Real Madrid vs. Barcelona
- dzsihad91
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Raúl, Casillas, Roberto Carlos, Cristiano Ronaldo...
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Re: Real Madrid vs. Barcelona
De egyébként ha Cruyff lenne az edző (kétlem) a nyilatkozatai alapján az első dolga az lenne ,hogy neymart visszapostázza a santosnak
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Sajnálom Titót, jobbulást neki.
Jó ez így, nem hiányzott még egy olyan szezon, amely során hirtelen eltűnik pár hétre...
Cruyff
Villas-Boas
Klopp
Jó ez így, nem hiányzott még egy olyan szezon, amely során hirtelen eltűnik pár hétre...
Cruyff
Villas-Boas
Klopp
- Anyaka
- Kedvenc játékosaid: Raul
- Kedvenc csapatod: Hungary
Détári, és egy üveg koccintós lenne a nagy fogás nekik. Bár minden biszem-bszom csapatba nem megy el.
- dzsihad91
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Raúl, Casillas, Roberto Carlos, Cristiano Ronaldo...
Cruyff kilőve mivel laporta nagy cimborája, rossellel fasírtban vannak.(elvileg)
Rijkaard meg egyedül Dinhonak köszönhetett mindent.
Attól rettegek, hogy heynkess-nek megesik a szive a katalánokon...
Rijkaard meg egyedül Dinhonak köszönhetett mindent.
Attól rettegek, hogy heynkess-nek megesik a szive a katalánokon...
- DavieS
- Kedvenc játékosaid: #2 #12 #19
esetleg Mancinivel is tehetnének egy próbát...Marci77 írta:Vagy Ferguson
na jó ez erős volt.
92:48
#2 #8 #12 #19 #23
#2 #8 #12 #19 #23
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldinho, Nesta, Maldini, Buffon
- Kedvenc csapatod: Olyan nincs...
Hát ez egy olyan "egyik szem sír, másik nevet helyzet".
Szomorú, hogy kiújult a betegsége.
Viszont lássuk be, hogy nem hozott semmi újat a barca-hoz. Folytatta azt a taktikát ami már amúgy is a haláltusáját járta a Pep éra végén.
Szerintem 2 lehetséges befutó van: Frank Rijkard és Johan Cruyff
Utánanéztem,pont nemrég lett állástalan mindkettő
Szomorú, hogy kiújult a betegsége.
Viszont lássuk be, hogy nem hozott semmi újat a barca-hoz. Folytatta azt a taktikát ami már amúgy is a haláltusáját járta a Pep éra végén.
Szerintem 2 lehetséges befutó van: Frank Rijkard és Johan Cruyff
Utánanéztem,pont nemrég lett állástalan mindkettő
- dzsihad91
Marci77 írta: Vagy Ferguson
azdekeménylenne
és majd 26 év mulva 13 La liga címmel és két bl győzelemmel, szórnák szét hamvait a barcelona-manchester járatról
- Galacticos
viszont nem érzem azt hogy neki bármiben is segítene az hogy én ide 10x beírom hogy JOBBULÁST TITO!! VÁRUNK VISSZA!!!!morientes írta:Csak itt most azon túl kellene lépni,hogy szeretem-nem szeretem, ismerem nem ismerem...
mert valószínűleg soha a büdös életben nem fog egy magyar madridista fórumot olvasni és lesni a hozzászólásokat, mert nagyobb gondja is van ennél.
nekem ez most kicsit olyan -mármint a fórumozó reakciókból(!)- mint amikor valamelyik játékosunknak születésnapja van. mindenki jön és akkor Boldog születésnapot!kit érdekel ez? ez a felköszöntés is csak arra jó hogy néhány gyengébb elméjűnek eggyel több hsz-e legyen. meg amikor valakinek a fórumon születésnapja van, és van aki MINDEN NAP beírta hogy isten éltessen és bemásolta alulról hogy kiknek van születésnapja ma az itteniek közül. ez olyan személytelen és kibaszott felesleges szerintem hogy el nem tudom mondani.
pluszba egyébként azt már csak halkan jegyzem meg hogy hiába ez a véleményem mégis odaírtam annyit hogy jobbulást neki, mégis nekem ugrottak hogy ez mekkora parasztság. bár ezt könnyebb mint végig olvasni azt amit idéz az illető.
meg ez szerintem olyan izé így hogy nem tudunk rajta segíteni, azzal ő nem lesz beljebb hogy mi most itt jobbulást kívánunk neki. amikor valami katasztrófa történik akkor sincsenek az érintettek kisegítve azzal hogy"jaj de sajnálom őket" vagy odamész segíteni vagy különben semmit nem ér az egész. persze szép gesztus, úgy hogy soha az életben nem fogja olvasni. írjatok neki a twitteren, de ide minek...
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Jobbulást Tito!
(kár mert nem volt akkora edző,szóval nem lenne nagyon nehéz erősebbet hozni.)
Én elsőre Luis Enriqere gondoltam. Annyira nem kezdő,mert a Romanál már megbukott . ismeri a rendszert,szóval nem lenne meglepő.
Vagy Ferguson
(kár mert nem volt akkora edző,szóval nem lenne nagyon nehéz erősebbet hozni.)
Én elsőre Luis Enriqere gondoltam. Annyira nem kezdő,mert a Romanál már megbukott . ismeri a rendszert,szóval nem lenne meglepő.
Vagy Ferguson
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
- dzsihad91
Viszont ha AVB valami csoda folytán lelépne a spurstől, az nekünk meccslabda bale ügyben...
2013-2014 topcsapatok új edzővel :
Real,Barca,Bayern,Manu,Psg,Chelsea.... jólessz ez..
2013-2014 topcsapatok új edzővel :
Real,Barca,Bayern,Manu,Psg,Chelsea.... jólessz ez..
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Bocs, de már nem tudom szerkeszteni...
Az AS nem sokat várt az ezzel kapcsolatos hirekkel, és már hir ként közlik, hogy AVB, és "vagy" Luis Enriqe után fut a Barca mint lehetséges új edző...
Hát AVB fixen nem megy szerintem szóval ezen a hiren igazán sokáig nem kéne rágódni, hogy ki lenne az utód, de Enriqe kicsit kezdő még szerintem, hogy 1 Barcát irányitson
Az AS nem sokat várt az ezzel kapcsolatos hirekkel, és már hir ként közlik, hogy AVB, és "vagy" Luis Enriqe után fut a Barca mint lehetséges új edző...
Hát AVB fixen nem megy szerintem szóval ezen a hiren igazán sokáig nem kéne rágódni, hogy ki lenne az utód, de Enriqe kicsit kezdő még szerintem, hogy 1 Barcát irányitson
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Ugyan ezt akartam volna irni szóról szóra!Anyaka írta:Keressetek rá az első idei edzésük képeire. Nagyon nem néz ki jól azokon se. Sajnos itt már lehet nagyobb a gond. Jobbulást neki, és legyen szerencséje, mert ehhez az is kell!
A leendő edző meg vagy meghunyászkodik és nem rúgja fel a stilust, és akkor minden megy ahogy eddig, de akkor meg megfő az egész mert nem lesz vezére a csapatnak. Ezt most kifelyezetten Pepre értem, mert azért látszott, hogy már Villanovánál sem úgy muzsikáltak 100 pont ide vagy oda ...
A másik lehetőség, hogy jön valami keményebb kezű illető aki meg lehet kárt csinál, de az is meglehet, hogy olyat csinál amire még Pep sem volt képes. Bár én az utóbbira látok a leg kisseb sanszot az az igazság ...
- Anyaka
- Kedvenc játékosaid: Raul
- Kedvenc csapatod: Hungary
Keressetek rá az első idei edzésük képeire. Nagyon nem néz ki jól azokon se. Sajnos itt már lehet nagyobb a gond. Jobbulást neki, és legyen szerencséje, mert ehhez az is kell!
- dzsihad91
Majd azt se felejtsük el amikor esetleg megverjük a barcát, és horváth feri üvölti, hogy ez a barca tito nélkül nem az a barca stb...ha meg nyernek vmit ,mekkora lelki erő meg minden stb...
Értem én sajnálom is, de lényegében számunkra ez annyi ,hogy valaki rákos lett na bumm (van még pár millió rákos róluk ís irja ide mindenki ,hogy jobbulást?)
Akkor mondjuk inkább úgy:
Mi madridisták őszinte részvétünket nyilvánítjuk ősi riválisunk szurkolóinak edzőjük betegsége miatt.
így nincs benne álszentség és teljesen korrekt és őszinte.
Értem én sajnálom is, de lényegében számunkra ez annyi ,hogy valaki rákos lett na bumm (van még pár millió rákos róluk ís irja ide mindenki ,hogy jobbulást?)
Akkor mondjuk inkább úgy:
Mi madridisták őszinte részvétünket nyilvánítjuk ősi riválisunk szurkolóinak edzőjük betegsége miatt.
így nincs benne álszentség és teljesen korrekt és őszinte.
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
sztem nem kell tartani.dzsihad91 írta:csak remélni tudom,hogy házon belül oldják meg és nem hívnak valami fasza kis edzőt aki szét meri bombázni a tiki takát, mert akkor tartanék tőlük.
Ha házon belül oldják meg akkor ugyanott vannak. Nincs egy komoly edzőjelöltjük sem.
Ha meg külsős edzőt hoznak aki "szétbombázza a tiki takát", akkor azért nem kell fosni mert sztem az a keret másra nem nagyon alkalmas.
Egyedül Klopp lenne az aki miatt nem lennék nyugodt. De ő esélytelen sztem.
amugy jó gyorsan dönteni kéne, mert már tart az előszezon. Nincsenek könnyű helyzetben.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Mike 2013. július 19., péntek 19:27-kor.
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Csak itt most azon túl kellene lépni,hogy szeretem-nem szeretem, ismerem nem ismerem...egyszerűen nem fogom felakasztani magam mert egy olyan edző akit nem kedvelek, sosem kedveltem, sosem fogom, sosem ismertem, sosem fogom ismerni rákos lesz. odaírtam hogy jobbulást először azt sem akartam, mert még ígyis eléggé álszent dumának érzem. neki semmivel nem lesz jobb a helyzete attól hogy most itt álszenten ömlengünk róla.
Adott egy sport ember,aki alárendelte magát a szeretett klubjának,mindig,mindenkor,nem nyafogott,nem ömlengett a médiában hogy milyen beteg ,tette a dolgát,jól,vagy rosszul,ez esetben mellékes,aztán vannak néhányan akik mindenféle mellékzönge nélkül jobbulást kíván neki.Csak mint egyik spori a másiknak.Ennyi.
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- dzsihad91
Hát szomrú jobbulást neki,őszintén !
De mivel madrid szurkoló vagyok és őt egy órási gyenge pontnak tartottam ,mert számomra egy nagyon gyenge edző volt, most ennek duplán nem örülők... így csak remélni tudom,hogy házon belül oldják meg és nem hívnak valami fasza kis edzőt aki szét meri bombázni a tiki takát, mert akkor tartanék tőlük.
Tényleg jobbulást neki, de a világban annyi szörnyű dolog történik, ne legyen már szemét az aki nem kellően érez eggyüt egy milliomos rákossal, akit valószínűleg a legmenőbb cuccokkal kezelnek.
De mivel madrid szurkoló vagyok és őt egy órási gyenge pontnak tartottam ,mert számomra egy nagyon gyenge edző volt, most ennek duplán nem örülők... így csak remélni tudom,hogy házon belül oldják meg és nem hívnak valami fasza kis edzőt aki szét meri bombázni a tiki takát, mert akkor tartanék tőlük.
Tényleg jobbulást neki, de a világban annyi szörnyű dolog történik, ne legyen már szemét az aki nem kellően érez eggyüt egy milliomos rákossal, akit valószínűleg a legmenőbb cuccokkal kezelnek.
Nem hiszem, hogy másvalaki tudott volna tenni valamit a Bayern ellenGalacticos írta:szerintem meg amikor szarba voltak akkor csak ült ott karba tett kézzel és nézte ahogy összeömlik körülöttük minden.
Szerintem elég lesz!
Villanovának jobbulást és a legjobbakat!
más.
Rubi csak ideiglenesen lesz edző a felkészülési időszak alatt, most keresnek végleges megoldást. Rourát én kizárnám, Bielsa most igazolt valamerre. (szerk. nem, benéztem, nincs csapata jelenleg) Házon belül nem hiszem, hogy meg tudnák oldani, ha máshonnan igazolnak akkor borul az edzői stáb, a felfogás, játékkép, minden.
(én tegnap éjjel azt álmodtam, hogy Mourinho otthagyta a Chelseat egy fél nyár után és a Barcelonához igazolt szezonkezdetre.... )
Villanovának jobbulást és a legjobbakat!
más.
Rubi csak ideiglenesen lesz edző a felkészülési időszak alatt, most keresnek végleges megoldást. Rourát én kizárnám, Bielsa most igazolt valamerre. (szerk. nem, benéztem, nincs csapata jelenleg) Házon belül nem hiszem, hogy meg tudnák oldani, ha máshonnan igazolnak akkor borul az edzői stáb, a felfogás, játékkép, minden.
(én tegnap éjjel azt álmodtam, hogy Mourinho otthagyta a Chelseat egy fél nyár után és a Barcelonához igazolt szezonkezdetre.... )
1956 ● 1957 ● 1958 ● 1959 ● 1960 ● 1966 ● 1998 ● 2000 ● 2002 ● 2014 ● 2016 ● 2017 ● 2018
- Galacticos
szerintem meg amikor szarba voltak akkor csak ült ott karba tett kézzel és nézte ahogy összeömlik körülöttük minden.Wertz írta:Azzal viszont nem értek egyet, hogy a gyenge pont távozik. A Barcelona kispadjára ő nagyon passzolt. Megfelelő utódot pedig nehéz lesz találni
most már csak az lenne jó ha rourát neveznék ki, a jelenlegi vezetőségükből ezt asimán kinézem. viszont ha mondjuk heynkes lenne az edző...