Bajnokok Ligája

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

Re: Bajnokok Ligája

HozzászólásSzerző: pheco » 2016. április 7., csütörtök 12:07

Tegnap ideges voltam a meccsen, de most ugy erzem, hogy meglesz "siman' a tovabbjutas. Elso 15-20 percben kell egy gol es ott szerintem osszeszarja magat a Wolfsburg, aztan beleszaladnak egy negyesbe. Nem lenezem oket, foleg a tegnapi utan, de na, egyik meccsen ki kell jojjon az osztaly kulonbseg a ket csapat kozott. Igazabol tegnap eletuk meccset jatszottak es igyis kaphattak volna 2-3 golt. Bernabeuban megtornek.

istimester
rex madridistae
Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
Kedvenc csapatod: DAC

HozzászólásSzerző: istimester » 2016. április 7., csütörtök 12:02

Sierra írta:Amikor a kommentátor tizedszerre mondta el, hogy Naldo mekkora formában van már majdnem sírtam. Tényleg nevetséges, hogy két ilyen átlag játékos ellen nem tudtunk mit kezdeni.De az is vicc, hogy eddig ez a Wolfsburg egy gyenge tavaszi szellő volt, és most hirtelen megtanultak focizni?!
A sorsoláskor írtuk páran, hogy a Wolfsburg ugyan nem egy extra brigád, de nem szabad könnyen venni őket, mert csapatként jók és ha érzik a vér szagát, fejenként 15 kilométert futnak. Hát bejött.

Azt hozták, amit tudnak, a Bernabéuban ugyanígy fognak játszani. Rajtunk múlik, mennyie növünk fel a feladathoz.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. április 7., csütörtök 12:02

Kedvenc jelenetem az volt, amikor Naldo kinyírta Benzemát így valaki a balszélen kapta a labdát, les kifelé szabad. 1. előnyszabály így nem volt, tehát szabad befelé, 2. Naldo hentelése sima sárga lap volt, elkésett meg térdre rúgott, az mi?????? meg bántotta Benzemát :vivo: :vivo:
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

lestat
Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: lestat » 2016. április 7., csütörtök 11:54

Tegnap azt mondtam h kiesünk.

Ma már nem vagyok ennyire pesszimista....de a hazai pálya még nagy segítség lehet...érezhető volt eddig is hogy a fiuk jobban hajtanak hazaiban..és ha Zizou végre pihenteti a kulcs emebreket a hétvégén és nem kell ilyen Danilokat nézni tovább mehetünk.

Egy ilyen pofont jól is le lehet reagálni én ebben bizok hogy asrácok tényleg felfogják végre ha ez is eluszik vagy az hogy ez is ilyen csunyan eluszik akkor vége a szezonnak.
Cristiano Ronaldo :goat:
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni 🎱
Zinedine Zidane

92:48 :sziv:

Nzedge
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo,Figo,Guti
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: Nzedge » 2016. április 7., csütörtök 11:45

Nem a Wolfsburg "tanult" meg focizni, hanem mi voltunk erotlenek. Engem az zavart a legjobban, hogy nem volt harc, kuzdelem a golert. A sracok eleg lazan vettek tudomasul, hogy szopo van.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. április 7., csütörtök 11:41

Eléggé mellettünk szól, de ha csak mondjuk 1-0-ra nyerünk azzal szart sem érünk. :(
Nem tudom, én azért aggódom, mert idegenben elég sok gólt rúgtak. Jó tudom, nem egy Real szintű csapat ellen....aélskdjféalskdfj na, ezt a fajta gondolkodást kell eltüntetni a játékosok fejéből. Mi szurkolók gondolkodhatunk így, ők nem.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2016. április 7., csütörtök 11:39

ziro4vr írta:De bazeg egy Naldo Dante csodakettősnek nem tudtunk gólt rúgni.
Amikor a kommentátor tizedszerre mondta el, hogy Naldo mekkora formában van már majdnem sírtam. Tényleg nevetséges, hogy két ilyen átlag játékos ellen nem tudtunk mit kezdeni.
De az is vicc, hogy eddig ez a Wolfsburg egy gyenge tavaszi szellő volt, és most hirtelen megtanultak focizni?!
Realista24 írta:Wolfsburg away record this season:

• 19 Games
• 5 Wins
• 4 Draws
• 10 Losses
• 21 Goals Scored
• 31 Goals Allowed
• 5 Cleansheets

vs

Real Madrid home record this season:

• 20 Games
• 17 Wins
• 1 Draw
• 2 Losses
• 75 Goals Scored
• 14 Goals Allowed
• 11 Cleansheets
Eléggé mellettünk szól, de ha csak mondjuk 1-0-ra nyerünk azzal szart sem érünk. :(

Valaki felhozta a tavalyi Bayern-Portot példának. Azzal az a baj, hogy a Bayern lőtt gólt idegenben, úgy azért egész más a leányzó fekvése.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. április 7., csütörtök 11:19

Na, nézzük, hogy gondoljátok.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. április 7., csütörtök 9:58

Csak épüljön fel Benzema, mert nélküle halott a támadó játékunk. Amúgy nekem relatív adta, hogy Bale a bal oldalon játszott, sokszor a védelem mögé tudott kerülni csak a beadasokra egyedül érkezett Ronaldo... Lehet Bale - Kroos - Modric - Vazquez kozrppalyat pakolnek fel a kövi meccsre Cvel, Benzenaval elől.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. április 7., csütörtök 9:36

Wolfsburg away record this season:

• 19 Games
• 5 Wins
• 4 Draws
• 10 Losses
• 21 Goals Scored
• 31 Goals Allowed
• 5 Cleansheets

vs

Real Madrid home record this season:

• 20 Games
• 17 Wins
• 1 Draw
• 2 Losses
• 75 Goals Scored
• 14 Goals Allowed
• 11 Cleansheets
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

csabi87

HozzászólásSzerző: csabi87 » 2016. április 7., csütörtök 9:34

Jól van ahogy olvasgatok megnőtt az arc a bundás szimpatizánsoknál.
Remélem a visszavágón odapörkölnek majd a németeknek úgy becsületesen. :lol:
Ha meglesz a tempó a játékában a csapatnak és menni fognak nem lesni a pályán,akkor nem tudom elképzelni,hogy ne rámoljanak be nekikk több gólt is.
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.

ikelemen5
Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos

HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2016. április 7., csütörtök 9:33

nmate írta:Mondom, én lehet perverz vagyok, de valahol örülök, hogy ez lett a vége.
Most megmutathatjuk majd hazai pályán, meglátjuk mire elég a sok ígérete és fogadkozása egy "többszázmilliós" keretnek.
Azért jobb lett volna találni egy gólt és nem mártírkodni. :D
Fb-on találtam:

"Rövid spanyol népmese, két részletben.
1. rész:
Egy fáradt király egyszer elment vadászni.
Egy német erdőben farkast látott,
Megcélozta, meglőtte, de sehogy sem találta.
A farkas feldühödött, a királyra támadt:
Megharapta, s két mély sebet ütött rája.
A király szánta, bánta,
vérző sebét azonban még ellátta.
Szitkai közt megfogadta: biza' háromszor adja vissza a csapást, s e német farkast majd jól elpicsázza.
Innen folytatjuk egy hét múlva..."
:shifty:
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. április 7., csütörtök 9:28

Hát ja a németek, Pláne ha német focit játszanak, mindig hozzák magukat.

De bazeg egy Naldo Dante csodakettősnek nem tudtunk gólt rúgni. :lol:

Szeretjük magunkat szívatni, de nincs nekem ehhez idegrendszerem.
Nem illik.

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2016. április 7., csütörtök 9:27

Mondom, én lehet perverz vagyok, de valahol örülök, hogy ez lett a vége.
Most megmutathatjuk majd hazai pályán, meglátjuk mire elég a sok ígérete és fogadkozása egy "többszázmilliós" keretnek.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. április 7., csütörtök 9:24

ziro4vr írta:És hát ciki, de ha Marci nem top, sokkal visszaesik a játékunk. Pláne ha Karim yincs, ekkor válik szörnyen statikussá.
A tegnapi meccs olyan volt, hogy ha 400 percet játszunk sem rúgunk gólt. Vagy a bíró miatt, vagy a kapus miatt, vagy saját balfalloszságunk miatt. Annak kell örülni, hogy csak kettőt kaptunk...írom ezt Real szurkolóként a Wolfsburg elleni meccs után, vicc pasztmek. :lol:

Ja, és le a kalappal a németek előtt. :agree:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. április 7., csütörtök 9:16

Danilo kegyetlen. Heinze balfaszkodott ennyit utoljára a védelmünk szélén, de még ő is jobb volt. Meg olcsóbb. Fabinhot kellett volna megtartani. Vagy bárki mást megvenni.

A wolfsburg nem lesz jobb a második meccsen, sőt még deffemzivebb lesz. Egy dologra kell figyelni, Draxler vezette kontrákra. Ennyi. Csak hát Danilot tegnap szétalázta.

Kroos és Modric szedje össze magát mert bajok lesznek. És hát ciki, de ha Marci nem top, sokkal visszaesik a játékunk. Pláne ha Karim yincs, ekkor válik szörnyen statikussá.
Nem illik.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. április 7., csütörtök 9:11

Galacticos írta:
Realista24 írta:A szövetség miért lenne hibás? Ott volt a padon egy nulla kilométeres James, Isco, Nacho, LV padra sem került Kova. Danilo tevékenykedését végig kellett nézni, holott ott volt Dani is.
mert nekik is érdeküknek kéne hogy legyen hogy a "saját csapataik" jól szerepeljenek a bl-ben. ennek ellenére évről évre olyan időpontra rakják a 2. clásicot ami előtt vagy után (vagy előtt és után..) fontos bl meccs van.
ha jól emlékszem még mourinho emiatt magyarázott is nekik.
persze ettől függetlenül sem kellett volna így kikapni.
danilo meg érthetetlen.. ebben ki látott és mit hogy ide hozták ennyiért?
Okés Gala, de ez akkor is a bundás 8. helyezett volt. Minőségi a keretünk, csak kár, hogy szopatjuk saját magunkat.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2016. április 7., csütörtök 9:09

Realista24 írta:A szövetség miért lenne hibás? Ott volt a padon egy nulla kilométeres James, Isco, Nacho, LV padra sem került Kova. Danilo tevékenykedését végig kellett nézni, holott ott volt Dani is.
mert nekik is érdeküknek kéne hogy legyen hogy a "saját csapataik" jól szerepeljenek a bl-ben. ennek ellenére évről évre olyan időpontra rakják a 2. clásicot ami előtt vagy után (vagy előtt és után..) fontos bl meccs van.
ha jól emlékszem még mourinho emiatt magyarázott is nekik.
persze ettől függetlenül sem kellett volna így kikapni.
danilo meg érthetetlen.. ebben ki látott és mit hogy ide hozták ennyiért?

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. április 7., csütörtök 9:06

Galacticos írta:szerintem annyira nem tragikus a helyzetünk.
a 3évvel ezelőtti dortmund amikor csináltok a motivációs videókat a 4-1es hátránynál akkor is majdnem ledolgoztuk a hátrányt. és az egy jobb dortmund volt, és nagyobb hátrány.
és a 4évvel ezelőtti (jézus de telik az idő) bm is jobb volt mint ez a wolfsburg és nekik is pillanatok alatt rúgtunk 2 gólt otthon.
nem akarok tippelni de sztem meglesz a továbbjutás. a spanyol labdarúgó szövetségnek meg külön grat hogy évről évre eljátsszák ezt hogy kulcsfontosságú bl meccsek elé beraknak egy clásicot vagy épp közé..
Eustace írta:Marcelo hátrarugasat es fejelèsèt átvesèzitek majd? Kívábcsi vagyok a vèlemènyekre.
nevetséges volt. már már busquetsi leskelődés szintjén volt nálam. csak ő nem állíttatta ki vele az ellenfelét így nem lesz akkora sztori. :)
A szövetség miért lenne hibás? Ott volt a padon egy nulla kilométeres James, Isco, Nacho, LV padra sem került Kova. Danilo tevékenykedését végig kellett nézni, holott ott volt Dani is.

A másik, hogy ők az Atmával játszottak, kedden, és nyertek.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2016. április 7., csütörtök 8:55

szerintem annyira nem tragikus a helyzetünk.
a 3évvel ezelőtti dortmund amikor csináltok a motivációs videókat a 4-1es hátránynál akkor is majdnem ledolgoztuk a hátrányt. és az egy jobb dortmund volt, és nagyobb hátrány.
és a 4évvel ezelőtti (jézus de telik az idő) bm is jobb volt mint ez a wolfsburg és nekik is pillanatok alatt rúgtunk 2 gólt otthon.
nem akarok tippelni de sztem meglesz a továbbjutás. a spanyol labdarúgó szövetségnek meg külön grat hogy évről évre eljátsszák ezt hogy kulcsfontosságú bl meccsek elé beraknak egy clásicot vagy épp közé..
Eustace írta:Marcelo hátrarugasat es fejelèsèt átvesèzitek majd? Kívábcsi vagyok a vèlemènyekre.
nevetséges volt. már már busquetsi leskelődés szintjén volt nálam. csak ő nem állíttatta ki vele az ellenfelét így nem lesz akkora sztori. :)

Vissza: