Suarez is hulye volt 2x, mégsem említed, de nem tehet róla, hogy a bírók még hulyébbek...DinhoL írta:Nem hiszem, h a Barca jatekosok tehetnek arrol, h Torres hulye volt...Egyebkent meg az az idegenbeli gol nagyon jol johet nekik,ez meg egyaltalan nincs lefutva.
Grat a Klasszikus gyozelmetekhez, el kell ismerni jogos volt.
Bajnokok Ligája
-
- Kedvenc játékosaid: Lampard Zidane Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Bajnokok Ligája
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Az első félidőben - még az emberelőnyös tíz percben sem! - mintha pályán sem lettek volna, az Atléticonak meg volt vagy 2-3 ziccere.nmate írta:Barca ellen sosem fog 100%-osan működni a focijuk, egyedül 2 éve jött össze, amikor mélyponton volt a Barca.
Mindegy is, ha tudnám, hogy megpicsázzuk a katalánokat, mondanám gyertek csak, de hát ez nem így megy
Kár hogy minden rendes rangadót el kell baszni ha nem gáláznak a kiskedvencek. Undorító ami ma történt. Ma is. Nem mondom, Torres idióta volt, és mindkét sárgát meg lehetett adni, de könyörgöm, egyszer éljem már meg hogy amit az egyik oldalon megítélnek, azt fújják ugyanúgy amoda is. Csak egyszer az életben. Már nagyon várom.
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Hetty néni írta:Haverod megmondta MAKK. MAKKból vagyunk a legjobbak. Zsombor értelmesen leírja aztán Remy okoska megmagyarázza.ziro4vr írta:De nagy az arc mikor jön az emberelőny.
Jöhet még pár okos gondolat tőled is meg Remytől is Suarezben van még gól.
legjobbak?
Sosincs olyan hogy legjobb te buta divatnyomi.
Az a kulonbseg koztunk hogy amíg a én itt ünnepeltem hogy leszopattunk.titeket piquestől meg vakbíróstól de ide jársz ugatni tisztára mint Pique.
Örülj te kis pöcs h a spori ezt is elintézte nektek mert az elso felido alapjan örülhettek hogy ebből végül sima győzelem lesz.
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
- DinhoL
- Kedvenc játékosaid: Michael Laudrup, R10, Carles Puyol, Xavier Hernández
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona, LA Lakers
Nem hiszem, h a Barca jatekosok tehetnek arrol, h Torres hulye volt...Egyebkent meg az az idegenbeli gol nagyon jol johet nekik,ez meg egyaltalan nincs lefutva.
Som i Serem!
6oat
6oat
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Ott is belenyulhatnak a meccsbe.Sierra írta:Még nincs veszve semmi. Ha marad így egy 1-0-ra még jók lehetnek favágóék.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
Hol volt az sárga Torresnél?
Szerintem az sima szabálytalanság volt.
Buszkecnek miért nem adott utánna akkor sárgát?
Minden évben ez van.De legalább legyen 2-1.A Calderonban akkor még simán tovább lehet menni.
Szerintem az sima szabálytalanság volt.
Buszkecnek miért nem adott utánna akkor sárgát?
Minden évben ez van.De legalább legyen 2-1.A Calderonban akkor még simán tovább lehet menni.
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.
Még nincs veszve semmi. Ha marad így egy 1-0-ra még jók lehetnek favágóék.
Egyébként rühellem mindkettőt, de ha már választani kéne akkor inkább ATMA, nehogy már a Barca legyen az első címvédő.
Egyébként rühellem mindkettőt, de ha már választani kéne akkor inkább ATMA, nehogy már a Barca legyen az első címvédő.
- Nzedge
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo,Figo,Guti
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Hirtelen azt hittem, hogy az nso facebook oldalán vagyok amikor benéztem ide..
- Veidt
- Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
- Kedvenc csapatod: real madrid
Suáreznek amúgy már az első félidőben legalább sárgát kellett volna kapnia Juanfran megrúgásáért.
JUANITO MARAVILLA
LM19 - TK8
LM19 - TK8
- mocsok
sose értettem hogy az ilyen emberek, mint te minek éltek.
szeretni úgyse szeret titeket senki, hasznotok sincs. akkor meg minek? miért? mi értelme?
szeretni úgyse szeret titeket senki, hasznotok sincs. akkor meg minek? miért? mi értelme?
-
Haverod megmondta MAKK. MAKKból vagyunk a legjobbak. Zsombor értelmesen leírja aztán Remy okoska megmagyarázza.ziro4vr írta:De nagy az arc mikor jön az emberelőny.
Jöhet még pár okos gondolat tőled is meg Remytől is Suarezben van még gól.
-
Már fel sem vesszük őket, tudjuk mi, milyenek a normális szurkolók!MesQueUnClub írta:De baszki, miért kell a Barca szurkolókat itt égetned? Ők se jöttek át EB-re hétvégén, saját házuk táján azt írnak amit akarnak, majd az illetékes moderátor rendet rak, ha nem tetszik neki valami.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Remélem az élet többi, egyébként jóval fontosabb terültein is hasonló sikerekben van részed, mint a kedvenc csapatodnak. Nem pedig csak kompenzálásként, a szegényes szellemi illetve lelki problémáidra való gyógyír a csapat sikere.Hetty néni írta:Asszondja hogy jön a képbe.ziro4vr írta:Mocskos barca fúj de utálom őket basszameg.
Suarez téged is puszil.
Minden jót.
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
De baszki, miért kell a Barca szurkolókat itt égetned? Ők se jöttek át EB-re hétvégén, saját házuk táján azt írnak amit akarnak, majd az illetékes moderátor rendet rak, ha nem tetszik neki valami.
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
-
Annyira jó lenne, ha a munkahelyemen nem menne valami és a főnökség egyből rohanna kisegíteni, aztán az alárendelt alkalmazottak még örömködnének is, hogy mekkora király vagyok én... a beszállítók is ódákat zengenének a hőstettemről, bár azért én érezném, hogy nem minden kerek. Ez vajon nekik is eszükbe jut, vagy maga a siker kell, mindegy milyen áron?
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
8-an voltak kb. a tizenhatoson belül, de csak egymást fogták. Nagyon szétcsúszott ott a védekezés. Kapják majd a véres dildóval a meccs után Cholotól
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Mit akarnek ezek meg egy pirosat????
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
-
Asszondja hogy jön a képbe.ziro4vr írta:Mocskos barca fúj de utálom őket basszameg.
Suarez téged is puszil.