Spanyol bajnokság
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
Re: Spanyol bajnokság
2 helyzetunk volt osszesen, szervezett a sociedad, ezzel a felallassal meg nagyon otlettelen a csapat.
csak leadjak szep lassan mar a ligat 10-en akarhany pont elonyrol.
csak leadjak szep lassan mar a ligat 10-en akarhany pont elonyrol.
mocskosss bárszááá, remélem kitart a Sociedad, mert akkor még meleg lehet a bajnokság vége.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Lampard Zidane Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Khhm.. alakul a real atletico barca dobogó
Kijavítalak: addigra tudni fogjuk, hogy ki lesz az ellenfelünk a BL döntőben.András93 írta:A kupadöntő csak május 21-én lesz. Addigra már tudni fogjuk kik játsszák a BL döntőt. És a bajnokságnak is vége lesz.M1Ö írta:Hát igen, egy Atlético meccsel kiegészülve jobban nézne ki. De azért a Sociedad-Valencia-Deportivo trió nem lesz egyszerű, főleg, hogy ott van közte a 2 BL Atlético, meg a kupadöntő. Az Espanyol ellen is szenvedtek. Hátha...
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Mintha április 21-et láttam volna az eredményeken. Meg úgy is emlékszek, hogy még a bajnokságból is van vagy 3-4 forduló mire lemegy a kupa. De akkor újítottak ezek szerint.András93 írta:A kupadöntő csak május 21-én lesz. Addigra már tudni fogjuk kik játsszák a BL döntőt. És a bajnokságnak is vége lesz.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- András93
A kupadöntő csak május 21-én lesz. Addigra már tudni fogjuk kik játsszák a BL döntőt. És a bajnokságnak is vége lesz.M1Ö írta:Hát igen, egy Atlético meccsel kiegészülve jobban nézne ki. De azért a Sociedad-Valencia-Deportivo trió nem lesz egyszerű, főleg, hogy ott van közte a 2 BL Atlético, meg a kupadöntő. Az Espanyol ellen is szenvedtek. Hátha...
Viszont most valóban Atlético (o), Sociedad (i), Atlético (i), Valencia (o), Deportivo (i), és ez utóbbi hétközi forduló, utána Gijón (o), majd következő héten már elődöntők a BL-ben, itt azért reméljük nem lesznek márérdekeltek. (És a végére marad a Betis (i), Espanyol (o) ill. Granada (i) sor.)
De ugye az Atléticonak és a Realnak is ilyen sűrű hónapja lesz az április, kétlem, hogy ők ne buknának pontokat. A Barcának meg minimum háromszor kellene betliznie, és abból is minimum két vereség.
-
- Kedvenc játékosaid: Szalai
- Kedvenc csapatod: Barcelona, Bulls
Én nehezen tudom elképzelni, hogy a Sociedadon kivűl bárkinek esélye lesz ellenünk pontot rabolni. Innen rutinból meg kell oldaniuk. Illetve az is meglepne, ha a Real vagy az Atleti innen behúzná az összes meccsét. Szerintem ez a 2 csapat is fog még pontokat bukni, bár most így kivűlről nem tudom a sorsolásukat.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Stegen-Alba-Bartra-Pique-SR-Samper-Thiago-Rafinha-Halilovic-Messi-Neymar
Puskás Ferenc
Az is elhet, hogy úgy járnak mint, mi tavaly. Most jön a forma hanyatlás. Neymarnál szerintem már beütött egy ideje.
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Tegnap a bekapott gól is úgy összetört titeket, mint én mosogatás közben a bögrét vagy mint Piqué a bl döntő után a tv-t. Jön két nehéz meccs az Atmával, legalábbis remélem, hogy nehéz lesz. Meglátjuk, nem azt mondom, hogy buktátok, de ez ha másra nem, arra jó volt, hogy nem engedhettek ki teljesen a bajnokságban összpontosítva az erőt a bl-re.palesz77 írta:3-szor x-elhetünk még a hátralevő 7 meccsen, és akkor is megvan a bajnokság - úgy, hogy ti is és az Atma is mindent nyertek közben -, innen azért tényleg művészet lenne elbukni. Kikapni mondjuk nem lenne szabad többször, mert akkor már csak 1 botlás férne bele, de szerintem azért ez a vereség nem törte meg annyira a csapatot, hogy innen kiengedjék a srácok a kezükből.Dupla D írta:Ha pontot vesztetek a Sociedad ellen (ami azért nem lehetetlen), akkor még lehet egy nagy hajrá a bajnokságban, viszont ha behúzzátok, akkor nincs visszaút.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Süti
innentől csak lefelé.Hungarokatalán írta: Azért bajnokságban 1, max. 2 nehéz meccs van már csak hátra, a többi rutin feladat lesz.
Real Sociedad (i) , Valencia (o), Deportivo (i), Gijon (o), Betis (i), Espanyol (o), Granada (i)
V,D,V,D,D,V,D
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
2007 óta nem nyertetek (igaz 3 évet a másodosztályban volt a Soci) és a legutóbbi 6 fellépésetekből 4-et elbuktatok és két döntetlen volt az Anoétában. Remélem nem szakad meg ez a sorozat.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
- M1Ö
Én főként arra gondoltam, hogy elég zsúfolt a naptár és eddig is fullon pörgött a csapatotok. Nehezebb a dolgotok a BLben is, meg plusz egy kupameccs. Nem lenne meglepő ha fejben és testileg is kilennétek, nálunk meg van bőven friss játékos talán-talán a csere játékosaink is hasznosabbak. Nektek áll a zászló, de kemény hajrá lesz.palesz77 írta:szerintem azért ez a vereség nem törte meg annyira a csapatot
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
3-szor x-elhetünk még a hátralevő 7 meccsen, és akkor is megvan a bajnokság - úgy, hogy ti is és az Atma is mindent nyertek közben -, innen azért tényleg művészet lenne elbukni. Kikapni mondjuk nem lenne szabad többször, mert akkor már csak 1 botlás férne bele, de szerintem azért ez a vereség nem törte meg annyira a csapatot, hogy innen kiengedjék a srácok a kezükből.Dupla D írta:Ha pontot vesztetek a Sociedad ellen (ami azért nem lehetetlen), akkor még lehet egy nagy hajrá a bajnokságban, viszont ha behúzzátok, akkor nincs visszaút.
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Ha pontot vesztetek a Sociedad ellen (ami azért nem lehetetlen), akkor még lehet egy nagy hajrá a bajnokságban, viszont ha behúzzátok, akkor nincs visszaút.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
- M1Ö
Hát igen, egy Atlético meccsel kiegészülve jobban nézne ki. De azért a Sociedad-Valencia-Deportivo trió nem lesz egyszerű, főleg, hogy ott van közte a 2 BL Atlético, meg a kupadöntő. Az Espanyol ellen is szenvedtek. Hátha...Hungarokatalán írta:Azért bajnokságban 1, max. 2 nehéz meccs van már csak hátra, a többi rutin feladat lesz.
Real Sociedad (i) , Valencia (o), Deportivo (i), Gijon (o), Betis (i), Espanyol (o), Granada (i)
-
- Kedvenc játékosaid: Szalai
- Kedvenc csapatod: Barcelona, Bulls
Azért bajnokságban 1, max. 2 nehéz meccs van már csak hátra, a többi rutin feladat lesz.M1Ö írta: De lényeg a lényeg, hogy hátha végkimerülésben szenved a Barca, kemény meccseik lesznek.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Puskás Ferenc
Puskás Ferenc
- M1Ö
Pedig lehetne... Na ezért sem érdemes nézni a sport tv szakértőit, mert szerintük még játszanak egyet az Atlétivel a bajnokságban is... :Đ De lényeg a lényeg, hogy hátha végkimerülésben szenved a Barca, kemény meccseik lesznek. Mi elvileg frissebbek vagyunk, azt meg nem lehet lenyomni egy egész szezonon át amit eddig nyomtak. Már ez a 39 meccses veretlenségi sorozat sem normális. Úgyhogy lehet nagyon beteg álom, de szerintem és remélem nagyon izgalmas véghajrá lesz.palesz77 írta:2-szer már megvertük őket, csak nem lesz egy 39. forduló is csak ezért..
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
2-szer már megvertük őket, csak nem lesz egy 39. forduló is csak ezért.. :ĐM1Ö írta:Játszanak még az Atléticoval is a bajnokságba...
- M1Ö
Nézem, hogy ez a pár hét nem lesz egyszerű a Barca-nak. Ugye a 2 BL meccs az Atléticoval, játszanak idegenben a Sociedaddal, meg utána otthon a Valencia és jön a kupa a Sevilla ellen. Játszanak még az Atléticoval is a bajnokságba... Mekkora lenne, ha bejönne a mondás, hogy az nevet, aki a végén nevet.
Majd mikor Cholo dobbant, szerint kifog kötni egy Chelseaben vagy egy Cityben.Remy írta:Griezmann mennyivel jobb lenne egy játszó csapatban. Évről évre fejlődik, de szó szerint. Profi karrierjét nézve, évről évre több gólt lőtt.
A Sociedadban nagyon szerettem, de ő is átvette ezt a gci mentalitást mióta matracos.