Bajnokok Ligája
Re: Bajnokok Ligája
A 2 évvel ezelőtti Dortmund jobb volt szerintem, mint ez a Wolfsburg. Vagyis ez nézőpont kérdése, ők inkább támadófocit nyomattak, könnyebb volt ellenük, ez a Wolfsburg be fog állni sünbe.
De ők is 2-0-ra vertek el minket, igaz az már a visszavágó volt. Az első meccs ugye 3-0, most is egy olyat kéne hozni.
De ők is 2-0-ra vertek el minket, igaz az már a visszavágó volt. Az első meccs ugye 3-0, most is egy olyat kéne hozni.
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Zlatan goljat lattatok, egy ilyen rugott ellenunk valogatott meccsen. Mangala csak a szokasos.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- András93
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Azt ki gondolta volna, hogy a hazai csapatok közül a Wolfsburg megy a legnagyobb előnnyel a visszavágóra.
Kinéz a Wolfsburg, Atletico, Benfica, City legjobb 4.
Kinéz a Wolfsburg, Atletico, Benfica, City legjobb 4.
- András93
Többnyire szokott lenni egy meglepetés csapat a 4-ben.
Úgy néz ki, ezt most mi szívjuk meg...
Úgy néz ki, ezt most mi szívjuk meg...
-
- Kedvenc játékosaid: Lampard Zidane Ronaldo
Rátérve a lényegre ma nyerni kell a fiuknak, legyen közte 2, kell a pihi a srácoknak, következő körben nincs könnyű ellenfél...
Psg meg szerintem behúzza, de csak 1 vagy 2 nullára. Nincs ebben a cityben meglepetés már ez számomra biztos, de nagy kiütés nem lesz...
Psg meg szerintem behúzza, de csak 1 vagy 2 nullára. Nincs ebben a cityben meglepetés már ez számomra biztos, de nagy kiütés nem lesz...
-
Hidd el, tisztában vagyok vele, hogy milyen topik ez. Azt is írtam, többször ezzel kapcsolatban, hogy ha az atleti egyik őrültje csinálta volna ezt megtorlás nélkül akkor is kiakadtam volna. Mert sok ilyen volt, csak épp a real ellen. Ami ezt a párharcot illeti, szerintem Te is érzed, hogy ez erősen megkérdőjelezhető döntések miatt alakult így eddig.Eustace írta:Sierra! Bocsi a helytelen írásèrt, a telefon nèha önállósítja magát, ès mindenbe belejavít. Sorry.
Ono! Tisztában vagyok vele h hulladèk volt a csapat játèka az elsö felidöben. Vivces lenne ha Godin a vb előtt offolná válogatottbeli társát hosszabb időre, biztos jó döntèst hozna. Nem vitatom egy percig se az atma erènyeit, sőt örülök h mondhatom, mint spanyol bajnokság favorizaloja, hogy ebben a bajnokságban eu top 5 csapatából három itt van! De ez itt BL topik,l. Bocs.
A vita pedig, hogy a BL párharc első mérkőzésének első félidejében Suarez piros lapot és több meccset érdemlően felrúgta az ellenfél játékosát, majd mivel tudta mit csinált ráerőltette magát és bocsánatot kért, ami egyébként szép gesztus, de a tény tény maradt, felrugta indulatból, szánt szándékkal, úgy, hogy a labda a közelben sem volt, emberre ment.
Majd ezt megúszva kiegyenlítve egy csoda gól után, szájba vágott egy másik játékost szánt szándékkal, amire sárgát kapott, holott más büntetés jár ezért. Járna ezért...És ahogy R24 belinkelte, nem az első Barcelona javára billentett párharc ez. Bár jogos, így is jó eredmény ez, de sokkal jobbat érdemelt az egyébként számomra unszimpatikusabb Atleti. És kikérem magamnak az anti-barca topik emlegetését. Ez nem erről szól ez felszólalás lenne a felsőbb akarat ellen... És az, hogy épp a Barca a kegyelt a foci megmentője, a kiválasztott csapat, az csak mellékes, teljesen mind1 ki az, ne kivételezzenek senkivel...
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ha javít a telefon akkor mi a gond?Eustace írta:Sierra! Bocsi a helytelen írásèrt, a telefon nèha önállósítja magát, ès mindenbe belejavít. Sorry.
Ono! Tisztában vagyok vele h hulladèk volt a csapat játèka az elsö felidöben. Vivces lenne ha Godin a vb előtt offolná válogatottbeli társát hosszabb időre, biztos jó döntèst hozna. Nem vitatom egy percig se az atma erènyeit, sőt örülök h mondhatom, mint spanyol bajnokság favorizaloja, hogy ebben a bajnokságban eu top 5 csapatából három itt van! De ez itt BL topik,l. Bocs.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Meg Copa America is, gondolom arra gondolhatott.El Unico írta: Ne haragudj hogy megkérdezem, de idén nem EB lesz?
Egyébként a klubtól kapják a fizetést, a pályán nincs barátság. Majd meccs után...
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Ne haragudj hogy megkérdezem, de idén nem EB lesz?Eustace írta:Sierra! Bocsi a helytelen írásèrt, a telefon nèha önállósítja magát, ès mindenbe belejavít. Sorry.
Egyébként a klubtól kapják a fizetést, a pályán nincs barátság. Majd meccs után...
Sierra! Bocsi a helytelen írásèrt, a telefon nèha önállósítja magát, ès mindenbe belejavít. Sorry.
Mindenféle rosszindulat nélkül írom, hogy először próbálj meg helyesen írni, értelmesen fogalmazni, aztán fórumozz!Eustace írta:Nem èrtem mièrt a Barcávalvagytok mèg minsig elfoglalva. Legyen akkor egY antibarca topic, de ennek nem az a neve.
Az atletico cseréje elsö páros lábú becsuszasa is szèp volt meg a többi. Ronaldonak 5 darab olyan rugasa volt mint suarez nem, de azt itt nem említette senki sem. Önkritika majd kritika és utána bírálat. Barcáskènt mondom, nem volt szèp, de a bírónemfujta be. Utána amúgy odament bocsit kérni még átölelni.
De az is érdekes,hogy oblak már a 10. Percben látványosan időt húzott...
Mi gjegyzem,nem real elleni kritikát írtam, csak a kizárás elkerulèse vègett jegyzem meg.
Egyébként meg engedtessék már meg, hogy a Barcával foglalkozzunk. Elvégre ez a Bajnokok Ligája topik, azé a sorozaté, amiben még áll a Barcelona.
-
Akkor kik össze kell kötni roncival meg pepèvel!!! [/quote]Eustace írta:Fair play díjat neki
Szerinem rossz helyen próbálsz poénkodni. Azt meg már meg sem említem, hogy nagyon is jó emberekkel van ott ő összekötve, hidd el. Majd a kövi meccsen ha godin agyon rugja az egyik játékosotokat, majd ad neki egy balaton szeletet meg egy cuppanós puszit akkor is ezt mondd. Jobb lenne, ha kiszállnál már most és nem égetnéd a normális Barcásokat ezen a fórumon.
Pofám leszakad komolyan mondom. Bocsánatot kért, mostmár minden oké. Egy normális univerzumban repllt volna a rúgás után, egyből pirossal, ti meg most agyalnátok, hogy a 0-1 max 1-1 után mi lesz idegenben. Nso is lehozza, hogy mekkora fölényben volt a barca. Ez igaz, 10 ember ellen, mert addig a 0-2érett nem más.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Mi csapatunkkal majd ma foglalkozunk, amikor nem nyer.
Amúgy ma elvárom a tiszta győzelmet, ez a Wolfsburg 2-3 hónapja nem mutatott fel értékelhető meccset, ne hagyjuk, hogy most történjen meg ez.
De, hát ki ha nem mi :Đ
Amúgy ma elvárom a tiszta győzelmet, ez a Wolfsburg 2-3 hónapja nem mutatott fel értékelhető meccset, ne hagyjuk, hogy most történjen meg ez.
De, hát ki ha nem mi :Đ
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Henry, Iniesta, Thiago, Neymar
- Kedvenc csapatod: Barça
Off: a realosok bíróznak, a barcások pedig állandóan azt fújják, hogy persze nekik könnyebb a sorsolásuk, ha éppen a Barca kap könnyebb ellenfelet és a Realnak pedig befújnak egy kamutizit persze felcserélődnek ideiglenesen a szerepek, de ezt már megszokhattuk az évek során.
Én is látom, hogy mit fújnak be és mit nem fújnak be egyik oldalra, de én ennek több okát is látom a háttérben. A legnagyobb problémát abban látom, hogy balf*szok a bírók, és azzal, hogy két másikat odatettek az alapvonalra nem lett jobb a helyzet.
Én is látom, hogy mit fújnak be és mit nem fújnak be egyik oldalra, de én ennek több okát is látom a háttérben. A legnagyobb problémát abban látom, hogy balf*szok a bírók, és azzal, hogy két másikat odatettek az alapvonalra nem lett jobb a helyzet.
Fair play díjat neki [/quote]
Akkor kik össze kell kötni roncival meg pepèvel!!!
Akkor kik össze kell kötni roncival meg pepèvel!!!
- schranzer
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Ronaldo (R9)
Fair play díjat nekiSüti írta:ez jó.Eustace írta: Utána amúgy odament bocsit kérni még átölelni.
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Kovacic, Kroos, Modric - Isco - Bale, CR
- Süti
ez jó.Eustace írta: Utána amúgy odament bocsit kérni még átölelni.
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- schranzer
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Ronaldo (R9)
Eustace írta:Barcáskènt mondom, nem volt szèp, de a bírónemfujta be.
nemazért, de pont errol van itt szó .. meg Filipe Luis is ezt mondta el vagy 3x a meccs után
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Kovacic, Kroos, Modric - Isco - Bale, CR
Realista24, köszi.
Remy, teljesen látom, hogy ez a csapat nem a tavalyi,valami hiányzik, ès csak bízom benne hogy, Rafinha valamit tud adni ebbe. Engem az basz fel atleticoval, hogy vannak olyan labdakihozatalok,még passzok,hogy a világ barmelyik csapata megirigyelhetnè. Tegnap is volt ilyen. Ha nem mennek át samuraiba akkor nincs velük baj.kicsit olyan mint a mou fèle real. Simeone túlheviti a játèkosokat. Az még, hogy ellentétek ő t nem fújnak, megint nem a mi hibánk. Ja megjegyzem, hogy biztos az uefa miatt van ez a sorsoláson, még volt tavaly is nagyon nehèzm (irónia). Este hajrá aki több gólt lő! Casemiroval jót húztatok!
Remy, teljesen látom, hogy ez a csapat nem a tavalyi,valami hiányzik, ès csak bízom benne hogy, Rafinha valamit tud adni ebbe. Engem az basz fel atleticoval, hogy vannak olyan labdakihozatalok,még passzok,hogy a világ barmelyik csapata megirigyelhetnè. Tegnap is volt ilyen. Ha nem mennek át samuraiba akkor nincs velük baj.kicsit olyan mint a mou fèle real. Simeone túlheviti a játèkosokat. Az még, hogy ellentétek ő t nem fújnak, megint nem a mi hibánk. Ja megjegyzem, hogy biztos az uefa miatt van ez a sorsoláson, még volt tavaly is nagyon nehèzm (irónia). Este hajrá aki több gólt lő! Casemiroval jót húztatok!
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ne aggódj, egy Barcás kizárására úgy találok indokot, mint ahogy bíró a büntetőre vagy pirosra.Eustace írta:Nem èrtem mièrt a Barcávalvagytok mèg minsig elfoglalva. Legyen akkor egY antibarca topic, de ennek nem az a neve.
Az atletico cseréje elsö páros lábú becsuszasa is szèp volt meg a többi. Ronaldonak 5 darab olyan rugasa volt mint suarez nem, de azt itt nem említette senki sem. Önkritika majd kritika és utána bírálat. Barcáskènt mondom, nem volt szèp, de a bírónemfujta be. Utána amúgy odament bocsit kérni még átölelni.
De az is érdekes,hogy oblak már a 10. Percben látványosan időt húzott...
Mi gjegyzem,nem real elleni kritikát írtam, csak a kizárás elkerulèse vègett jegyzem meg.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema