Értékeld a legutóbbi meccset
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
Kívül koccolta le Messit Ramos.
Csak bevetődött a 16-oson belülre Leo.De vszleg nem szándékosan, hanem a lendület vitte
Csak bevetődött a 16-oson belülre Leo.De vszleg nem szándékosan, hanem a lendület vitte
ZIDANE
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
most hogy kijózanodtam ugyahogy, csak nlhány észrevétel:
- a mai napig, évtizedek óta sokadjára is beigazolódott, hogy mindig az extra, ami szükséges a győzelemhez és a csúcsra jutáshoz, az a támadással felfutó, gyors, technikás és kreatív szélsővédőktől jön.
első gól marcelo, második gól carvajal, ez volt a különbség.
- kroost aki szidja, az menjen kavicsokat válogatni a tópartra, rengeteget melózott, modrics pl sokkal gyengébb volt. kellenek hármuknak az ilyen meccsek a kp-n, bevallom én kovacsicst játszatnám kázmér helyett, de így se rossz.
- msn nagyon gyenge volt, iniesta se mutatott sokat szerencsére.
- ramos egy szerencsétlen barom, amit évek óta mondok, hogy ő a tetőre sosem fog eljutni, mert fejben kevés, az megint beigazolódott. szerencsére megúsztuk, pl messinél már járt volna a piros és lehet a tizit is befújja (bár talán pont a vonalon volt a falt).
- csak hogy naprakésznek tűnjek, pepe egyik elbow-jától igazán szökhetett volna a málna suarezből ( ), okádék, amit a figura csinált, ráadásul a ziccerénél, ahol luftot rúgott is szabálytalanul tartotta fel ramost, úgy tudtam, hogy focimeccs van, nem kosárlabda vagy nfl, és ilyet nem lehet.
- a bíró igazi balfac volt, sima 3:1 ide, mert bale fejese teljesen szabályos volt.
béellt hozni kell, a barca ellen tudjuk mit és hogy kell, vagy megcsináljuk, vagy nem, még a bayernt érzem veszélyesnek.
bajnokságra továbbra se látok esélyt. benitez elkúrta az egészet.
- a mai napig, évtizedek óta sokadjára is beigazolódott, hogy mindig az extra, ami szükséges a győzelemhez és a csúcsra jutáshoz, az a támadással felfutó, gyors, technikás és kreatív szélsővédőktől jön.
első gól marcelo, második gól carvajal, ez volt a különbség.
- kroost aki szidja, az menjen kavicsokat válogatni a tópartra, rengeteget melózott, modrics pl sokkal gyengébb volt. kellenek hármuknak az ilyen meccsek a kp-n, bevallom én kovacsicst játszatnám kázmér helyett, de így se rossz.
- msn nagyon gyenge volt, iniesta se mutatott sokat szerencsére.
- ramos egy szerencsétlen barom, amit évek óta mondok, hogy ő a tetőre sosem fog eljutni, mert fejben kevés, az megint beigazolódott. szerencsére megúsztuk, pl messinél már járt volna a piros és lehet a tizit is befújja (bár talán pont a vonalon volt a falt).
- csak hogy naprakésznek tűnjek, pepe egyik elbow-jától igazán szökhetett volna a málna suarezből ( ), okádék, amit a figura csinált, ráadásul a ziccerénél, ahol luftot rúgott is szabálytalanul tartotta fel ramost, úgy tudtam, hogy focimeccs van, nem kosárlabda vagy nfl, és ilyet nem lehet.
- a bíró igazi balfac volt, sima 3:1 ide, mert bale fejese teljesen szabályos volt.
béellt hozni kell, a barca ellen tudjuk mit és hogy kell, vagy megcsináljuk, vagy nem, még a bayernt érzem veszélyesnek.
bajnokságra továbbra se látok esélyt. benitez elkúrta az egészet.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Ezt most...adomBBeno írta:nem értem hogy lehet egy ilyen meccs után elővenni kroost. néma gyilkos a csávó. kellő intelligenciával csinálja amit csinál és lehet hogy ezért nem látványos de ha valaki csak a mozgását figyeli egy meccsen át annak átjön hogy mi a szerepe. szerintem-
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
nem értem hogy lehet egy ilyen meccs után elővenni kroost. néma gyilkos a csávó. kellő intelligenciával csinálja amit csinál és lehet hogy ezért nem látványos de ha valaki csak a mozgását figyeli egy meccsen át annak átjön hogy mi a szerepe. szerintem-
Sokan nem nagyon látnak túl a Pogba féle csillogáson, pedig Kroos hatalmas érték a futballban. Az olaszok elleni is, amit letoltak Özillel (343-ban álltak fel) az valami orgiával ért fel. Meg is alázták a digókat rendesen.palesz77 írta:Ha már Kroos, pont most láttam Twitteren. Egy statisztikába be nem kerülő, de összességében mégis hasznos megmozdulás tőle tegnapról.
Meccshez amúgy grat nektek, megérdemeltétek, Zizutól nem vártam ilyen védekezést, rendesen meglepett vele. Meg az is, hogy a mieink úgy döntöttek, hogy egy Clásicot elég végigkocogni, láthatóan bejött..
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Ha már Kroos, pont most láttam Twitteren. Egy statisztikába be nem kerülő, de összességében mégis hasznos megmozdulás tőle tegnapról.
Meccshez amúgy grat nektek, megérdemeltétek, Zizutól nem vártam ilyen védekezést, rendesen meglepett vele. Meg az is, hogy a mieink úgy döntöttek, hogy egy Clásicot elég végigkocogni, láthatóan bejött..
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Jol van akkor jol jatszott.morientes írta: Az a szerencse hogy sosem sarkitasz
Ha Cesemiro nem brazil lenne,már zavarnád a picsába :Đ
Ha francia lenne akkor emelnem piedesztalra, igy csak jonak tartom.
De hoznek arra a posztra egy mozgekonyabbat, Kroos helyere meg Pogba es kesz is lenne a kp.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- miro
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kroosnak nehéz volt,mert Casemiro átvette kissé a szerepét,első embernek oda passz,vagy egy oldal,ám bár néha láttunk tőle direktebbet is.numberone1 írta:
KB. az az egy ertelmes megmozdulasa volt egesz meccsen.
Rettentoen kijott a lassusaga es raadasul fejben is nagyon lelassult.
A németnek többet kellett volna vállalnia előrefelé,ez meg nem igen ment.
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
- morientes
Az a szerencse hogy sosem sarkitaszKB. az az egy ertelmes megmozdulasa volt egesz meccsen.
Ha Cesemiro nem brazil lenne,már zavarnád a picsába :ĐEzt mondhatnad kb. a keret nagy reszere. Navas, Casemiro, Benzema harmas idei teljesitmenyere nem lehet panasz.
LEGIO PATRIA NOSTRA
- numberone1
Casemiro.Érdekelne, hogy ki lenne a "birodalmi lépegető"?
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
Érdekelne, hogy ki lenne a "birodalmi lépegető"?morientes írta: Mondjuk idèn mindent elmond,hogy egy birodalmi lèpegeto adja meg a stabilitást a kp-nak,mikor ott egy kegyetlen tehetsèges,effektive kèt lábas,a labdával jol báno,ámde harcos gyerek,aki az uristennek sincs meg fejben,igy aztán nem tud letisztulni a játèka.
Isconak egy baja van, hogy támadó játékos. Beerőszakolni a kp közepére be lehet, de sosem lesz ott igazán jó.
Kroos meg egy igazi német f@sz. Precizitás, higgadtság, profizmus, 'hitlerjugend frizkó", de csúszni, mászni soha nem fog. Ezért egészíti ki jól Casemiro a fal, és Modric az AtomAnti
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
A gond az, hogy egyik sem az az ideális csere alkat, aki beállva sokat tud lendíteni. Az egy jó Jesé vagy Lucas. Ha egyet kell eladni, akkor Jamest adnám el. Iscoban van még tartalék, spanyol is, James amit tud azt tudja, másra nem tanítható be. Meg a hozzáállása is ingadozó. El kell adni, amíg még nagy a kereslet iránta.Becksy23 írta:Iscohoz: kezdem én is úgy látni, hogy vagy ő marad, vagy James. Nem azért mert zavarnák egymást a pályán, mert pl az aláírásomban lévő csapat amikor összeállt, összehoztunk egy 22 meccses győzelmi sorozatot, remek játékkal. A gond az, hogy ahhoz hogy ez működjön, mindegyiküknek jó formában, megfelelő hozzáállással kell játszani, ezt pedig konstans hozni nagyon nehéz. Így maximum egy tkp-nak van helye a kezdőben, vagy mint elsőszámú csere, taktikától függően. Így az a játékperc amit ketten kapnak, nagyrészt az egyiküké lenne, és lenne bőven ideje a pályán hogy játékban legyen. Hogy melyik? Mindegyik mellett rengeteg érvet fel lehet sorolni, Zidane-é legyen a döntés, ez a lényeg.
Nem illik.
- numberone1
Hat tenyleg ittas lehettel.Kerlon írta: Az első félidőt nem láttam és a másodikban is enyhén ittas voltam, de arra nem mondanám, hogy ritka rossz volt. Az első gólunknál is kulcs szerepe volt a labda kihozatalban, majd felért a támadással és beadott.
KB. az az egy ertelmes megmozdulasa volt egesz meccsen.
Ezt mondhatnad kb. a keret nagy reszere. Navas, Casemiro, Benzema harmas idei teljesitmenyere nem lehet panasz.Nem,ezt már tudjuk,idèn ezt láttuk/látjuk.
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- Becksy23
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Scholes, Modric, Nani, Varane, James
- Kedvenc csapatod: Manchester United, Real Madrid, Portugália, New England Patriots
Iscohoz: kezdem én is úgy látni, hogy vagy ő marad, vagy James. Nem azért mert zavarnák egymást a pályán, mert pl az aláírásomban lévő csapat amikor összeállt, összehoztunk egy 22 meccses győzelmi sorozatot, remek játékkal. A gond az, hogy ahhoz hogy ez működjön, mindegyiküknek jó formában, megfelelő hozzáállással kell játszani, ezt pedig konstans hozni nagyon nehéz. Így maximum egy tkp-nak van helye a kezdőben, vagy mint elsőszámú csere, taktikától függően. Így az a játékperc amit ketten kapnak, nagyrészt az egyiküké lenne, és lenne bőven ideje a pályán hogy játékban legyen. Hogy melyik? Mindegyik mellett rengeteg érvet fel lehet sorolni, Zidane-é legyen a döntés, ez a lényeg.
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Verratti, Modric, Kroos - Bale, Benzema, Ronaldo
Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette
Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano
Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette
Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano
- morientes
Mondjuk idèn mindent elmond,hogy egy birodalmi lèpegeto adja meg a stabilitást a kp-nak,mikor ott egy kegyetlen tehetsèges,effektive kèt lábas,a labdával jol báno,ámde harcos gyerek,aki az uristennek sincs meg fejben,igy aztán nem tud letisztulni a játèka.M1Ö írta:Erre a meccsre nem Isco kellett, ezt látta tökéletesen Zidane is. Nem tudott volna annyi pluszt adni, mint Jesé.morientes írta:Nem,ezt már tudjuk,idèn ezt láttuk/látjuk.
LEGIO PATRIA NOSTRA
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Erre a meccsre nem Isco kellett, ezt látta tökéletesen Zidane is. Nem tudott volna annyi pluszt adni, mint Jesé.morientes írta:Nem,ezt már tudjuk,idèn ezt láttuk/látjuk.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- morientes
Nem,ezt már tudjuk,idèn ezt láttuk/látjuk.Ezt mar nem tudjuk meg.
LEGIO PATRIA NOSTRA
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Az elsőben gyenge volt, de a másodikra szerintem nagyon feljavult. Főleg ő meg Karim, de úgy alapból az egész csapat.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
Az első félidőt nem láttam és a másodikban is enyhén ittas voltam, de arra nem mondanám, hogy ritka rossz volt. Az első gólunknál is kulcs szerepe volt a labda kihozatalban, majd felért a támadással és beadott.numberone1 írta:Ezt mar nem tudjuk meg.morientes írta: Elszort labdák,rácsavarodás a tokre,negyven piruett a város korul...csak a szokásos.
Maradjunk annyiban, h Kroos ritka rossz volt tegnap.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- numberone1
Ezt mar nem tudjuk meg.morientes írta: Elszort labdák,rácsavarodás a tokre,negyven piruett a város korul...csak a szokásos.
Maradjunk annyiban, h Kroos ritka rossz volt tegnap.
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK