Csak nekik nem sérült le a legjobb játékosuk szinte az egész szezonra.Kerlon írta:Mondom, szerintem az MSN és úgy a Barca is úgy jár, mint tavaly mi. Elmegy q jó forma. Gyakorlatilag Neymar már egy ideje gyenge, Suarez és Messi is esett.
Real Madrid vs. Barcelona
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Mondom, szerintem az MSN és úgy a Barca is úgy jár, mint tavaly mi. Elmegy q jó forma. Gyakorlatilag Neymar már egy ideje gyenge, Suarez és Messi is esett.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Hja, de azért érdekes, ha CR lenne ott, akkor már tele lenne vele a sajtó. Összeesküvés elmélet ruleznmate írta:Offshore ügyből meg nem lesz semmi, max a fater elviszi a balhét.
- nmate
Sajnos ettől még ők vezetik a ligát és azt sem mondanám, hogy jobb formában vagyunk, a győzelem ellenére sem. Szóval engem pont hidegen hagynak ezek a ZS kategóriás csapatok ellen összeszedett számok. Mindkét rész felől!
Offshore ügyből meg nem lesz semmi, max a fater elviszi a balhét.
Offshore ügyből meg nem lesz semmi, max a fater elviszi a balhét.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Mondjuk, ha a gólok és lejátszott meccsek arányát nézzük, akkor jobb a BBC.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- András93
Ezért jó a messi vs. ronaldo, mert már msn vs. bbc is van.BarçaNorbi írta:Azért azt is nézd meg, hogy kiknek és mennyit rúgtak, illetve ha Balenél megemlíted a sérülést, akkor Messinél is meg kell a két hónapos kihagyást. Ha csak csupán a számokat nézed lehet, hogy nincs akkora különbség.
http://messivsronaldo.net/msn-vs-bbc/
Liga (gól/mérkőzés) 69/82 vs. 65/72
BL 15/19 vs 17/16
messinek meg a faternak van egy titkos offshore cege.
Ja, magától nem jutna eszébe értelmesen nyilatkozni. Szerintem Arbeloa becsicskitotta.nmate írta:Piquére rászóltak látom.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Gusztustalan. Óriási öröm volt ahogy le lett csitítva a stadion és a háttérben annyira mutogattak neki, hogy majd kiestek a székükből én meg nem győztem rajtuk röhögnidannen írta:
cr rázta is a fejét, tényleg érthetetlen, hogy milyen emberek vannak. idióta banda, a 85. percben be lett fogva a büdös pofátok.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- nmate
Piquére rászóltak látom.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Szerintem a lényeg azon van, hogy a mi triónkat, ha megnézed, egyrészt alig játszottak együtt, másrészt többségében szenvedés volt, amit leműveltek egy-egy üdítő kivételtől eltekintve.
Ha pedig az MSN-re keresel rá, csak annyit találsz, hogy a történelem legjobbja...aztán a különbség bizonyos szempontból elenyésző, más szempontból meg annyira azért elég volt, hogy mi kiszálljunk a bajnoki címért folytatott versenyfutásból.
De utóbbihoz hozzátartozik az is, fél év elment Benítezre, és ezért sajnálom különösen ezt a szezont. Mert megnéztem volna, egy csúcs Barca és csúcs Real egész éves versenyfutását. Így eddig csak egy csúcs Barcát láthattunk, meg egy többnyire takaréklángon égő Realt, aki a bl-re koncentrál és próbálja kirúgatni az edzőjét.
Ha pedig az MSN-re keresel rá, csak annyit találsz, hogy a történelem legjobbja...aztán a különbség bizonyos szempontból elenyésző, más szempontból meg annyira azért elég volt, hogy mi kiszálljunk a bajnoki címért folytatott versenyfutásból.
De utóbbihoz hozzátartozik az is, fél év elment Benítezre, és ezért sajnálom különösen ezt a szezont. Mert megnéztem volna, egy csúcs Barca és csúcs Real egész éves versenyfutását. Így eddig csak egy csúcs Barcát láthattunk, meg egy többnyire takaréklángon égő Realt, aki a bl-re koncentrál és próbálja kirúgatni az edzőjét.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Henry, Iniesta, Thiago, Neymar
- Kedvenc csapatod: Barça
Azért azt is nézd meg, hogy kiknek és mennyit rúgtak, illetve ha Balenél megemlíted a sérülést, akkor Messinél is meg kell a két hónapos kihagyást. Ha csak csupán a számokat nézed lehet, hogy nincs akkora különbség.Ónó írta:Ez az MSN a legjobb rengeteg a gól téma nálam zavaros. A BL ben 17-17 lőtt gól van(Bale még nem lőtt gólt ott ha jol tudom.sérülés...) A bajnokságban pedig 69nekik 65 a mi triónknak. Ez akkora különbség? Nem igazán értem. Mondják inkább h kreatívabbak, abban igazuk lenne.
Most jön a szezon döntő szakasza, igazából mindegy ki mennyit lőtt, ha itt kipukkan valakinél a lufi akkor semmit sem ért a szezon eddigi része.
-
- Kedvenc játékosaid: Lampard Zidane Ronaldo
Ez az MSN a legjobb rengeteg a gól téma nálam zavaros. A BL ben 17-17 lőtt gól van(Bale még nem lőtt gólt ott ha jol tudom.sérülés...) A bajnokságban pedig 69nekik 65 a mi triónknak. Ez akkora különbség? Nem igazán értem. Mondják inkább h kreatívabbak, abban igazuk lenne.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Hozzátenném, hogy egy rendes bírónál ez is szabadrúgás kifelé, és akkor a következő szögletből nem fejelik még azt az 1 gólt se...TBone írta:nézd má' a kiscsávót
előre leszögezem, hogy nem a magaslóról beszélek vagy ilyesmi, meg nem rosszindulat, de..
LE azért közel sem akkora edző, mint aminek már be lett állítva. nem rossz edző, véletlenül nem triplázik senki, stb.. de idén a faszi abból állt a meccseken, hogy rakitic le arda be, iniesta le sr be, alves/alba le vidal/mathieu be. és ezek váltogatva, néha masch fentebb, hogy busquets is üljön és akkor hátul a belga, (arda előtt rafinha) de ennyi. minden egyes meccsen ez ment. és most nemtudom, hogy milyen fáradtság jött elő a barcán ott elől a hármason (lehet a válogatott meccsek miatti utazás, nemtudom) de egyértelműen fáradtak voltak ott elől és indiszponáltak. messinek egyik leggyengébb klasszikusa volt sztem. szóval csak azt akarom mondani, hogy ha az msn-t felrakta kezdőként, akkor bizony azok ott is maradtak 90 perceken keresztül. sztem egyszer nem merte lehozni egyiket sem még 2-3 percekre sem. persze így faszábban mutatnak az 5-6-7 lőtt gólok, meg hogy az msn 986203 gólt lőtt, stb.. de azért na, lehet majd ennek még hátulütője is, később ez kiderül, mondjuk majd most áprilisban.
nálunk azért nem egyszer lett lecserélve benzema, de még bale is. volt hogy ronaldo is lejött bőven idő előtt. bale és benzema ráadásul minimum a szezon 1/3át kihagyták eddig, de bale esetében még keveset is mondtam sztem. és erről beszéltem pár hete, hogyha elkerülik a sérülések a csapatot, ha cr hozza a szokásos gól/meccsét akkor egy "friss" bale és benzema nagyon nagyot érhet tavasszal. (hab a tortán - persze nem elkiabálva - de kezd összeállni a csapat, van akarat, van hit és cél, van egyensúly - puszi casemiro - ezek mind számítanak).
szóval csak azt akartam mondani, hogy LE meccs szituációban annyit mutat, hogy őrjöng minden egyes ítéleten és hozza az "alibi mindig ugyanaz" cseréket és elől meg majd megoldja az msn. én ennyit látok tőle. hangsúlyozom én.
LE azért közel sem akkora edző, mint aminek már be lett állítva. nem rossz edző, véletlenül nem triplázik senki, stb.. de idén a faszi abból állt a meccseken, hogy rakitic le arda be, iniesta le sr be, alves/alba le vidal/mathieu be. és ezek váltogatva, néha masch fentebb, hogy busquets is üljön és akkor hátul a belga, (arda előtt rafinha) de ennyi. minden egyes meccsen ez ment. és most nemtudom, hogy milyen fáradtság jött elő a barcán ott elől a hármason (lehet a válogatott meccsek miatti utazás, nemtudom) de egyértelműen fáradtak voltak ott elől és indiszponáltak. messinek egyik leggyengébb klasszikusa volt sztem. szóval csak azt akarom mondani, hogy ha az msn-t felrakta kezdőként, akkor bizony azok ott is maradtak 90 perceken keresztül. sztem egyszer nem merte lehozni egyiket sem még 2-3 percekre sem. persze így faszábban mutatnak az 5-6-7 lőtt gólok, meg hogy az msn 986203 gólt lőtt, stb.. de azért na, lehet majd ennek még hátulütője is, később ez kiderül, mondjuk majd most áprilisban.
nálunk azért nem egyszer lett lecserélve benzema, de még bale is. volt hogy ronaldo is lejött bőven idő előtt. bale és benzema ráadásul minimum a szezon 1/3át kihagyták eddig, de bale esetében még keveset is mondtam sztem. és erről beszéltem pár hete, hogyha elkerülik a sérülések a csapatot, ha cr hozza a szokásos gól/meccsét akkor egy "friss" bale és benzema nagyon nagyot érhet tavasszal. (hab a tortán - persze nem elkiabálva - de kezd összeállni a csapat, van akarat, van hit és cél, van egyensúly - puszi casemiro - ezek mind számítanak).
szóval csak azt akartam mondani, hogy LE meccs szituációban annyit mutat, hogy őrjöng minden egyes ítéleten és hozza az "alibi mindig ugyanaz" cseréket és elől meg majd megoldja az msn. én ennyit látok tőle. hangsúlyozom én.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
gratulalok, megerdemeltetek a 3 pontot, a vezeto golunk es ramos lapja utan is fel tudtatok allni.
a bajnoki cim szempontjabol egy dontetlennel siman kiegyeztem volna, de meg azt se sikerult megtartani a vegere.
a bajnoki cim szempontjabol egy dontetlennel siman kiegyeztem volna, de meg azt se sikerult megtartani a vegere.
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Egyébként ami nagyon látszott a Benítez érához képest, hogy a csapat akart Zizou kezei alatt, és a BBC is visszazárt szépen védekezni, a másik pedig, hogy most látszott nagyon, hogy kell egy Casemiro típusú játékos a kp-tokra, mert ha mondjuk Isco vagy James lett volna a 3. kp-s akkor tuti, hogy nem ilyen a meccs képe, grat a Madridnak, hogy fejben ennyire ott tudtak végig lenni.
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
Én úgy láttam, hogy Arda beállása után Messi húzódott hátrébb és Arda ment fel jobb szélsőbe. Gondolom LE így akarta megnyerni a meccset.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
-
- Kedvenc játékosaid: Szalai
- Kedvenc csapatod: Barcelona, Bulls
Botrány, amit leművelt az uruguayi. Konkrétan rajta ment el a meccs.ziro4vr írta: Amúgy tegnap feltűnő volt mekkora falábú Suarez hozzájuk képest.
Teljesen kiszámíthatatlan amúgy a pali, vannak olyan meccsei, amikor egy 2 méteres passzt sem tud megoldani, és ziccerben elrúg a labda felett, lásd tegnapi meccs. De vannak olyan meccsei is, amikor 2-3 emberrel a nyakán viszi a kapuig, majd gólt lő. Amióta megérkezett Barcelonába a fontos meccseken mindig a jobbik arcát mutatta, tegnapi volt talán az 1. alkalom, amikor betlizett.
De lehetett volna pótolni, csak nem Ardával, aki az érkezése óta hatalmas flop. Rakéta helyére SR-t kellett volna hozni, és akkor valszeg stabil maradt volna a kpnk.___Samy___ írta:Sztem nálatok LE szabta el. Azzal, hogy levette Rakiticet, a lehető legszarabbul nyúlt bele a meccsbe. Olyan melót rakott le a horvát, hogy azt nem lehetett pótolni.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Stegen-Alba-Bartra-Pique-SR-Samper-Thiago-Rafinha-Halilovic-Messi-Neymar
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Stegen-Alba-Bartra-Pique-SR-Samper-Thiago-Rafinha-Halilovic-Messi-Neymar
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Benne van, de ő is kipurcant már a végére, és nem egy elkésett belépője volt, úgy hogy már volt egy sárgája.___Samy___ írta:Sztem nálatok LE szabta el. Azzal, hogy levette Rakiticet, a lehető legszarabbul nyúlt bele a meccsbe. Olyan melót rakott le a horvát, hogy azt nem lehetett pótolni.
Nem is a lehozatala volt a fő hiba, hanem az,hogy Arda jött a helyére. Egy Robertoval beljebb lettünk volna talán...vagy ha Rakitic->Arda csere megy, de jön Roberto is valamelyik sétálgató támadó helyett.
Teljesen elfáradtak a mieink,én ezt láttam, a védelemre az utolsó 20-25 percben állandóan létszámfölényben vezette a real a labdát, se a kp-nk se a támadóink nem zártak vissza.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."