Bajnokok Ligája
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Bajnokok Ligája
Akkor akár ez 9 párharc után meg is szakadhatna...
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Hát jó lenne, ha nagyon komolyan vennék a visszavágót.Realista24 írta:én azért aggódom, mert idegenben elég sok gólt rúgtak. Jó tudom, nem egy Real szintű csapat ellen....aélskdjféalskdfj na, ezt a fajta gondolkodást kell eltüntetni a játékosok fejéből.
De félő, hogy egy kapott gólt összeszerencsétlenkednek valahogy, onnantól meg adiós, kétlem, hogy 4 gólt vágnánk nekik.
Amúgy kezd idegesítő lenni, hogy hányszor belefutottunk már az ilyenekbe.istimester írta:de nem szabad könnyen venni őket, mert csapatként jók és ha érzik a vér szagát, fejenként 15 kilométert futnak. Hát bejött.
Tavaly a Juventus ellen, mindenki örült, hogy őket kaptunk, aztán csak kiejtettek. Idén meg a Wolfsburg-gal hasonló a helyzet.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Igen,hát èn is irtam hogy jobban orultem volna talán egy citynek,mert a Wburg mèg is csak egy nèmet csapat,masszivak,sokat futnak stb,de a tegnapira èppen nem gondoltam,egyszoros iksz idegenben esetleg...másfelol meg ezt a citys dolgot is át kell kissè èrtèkelnem a tegnapi párizsi eredmèny fènyèben...szal ez van,ezen kell most már tuljutni,nem lehetetlen.sorsoláskor írtuk páran, hogy a Wolfsburg ugyan nem egy extra brigád, de nem szabad könnyen venni őket, mert csapatként jók és ha érzik a vér szagát, fejenként 15 kilométert futnak. Hát bejött.
A duhito csak az,hogy magunknak nehezitettuk meg megint.
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Tegnap ideges voltam a meccsen, de most ugy erzem, hogy meglesz "siman' a tovabbjutas. Elso 15-20 percben kell egy gol es ott szerintem osszeszarja magat a Wolfsburg, aztan beleszaladnak egy negyesbe. Nem lenezem oket, foleg a tegnapi utan, de na, egyik meccsen ki kell jojjon az osztaly kulonbseg a ket csapat kozott. Igazabol tegnap eletuk meccset jatszottak es igyis kaphattak volna 2-3 golt. Bernabeuban megtornek.
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
A sorsoláskor írtuk páran, hogy a Wolfsburg ugyan nem egy extra brigád, de nem szabad könnyen venni őket, mert csapatként jók és ha érzik a vér szagát, fejenként 15 kilométert futnak. Hát bejött.Sierra írta:Amikor a kommentátor tizedszerre mondta el, hogy Naldo mekkora formában van már majdnem sírtam. Tényleg nevetséges, hogy két ilyen átlag játékos ellen nem tudtunk mit kezdeni.De az is vicc, hogy eddig ez a Wolfsburg egy gyenge tavaszi szellő volt, és most hirtelen megtanultak focizni?!
Azt hozták, amit tudnak, a Bernabéuban ugyanígy fognak játszani. Rajtunk múlik, mennyie növünk fel a feladathoz.
Kedvenc jelenetem az volt, amikor Naldo kinyírta Benzemát így valaki a balszélen kapta a labdát, les kifelé szabad. 1. előnyszabály így nem volt, tehát szabad befelé, 2. Naldo hentelése sima sárga lap volt, elkésett meg térdre rúgott, az mi?????? meg bántotta Benzemát
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Tegnap azt mondtam h kiesünk.
Ma már nem vagyok ennyire pesszimista....de a hazai pálya még nagy segítség lehet...érezhető volt eddig is hogy a fiuk jobban hajtanak hazaiban..és ha Zizou végre pihenteti a kulcs emebreket a hétvégén és nem kell ilyen Danilokat nézni tovább mehetünk.
Egy ilyen pofont jól is le lehet reagálni én ebben bizok hogy asrácok tényleg felfogják végre ha ez is eluszik vagy az hogy ez is ilyen csunyan eluszik akkor vége a szezonnak.
Ma már nem vagyok ennyire pesszimista....de a hazai pálya még nagy segítség lehet...érezhető volt eddig is hogy a fiuk jobban hajtanak hazaiban..és ha Zizou végre pihenteti a kulcs emebreket a hétvégén és nem kell ilyen Danilokat nézni tovább mehetünk.
Egy ilyen pofont jól is le lehet reagálni én ebben bizok hogy asrácok tényleg felfogják végre ha ez is eluszik vagy az hogy ez is ilyen csunyan eluszik akkor vége a szezonnak.
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
- Nzedge
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo,Figo,Guti
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Nem a Wolfsburg "tanult" meg focizni, hanem mi voltunk erotlenek. Engem az zavart a legjobban, hogy nem volt harc, kuzdelem a golert. A sracok eleg lazan vettek tudomasul, hogy szopo van.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nem tudom, én azért aggódom, mert idegenben elég sok gólt rúgtak. Jó tudom, nem egy Real szintű csapat ellen....aélskdjféalskdfj na, ezt a fajta gondolkodást kell eltüntetni a játékosok fejéből. Mi szurkolók gondolkodhatunk így, ők nem.Eléggé mellettünk szól, de ha csak mondjuk 1-0-ra nyerünk azzal szart sem érünk.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Amikor a kommentátor tizedszerre mondta el, hogy Naldo mekkora formában van már majdnem sírtam. Tényleg nevetséges, hogy két ilyen átlag játékos ellen nem tudtunk mit kezdeni.ziro4vr írta:De bazeg egy Naldo Dante csodakettősnek nem tudtunk gólt rúgni.
De az is vicc, hogy eddig ez a Wolfsburg egy gyenge tavaszi szellő volt, és most hirtelen megtanultak focizni?!
Eléggé mellettünk szól, de ha csak mondjuk 1-0-ra nyerünk azzal szart sem érünk.Realista24 írta:Wolfsburg away record this season:
• 19 Games
• 5 Wins
• 4 Draws
• 10 Losses
• 21 Goals Scored
• 31 Goals Allowed
• 5 Cleansheets
vs
Real Madrid home record this season:
• 20 Games
• 17 Wins
• 1 Draw
• 2 Losses
• 75 Goals Scored
• 14 Goals Allowed
• 11 Cleansheets
Valaki felhozta a tavalyi Bayern-Portot példának. Azzal az a baj, hogy a Bayern lőtt gólt idegenben, úgy azért egész más a leányzó fekvése.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Na, nézzük, hogy gondoljátok.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Csak épüljön fel Benzema, mert nélküle halott a támadó játékunk. Amúgy nekem relatív adta, hogy Bale a bal oldalon játszott, sokszor a védelem mögé tudott kerülni csak a beadasokra egyedül érkezett Ronaldo... Lehet Bale - Kroos - Modric - Vazquez kozrppalyat pakolnek fel a kövi meccsre Cvel, Benzenaval elől.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Wolfsburg away record this season:
• 19 Games
• 5 Wins
• 4 Draws
• 10 Losses
• 21 Goals Scored
• 31 Goals Allowed
• 5 Cleansheets
vs
• 20 Games
• 17 Wins
• 1 Draw
• 2 Losses
• 75 Goals Scored
• 14 Goals Allowed
• 11 Cleansheets
• 19 Games
• 5 Wins
• 4 Draws
• 10 Losses
• 21 Goals Scored
• 31 Goals Allowed
• 5 Cleansheets
vs
• 20 Games
• 17 Wins
• 1 Draw
• 2 Losses
• 75 Goals Scored
• 14 Goals Allowed
• 11 Cleansheets
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Jól van ahogy olvasgatok megnőtt az arc a bundás szimpatizánsoknál.
Remélem a visszavágón odapörkölnek majd a németeknek úgy becsületesen.
Ha meglesz a tempó a játékában a csapatnak és menni fognak nem lesni a pályán,akkor nem tudom elképzelni,hogy ne rámoljanak be nekikk több gólt is.
Remélem a visszavágón odapörkölnek majd a németeknek úgy becsületesen.
Ha meglesz a tempó a játékában a csapatnak és menni fognak nem lesni a pályán,akkor nem tudom elképzelni,hogy ne rámoljanak be nekikk több gólt is.
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Azért jobb lett volna találni egy gólt és nem mártírkodni.nmate írta:Mondom, én lehet perverz vagyok, de valahol örülök, hogy ez lett a vége.
Most megmutathatjuk majd hazai pályán, meglátjuk mire elég a sok ígérete és fogadkozása egy "többszázmilliós" keretnek.
Fb-on találtam:
"Rövid spanyol népmese, két részletben.
1. rész:
Egy fáradt király egyszer elment vadászni.
Egy német erdőben farkast látott,
Megcélozta, meglőtte, de sehogy sem találta.
A farkas feldühödött, a királyra támadt:
Megharapta, s két mély sebet ütött rája.
A király szánta, bánta,
vérző sebét azonban még ellátta.
Szitkai közt megfogadta: biza' háromszor adja vissza a csapást, s e német farkast majd jól elpicsázza.
Innen folytatjuk egy hét múlva..."
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Hát ja a németek, Pláne ha német focit játszanak, mindig hozzák magukat.
De bazeg egy Naldo Dante csodakettősnek nem tudtunk gólt rúgni.
Szeretjük magunkat szívatni, de nincs nekem ehhez idegrendszerem.
De bazeg egy Naldo Dante csodakettősnek nem tudtunk gólt rúgni.
Szeretjük magunkat szívatni, de nincs nekem ehhez idegrendszerem.
Nem illik.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Mondom, én lehet perverz vagyok, de valahol örülök, hogy ez lett a vége.
Most megmutathatjuk majd hazai pályán, meglátjuk mire elég a sok ígérete és fogadkozása egy "többszázmilliós" keretnek.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
A tegnapi meccs olyan volt, hogy ha 400 percet játszunk sem rúgunk gólt. Vagy a bíró miatt, vagy a kapus miatt, vagy saját balfalloszságunk miatt. Annak kell örülni, hogy csak kettőt kaptunk...írom ezt Real szurkolóként a Wolfsburg elleni meccs után, vicc pasztmek.ziro4vr írta:És hát ciki, de ha Marci nem top, sokkal visszaesik a játékunk. Pláne ha Karim yincs, ekkor válik szörnyen statikussá.
Ja, és le a kalappal a németek előtt.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Danilo kegyetlen. Heinze balfaszkodott ennyit utoljára a védelmünk szélén, de még ő is jobb volt. Meg olcsóbb. Fabinhot kellett volna megtartani. Vagy bárki mást megvenni.
A wolfsburg nem lesz jobb a második meccsen, sőt még deffemzivebb lesz. Egy dologra kell figyelni, Draxler vezette kontrákra. Ennyi. Csak hát Danilot tegnap szétalázta.
Kroos és Modric szedje össze magát mert bajok lesznek. És hát ciki, de ha Marci nem top, sokkal visszaesik a játékunk. Pláne ha Karim yincs, ekkor válik szörnyen statikussá.
A wolfsburg nem lesz jobb a második meccsen, sőt még deffemzivebb lesz. Egy dologra kell figyelni, Draxler vezette kontrákra. Ennyi. Csak hát Danilot tegnap szétalázta.
Kroos és Modric szedje össze magát mert bajok lesznek. És hát ciki, de ha Marci nem top, sokkal visszaesik a játékunk. Pláne ha Karim yincs, ekkor válik szörnyen statikussá.
Nem illik.