Nem hiszrm hogy én,személyszerint leparasztoztalak volna,vagy olyat írtam volna hogy gyökér vagy,de ha ez jött volna le a hsz-ból,akkor sry...ja és morientes. te így látod hogy ezt oda kellett írnod, én mást és máshogy írtam oda de ez a mondat is ott volt. viszont én nem gyökereztelek meg parasztoztalak kb le mint ahogy erre tett utalást két ember is amikor z első hsz-emet a témában írtam.
Real Madrid vs. Barcelona
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Re: Real Madrid vs. Barcelona
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- Nzedge
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo,Figo,Guti
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Titonak jobbulást!
Én is sajnálom,de az első gondalatom a hírt olvasva nekem is az volt,hogy a Barcelona gyenge pontja vált ki ezzel.
Én is sajnálom,de az első gondalatom a hírt olvasva nekem is az volt,hogy a Barcelona gyenge pontja vált ki ezzel.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
vagy eladja Messit. Négy csapat bekészítette a 120 milliót az AS szerint a téli átigazolási szezonraDe egyébként ha Cruyff lenne az edző (kétlem) a nyilatkozatai alapján az első dolga az lenne ,hogy neymart visszapostázza a santosnak
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Galacticos
Géci írta: de ez az etiket vagy egy alap műveltség is egy bizonyos szinten, ha hozzászólsz akkor vagy pozitivat vagy semmit.
morientes írta:Nem kell 10X elég egyszer
de pont ez a vicc hogy úgy kötöttek belém hogy még oda is írtam hogy jobbulást.___Samy___ írta:elhiszem, hogy most ez a lazaság a nagyon menő dolog, de ezt emberségnek hívják
az meg hogy még ott volt az is hogy jelenleg ő a gyenge pontja a barcának az rák ide vagy oda, szerintem tény.
ja és morientes. te így látod hogy ezt oda kellett írnod, én mást és máshogy írtam oda de ez a mondat is ott volt. viszont én nem gyökereztelek meg parasztoztalak kb le mint ahogy erre tett utalást két ember is amikor z első hsz-emet a témában írtam.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Galacticos 2013. július 19., péntek 20:50-kor.
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
Rosell:" Az új edző nevét hivatalosan jövőhéten fogjuk nyilvánosságra hozni!
A holnapi meccs meg elmarad.
A holnapi meccs meg elmarad.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
De itt nem csak arról van szó.Itt nem csak egy embernek kívánsz jobbulást,hanem a nagy rivális vezetőedzőjének is.Nem kell 10X elég egyszer,vagy ha nem,még 1X se akkor meg nem kell írni semmit.Ezt úgy gondolom így illik.Aztán lehet hogy én vagyok az a vén hülye,akinek még számít a tisztelet,a sportemberi.mentalitás....ma már nem divat.Nem baj.Én úgy éreztem számít valamit,hogy innen üzenek neki hogy ne adja fel.Ja igen.És mindannyiunkal megtörténhet.Na de befejeztem,remélem meggyógyul.viszont nem érzem azt hogy neki bármiben is segítene az hogy én ide 10x beírom hogy JOBBULÁST TITO!! VÁRUNK VISSZA!!!! :sziv: :sziv:
LEGIO PATRIA NOSTRA
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Kloppra nem is látok sok esélyt, csak azért jó lenne.Marci77 írta:kizárt. újra ott a feladat előtte hogy fenntartsa a BVBt és sikereket érjenek el. Amúgy is szerintem ha el lehetett volna hozni lehet hogy ő lenne itt Carlo helyett.
AVB is valszeg marad a Sp?rsnél ha Bale marad.
AVB-t nem lenne lehetetlen elcsábítani, csak attól félek, hogy ha ő jön, akkor Bale is azt mondja Levynek, hogy viszlát.
Bielsa még jó lenne.
- ___Samy___
viszont akkor ne kívánj soha senkinek semmit jót, mert ugysem tudja meg....ne haragudj de ez nagyon abszurdviszont nem érzem azt hogy neki bármiben is segítene az hogy én ide 10x beírom hogy JOBBULÁST TITO!! VÁRUNK VISSZA!!!!
elhiszem, hogy most ez a lazaság a nagyon menő dolog, de ezt emberségnek hívják
a születésnapozás meg az ilyesmik az teljesen más, abban igazad is van
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Perez kis milliószor is hozta volna már... Biztos vagyok benne, hogy Yupp és Carlón kivül senki nem merült fel benne, de elsőként minden képpen Ancelottit akarta, mert elmondta, hogy hosszú távra tervez az új edzővel és lássuk be Yupp már nem valami fiatal, hogy még 3-4-5 évet lenyomjon mint edző. Jó ez igyMarci77 írta: Amúgy is szerintem ha el lehetett volna hozni lehet hogy ő lenne itt Carlo helyett.
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
kizárt. újra ott a feladat előtte hogy fenntartsa a BVBt és sikereket érjenek el. Amúgy is szerintem ha el lehetett volna hozni lehet hogy ő lenne itt Carlo helyett.GT37 írta:Klopp
AVB is valszeg marad a Sp?rsnél ha Bale marad.
jó is lenneDavieS írta:Mancini
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Megértelek, de ez az etiket vagy egy alap műveltség is egy bizonyos szinten, ha hozzászólsz akkor vagy pozitivat vagy semmit. Nem akarok beléd kötni isten ments, csak gondolom a többieknek ez szúrt szemet... Én az ilyesmivel nem foglalkozok... És ezzel zárom is ezt a témát részemrőlGalacticos írta:viszont nem érzem azt hogy neki bármiben is segítene az hogy én ide 10x beírom hogy JOBBULÁST TITO!! VÁRUNK VISSZA!!!!morientes írta:Csak itt most azon túl kellene lépni,hogy szeretem-nem szeretem, ismerem nem ismerem...
mert valószínűleg soha a büdös életben nem fog egy magyar madridista fórumot olvasni és lesni a hozzászólásokat, mert nagyobb gondja is van ennél.
nekem ez most kicsit olyan -mármint a fórumozó reakciókból(!)- mint amikor valamelyik játékosunknak születésnapja van. mindenki jön és akkor Boldog születésnapot!kit érdekel ez? ez a felköszöntés is csak arra jó hogy néhány gyengébb elméjűnek eggyel több hsz-e legyen. meg amikor valakinek a fórumon születésnapja van, és van aki MINDEN NAP beírta hogy isten éltessen és bemásolta alulról hogy kiknek van születésnapja ma az itteniek közül. ez olyan személytelen és kibaszott felesleges szerintem hogy el nem tudom mondani.
pluszba egyébként azt már csak halkan jegyzem meg hogy hiába ez a véleményem mégis odaírtam annyit hogy jobbulást neki, mégis nekem ugrottak hogy ez mekkora parasztság. bár ezt könnyebb mint végig olvasni azt amit idéz az illető.
meg ez szerintem olyan izé így hogy nem tudunk rajta segíteni, azzal ő nem lesz beljebb hogy mi most itt jobbulást kívánunk neki. amikor valami katasztrófa történik akkor sincsenek az érintettek kisegítve azzal hogy"jaj de sajnálom őket" vagy odamész segíteni vagy különben semmit nem ér az egész. persze szép gesztus, úgy hogy soha az életben nem fogja olvasni. írjatok neki a twitteren, de ide minek...
AVB, Klopp tuti nem... Cruyff talánGT37 írta:Cruyff
Villas-Boas
Klopp
Nem értem most miért nem jön fel Laudrup neve
- dzsihad91
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Raúl, Casillas, Roberto Carlos, Cristiano Ronaldo...
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
De egyébként ha Cruyff lenne az edző (kétlem) a nyilatkozatai alapján az első dolga az lenne ,hogy neymart visszapostázza a santosnak
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Sajnálom Titót, jobbulást neki.
Jó ez így, nem hiányzott még egy olyan szezon, amely során hirtelen eltűnik pár hétre...
Cruyff
Villas-Boas
Klopp
Jó ez így, nem hiányzott még egy olyan szezon, amely során hirtelen eltűnik pár hétre...
Cruyff
Villas-Boas
Klopp
- Anyaka
- Kedvenc játékosaid: Raul
- Kedvenc csapatod: Hungary
Détári, és egy üveg koccintós lenne a nagy fogás nekik. Bár minden biszem-bszom csapatba nem megy el.
- dzsihad91
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Raúl, Casillas, Roberto Carlos, Cristiano Ronaldo...
Cruyff kilőve mivel laporta nagy cimborája, rossellel fasírtban vannak.(elvileg)
Rijkaard meg egyedül Dinhonak köszönhetett mindent.
Attól rettegek, hogy heynkess-nek megesik a szive a katalánokon...
Rijkaard meg egyedül Dinhonak köszönhetett mindent.
Attól rettegek, hogy heynkess-nek megesik a szive a katalánokon...
- DavieS
- Kedvenc játékosaid: #2 #12 #19
esetleg Mancinivel is tehetnének egy próbát...Marci77 írta:Vagy Ferguson
na jó ez erős volt.
92:48
#2 #8 #12 #19 #23
#2 #8 #12 #19 #23
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldinho, Nesta, Maldini, Buffon
- Kedvenc csapatod: Olyan nincs...
Hát ez egy olyan "egyik szem sír, másik nevet helyzet".
Szomorú, hogy kiújult a betegsége.
Viszont lássuk be, hogy nem hozott semmi újat a barca-hoz. Folytatta azt a taktikát ami már amúgy is a haláltusáját járta a Pep éra végén.
Szerintem 2 lehetséges befutó van: Frank Rijkard és Johan Cruyff
Utánanéztem,pont nemrég lett állástalan mindkettő
Szomorú, hogy kiújult a betegsége.
Viszont lássuk be, hogy nem hozott semmi újat a barca-hoz. Folytatta azt a taktikát ami már amúgy is a haláltusáját járta a Pep éra végén.
Szerintem 2 lehetséges befutó van: Frank Rijkard és Johan Cruyff
Utánanéztem,pont nemrég lett állástalan mindkettő
- dzsihad91
Marci77 írta: Vagy Ferguson
azdekeménylenne
és majd 26 év mulva 13 La liga címmel és két bl győzelemmel, szórnák szét hamvait a barcelona-manchester járatról
- Galacticos
viszont nem érzem azt hogy neki bármiben is segítene az hogy én ide 10x beírom hogy JOBBULÁST TITO!! VÁRUNK VISSZA!!!!morientes írta:Csak itt most azon túl kellene lépni,hogy szeretem-nem szeretem, ismerem nem ismerem...
mert valószínűleg soha a büdös életben nem fog egy magyar madridista fórumot olvasni és lesni a hozzászólásokat, mert nagyobb gondja is van ennél.
nekem ez most kicsit olyan -mármint a fórumozó reakciókból(!)- mint amikor valamelyik játékosunknak születésnapja van. mindenki jön és akkor Boldog születésnapot!kit érdekel ez? ez a felköszöntés is csak arra jó hogy néhány gyengébb elméjűnek eggyel több hsz-e legyen. meg amikor valakinek a fórumon születésnapja van, és van aki MINDEN NAP beírta hogy isten éltessen és bemásolta alulról hogy kiknek van születésnapja ma az itteniek közül. ez olyan személytelen és kibaszott felesleges szerintem hogy el nem tudom mondani.
pluszba egyébként azt már csak halkan jegyzem meg hogy hiába ez a véleményem mégis odaírtam annyit hogy jobbulást neki, mégis nekem ugrottak hogy ez mekkora parasztság. bár ezt könnyebb mint végig olvasni azt amit idéz az illető.
meg ez szerintem olyan izé így hogy nem tudunk rajta segíteni, azzal ő nem lesz beljebb hogy mi most itt jobbulást kívánunk neki. amikor valami katasztrófa történik akkor sincsenek az érintettek kisegítve azzal hogy"jaj de sajnálom őket" vagy odamész segíteni vagy különben semmit nem ér az egész. persze szép gesztus, úgy hogy soha az életben nem fogja olvasni. írjatok neki a twitteren, de ide minek...
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Jobbulást Tito!
(kár mert nem volt akkora edző,szóval nem lenne nagyon nehéz erősebbet hozni.)
Én elsőre Luis Enriqere gondoltam. Annyira nem kezdő,mert a Romanál már megbukott . ismeri a rendszert,szóval nem lenne meglepő.
Vagy Ferguson
(kár mert nem volt akkora edző,szóval nem lenne nagyon nehéz erősebbet hozni.)
Én elsőre Luis Enriqere gondoltam. Annyira nem kezdő,mert a Romanál már megbukott . ismeri a rendszert,szóval nem lenne meglepő.
Vagy Ferguson
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!