Bajnokok Ligája
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Re: Bajnokok Ligája
Mondom, én lehet perverz vagyok, de valahol örülök, hogy ez lett a vége.
Most megmutathatjuk majd hazai pályán, meglátjuk mire elég a sok ígérete és fogadkozása egy "többszázmilliós" keretnek.
Most megmutathatjuk majd hazai pályán, meglátjuk mire elég a sok ígérete és fogadkozása egy "többszázmilliós" keretnek.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
A tegnapi meccs olyan volt, hogy ha 400 percet játszunk sem rúgunk gólt. Vagy a bíró miatt, vagy a kapus miatt, vagy saját balfalloszságunk miatt. Annak kell örülni, hogy csak kettőt kaptunk...írom ezt Real szurkolóként a Wolfsburg elleni meccs után, vicc pasztmek.ziro4vr írta:És hát ciki, de ha Marci nem top, sokkal visszaesik a játékunk. Pláne ha Karim yincs, ekkor válik szörnyen statikussá.
Ja, és le a kalappal a németek előtt.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Danilo kegyetlen. Heinze balfaszkodott ennyit utoljára a védelmünk szélén, de még ő is jobb volt. Meg olcsóbb. Fabinhot kellett volna megtartani. Vagy bárki mást megvenni.
A wolfsburg nem lesz jobb a második meccsen, sőt még deffemzivebb lesz. Egy dologra kell figyelni, Draxler vezette kontrákra. Ennyi. Csak hát Danilot tegnap szétalázta.
Kroos és Modric szedje össze magát mert bajok lesznek. És hát ciki, de ha Marci nem top, sokkal visszaesik a játékunk. Pláne ha Karim yincs, ekkor válik szörnyen statikussá.
A wolfsburg nem lesz jobb a második meccsen, sőt még deffemzivebb lesz. Egy dologra kell figyelni, Draxler vezette kontrákra. Ennyi. Csak hát Danilot tegnap szétalázta.
Kroos és Modric szedje össze magát mert bajok lesznek. És hát ciki, de ha Marci nem top, sokkal visszaesik a játékunk. Pláne ha Karim yincs, ekkor válik szörnyen statikussá.
Nem illik.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Okés Gala, de ez akkor is a bundás 8. helyezett volt. Minőségi a keretünk, csak kár, hogy szopatjuk saját magunkat.Galacticos írta:mert nekik is érdeküknek kéne hogy legyen hogy a "saját csapataik" jól szerepeljenek a bl-ben. ennek ellenére évről évre olyan időpontra rakják a 2. clásicot ami előtt vagy után (vagy előtt és után..) fontos bl meccs van.Realista24 írta:A szövetség miért lenne hibás? Ott volt a padon egy nulla kilométeres James, Isco, Nacho, LV padra sem került Kova. Danilo tevékenykedését végig kellett nézni, holott ott volt Dani is.
ha jól emlékszem még mourinho emiatt magyarázott is nekik.
persze ettől függetlenül sem kellett volna így kikapni.
danilo meg érthetetlen.. ebben ki látott és mit hogy ide hozták ennyiért?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Galacticos
mert nekik is érdeküknek kéne hogy legyen hogy a "saját csapataik" jól szerepeljenek a bl-ben. ennek ellenére évről évre olyan időpontra rakják a 2. clásicot ami előtt vagy után (vagy előtt és után..) fontos bl meccs van.Realista24 írta:A szövetség miért lenne hibás? Ott volt a padon egy nulla kilométeres James, Isco, Nacho, LV padra sem került Kova. Danilo tevékenykedését végig kellett nézni, holott ott volt Dani is.
ha jól emlékszem még mourinho emiatt magyarázott is nekik.
persze ettől függetlenül sem kellett volna így kikapni.
danilo meg érthetetlen.. ebben ki látott és mit hogy ide hozták ennyiért?
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
A szövetség miért lenne hibás? Ott volt a padon egy nulla kilométeres James, Isco, Nacho, LV padra sem került Kova. Danilo tevékenykedését végig kellett nézni, holott ott volt Dani is.Galacticos írta:szerintem annyira nem tragikus a helyzetünk.
a 3évvel ezelőtti dortmund amikor csináltok a motivációs videókat a 4-1es hátránynál akkor is majdnem ledolgoztuk a hátrányt. és az egy jobb dortmund volt, és nagyobb hátrány.
és a 4évvel ezelőtti (jézus de telik az idő) bm is jobb volt mint ez a wolfsburg és nekik is pillanatok alatt rúgtunk 2 gólt otthon.
nem akarok tippelni de sztem meglesz a továbbjutás. a spanyol labdarúgó szövetségnek meg külön grat hogy évről évre eljátsszák ezt hogy kulcsfontosságú bl meccsek elé beraknak egy clásicot vagy épp közé..nevetséges volt. már már busquetsi leskelődés szintjén volt nálam. csak ő nem állíttatta ki vele az ellenfelét így nem lesz akkora sztori.Eustace írta:Marcelo hátrarugasat es fejelèsèt átvesèzitek majd? Kívábcsi vagyok a vèlemènyekre.
A másik, hogy ők az Atmával játszottak, kedden, és nyertek.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Galacticos
szerintem annyira nem tragikus a helyzetünk.
a 3évvel ezelőtti dortmund amikor csináltok a motivációs videókat a 4-1es hátránynál akkor is majdnem ledolgoztuk a hátrányt. és az egy jobb dortmund volt, és nagyobb hátrány.
és a 4évvel ezelőtti (jézus de telik az idő) bm is jobb volt mint ez a wolfsburg és nekik is pillanatok alatt rúgtunk 2 gólt otthon.
nem akarok tippelni de sztem meglesz a továbbjutás. a spanyol labdarúgó szövetségnek meg külön grat hogy évről évre eljátsszák ezt hogy kulcsfontosságú bl meccsek elé beraknak egy clásicot vagy épp közé..
nem akarok tippelni de sztem meglesz a továbbjutás. a spanyol labdarúgó szövetségnek meg külön grat hogy évről évre eljátsszák ezt hogy kulcsfontosságú bl meccsek elé beraknak egy clásicot vagy épp közé..
nevetséges volt. már már busquetsi leskelődés szintjén volt nálam. csak ő nem állíttatta ki vele az ellenfelét így nem lesz akkora sztori.Eustace írta:Marcelo hátrarugasat es fejelèsèt átvesèzitek majd? Kívábcsi vagyok a vèlemènyekre.
Sima piros, nincs mit rajta magyarázni.Eustace írta:Nem tudom volt veletek, hazudnèk ha azt mondanám nem tetszett. Marcelo hátrarugasat es fejelèsèt átvesèzitek majd? Kívábcsi vagyok a vèlemènyekre. AmUgy sima real gyözelem lesz madridba, tovább fogtok jutni.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Nem tudom volt veletek, hazudnèk ha azt mondanám nem tetszett. Marcelo hátrarugasat es fejelèsèt átvesèzitek majd? Kívábcsi vagyok a vèlemènyekre. AmUgy sima real gyözelem lesz madridba, tovább fogtok jutni.
A 2 évvel ezelőtti Dortmund jobb volt szerintem, mint ez a Wolfsburg. Vagyis ez nézőpont kérdése, ők inkább támadófocit nyomattak, könnyebb volt ellenük, ez a Wolfsburg be fog állni sünbe.
De ők is 2-0-ra vertek el minket, igaz az már a visszavágó volt. Az első meccs ugye 3-0, most is egy olyat kéne hozni.
De ők is 2-0-ra vertek el minket, igaz az már a visszavágó volt. Az első meccs ugye 3-0, most is egy olyat kéne hozni.
- numberone1
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Zlatan goljat lattatok, egy ilyen rugott ellenunk valogatott meccsen. Mangala csak a szokasos.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- András93
Azt ki gondolta volna, hogy a hazai csapatok közül a Wolfsburg megy a legnagyobb előnnyel a visszavágóra.
Kinéz a Wolfsburg, Atletico, Benfica, City legjobb 4.
Kinéz a Wolfsburg, Atletico, Benfica, City legjobb 4.
- András93
Többnyire szokott lenni egy meglepetés csapat a 4-ben.
Úgy néz ki, ezt most mi szívjuk meg...
Úgy néz ki, ezt most mi szívjuk meg...
-
- Kedvenc játékosaid: Lampard Zidane Ronaldo
Rátérve a lényegre ma nyerni kell a fiuknak, legyen közte 2, kell a pihi a srácoknak, következő körben nincs könnyű ellenfél...
Psg meg szerintem behúzza, de csak 1 vagy 2 nullára. Nincs ebben a cityben meglepetés már ez számomra biztos, de nagy kiütés nem lesz...
Psg meg szerintem behúzza, de csak 1 vagy 2 nullára. Nincs ebben a cityben meglepetés már ez számomra biztos, de nagy kiütés nem lesz...
-
- Kedvenc játékosaid: Lampard Zidane Ronaldo
Hidd el, tisztában vagyok vele, hogy milyen topik ez. Azt is írtam, többször ezzel kapcsolatban, hogy ha az atleti egyik őrültje csinálta volna ezt megtorlás nélkül akkor is kiakadtam volna. Mert sok ilyen volt, csak épp a real ellen. Ami ezt a párharcot illeti, szerintem Te is érzed, hogy ez erősen megkérdőjelezhető döntések miatt alakult így eddig.Eustace írta:Sierra! Bocsi a helytelen írásèrt, a telefon nèha önállósítja magát, ès mindenbe belejavít. Sorry.
Ono! Tisztában vagyok vele h hulladèk volt a csapat játèka az elsö felidöben. Vivces lenne ha Godin a vb előtt offolná válogatottbeli társát hosszabb időre, biztos jó döntèst hozna. Nem vitatom egy percig se az atma erènyeit, sőt örülök h mondhatom, mint spanyol bajnokság favorizaloja, hogy ebben a bajnokságban eu top 5 csapatából három itt van! De ez itt BL topik,l. Bocs.
A vita pedig, hogy a BL párharc első mérkőzésének első félidejében Suarez piros lapot és több meccset érdemlően felrúgta az ellenfél játékosát, majd mivel tudta mit csinált ráerőltette magát és bocsánatot kért, ami egyébként szép gesztus, de a tény tény maradt, felrugta indulatból, szánt szándékkal, úgy, hogy a labda a közelben sem volt, emberre ment.
Majd ezt megúszva kiegyenlítve egy csoda gól után, szájba vágott egy másik játékost szánt szándékkal, amire sárgát kapott, holott más büntetés jár ezért. Járna ezért...És ahogy R24 belinkelte, nem az első Barcelona javára billentett párharc ez. Bár jogos, így is jó eredmény ez, de sokkal jobbat érdemelt az egyébként számomra unszimpatikusabb Atleti. És kikérem magamnak az anti-barca topik emlegetését. Ez nem erről szól ez felszólalás lenne a felsőbb akarat ellen... És az, hogy épp a Barca a kegyelt a foci megmentője, a kiválasztott csapat, az csak mellékes, teljesen mind1 ki az, ne kivételezzenek senkivel...
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ha javít a telefon akkor mi a gond?Eustace írta:Sierra! Bocsi a helytelen írásèrt, a telefon nèha önállósítja magát, ès mindenbe belejavít. Sorry.
Ono! Tisztában vagyok vele h hulladèk volt a csapat játèka az elsö felidöben. Vivces lenne ha Godin a vb előtt offolná válogatottbeli társát hosszabb időre, biztos jó döntèst hozna. Nem vitatom egy percig se az atma erènyeit, sőt örülök h mondhatom, mint spanyol bajnokság favorizaloja, hogy ebben a bajnokságban eu top 5 csapatából három itt van! De ez itt BL topik,l. Bocs.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Meg Copa America is, gondolom arra gondolhatott.El Unico írta: Ne haragudj hogy megkérdezem, de idén nem EB lesz?
Egyébként a klubtól kapják a fizetést, a pályán nincs barátság. Majd meccs után...
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Ne haragudj hogy megkérdezem, de idén nem EB lesz?Eustace írta:Sierra! Bocsi a helytelen írásèrt, a telefon nèha önállósítja magát, ès mindenbe belejavít. Sorry.
Egyébként a klubtól kapják a fizetést, a pályán nincs barátság. Majd meccs után...
Sierra! Bocsi a helytelen írásèrt, a telefon nèha önállósítja magát, ès mindenbe belejavít. Sorry.
Mindenféle rosszindulat nélkül írom, hogy először próbálj meg helyesen írni, értelmesen fogalmazni, aztán fórumozz!Eustace írta:Nem èrtem mièrt a Barcávalvagytok mèg minsig elfoglalva. Legyen akkor egY antibarca topic, de ennek nem az a neve.
Az atletico cseréje elsö páros lábú becsuszasa is szèp volt meg a többi. Ronaldonak 5 darab olyan rugasa volt mint suarez nem, de azt itt nem említette senki sem. Önkritika majd kritika és utána bírálat. Barcáskènt mondom, nem volt szèp, de a bírónemfujta be. Utána amúgy odament bocsit kérni még átölelni.
De az is érdekes,hogy oblak már a 10. Percben látványosan időt húzott...
Mi gjegyzem,nem real elleni kritikát írtam, csak a kizárás elkerulèse vègett jegyzem meg.
Egyébként meg engedtessék már meg, hogy a Barcával foglalkozzunk. Elvégre ez a Bajnokok Ligája topik, azé a sorozaté, amiben még áll a Barcelona.