viszont nem érzem azt hogy neki bármiben is segítene az hogy én ide 10x beírom hogy JOBBULÁST TITO!! VÁRUNK VISSZA!!!!morientes írta:Csak itt most azon túl kellene lépni,hogy szeretem-nem szeretem, ismerem nem ismerem...
mert valószínűleg soha a büdös életben nem fog egy magyar madridista fórumot olvasni és lesni a hozzászólásokat, mert nagyobb gondja is van ennél.
nekem ez most kicsit olyan -mármint a fórumozó reakciókból(!)- mint amikor valamelyik játékosunknak születésnapja van. mindenki jön és akkor Boldog születésnapot!kit érdekel ez? ez a felköszöntés is csak arra jó hogy néhány gyengébb elméjűnek eggyel több hsz-e legyen. meg amikor valakinek a fórumon születésnapja van, és van aki MINDEN NAP beírta hogy isten éltessen és bemásolta alulról hogy kiknek van születésnapja ma az itteniek közül. ez olyan személytelen és kibaszott felesleges szerintem hogy el nem tudom mondani.
pluszba egyébként azt már csak halkan jegyzem meg hogy hiába ez a véleményem mégis odaírtam annyit hogy jobbulást neki, mégis nekem ugrottak hogy ez mekkora parasztság. bár ezt könnyebb mint végig olvasni azt amit idéz az illető.
meg ez szerintem olyan izé így hogy nem tudunk rajta segíteni, azzal ő nem lesz beljebb hogy mi most itt jobbulást kívánunk neki. amikor valami katasztrófa történik akkor sincsenek az érintettek kisegítve azzal hogy"jaj de sajnálom őket" vagy odamész segíteni vagy különben semmit nem ér az egész. persze szép gesztus, úgy hogy soha az életben nem fogja olvasni. írjatok neki a twitteren, de ide minek...