Nem volt azzal gond,benne ennyi van,hasznos volt tegnap,vèdekezett,nem lazult.Hiányzott a bomba.Bale játéka egyáltalán nem tetszett tegnap, ugyanazt nyomatta mint régen,
Ennyi.
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. április 3., vasárnap 15:14
Nem volt azzal gond,benne ennyi van,hasznos volt tegnap,vèdekezett,nem lazult.Hiányzott a bomba.Bale játéka egyáltalán nem tetszett tegnap, ugyanazt nyomatta mint régen,
HozzászólásSzerző: Sierra » 2016. április 3., vasárnap 14:51
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2016. április 3., vasárnap 14:23
Mindenkinek vannak rossz helyei. Gondolom te sem -és senki sem- fogadja vigyorogva a munkahelyén ha valami nem úgy megy és sikerül ahogy azt ő szeretné. Ez benne van, sokan és sokszor reagálnak így. Karim arcára is sokszor elég volt ránézni, mikor CR meg Bale szenvedett és mégis őt kapták le. Csak belőle nem jött ki, de amúgy meg szemmel ölt.morientes írta:Már ne haragudj,ha lenne akkor zokszo nèlkul vennè tudomásul,ha lecserèlik.
Egyértelmű, hogy még klasszis sem, nemhogy világklasszis. De benne lehetne a tudás, csak meg kéne piszkálni, hogy tűzre kapjon.morientes írta:Azt meg hogy nem világklasszis mibol szurom le...hát mert egyszeruen nem az.
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. április 3., vasárnap 14:14
Már ne haragudj,ha lenne akkor zokszo nèlkul vennè tudomásul,ha lecserèlik.Kerlon írta:De ez miből szűröd le? Főleg, hogy nincs benne alázat. Azt én nem mondanám, mert az akarással soha nem volt gond a részéről, csak nem ment neki a játék az utóbbi időben.morientes írta:Egy problèma van vele.Hogy o már elhiszi hogy világklasszis.Aztán dehogy.Pedig minden meg van benne hogy az legyen.Ja,az alázat.Az nincs.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. április 3., vasárnap 13:58
De ez miből szűröd le? Főleg, hogy nincs benne alázat. Azt én nem mondanám, mert az akarással soha nem volt gond a részéről, csak nem ment neki a játék az utóbbi időben.morientes írta:Egy problèma van vele.Hogy o már elhiszi hogy világklasszis.Aztán dehogy.Pedig minden meg van benne hogy az legyen.Ja,az alázat.Az nincs.
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2016. április 3., vasárnap 13:54
Ki a zseni, ha Ő nem? Üde színfolt a mai fociban, olyanokat tud, amit nem sokan. Csak kezelni kell, formálni, tanítani. Ezeket elvileg Zidane meg tudja oldani. Persze ehhez kell Isco is, de szerintem lesz hozzá állása, bármennyire dühöng most, meg szenved a pályán.morientes írta:
Egy ujabb
Ha nem lenne benne alázat, akkor nem tette volna oda magát tavaly egy teljesen idegen poszton, ahol rengeteget zárt vissza Marcelo helyére. Meg van benne, csak idén valami elment rossz irányba. Szerintem kezelhető még a helyzet. Azt ha ne adj Isten eladják szezon végén, akkor már mindegy. De nem 3 éve játszik rosszul, hogy reménytelen legyen. Özil pl évről évre lett egyre gyengébb és benne tényleg nincs akarat. Az Ő eladása érthető volt, Isco más még egyelőre.morientes írta:Ja,az alázat.Az nincs.
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. április 3., vasárnap 13:44
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. április 3., vasárnap 13:41
Szerintem még nincs eltemetve Zidane-nál. Jesét se dobta kukába, csak Zidane érzi, hogy mikor kit kell harcba dobni. Szerintem a következő meccseken több lehetőségük lesz majd. Nem lennék meglepve, ha a németek ellen pl. Kroos pihenne.morientes írta:Csak van egy játékos, aki zseni.
Egy ujabb
Èn birom a gyereket,turelmes voltam vele,de mondom,nem azèrt vettèk,hogy egyszer majd valamikor,konstans hozza azt amit tud.Csakhogy mèg mindig nem jott át rendesen ez a tudás,ès most már vannak ezek a duzzogós attitudok,amivel aztán ZZ-nál pláne nem rug labdába.Igy meg,teljesrn foloslegesen koptatja a padot.Mer nem ugy nèz ki mint aki a kozeljovoben meghatározo ember lesz a csapatban.
Ès itt nem feltètlen kezdo státuszra gondolok.
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. április 3., vasárnap 13:38
Csak van egy játékos, aki zseni.
HozzászólásSzerző: schranzer » 2016. április 3., vasárnap 13:31
#ZAZ :ĐKerlon írta:tudjátok miért ZZ??????? MERT ZIDANE A ZISTEN BAZMEG
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. április 3., vasárnap 13:29
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2016. április 3., vasárnap 13:28
Erős túlzás volt a "közellenség" kifejezés, de semmi passzív-agresszív gondolat nem volt benne. Csak van egy játékos, aki zseni. Ezt szerintem ki lehet jelenteni. Azt viszont nem, hogy gyenge lenne az eddigi madridi karrierje. Az idei abszolút, de összességében inkább jónak mondható, rossznak semmiféleképp nem. Még ha nem is jött meg az áttörés. Megjöhet az még nálunk is. A 3/4 keretet el lehetne adni, ha az lenne a normális, hogy rossz fél évek után már mutatjuk is az ajtót nekik. Szóval én nem pazarolnám el. Lehet rohadt naív vagyok, de én hiszek benne. És nem akarom, hogy egy Cityben villogjon, mert Ő Real-Barca kaliber.morientes írta:Már ne haragudj dw ez igy annyira "nomád"...
Nem lett kozellensèg,nem èrtem mi ez a rejtett passziv agresszio mindig,hogy ha valakit-aki amugy általában kedvenc-meg merik kritizálni,az egybol "kozellensèg".
Itt van èvek ota,de az a kurva nagy áttorès csak nem akar osszejonni,persze hogy sokan el akarják adni,addig amig pènzt kap èrte a klub.Jopènzt.
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2016. április 3., vasárnap 13:21
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. április 3., vasárnap 13:20
Már ne haragudj dw ez igy annyira "nomád"...Csak hirtelen közellenség lett
HozzászólásSzerző: Flash » 2016. április 3., vasárnap 13:18
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2016. április 3., vasárnap 13:15
Az mindegy, h-h oldotta meg, de megoldotta. Stabilak voltunk, bár ott Kroos jobb formája is közre játszott.___Samy___ írta:Igazából akkor is csak az akarata volt meg javarészt, úgy Istenigazából nem volt akkor sem olyan jó. Bár inkább azt az Iscot látnám idén, mint a mostanit.
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2016. április 3., vasárnap 13:12
Igen, mert piszok mód tepert. Isco mindig is ezzel kompenzálta nálunk a védekezésbeli képességének hiányát. Idén meg úgy látszik ez is elszállt.Tavaly meg mindenki nézett, hogy tkp-ból kkp lett és e mellé milyen munkát letesz.
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2016. április 3., vasárnap 13:12
Persze, ez így van! Csak hirtelen közellenség lett és senki nem sajnálná ha eladnánk.morientes írta:Nem felejtette el senki,de kit èrdekel hogy tavaly milyen volt?
Az a fontos hogy az idèn milyen.Sz**.
Nem lehet megèlni a multbol senkinek.
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. április 3., vasárnap 13:05
Nem felejtette el senki,de kit èrdekel hogy tavaly milyen volt?Samy-nek még pluszba: Elszomorít, hogy elfelejtetted/elfelejtettétek, hogy tavaly, mikor formában volt Isco, akkor mennyit gürizett Marcelo helyett és visszazárt a helyére. Mindezt jól.
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2016. április 3., vasárnap 12:52
Szerintem is gyengébb volt. Nem volt rossz Ő sem, de ennyi labdát az egész szezonban nem szórt el, elég bizonytalan volt. A 2. félidőben kellettek a megindulásai meg az esze a gólokhoz, de ezen kívül nekem sem tetszett. Ez nem AZ a Modric.morientes írta:Hadd kèrdjem már meg,Modric mennyivel tett tobbet hozzá a tegnapi meccsen?Harcosabbnak tűnt,de csak tūnt.Nem èlete meccsèt futballozta,maradjunk annyiban,de ot nem találta meg senki.
Jelenlévő fórumozók: 19 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem