HozzászólásSzerző: kiserik » 2016. április 6., szerda 21:46
Azért van itt minden rendesen... Én nem látom a nagy arcot.
Benzema az elején helyzetbe hozza saját magát, leadhatná, de elvállalja és a kapus véd? Máskor az a baj, ha leadja, meg ha töketlen. Megpróbálta, mert csatár. Még CR sem látott benne semmi kivetni valót. Amúgy meg lőttünk egy szabályos gólt, faultolták Bale-t a 16-oson belül (a labda birtoklása véleményes, de a kontakt megvolt, Messi ilyenért 100%, hogy megkapná) és ők vezettek 1-0-ra, egy olyan kamu 11-essel, amilyet rég láttunk. Ezek után éreztem először, hogy egy kicsit megtört a lendület a srácoknál, kaptuk is a következőt egy zseniális egyéni villanás után (nagy játékos ez a Draxler). Isco segíthetne a védelem feltörésében, de én biztos hogy Modric helyére hoznám. Ki fog égni Lukita és Kroost ma simán stabilabbnak érzem.
A Wolfsburg az elejétől fogva masszívan védekezik, azt meg tudjuk, hogy nem ízlik nekünk (de nagyon sok más csapatnak sem). Remélem sikerült feltörni a védelmüket és a spori nem akar még jobban meggátolni minket a továbbjutástól (most is a végén Jesé felrúgásakor úgy fújta be, mint ha fizikai fájdalmat okozott volna neki).
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???