra. De mivel nincsenek így kell.
Samy-nek még pluszba: Elszomorít, hogy elfelejtetted/elfelejtettétek, hogy tavaly, mikor formában volt Isco, akkor mennyit gürizett Marcelo helyett és visszazárt a helyére. Mindezt jól.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero